Chat Log for Welcome To New SoL! Noob Friendly Server Chic - FR-2k3_Goose][_B1 on Mon, Jan 01 2024 at 4:07:57 AM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -1.06 |
SoL°Burr!to |
Connected |
| -1.06 |
SoL°Burr!to |
Team Change to Red Team |
| -1.06 |
SettingsTest |
Connected |
| -1.06 |
SettingsTest |
Team Change to Blue Team |
| -1.06 |
StarFox |
Connected |
| -1.06 |
StarFox |
Team Change to Red Team |
| -1.06 |
Sue_A._Side |
Connected |
| -1.06 |
Sue_A._Side |
Team Change to Blue Team |
| -1.05 |
keygen |
Connected |
| -1.05 |
keygen |
Team Change to Red Team |
| -1.05 |
Player 23 |
Connected |
| -1.05 |
Player 23 |
Team Change to Blue Team |
| -1.05 |
Player |
Connected |
| -1.05 |
Player |
Team Change to Red Team |
| -1.05 |
Insidious |
Connected |
| -1.05 |
Insidious |
Team Change to Blue Team |
| -1.04 |
«ßîç»Quadramix |
Connected |
| -1.04 |
«ßîç»Quadramix |
Team Change to Red Team |
| -1.03 |
sol.snarf |
Connected |
| -1.03 |
sol.snarf |
Team Change to Blue Team |
| -1.02 |
Inhuman3 |
Connected |
| -1.02 |
Inhuman3 |
Team Change to Red Team |
| -1.02 |
Player 19 |
Connected |
| -1.02 |
Player 19 |
Team Change to Blue Team |
| -1.02 |
P4k4LIMX |
Connected |
| -1.02 |
P4k4LIMX |
Team Change to Red Team |
| -1.00 |
Reimu_Hakurei |
Connected |
| -1.00 |
Reimu_Hakurei |
Team Change to Blue Team |
| -0.99 |
Player 31 |
Connected |
| -0.99 |
Player 31 |
Team Change to Red Team |
| -0.67 |
StarFox |
chortle |
| -0.51 |
sol.snarf |
myballs |
| -0.27 |
StarFox |
pulgas |
| -0.13 |
Player 31 |
Disconnected |
| -0.05 |
Insidious |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
«ßîç»Quadramix |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Inhuman3 |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Player 19 |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
P4k4LIMX |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
SettingsTest |
Team Change to Red Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.17 |
«ßîç»Quadramix |
Disconnected |
| 0.23 |
SettingsTest |
Killed Inhuman3 with a DamType_Rocket |
| 0.24 |
Reimu_Hakurei |
Headshot keygen with a DamTypeHeadshot |
| 0.31 |
StarFox |
Killed P4k4LIMX with a DamType_Rocket |
| 0.41 |
Inhuman3 |
Suicided |
| 0.41 |
Inhuman3 |
Disconnected |
| 0.49 |
Sue_A._Side |
Killed SettingsTest with a DamType_Rocket |
| 0.58 |
StarFox |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBall |
| 0.74 |
Player |
Killed Sue_A._Side with a Shock Rifle |
| 0.75 |
SoL°Burr!to |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_SniperShot |
| 1.16 |
Player 18 |
Connected |
| 1.20 |
P4k4LIMX |
hola |
| 1.28 |
Sue_A._Side |
yo3 |
| 1.35 |
SoL°Burr!to |
Let's take different paths to trap the enemy. |
| 1.43 |
SoL°Burr!to |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 1.48 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 1.53 |
Reimu_Hakurei |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 1.55 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 1.74 |
P4k4LIMX |
Killed keygen with a Shock Rifle |
| 1.90 |
sol.snarf |
Killed Player 19 with a DamType_BioGlob |
| 1.92 |
Reimu_Hakurei |
Killed Insidious with a DamType_ShockBeam |
| 1.93 |
SettingsTest |
Killed P4k4LIMX with a DamType_SniperShot |
| 2.03 |
Player |
Killed sol.snarf with a DamType_BioGlob |
| 2.03 |
Player 23 |
Headshot SettingsTest with a DamTypeHeadshot |
| 2.06 |
SoL°Burr!to |
":O! |
| 2.09 |
sol.snarf |
lol |
| 2.18 |
SettingsTest |
hax |
| 2.21 |
Player 23 |
Killed Player with a DamType_SniperShot |
| 2.28 |
StarFox |
surprise |
| 2.53 |
Player 23 |
Killed SettingsTest with a DamType_SniperShot |
| 2.54 |
Reimu_Hakurei |
Killed keygen with a DamType_SniperShot |
| 2.59 |
Sue_A._Side |
Killed Insidious with a DamType_SniperShot |
| 2.63 |
Reimu_Hakurei |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 2.73 |
SoL°Burr!to |
Killed Reimu_Hakurei with a Flak Cannon |
| 2.80 |
Reimu_Hakurei |
burrito low |
| 2.83 |
Player 18 |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 2.85 |
Reimu_Hakurei |
and thawing |
| 2.85 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 2.86 |
Player 23 |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 3.15 |
sol.snarf |
Killed Player 19 with a DamType_SniperShot |
| 3.21 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 3.57 |
Player 18 |
Killed keygen with a DamType_SniperShot |
| 3.58 |
sol.snarf |
Killed Insidious with a DamType_ShockBeam |
| 3.60 |
SettingsTest |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 3.71 |
SettingsTest |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 3.77 |
Player 18 |
Killed SettingsTest with a DamType_Rocket |
| 3.81 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 3.85 |
Player 18 |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 3.87 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 4.10 |
SoL°Burr!to |
tyyyy |
| 4.12 |
StarFox |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_Rocket |
| 4.32 |
Player 18 |
Killed Insidious with a DamType_Rocket |
| 4.32 |
Player 18 |
Killed keygen with a DamType_Rocket |
| 4.35 |
SettingsTest |
Killed Player 18 with a DamType_ShockBeam |
| 4.45 |
StarFox |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 4.46 |
Reimu_Hakurei |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 4.48 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 4.51 |
Sue_A._Side |
Killed Player with a Shock Rifle |
| 4.54 |
SettingsTest |
Killed P4k4LIMX with a DamType_SniperShot |
| 4.54 |
P4k4LIMX |
Killed SettingsTest with a DamType_BioGlob |
| 4.60 |
sol.snarf |
g1 |
| 4.61 |
StarFox |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_Rocket |
| 4.73 |
Sue_A._Side |
Killed SoL°Burr!to with a Flak Cannon |
| 4.75 |
SoL°Burr!to |
o |
| 4.86 |
SoL°Burr!to |
Let's take different paths to trap the enemy. |
| 5.04 |
StarFox |
Killed Sue_A._Side with a DamType_Rocket |
| 5.08 |
Player 18 |
nt |
| 5.09 |
SoL°Burr!to |
pro |
| 5.12 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 5.12 |
Sue_A._Side |
ty |
| 5.42 |
Sue_A._Side |
Killed Insidious with a DamType_SniperShot |
| 5.46 |
SettingsTest |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 5.58 |
Reimu_Hakurei |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 5.63 |
Player 18 |
Killed keygen with a DamType_LinkShaft |
| 5.64 |
Player 19 |
Killed Player 23 with a DamType_MinigunBullet |
| 5.64 |
StarFox |
Killed Sue_A._Side with a DamType_ShockBeam |
| 5.71 |
SoL°Burr!to |
ty |
| 5.79 |
Reimu_Hakurei |
Killed Insidious with a DamType_ShockBeam |
| 5.81 |
SettingsTest |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 5.84 |
Player 18 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 5.85 |
SoL°Burr!to |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_SniperShot |
| 5.93 |
sol.snarf |
Killed SoL°Burr!to with a Flak Cannon |
| 5.95 |
SoL°Burr!to |
owww |
| 5.99 |
sol.snarf |
Killed SettingsTest with a DamType_ShockBeam |
| 6.00 |
Player |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 6.07 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 6.41 |
Sue_A._Side |
Killed keygen with a DamType_SniperShot |
| 6.43 |
Insidious |
Suicided |
| 6.43 |
Insidious |
Disconnected |
| 6.49 |
SettingsTest |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 6.74 |
SettingsTest |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_SniperShot |
| 6.88 |
Player 23 |
Killed Player with a DamType_SniperShot |
| 6.89 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 6.90 |
Inhuman3 |
Connected |
| 7.04 |
SettingsTest |
Killed Sue_A._Side with a Flak Cannon |
| 7.04 |
SettingsTest |
Killed Reimu_Hakurei with a Flak Cannon |
| 7.08 |
sol.snarf |
Killed keygen with a DamType_ShockBeam |
| 7.12 |
Player 23 |
Killed SettingsTest with a Flak Cannon |
| 7.13 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 7.22 |
WTzZz |
Connected |
| 7.25 |
Player 19 |
Killed Player 23 with a DamType_BioGlob |
| 7.37 |
Sue_A._Side |
Killed keygen with a Flak Cannon |
| 7.51 |
Sue_A._Side |
Killed SoL°Burr!to with a Shock Rifle |
| 7.53 |
SoL°Burr!to |
o |
| 7.66 |
StarFox |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBall |
| 7.71 |
Player 18 |
Killed Player 19 with a DamType_Rocket |
| 7.75 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 7.84 |
Reimu_Hakurei |
Headshot Player with a DamTypeHeadshot |
| 7.91 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 8.09 |
StarFox |
Killed Sue_A._Side with a Shock Rifle |
| 8.11 |
Inhuman3 |
Disconnected |
| 8.12 |
SettingsTest |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 8.21 |
WTzZz |
Killed Reimu_Hakurei with a Shock Rifle |
| 8.27 |
Player 23 |
Killed WTzZz with a DamType_SniperShot |
| 8.32 |
SettingsTest |
Killed P4k4LIMX with a DamType_Rocket |
| 8.48 |
Player 19 |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_SniperShot |
| 8.49 |
sol.snarf |
Killed Player 19 with a DamType_SniperShot |
| 8.52 |
WTzZz |
Killed Player 18 with a DamType_ShockBeam |
| 8.53 |
SoL°Burr!to |
Killed Sue_A._Side with a Shock Rifle |
| 8.61 |
WTzZz |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 8.75 |
SettingsTest |
Killed Player 23 with a DamType_SniperShot |
| 8.82 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 9.06 |
SoL°Burr!to |
Let's take different paths to trap the enemy. |
| 9.11 |
WTzZz |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 9.19 |
Reimu_Hakurei |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 9.30 |
Player |
Killed Sue_A._Side with a DamType_BioGlob |
| 9.31 |
Player |
Killed Reimu_Hakurei with a Flak Cannon |
| 9.34 |
Player 18 |
Headshot SettingsTest with a DamTypeHeadshot |
| 9.46 |
Player |
Killed Player 18 with a DamType_MinigunBullet |
| 9.49 |
SoL°Burr!to |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 9.68 |
P4k4LIMX |
Killed SoL°Burr!to with a Flak Cannon |
| 9.70 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 9.96 |
Player 18 |
Killed WTzZz with a DamType_Rocket |
| 9.98 |
SoL°Burr!to |
ty |
| 10.07 |
StarFox |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 10.12 |
WTzZz |
Killed Sue_A._Side with a DamType_Rocket |
| 10.13 |
Player 18 |
Killed Player 19 with a DamType_Rocket |
| 10.18 |
WTzZz |
Killed Player 18 with a DamType_SniperShot |
| 10.24 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 10.43 |
WTzZz |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 10.63 |
StarFox |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 10.63 |
sol.snarf |
Killed SettingsTest with a DamType_SniperShot |
| 10.70 |
StarFox |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 10.77 |
Player 18 |
Fell to their death |
| 10.79 |
SettingsTest |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_ShockBeam |
| 10.80 |
Player 18 |
LMAO |
| 10.83 |
Sue_A._Side |
Suicided with a Flak Cannon |
| 10.87 |
Sue_A._Side |
yes |
| 10.90 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 11.14 |
WTzZz |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 11.22 |
Player 18 |
Killed SettingsTest with a DamType_Rocket |
| 11.30 |
Reimu_Hakurei |
Killed Player 19 with a DamType_ShockBeam |
| 11.32 |
Reimu_Hakurei |
Killed WTzZz with a DamType_ShockBeam |
| 11.39 |
Player 19 |
RES |
| 11.56 |
Player 18 |
Killed StarFox with a Flak Cannon |
| 11.56 |
SoL°Burr!to |
Let's take different paths to trap the enemy. |
| 11.57 |
WTzZz |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_SniperShot |
| 11.61 |
keygen |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 11.64 |
Player 18 |
Headshot WTzZz with a DamTypeHeadshot |
| 11.69 |
Player |
Headshot Player 18 with a DamTypeHeadshot |
| 11.71 |
Player 23 |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 11.74 |
P4k4LIMX |
Killed keygen with a Flak Cannon |
| 11.74 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 11.74 |
Player 18 |
damn ns |
| 11.87 |
Player |
Killed Sue_A._Side with a DamType_ShockBeam |
| 11.91 |
StarFox |
justice |
| 12.04 |
Sue_A._Side |
Killed SettingsTest with a Flak Cannon |
| 12.23 |
SoL°Burr!to |
ty |
| 12.24 |
keygen |
Killed Player 23 with a Shock Rifle |
| 12.33 |
Reimu_Hakurei |
Killed keygen with a DamType_ShockBeam |
| 12.40 |
Player 18 |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 12.42 |
Player 19 |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_ShockBeam |
| 12.46 |
WTzZz |
Killed Player 18 with a DamType_Rocket |
| 12.53 |
sol.snarf |
Killed Player 19 with a DamType_ShockBeam |
| 12.59 |
Sue_A._Side |
Killed keygen with a Flak Cannon |
| 12.64 |
SettingsTest |
Killed sol.snarf with a DamType_LinkPlasma |
| 12.65 |
StarFox |
Killed Sue_A._Side with a Shock Rifle |
| 12.73 |
Player 18 |
Killed WTzZz with a DamType_ShockBeam |
| 12.86 |
Player 18 |
Killed SettingsTest with a DamType_Rocket |
| 12.89 |
Reimu_Hakurei |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 12.90 |
Player 18 |
Killed Player 19 with a DamType_Rocket |
| 12.92 |
Reimu_Hakurei |
Killed Player with a DamType_ShockBeam |
| 13.01 |
SoL°Burr!to |
Killed Player 18 with a Flak Cannon |
| 13.03 |
keygen |
Killed Reimu_Hakurei with a Flak Cannon |
| 13.07 |
fluffy |
Connected |
| 13.09 |
Player 18 |
ns burrito |
| 13.11 |
sol.snarf |
Killed keygen with a DamType_ShockBeam |
| 13.11 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 13.12 |
WTzZz |
Killed Sue_A._Side with a DamType_ShockBeam |
| 13.18 |
WTzZz |
Killed P4k4LIMX with a DamType_SniperShot |
| 13.47 |
Player 23 |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 13.54 |
SoL°Burr!to |
pro |
| 13.55 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 13.81 |
WTzZz |
Killed Sue_A._Side with a DamType_ShockBall |
| 13.82 |
P4k4LIMX |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 13.87 |
sol.snarf |
Killed Player 19 with a DamType_SniperShot |
| 13.93 |
P4k4LIMX |
Killed keygen with a DamType_Rocket |
| 13.96 |
Reimu_Hakurei |
Killed SettingsTest with a DamType_ShockBeam |
| 13.97 |
SoL°Burr!to |
Killed fluffy with a DamType_Rocket |
| 14.06 |
WTzZz |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_ShockBeam |
| 14.18 |
Player 18 |
Killed StarFox with a DamType_Rocket |
| 14.21 |
Player 18 |
Killed WTzZz with a DamType_SniperShot |
| 14.27 |
Player |
Killed P4k4LIMX with a DamType_BioGlob |
| 14.31 |
Player 18 |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 14.34 |
Sue_A._Side |
Killed Player with a Shock Rifle |
| 14.34 |
SoL°Burr!to |
o |
| 14.53 |
Player 23 |
Killed SettingsTest with a DamType_SniperShot |
| 14.54 |
SoL°Burr!to |
ty |
| 14.55 |
Reimu_Hakurei |
Killed Player 19 with a DamType_MinigunBullet |
| 14.82 |
SoL°Burr!to |
Thaw. Radars Top Left Pinpoint Our Locations. |
| 14.84 |
sol.snarf |
Killed keygen with a DamType_ShockBeam |
| 14.96 |
WTzZz |
Suicided with a Flak Cannon |
| 15.00 |
WTzZz |
lol |
| 15.04 |
fluffy |
Suicided with a Flak Cannon |
| 15.06 |
Player 23 |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_Rocket |
| 15.09 |
SoL°Burr!to |
doh |
| 15.13 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 15.42 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 15.53 |
SoL°Burr!to |
Killed Player 23 with a DamType_SniperShot |
| 15.56 |
fluffy |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 15.67 |
WTzZz |
Killed P4k4LIMX with a DamType_Rocket |
| 15.73 |
WTzZz |
Killed Player 18 with a DamType_Rocket |
| 15.80 |
Player 18 |
ow |
| 15.83 |
Sue_A._Side |
Killed Player 19 with a Flak Cannon |
| 15.85 |
WTzZz |
Headshot Sue_A._Side with a DamTypeHeadshot |
| 15.93 |
Player 23 |
Killed Player with a Flak Cannon |
| 15.98 |
Reimu_Hakurei |
Killed WTzZz with a DamType_Rocket |
| 16.03 |
Player 19 |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_SniperShot |
| 16.04 |
Player 23 |
Killed Player with a DamType_SniperShot |
| 16.09 |
Player 23 |
Killed StarFox with a DamType_Rocket |
| 16.12 |
SettingsTest |
Killed Player 23 with a DamType_SniperShot |
| 16.28 |
fluffy |
Killed WTzZz with a Shock Rifle |
| 16.31 |
WTzZz |
! |
| 16.34 |
sol.snarf |
Killed keygen with a DamType_ShockBeam |
| 16.40 |
Player 23 |
Killed SoL°Burr!to with a Shock Rifle |
| 16.42 |
SoL°Burr!to |
o |
| 16.52 |
SoL°Burr!to |
Let's take different paths to trap the enemy. |
| 16.56 |
Reimu_Hakurei |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 16.58 |
fluffy |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 16.58 |
WTzZz |
Killed Player 18 with a DamType_ShockBeam |
| 16.59 |
P4k4LIMX |
Killed Player 19 with a DamType_Rocket |
| 16.60 |
SoL°Burr!to |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_ShockBeam |
| 16.62 |
SettingsTest |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 16.72 |
SettingsTest |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 16.76 |
Player 23 |
Killed WTzZz with a Shock Rifle |
| 16.78 |
fluffy |
Killed SettingsTest with a DamType_BioGlob |
| 16.94 |
SoL°Burr!to |
Killed fluffy with a DamType_SniperShot |
| 17.03 |
SettingsTest |
Killed Player 23 with a DamType_SniperShot |
| 17.12 |
SoL°Burr!to |
Killed Sue_A._Side with a Flak Cannon |
| 17.19 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 17.43 |
sol.snarf |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 17.45 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 17.52 |
Player 19 |
Killed Player 23 with a Shock Rifle |
| 17.52 |
P4k4LIMX |
Killed Player 19 with a DamType_Rocket |
| 17.54 |
sol.snarf |
Killed keygen with a DamType_ShockBeam |
| 17.54 |
WTzZz |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 17.70 |
WTzZz |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_ShockBeam |
| 17.73 |
NahasapeemapetiloN |
Connected |
| 17.73 |
SoL°Burr!to |
ns |
| 17.84 |
Player |
Killed fluffy with a DamType_SniperShot |
| 17.84 |
SettingsTest |
Killed Player 18 with a DamType_SniperShot |
| 18.02 |
Sue_A._Side |
Killed WTzZz with a DamType_ShockBeam |
| 18.08 |
SettingsTest |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 18.10 |
SettingsTest |
Killed Sue_A._Side with a Flak Cannon |
| 18.18 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 18.26 |
sol.snarf |
teams |
| 18.35 |
fluffy |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 18.46 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 18.52 |
Reimu_Hakurei |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 18.56 |
Player 23 |
Suicided with a Flak Cannon |
| 18.59 |
SettingsTest |
Killed Player 18 with a Flak Cannon |
| 18.65 |
WTzZz |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 18.68 |
Reimu_Hakurei |
Killed SettingsTest with a DamType_ShockBeam |
| 18.71 |
SoL°Burr!to |
Killed NahasapeemapetiloN with a Shock Rifle |
| 19.00 |
Player |
Killed Sue_A._Side with a DamType_LinkShaft |
| 19.08 |
sol.snarf |
Killed WTzZz with a DamType_SniperShot |
| 19.10 |
SoL°Burr!to |
Killed P4k4LIMX with a Flak Cannon |
| 19.12 |
Reimu_Hakurei |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 19.14 |
Player 18 |
Killed SettingsTest with a DamType_SniperShot |
| 19.16 |
P4k4LIMX |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 19.37 |
fluffy |
Killed Player 19 with a Flak Cannon |
| 19.39 |
P4k4LIMX |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_Rocket |
| 19.40 |
Player 18 |
Killed keygen with a Flak Cannon |
| 19.41 |
SoL°Burr!to |
doh |
| 19.47 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 19.78 |
SettingsTest |
Killed Sue_A._Side with a DamType_ShockBeam |
| 19.81 |
Player 23 |
Killed WTzZz with a Flak Cannon |
| 19.94 |
SettingsTest |
Killed P4k4LIMX with a DamType_Rocket |
| 19.95 |
SoL°Burr!to |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 19.96 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a Flak Cannon |
| 19.96 |
SettingsTest |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 20.01 |
Player 19 |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_SniperShot |
| 20.03 |
SoL°Burr!to |
Headshot Player 18 with a DamTypeHeadshot |
| 20.23 |
SettingsTest |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_SniperShot |
| 20.43 |
SoL°Burr!to |
Let's take different paths to trap the enemy. |
| 20.47 |
fluffy |
Killed SettingsTest with a DamType_SniperShot |
| 20.58 |
fluffy |
Killed Player with a DamType_BioGlob |
| 20.58 |
fluffy |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_BioGlob |
| 20.58 |
fluffy |
Killed keygen with a DamType_BioGlob |
| 20.61 |
SoL°Burr!to |
oops |
| 20.62 |
Sue_A._Side |
Killed WTzZz with a Shock Rifle |
| 20.65 |
SoL°Burr!to |
pwntt |
| 20.71 |
sol.snarf |
XD |
| 20.86 |
SoL°Burr!to |
ty |
| 20.88 |
Player 18 |
Killed SettingsTest with a DamType_BioGlob |
| 21.04 |
StarFox |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_ShockBeam |
| 21.04 |
Player |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_Rocket |
| 21.12 |
sol.snarf |
Killed Player 19 with a DamType_SniperShot |
| 21.14 |
Sue_A._Side |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
| 21.18 |
WTzZz |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 21.22 |
SettingsTest |
Killed Sue_A._Side with a DamType_SniperShot |
| 21.23 |
Player 18 |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 21.25 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 21.29 |
Player 18 |
Killed keygen with a DamType_ShockBeam |
| 21.40 |
Player 18 |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 21.43 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 21.56 |
WTzZz |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 21.57 |
NahasapeemapetiloN |
Killed WTzZz with a DamType_SniperShot |
| 21.57 |
StarFox |
Suicided with a Flak Cannon |
| 21.59 |
SettingsTest |
Killed fluffy with a DamType_ShockBeam |
| 21.61 |
StarFox |
hey now |
| 21.63 |
Player |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_MinigunBullet |
| 21.64 |
Player 19 |
Killed Player 18 with a DamType_SniperShot |
| 21.67 |
SoL°Burr!to |
ns |
| 21.83 |
P4k4LIMX |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_Rocket |
| 21.85 |
SoL°Burr!to |
pwnt |
| 21.89 |
WTzZz |
Killed Sue_A._Side with a DamType_ShockBall |
| 21.91 |
Player |
Killed P4k4LIMX with a Flak Cannon |
| 22.04 |
Player 18 |
Killed Player with a DamType_ShockBeam |
| 22.04 |
Player 23 |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 22.10 |
SettingsTest |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 22.11 |
fluffy |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
| 22.13 |
SoL°Burr!to |
Killed Player 18 with a Flak Cannon |
| 22.15 |
Reimu_Hakurei |
Killed WTzZz with a DamType_ShockBeam |
| 22.25 |
fluffy |
Killed Player 19 with a DamType_BioGlob |
| 22.29 |
sol.snarf |
teams |
| 22.37 |
SoL°Burr!to |
Let's take different paths to trap the enemy. |
| 22.40 |
Reimu_Hakurei |
Headshot Player with a DamTypeHeadshot |
| 22.42 |
fluffy |
Killed keygen with a DamType_Rocket |
| 22.53 |
Reimu_Hakurei |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 22.56 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 22.62 |
Player 18 |
Killed WTzZz with a Flak Cannon |
| 22.66 |
WTzZz |
d; |
| 22.70 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 22.98 |
SoL°Burr!to |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_SniperShot |
| 23.07 |
StarFox |
Killed P4k4LIMX with a DamType_Rocket |
| 23.12 |
SettingsTest |
Killed Sue_A._Side with a DamType_SniperShot |
| 23.26 |
SoL°Burr!to |
Killed Sue_A._Side with a Shock Rifle |
| 23.28 |
sol.snarf |
Killed SettingsTest with a DamType_ShockBeam |
| 23.34 |
Player 23 |
Headshot Player 19 with a DamTypeHeadshot |
| 23.36 |
Player 23 |
Killed WTzZz with a DamType_ShockBeam |
| 23.46 |
Reimu_Hakurei |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 23.48 |
WTzZz |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_ShockBeam |
| 23.48 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 23.52 |
SettingsTest |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 23.53 |
Player 18 |
Killed SettingsTest with a DamType_BioGlob |
| 23.56 |
Player |
Killed Sue_A._Side with a DamType_MinigunBullet |
| 23.58 |
WTzZz |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 23.59 |
Player |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 23.61 |
SoL°Burr!to |
ns |
| 23.71 |
Player 18 |
Killed Player with a DamType_BioGlob |
| 23.88 |
WTzZz |
Killed Player 18 with a Shock Rifle |
| 23.92 |
Player 18 |
damn ns |
| 24.04 |
Player 18 |
boy hard predicted me |
| 24.08 |
WTzZz |
Killed fluffy with a Shock Rifle |
| 24.17 |
WTzZz |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_SniperShot |
| 24.20 |
StarFox |
Killed Reimu_Hakurei with a Shock Rifle |
| 24.23 |
WTzZz |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 24.30 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 24.36 |
WTzZz |
ty 'd |
| 24.59 |
sol.snarf |
Killed keygen with a DamType_ShockBeam |
| 24.65 |
SettingsTest |
Killed fluffy with a DamType_ShockBeam |
| 24.89 |
SoL°Burr!to |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_Rocket |
| 24.92 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 24.94 |
SettingsTest |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 24.95 |
P4k4LIMX |
Killed WTzZz with a Flak Cannon |
| 24.96 |
fluffy |
Headshot Player 19 with a DamTypeHeadshot |
| 24.99 |
SoL°Burr!to |
Killed Player 18 with a DamType_ShockBeam |
| 25.03 |
fluffy |
Killed Player with a Shock Rifle |
| 25.19 |
SettingsTest |
Killed fluffy with a Shock Rifle |
| 25.22 |
Player 23 |
Killed SettingsTest with a Flak Cannon |
| 25.23 |
SoL°Burr!to |
Killed Reimu_Hakurei with a DamType_ShockBeam |
| 25.25 |
SoL°Burr!to |
Let's take different paths to trap the enemy. |
| 25.26 |
keygen |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 25.38 |
Sue_A._Side |
Killed keygen with a DamType_BioGlob |
| 25.47 |
SoL°Burr!to |
Killed Sue_A._Side with a DamType_ShockBeam |
| 25.50 |
Player 18 |
gg ill be back in an hr |
| 25.51 |
P4k4LIMX |
gg |
| 25.55 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 25.55 |
|
Game Ended - Team Score Limit |