Chat Log for Welcome To New SoL! Noob Friendly Server Chic - FR-Under_LE(NoBuzz) on Mon, Jan 01 2024 at 2:56:18 AM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -1.05 |
11xdruidx11 |
Connected |
| -1.05 |
JeekoTheStankbug |
Connected |
| -1.05 |
11xdruidx11 |
Team Change to Red Team |
| -1.05 |
JeekoTheStankbug |
Team Change to Blue Team |
| -1.04 |
N.X. |
Connected |
| -1.04 |
N.X. |
Team Change to Red Team |
| -1.04 |
hulkjak |
Connected |
| -1.04 |
hulkjak |
Team Change to Blue Team |
| -1.04 |
StarFox |
Connected |
| -1.04 |
StarFox |
Team Change to Red Team |
| -1.03 |
Sol{killa_kiwi |
Connected |
| -1.03 |
Sol{killa_kiwi |
Team Change to Blue Team |
| -1.03 |
Inhuman3 |
Connected |
| -1.03 |
Inhuman3 |
Team Change to Red Team |
| -0.98 |
Player 34 |
Connected |
| -0.98 |
Player 34 |
Team Change to Blue Team |
| -0.46 |
Player 8 |
Connected |
| -0.46 |
Player 8 |
Team Change to Red Team |
| -0.35 |
LiarSenicD |
Connected |
| -0.35 |
LiarSenicD |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
11xdruidx11 |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
JeekoTheStankbug |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
StarFox |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Sol{killa_kiwi |
Team Change to Red Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.05 |
Player 8 |
thinkl what i need to do is delete amd adrenaline |
| 0.06 |
hulkjak |
Disconnected |
| 0.48 |
Player 34 |
Killed Inhuman3 with a DamType_SniperShot |
| 0.48 |
LiarSenicD |
Headshot N.X. with a DamTypeHeadshot |
| 0.61 |
Player 34 |
Killed Sol{killa_kiwi with a DamType_SniperShot |
| 0.61 |
JeekoTheStankbug |
Killed 11xdruidx11 with a Shock Rifle |
| 0.65 |
JeekoTheStankbug |
Killed StarFox with a Flak Cannon |
| 0.70 |
Player 34 |
Killed Player 8 with a DamType_SniperShot |
| 0.73 |
Player 34 |
Headshot JeekoTheStankbug with a DamTypeHeadshot |
| 0.80 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.19 |
Player 8 |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 1.31 |
Player 34 |
Killed Player 8 with a DamType_ShockBeam |
| 1.36 |
Player 34 |
Killed Sol{killa_kiwi with a DamType_SniperShot |
| 1.40 |
JeekoTheStankbug |
Killed LiarSenicD with a DamType_ShockBeam |
| 1.47 |
JeekoTheStankbug |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_ShockBeam |
| 1.52 |
StarFox |
Killed N.X. with a DamType_BioGlob |
| 1.56 |
JeekoTheStankbug |
Killed StarFox with a Flak Cannon |
| 1.63 |
Inhuman3 |
Killed Player 34 with a Flak Cannon |
| 1.69 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 2.01 |
Inhuman3 |
Telefragged LiarSenicD |
| 2.05 |
11xdruidx11 |
Killed Player 8 with a Flak Cannon |
| 2.08 |
LiarSenicD |
wut |
| 2.34 |
Player 8 |
dru dru ur yellow is too pee colored |
| 2.35 |
11xdruidx11 |
Killed Sol{killa_kiwi with a DamType_ShockBeam |
| 2.55 |
Player 34 |
Killed Inhuman3 with a DamType_SniperShot |
| 2.61 |
11xdruidx11 |
piss ib r socks |
| 2.68 |
Player 34 |
Killed Player 8 with a Flak Cannon |
| 2.75 |
Sol{killa_kiwi |
Killed Player 34 with a DamType_Rocket |
| 2.77 |
N.X. |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
| 2.86 |
Inhuman3 |
Suicided with a Flak Cannon |
| 2.94 |
N.X. |
Killed 11xdruidx11 with a Shock Rifle |
| 2.94 |
N.X. |
Killed LiarSenicD with a Shock Rifle |
| 3.00 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 3.14 |
Player 34 |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBeam |
| 3.33 |
Player 8 |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 3.51 |
LiarSenicD |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 3.60 |
Player 8 |
Killed LiarSenicD with a DamType_Rocket |
| 3.64 |
11xdruidx11 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 3.89 |
Inhuman3 |
Killed Player 34 with a Shock Rifle |
| 3.97 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 4.02 |
sol.snarf |
Connected |
| 4.23 |
sol.snarf |
Killed Sol{killa_kiwi with a DamType_ShockBeam |
| 4.36 |
Sol{killa_kiwi |
i got snarfed |
| 4.41 |
Player 34 |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBeam |
| 4.51 |
11xdruidx11 |
Killed Player 8 with a DamType_Rocket |
| 4.79 |
Player 8 |
heppy snarves eve |
| 4.82 |
N.X. |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_Rocket |
| 4.85 |
StarFox |
Killed JeekoTheStankbug with a DamType_SniperShot |
| 4.86 |
N.X. |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 4.94 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 5.03 |
11xdruidx11 |
merry snarfmess |
| 5.17 |
Player 34 |
Killed Sol{killa_kiwi with a Shock Rifle |
| 5.18 |
Player 8 |
Killed LiarSenicD with a DamType_SniperShot |
| 5.22 |
Sol{killa_kiwi |
iw |
| 5.37 |
N.X. |
Killed StarFox with a DamType_LinkPlasma |
| 5.39 |
Player 34 |
Killed Inhuman3 with a DamType_SniperShot |
| 5.53 |
LiarSenicD |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 5.59 |
sol.snarf |
Killed Player 8 with a DamType_ShockBeam |
| 5.64 |
11xdruidx11 |
Killed JeekoTheStankbug with a DamType_SniperShot |
| 5.71 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 5.93 |
JeekoTheStankbug |
Headshot Player 34 with a DamTypeHeadshot |
| 6.14 |
11xdruidx11 |
Killed Inhuman3 with a DamType_SniperShot |
| 6.45 |
StarFox |
Killed Sol{killa_kiwi with a Shock Rifle |
| 6.46 |
Player 8 |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 6.48 |
LiarSenicD |
Killed N.X. with a Shock Rifle |
| 6.48 |
N.X. |
Killed LiarSenicD with a DamType_Rocket |
| 6.56 |
Sol{killa_kiwi |
res |
| 6.57 |
LiarSenicD |
yay |
| 6.66 |
StarFox |
Killed JeekoTheStankbug with a Shock Rifle |
| 6.79 |
Player 34 |
Killed Inhuman3 with a Flak Cannon |
| 6.81 |
sol.snarf |
Killed N.X. with a Shock Rifle |
| 6.88 |
sol.snarf |
Killed Sol{killa_kiwi with a DamType_SniperShot |
| 7.10 |
Player 8 |
Killed 11xdruidx11 with a Flak Cannon |
| 7.23 |
JeekoTheStankbug |
Killed StarFox with a DamType_Rocket |
| 7.29 |
Sol{killa_kiwi |
pussy foot u gonna rez? |
| 7.38 |
Player 34 |
Killed JeekoTheStankbug with a DamType_SniperShot |
| 7.56 |
11xdruidx11 |
Killed Sol{killa_kiwi with a Shock Rifle |
| 7.60 |
LiarSenicD |
Headshot Inhuman3 with a DamTypeHeadshot |
| 7.69 |
sol.snarf |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 7.73 |
Player 8 |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 7.81 |
JeekoTheStankbug |
going to let that one slide fruit |
| 7.90 |
Sol{killa_kiwi |
lol |
| 7.95 |
LiarSenicD |
Killed Player 8 with a DamType_SniperShot |
| 7.95 |
JeekoTheStankbug |
:P |
| 8.02 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 8.40 |
Player 34 |
Killed Player 8 with a DamType_ShockBeam |
| 8.56 |
sol.snarf |
Killed Sol{killa_kiwi with a Flak Cannon |
| 8.58 |
Inhuman3 |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 8.63 |
N.X. |
Killed LiarSenicD with a Flak Cannon |
| 8.71 |
11xdruidx11 |
Killed Inhuman3 with a Shock Rifle |
| 8.81 |
sol.snarf |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 8.96 |
JeekoTheStankbug |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_SniperShot |
| 9.06 |
LiarSenicD |
Headshot JeekoTheStankbug with a DamTypeHeadshot |
| 9.13 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 9.14 |
Inhuman3 |
Suicided |
| 9.14 |
Inhuman3 |
Disconnected |
| 9.48 |
Player 8 |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_ShockBeam |
| 9.49 |
LiarSenicD |
Killed Player 8 with a DamType_MinigunBullet |
| 9.65 |
LiarSenicD |
Killed JeekoTheStankbug with a DamType_SniperShot |
| 9.87 |
Player 8 |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 9.88 |
StarFox |
Killed Player 8 with a DamType_ShockBeam |
| 9.92 |
N.X. |
Killed StarFox with a Flak Cannon |
| 10.01 |
N.X. |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_Rocket |
| 10.02 |
LiarSenicD |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 10.09 |
Sol{killa_kiwi |
Killed Player 34 with a DamType_SniperShot |
| 10.12 |
LiarSenicD |
Killed Sol{killa_kiwi with a Flak Cannon |
| 10.18 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 10.47 |
sol.snarf |
Killed Player 8 with a DamType_SniperShot |
| 10.48 |
JeekoTheStankbug |
Killed LiarSenicD with a DamType_BioGlob |
| 10.67 |
11xdruidx11 |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 10.68 |
Player 8 |
KIWI WERE OUT NUMBERED ... PICK IT UP |
| 10.69 |
Player 34 |
Killed Sol{killa_kiwi with a DamType_SniperShot |
| 10.71 |
LiarSenicD |
Killed JeekoTheStankbug with a Flak Cannon |
| 10.73 |
Sol{killa_kiwi |
ns |
| 10.78 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 10.85 |
Sol{killa_kiwi |
yes hanni pants |
| 11.06 |
LiarSenicD |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 11.10 |
LiarSenicD |
lmao |
| 11.19 |
Sol{killa_kiwi |
Killed StarFox with a DamType_Rocket |
| 11.30 |
JeekoTheStankbug |
Killed Player 34 with a Flak Cannon |
| 11.48 |
Player 8 |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 11.57 |
11xdruidx11 |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 11.73 |
LiarSenicD |
Killed JeekoTheStankbug with a DamType_MinigunBullet |
| 11.74 |
Player 8 |
Killed LiarSenicD with a DamType_ShockBeam |
| 11.78 |
Sol{killa_kiwi |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_ShockBeam |
| 11.85 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 12.29 |
Player 34 |
Killed Sol{killa_kiwi with a DamType_ShockBeam |
| 12.33 |
LiarSenicD |
Killed Player 8 with a DamType_SniperShot |
| 12.50 |
sol.snarf |
Killed Sol{killa_kiwi with a DamType_SniperShot |
| 12.63 |
StarFox |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 12.68 |
Sol{killa_kiwi |
fine ill stay dead |
| 12.91 |
11xdruidx11 |
Killed JeekoTheStankbug with a DamType_ShockBeam |
| 12.97 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 13.31 |
SOL{8 |
Connected |
| 13.38 |
StarFox |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 13.47 |
11xdruidx11 |
Killed JeekoTheStankbug with a Shock Rifle |
| 13.52 |
sol.snarf |
Killed Player 8 with a DamType_SniperShot |
| 13.61 |
11xdruidx11 |
Killed Sol{killa_kiwi with a DamType_ShockBeam |
| 13.69 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 13.73 |
Player 8 |
FUKIN SNARF I WAS IN THE MIDDLE OF A BATTLE |
| 13.74 |
SOL{8 |
hola |
| 13.94 |
StarFox |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 13.99 |
sol.snarf |
XD |
| 14.02 |
SOL{8 |
Killed LiarSenicD with a Shock Rifle |
| 14.16 |
Player 8 |
Killed Player 34 with a DamType_Rocket |
| 14.18 |
Sol{killa_kiwi |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 14.24 |
Sol{killa_kiwi |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_Rocket |
| 14.30 |
11xdruidx11 |
re |
| 14.38 |
11xdruidx11 |
res |
| 14.41 |
JeekoTheStankbug |
Killed LiarSenicD with a DamType_Rocket |
| 14.41 |
LiarSenicD |
Killed Player 8 with a Flak Cannon |
| 14.44 |
StarFox |
Killed SOL{8 with a Shock Rifle |
| 14.68 |
Player 34 |
Killed JeekoTheStankbug with a DamType_ShockBeam |
| 14.96 |
StarFox |
Killed N.X. with a DamType_ShockBall |
| 15.01 |
sol.snarf |
Killed Sol{killa_kiwi with a DamType_ShockBeam |
| 15.14 |
LiarSenicD |
Killed SOL{8 with a Shock Rifle |
| 15.18 |
11xdruidx11 |
Killed JeekoTheStankbug with a Shock Rifle |
| 15.24 |
Player 8 |
Killed LiarSenicD with a DamType_ShockBeam |
| 15.25 |
sol.snarf |
Killed Player 8 with a DamType_ShockBeam |
| 15.30 |
Sol{killa_kiwi |
ggs |
| 15.31 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 15.31 |
|
Game Ended - Team Score Limit |