Chat Log for Welcome To New SoL! Noob Friendly Server Chic - FR-Waisten-Fix on Sat, Jan 13 2024 at 3:04:15 AM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -1.19 |
Player 15 |
Connected |
| -1.19 |
Player 15 |
Team Change to Red Team |
| -1.19 |
SoL{SLIMEGUN |
Connected |
| -1.19 |
SoL{SLIMEGUN |
Team Change to Blue Team |
| -1.18 |
tiny.avenger |
Connected |
| -1.18 |
tiny.avenger |
Team Change to Blue Team |
| -1.18 |
hulkjak |
Connected |
| -1.18 |
hulkjak |
Team Change to Red Team |
| -1.18 |
char!zard |
Connected |
| -1.18 |
char!zard |
Team Change to Red Team |
| -1.18 |
SoL{LT_Mark |
Connected |
| -1.18 |
SoL{LT_Mark |
Team Change to Blue Team |
| -1.18 |
Player 11 |
Connected |
| -1.18 |
Player 11 |
Team Change to Red Team |
| -1.17 |
SoL[PsicoActivo |
Connected |
| -1.17 |
SoL[PsicoActivo |
Team Change to Blue Team |
| -1.14 |
Player 19 |
Connected |
| -1.14 |
Player 19 |
Team Change to Red Team |
| -1.13 |
P4k4LIMX |
Connected |
| -1.13 |
P4k4LIMX |
Team Change to Blue Team |
| -0.93 |
Player 15 |
tiny join us |
| -0.71 |
Player 15 |
or tadpole |
| -0.46 |
Player 19 |
you guys doing it right now? |
| -0.35 |
Player 15 |
naw tomorrow night |
| -0.14 |
Player 19 |
honestly probably cant. |
| -0.09 |
Player 15 |
sol has a army of memebers |
| -0.06 |
Player 19 |
watching the NFL playoffs |
| -0.04 |
SoL[PsicoActivo |
Team Change to Red Team |
| -0.04 |
Player 15 |
Team Change to Blue Team |
| -0.04 |
tiny.avenger |
Team Change to Red Team |
| -0.04 |
hulkjak |
Team Change to Blue Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.01 |
char!zard |
civil wra |
| 0.11 |
SoL{SLIMEGUN |
lets go cheifs |
| 0.36 |
Player 15 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 0.39 |
P4k4LIMX |
Killed Player 11 with a DamType_Rocket |
| 0.47 |
char!zard |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 0.59 |
SoL{SLIMEGUN |
Suicided with an Unknown Weapon |
| 0.59 |
SoL{SLIMEGUN |
Disconnected |
| 0.63 |
Player 15 |
Killed SoL[PsicoActivo with a DamType_ShockBeam |
| 0.69 |
Player 19 |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 0.72 |
hulkjak |
Killed Player 19 with a DamType_ShockBeam |
| 0.83 |
P4k4LIMX |
Killed char!zard with a Flak Cannon |
| 0.88 |
Player 19 |
gt |
| 0.89 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.00 |
Player |
Connected |
| 1.07 |
Inhuman3 |
Connected |
| 1.36 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 19 with a Shock Rifle |
| 1.43 |
char!zard |
Killed Player 15 with a DamType_SniperShot |
| 1.47 |
tiny.avenger |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 1.59 |
Player 19 |
Mark hunted that Tadpole and slit its throat |
| 1.68 |
tiny.avenger |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 1.85 |
SoL{LT_Mark |
sure did |
| 1.86 |
Player 15 |
well see klun |
| 1.90 |
char!zard |
Killed hulkjak with a DamType_Rocket |
| 2.14 |
char!zard |
Killed Player 15 with a DamType_ShockBeam |
| 2.22 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 2.46 |
Player 15 |
Killed Player 11 with a DamType_Rocket |
| 2.54 |
Player 22 |
Connected |
| 2.61 |
Player 15 |
Killed Player 19 with a DamType_ShockBeam |
| 2.70 |
Player |
Killed SoL[PsicoActivo with a DamType_LinkShaft |
| 2.80 |
char!zard |
Killed P4k4LIMX with a Flak Cannon |
| 2.89 |
SoL{LT_Mark |
Killed char!zard with a DamType_Rocket |
| 2.95 |
Player 15 |
Killed Player 19 with a Shock Rifle |
| 3.00 |
Player 15 |
Killed SoL[PsicoActivo with a Shock Rifle |
| 3.18 |
char!zard |
romantic drama |
| 3.21 |
SoL{LT_Mark |
im a watch lift after this |
| 3.27 |
Player 15 |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBeam |
| 3.31 |
Player 19 |
Klunix if I sell a pound of crack on your behalf. |
| 3.33 |
char!zard |
but he's gay |
| 3.42 |
Player 19 |
will you remove force res!!! |
| 3.50 |
SoL{LT_Mark |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 3.53 |
char!zard |
haha |
| 3.58 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 3.82 |
Player 22 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 4.07 |
Player 15 |
Killed Player 11 with a Shock Rifle |
| 4.07 |
Player 15 |
Killed char!zard with a Shock Rifle |
| 4.08 |
P4k4LIMX |
Killed Inhuman3 with a DamType_Rocket |
| 4.18 |
Player |
Killed SoL[PsicoActivo with a DamType_LinkShaft |
| 4.31 |
SoL[PsicoActivo |
Suicided |
| 4.31 |
SoL[PsicoActivo |
Disconnected |
| 4.80 |
SoL{LT_Mark |
Headshot Player 19 with a DamTypeHeadshot |
| 4.87 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 4.97 |
Player 19 |
p4k that was slick |
| 5.14 |
P4k4LIMX |
lol |
| 5.25 |
SoL{LT_Mark |
Killed Inhuman3 with a DamType_SniperShot |
| 5.26 |
char!zard |
Killed hulkjak with a DamType_SniperShot |
| 5.40 |
Player 22 |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 5.40 |
Player 19 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_BioGlob |
| 5.46 |
Player 21 |
Connected |
| 5.56 |
Player 15 |
Killed char!zard with a DamType_ShockBeam |
| 5.70 |
SoL{LT_Mark |
:D |
| 5.77 |
Player 19 |
Killed hulkjak with a DamType_BioGlob |
| 5.79 |
tiny.avenger |
Killed Player with a DamType_SniperShot |
| 5.86 |
sol.snarf |
Connected |
| 5.90 |
SoL{LT_Mark |
i just force mfers spacing out |
| 6.24 |
Player 22 |
Killed Player 19 with a DamType_SniperShot |
| 6.26 |
P4k4LIMX |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 6.33 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 6.59 |
Player 15 |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBeam |
| 6.70 |
char!zard |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 6.71 |
Player 11 |
Killed P4k4LIMX with a Flak Cannon |
| 6.78 |
P4k4LIMX |
Suicided with an Unknown Weapon |
| 6.78 |
P4k4LIMX |
Disconnected |
| 6.81 |
sol.snarf |
Killed hulkjak with a DamType_ShockBeam |
| 6.87 |
Player 22 |
Headshot tiny.avenger with a DamTypeHeadshot |
| 6.94 |
Player 11 |
Killed Player with a DamType_MinigunBullet |
| 7.02 |
tiny.avenger |
laggy mofo |
| 7.18 |
Player 21 |
Killed Player 22 with a DamType_SniperShot |
| 7.32 |
hulkjak |
Killed Inhuman3 with a DamType_SniperShot |
| 7.36 |
sol.snarf |
Headshot hulkjak with a DamTypeHeadshot |
| 7.40 |
Player 15 |
Headshot Player 21 with a DamTypeHeadshot |
| 7.49 |
char!zard |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBeam |
| 7.57 |
Player 15 |
Killed char!zard with a DamType_ShockBeam |
| 7.60 |
tiny.avenger |
Killed Player 15 with a DamType_SniperShot |
| 7.68 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 7.93 |
tiny.avenger |
Killed Player 19 with a DamType_BioGlob |
| 7.93 |
Player 21 |
marjor p/l |
| 7.96 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 7.99 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 21 with a DamType_ShockBeam |
| 8.00 |
Player 19 |
res |
| 8.18 |
SoL{LT_Mark |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 8.23 |
char!zard |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 8.26 |
Player 15 |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBeam |
| 8.31 |
char!zard |
Killed Player 15 with a DamType_SniperShot |
| 8.61 |
sol.snarf |
Killed Player 15 with a DamType_ShockBeam |
| 8.64 |
sol.snarf |
Killed hulkjak with a DamType_Rocket |
| 8.66 |
Player 19 |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBall |
| 8.77 |
char!zard |
Killed Player with a DamType_SniperShot |
| 8.79 |
tiny.avenger |
Killed SoL{LT_Mark with a Shock Rifle |
| 8.92 |
char!zard |
Killed Player 19 with a Flak Cannon |
| 9.11 |
Player 15 |
Killed char!zard with a DamType_ShockBeam |
| 9.16 |
SoL{LT_Mark |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 9.37 |
Player 21 |
Killed Player 15 with a DamType_ShockBeam |
| 9.39 |
Player 22 |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 9.45 |
Player |
Killed Player 21 with a DamType_SniperShot |
| 9.67 |
SoL{LT_Mark |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBeam |
| 9.74 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 10.04 |
Player 19 |
Killed Inhuman3 with a Flak Cannon |
| 10.06 |
Player 34 |
Connected |
| 10.10 |
sol.snarf |
Killed Player 15 with a Shock Rifle |
| 10.15 |
Player |
Killed Player 21 with a DamType_MinigunBullet |
| 10.20 |
sol.snarf |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBeam |
| 10.23 |
Player 22 |
Killed Player 11 with a DamType_ShockBeam |
| 10.35 |
tiny.avenger |
Killed Player 19 with a DamType_Rocket |
| 10.52 |
Player 15 |
Killed Player 11 with a DamType_ShockBeam |
| 10.54 |
sol.snarf |
Killed hulkjak with a DamType_ShockBeam |
| 10.55 |
char!zard |
Killed Player 15 with a Flak Cannon |
| 10.55 |
Player 19 |
dam nan that was insta thaw |
| 10.63 |
Player 11 |
this team |
| 10.67 |
char!zard |
Headshot Player 22 with a DamTypeHeadshot |
| 10.73 |
Player |
Killed Inhuman3 with a Flak Cannon |
| 10.87 |
Player 19 |
let nan catch a breather!!! |
| 10.92 |
Player 21 |
the 3SPN 3.8 version was perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| 11.24 |
Player 21 |
the 3SPN 3.8 version was perfect!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| 11.30 |
Player 15 |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 11.30 |
char!zard |
Killed Player 19 with a Flak Cannon |
| 11.34 |
Player 19 |
ns |
| 11.38 |
sol.snarf |
Killed Player 15 with a DamType_ShockBeam |
| 11.39 |
Player 11 |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 11.56 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 21 with a DamType_Rocket |
| 11.65 |
Player 11 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_Rocket |
| 11.69 |
Player 19 |
dam |
| 11.72 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 11.73 |
Player 19 |
nt |
| 11.75 |
SoL{LT_Mark |
rip |
| 11.78 |
SoL{LT_Mark |
ty |
| 11.93 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 21 with a DamType_SniperShot |
| 12.10 |
Player |
Killed Player 11 with a DamType_Rocket |
| 12.14 |
Player 22 |
Killed Inhuman3 with a DamType_MinigunBullet |
| 12.24 |
Player 15 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 12.25 |
sol.snarf |
Killed Player 19 with a DamType_ShockBeam |
| 12.37 |
Player 19 |
snarf |
| 12.46 |
Player 34 |
Killed hulkjak with a Shock Rifle |
| 12.47 |
SoL{LT_Mark |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 12.49 |
Player 15 |
Killed Player 11 with a Shock Rifle |
| 12.51 |
tiny.avenger |
Killed Player with a Flak Cannon |
| 12.53 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 34 with a DamType_SniperShot |
| 12.74 |
Player 21 |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 12.76 |
Player 22 |
Killed Player 21 with a DamType_SniperShot |
| 12.85 |
Player |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 12.94 |
Player |
Killed Player 11 with a Shock Rifle |
| 12.97 |
Player 22 |
Killed char!zard with a DamType_MinigunBullet |
| 13.02 |
Player |
Killed Inhuman3 with a DamType_MinigunBullet |
| 13.05 |
Player 11 |
kil them.... |
| 13.19 |
Player 21 |
U GUYS CANT KILL CAT LOL |
| 13.20 |
Player 22 |
Killed Player 34 with a DamType_SniperShot |
| 13.25 |
Player 21 |
ffs |
| 13.26 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 13.59 |
Player 15 |
Killed Player 11 with a DamType_Rocket |
| 13.62 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 21 with a DamType_ShockBeam |
| 13.63 |
Player 34 |
Killed Player 22 with a Shock Rifle |
| 13.64 |
Player |
Killed Player 34 with a DamType_Rocket |
| 13.65 |
Player 19 |
Killed char!zard with a Flak Cannon |
| 13.66 |
sol.snarf |
Killed Player 15 with a DamType_ShockBeam |
| 13.70 |
Player |
Killed Inhuman3 with a DamType_Rocket |
| 13.83 |
Player 11 |
the only good one is contender |
| 13.88 |
hulkjak |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 13.98 |
char!zard |
fuck you |
| 13.98 |
Player 22 |
Killed Player 11 with a DamType_ShockBeam |
| 14.05 |
Player 15 |
Killed Player 21 with a DamType_ShockBeam |
| 14.22 |
Player 34 |
Killed Player 22 with a DamType_SniperShot |
| 14.29 |
hulkjak |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 14.29 |
sol.snarf |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 14.29 |
Player 19 |
Killed Player 34 with a Shock Rifle |
| 14.35 |
SoL{LT_Mark |
dude be trolling tonight |
| 14.45 |
Player 15 |
Killed Inhuman3 with a DamType_SniperShot |
| 14.53 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 14.69 |
Player 34 |
Killed hulkjak with a DamType_ShockBeam |
| 14.81 |
Inhuman3 |
Killed Player 19 with a DamType_Rocket |
| 14.93 |
Player 22 |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 14.96 |
Player 22 |
Killed char!zard with a DamType_SniperShot |
| 15.03 |
Player 24 |
Connected |
| 15.07 |
Player 15 |
Killed Player 21 with a DamType_ShockBeam |
| 15.13 |
Player 22 |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 15.18 |
Player 11 |
Killed Player 15 with a DamType_ShockBeam |
| 15.24 |
Inhuman3 |
Suicided with a DamType_ShockBall |
| 15.24 |
Player 11 |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 15.33 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 34 with a DamType_ShockBall |
| 15.53 |
Player 11 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBeam |
| 15.57 |
Player 21 |
Killed hulkjak with a DamType_ShockBeam |
| 15.64 |
Player 21 |
Killed Player with a DamType_SniperShot |
| 15.87 |
Player 15 |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 15.90 |
Player 19 |
Headshot char!zard with a DamTypeHeadshot |
| 15.91 |
Player 21 |
Killed Player 22 with a DamType_SniperShot |
| 15.99 |
Player |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 16.07 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 34 with a DamType_ShockBeam |
| 16.09 |
Player 21 |
Headshot hulkjak with a DamTypeHeadshot |
| 16.13 |
Player 19 |
Killed Inhuman3 with a DamType_MinigunBullet |
| 16.29 |
Player |
Killed Player 11 with a DamType_MinigunBullet |
| 16.46 |
Player 21 |
Killed Player with a DamType_ShockBeam |
| 16.52 |
hulkjak |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 16.67 |
Player 22 |
Killed Player 21 with a Flak Cannon |
| 16.73 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 16.73 |
Player 21 |
FUU |
| 16.95 |
Player 15 |
Killed Player 21 with a DamType_SniperShot |
| 17.06 |
Inhuman3 |
Killed Player with a Flak Cannon |
| 17.11 |
Player 34 |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 17.15 |
Player 11 |
Killed Player 19 with a DamType_Rocket |
| 17.19 |
Player 34 |
Killed hulkjak with a Flak Cannon |
| 17.25 |
SoL{LT_Mark |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 17.33 |
Player 22 |
Killed char!zard with a DamType_SniperShot |
| 17.44 |
Player 34 |
Killed Player 15 with a Shock Rifle |
| 17.44 |
Player 34 |
Killed Player 22 with a Shock Rifle |
| 17.44 |
Player 34 |
Killed SoL{LT_Mark with a Shock Rifle |
| 17.49 |
Player 21 |
Killed Player with a DamType_SniperShot |
| 17.56 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 17.72 |
sol.snarf |
Headshot Player 24 with a DamTypeHeadshot |
| 17.73 |
Player 22 |
Suicided with a Flak Cannon |
| 17.76 |
sol.snarf |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_SniperShot |
| 17.84 |
char!zard |
Headshot Player 19 with a DamTypeHeadshot |
| 17.90 |
Player 19 |
ouh |
| 18.00 |
char!zard |
Killed Player 15 with a DamType_ShockBeam |
| 18.07 |
Player |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 18.15 |
Player |
Killed char!zard with a Flak Cannon |
| 18.21 |
Player 34 |
Killed Player with a Shock Rifle |
| 18.48 |
tiny.avenger |
Killed Player 22 with a Shock Rifle |
| 18.49 |
Player 21 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_SniperShot |
| 18.51 |
Player 19 |
Killed Player 21 with a DamType_BioGlob |
| 18.51 |
Player 19 |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 18.57 |
Inhuman3 |
Killed hulkjak with a DamType_ShockBeam |
| 18.65 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 18.79 |
tiny.avenger |
Killed Player 22 with a Shock Rifle |
| 18.94 |
char!zard |
Killed Player 19 with a DamType_SniperShot |
| 18.98 |
Player 19 |
n1 |
| 19.12 |
tiny.avenger |
Killed Player 15 with a DamType_ShockBeam |
| 19.14 |
Player 21 |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 19.19 |
SoL{LT_Mark |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 19.19 |
Player 22 |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 19.21 |
Player 24 |
Suicided |
| 19.21 |
Player 24 |
Disconnected |
| 19.22 |
Player 34 |
Killed Player 22 with a DamType_ShockBeam |
| 19.28 |
Robotron |
Connected |
| 19.32 |
Player 19 |
snarf I miss playing catch. Will you catch a bio for me |
| 19.42 |
char!zard |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBall |
| 19.45 |
sol.snarf |
ok |
| 19.49 |
Player 34 |
Killed hulkjak with a Shock Rifle |
| 19.51 |
Player 19 |
we can go for a walk after |
| 19.71 |
Player 22 |
Killed Inhuman3 with a Shock Rifle |
| 19.81 |
Player 21 |
Killed Player 15 with a DamType_SniperShot |
| 19.81 |
Player 34 |
Killed Player 22 with a DamType_ShockBeam |
| 19.91 |
tiny.avenger |
Killed hulkjak with a Shock Rifle |
| 20.01 |
char!zard |
Killed Player 19 with a DamType_Rocket |
| 20.03 |
Player 34 |
Killed Player with a DamType_SniperShot |
| 20.10 |
P4k4LIMX |
Connected |
| 20.29 |
char!zard |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_Rocket |
| 20.32 |
Robotron |
~Dimi |
| 20.37 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 20.45 |
Robotron |
Dimi |
| 20.49 |
Player 19 |
snarf when you see me, show me shield so I know you want to catch\ |
| 20.56 |
Robotron |
Killed Player 21 with a DamType_BioGlob |
| 20.61 |
Player 21 |
:O |
| 20.67 |
Inhuman3 |
Killed Player 22 with a DamType_ShockBall |
| 20.72 |
SoL{LT_Mark |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 20.79 |
Player 11 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBeam |
| 20.82 |
Player 15 |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 20.84 |
Player 21 |
Killed Player 19 with a Flak Cannon |
| 20.90 |
sol.snarf |
Killed hulkjak with a DamType_SniperShot |
| 20.94 |
Player 34 |
Killed Player with a DamType_ShockBeam |
| 20.96 |
Player 15 |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBeam |
| 20.99 |
sol.snarf |
Killed Robotron with a DamType_ShockBeam |
| 21.04 |
sol.snarf |
Killed Player 15 with a DamType_SniperShot |
| 21.06 |
Player 34 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBeam |
| 21.07 |
Player 19 |
me and hulk is two thaws for one |
| 21.12 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 21.44 |
Player 15 |
Killed Player 21 with a DamType_ShockBeam |
| 21.55 |
Player |
Killed Inhuman3 with a DamType_SniperShot |
| 21.61 |
Player |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 21.67 |
P4k4LIMX |
Killed Robotron with a Shock Rifle |
| 21.73 |
Player 34 |
Killed Player 22 with a DamType_ShockBeam |
| 21.74 |
sol.snarf |
Killed Player with a DamType_SniperShot |
| 21.78 |
P4k4LIMX |
Killed Player 19 with a Flak Cannon |
| 21.81 |
Player 11 |
Killed Player 15 with a DamType_SniperShot |
| 21.83 |
P4k4LIMX |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 21.85 |
char!zard |
Killed hulkjak with a DamType_LinkPlasma |
| 21.89 |
Robotron |
Killed Player 34 with a DamType_Rocket |
| 22.07 |
Player 19 |
p4k I was not ready for that |
| 22.21 |
Player 19 |
next time ask if I am ready |
| 22.24 |
char!zard |
Headshot Robotron with a DamTypeHeadshot |
| 22.31 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 22.60 |
Player 15 |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 22.71 |
Player 11 |
Killed hulkjak with a DamType_ShockBeam |
| 22.78 |
Player 22 |
Killed Player 21 with a DamType_SniperShot |
| 22.80 |
Player 15 |
Killed P4k4LIMX with a DamType_SniperShot |
| 22.82 |
Player 21 |
HAZX |
| 22.86 |
Player |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 22.87 |
Player 21 |
HAX |
| 22.90 |
tiny.avenger |
Killed Player 15 with a DamType_MinigunBullet |
| 22.93 |
Robotron |
Killed char!zard with a Shock Rifle |
| 22.98 |
Player 11 |
Killed Player with a DamType_ShockBeam |
| 23.04 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 34 with a DamType_SniperShot |
| 23.12 |
tiny.avenger |
Killed Robotron with a Shock Rifle |
| 23.22 |
Player 15 |
Killed Inhuman3 with a DamType_Rocket |
| 23.33 |
Player 19 |
Killed char!zard with a DamType_BioGlob |
| 23.33 |
Player 19 |
Killed tiny.avenger with a DamType_BioGlob |
| 23.36 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 23.36 |
Robotron |
CHARGE |
| 23.54 |
Player 15 |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 23.60 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 23.67 |
P4k4LIMX |
Disconnected |
| 24.10 |
Player 34 |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 24.13 |
tiny.avenger |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBeam |
| 24.16 |
tiny.avenger |
Killed Robotron with a Flak Cannon |
| 24.21 |
Player 21 |
Killed Player 15 with a DamType_Rocket |
| 24.22 |
Player 22 |
Killed char!zard with a DamType_SniperShot |
| 24.27 |
tiny.avenger |
Killed hulkjak with a Flak Cannon |
| 24.30 |
Inhuman3 |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 24.38 |
Robotron |
WTFRAG |
| 24.39 |
Player 15 |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 24.40 |
Player 21 |
Suicided with a Flak Cannon |
| 24.44 |
P4k4LIMX |
Connected |
| 24.47 |
Player 22 |
Killed Player 34 with a DamType_ShockBeam |
| 24.48 |
Player 21 |
ffs |
| 24.52 |
Player 15 |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 24.76 |
Player |
Killed char!zard with a DamType_MinigunBullet |
| 24.81 |
Player 22 |
Killed Player 11 with a DamType_MinigunBullet |
| 24.87 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 24.87 |
|
Game Ended - Team Score Limit |