Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-Rankin-Tech on Thu, May 30 2024 at 10:57:11 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -1.04 |
loosest0ol |
Connected |
| -1.04 |
loosest0ol |
Team Change to Red Team |
| -1.04 |
Pìgñoççhío |
Connected |
| -1.04 |
Pìgñoççhío |
Team Change to Blue Team |
| -1.04 |
SoL}STONE |
Connected |
| -1.04 |
SoL}STONE |
Team Change to Red Team |
| -1.03 |
187bronco |
Connected |
| -1.03 |
187bronco |
Team Change to Blue Team |
| -1.02 |
computerquip |
Connected |
| -1.02 |
computerquip |
Team Change to Red Team |
| -1.00 |
WickedGingah |
Connected |
| -1.00 |
WickedGingah |
Team Change to Blue Team |
| -1.00 |
P4k4LIMX |
Connected |
| -1.00 |
P4k4LIMX |
Team Change to Red Team |
| -1.00 |
honkersz |
Connected |
| -1.00 |
honkersz |
Team Change to Blue Team |
| -0.96 |
Player 24 |
Connected |
| -0.96 |
Player 24 |
Team Change to Red Team |
| -0.46 |
Pìgñoççhío |
hi stoner |
| -0.37 |
187bronco |
pig |
| -0.31 |
SoL}STONE |
hey |
| -0.28 |
Player 24 |
high |
| -0.20 |
P4k4LIMX |
ty honkers |
| -0.05 |
WickedGingah |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
P4k4LIMX |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
loosest0ol |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
SoL}STONE |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
187bronco |
Team Change to Red Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.14 |
Pìgñoççhío |
stone said hi, now i gotta load a bowl |
| 0.46 |
187bronco |
Killed SoL}STONE with a DamType_SniperShot |
| 0.50 |
187bronco |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 0.56 |
P4k4LIMX |
omg |
| 0.62 |
computerquip |
Killed honkersz with a Shock Rifle |
| 0.63 |
loosest0ol |
Headshot WickedGingah with a DamTypeHeadshot |
| 0.68 |
computerquip |
Killed Pìgñoççhío with a DamType_ShockBeam |
| 0.69 |
Player 18 |
Connected |
| 0.74 |
Player 18 |
hi |
| 0.77 |
SOL{K3RIUM |
Connected |
| 0.86 |
SOL{K3RIUM |
Hola2 |
| 0.87 |
Pìgñoççhío |
hi dt |
| 1.03 |
P4k4LIMX |
Killed computerquip with a Flak Cannon |
| 1.03 |
Player 31 |
Connected |
| 1.04 |
187bronco |
Killed loosest0ol with a DamType_SniperShot |
| 1.12 |
Player 31 |
let's go. |
| 1.16 |
honkersz |
oh yeahhhhhhh^7 B)))))))) |
| 1.18 |
Pìgñoççhío |
dt meet dh |
| 1.21 |
honkersz |
time to get em |
| 1.41 |
187bronco |
Killed SoL}STONE with a DamType_ShockBeam |
| 1.52 |
Player 31 |
ooooooooooooooooooo yeaaaaaaaaaaaaaaaa |
| 1.60 |
computerquip |
yeah |
| 1.75 |
honkersz |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 1.75 |
SOL{K3RIUM |
hadouken |
| 1.78 |
187bronco |
Killed honkersz with a DamType_ShockBeam |
| 1.80 |
Player 24 |
lol |
| 1.85 |
honkersz |
olé |
| 1.86 |
Player 31 |
rez me |
| 1.95 |
Player 31 |
do it now |
| 1.95 |
187bronco |
Killed loosest0ol with a DamType_Rocket |
| 2.00 |
honkersz |
yes |
| 2.01 |
Player 31 |
tap me in |
| 2.03 |
Pìgñoççhío |
Killed 187bronco with a DamType_ShockBeam |
| 2.10 |
loosest0ol |
get outta my ass oj |
| 2.27 |
Player 31 |
let me in your ass |
| 2.27 |
SoL}STONE |
Killed WickedGingah with a Flak Cannon |
| 2.33 |
WickedGingah |
pistachio |
| 2.43 |
WickedGingah |
WOAH |
| 2.52 |
WickedGingah |
who was that to???? |
| 2.59 |
honkersz |
Killed computerquip with a DamType_SniperShot |
| 2.62 |
Player 24 |
up here! :D |
| 2.63 |
SOL{K3RIUM |
gl hf |
| 2.66 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 2.67 |
Player 31 |
to everyone |
| 2.68 |
WickedGingah |
i wasnt payin attetion |
| 2.73 |
sol.snarf |
Connected |
| 2.84 |
187bronco |
Killed loosest0ol with a DamType_ShockBeam |
| 2.97 |
187bronco |
Killed honkersz with a DamType_SniperShot |
| 2.98 |
Player 18 |
Killed Pìgñoççhío with a DamType_ShockBeam |
| 3.03 |
loosest0ol |
[ o ] |
| 3.09 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 31 with a DamType_SniperShot |
| 3.20 |
Player 18 |
Killed P4k4LIMX with a Flak Cannon |
| 3.25 |
WickedGingah |
Headshot SoL}STONE with a DamTypeHeadshot |
| 3.26 |
Player 18 |
Killed Pìgñoççhío with a DamType_ShockBeam |
| 3.33 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 3.51 |
187bronco |
Killed honkersz with a DamType_BioGlob |
| 3.64 |
P4k4LIMX |
Killed 187bronco with a Shock Rifle |
| 3.72 |
sol.snarf |
Killed Pìgñoççhío with a DamType_ShockBeam |
| 3.72 |
WickedGingah |
Killed loosest0ol with a Flak Cannon |
| 3.81 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL}STONE with a DamType_ShockBeam |
| 3.84 |
Player 18 |
Killed Player 31 with a DamType_SniperShot |
| 3.86 |
Pìgñoççhío |
ohhh u lil snarfhole |
| 3.93 |
WickedGingah |
Headshot honkersz with a DamTypeHeadshot |
| 4.10 |
Player 31 |
red is on fucking crack |
| 4.21 |
Player 18 |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 4.26 |
honkersz |
np time to take the crack from them |
| 4.28 |
P4k4LIMX |
teams |
| 4.28 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 4.33 |
sol.snarf |
solution |
| 4.40 |
WickedGingah |
teams are awful4ww |
| 4.40 |
Pìgñoççhío |
yeah ,, sry,, they paid good money |
| 4.69 |
Player 18 |
Killed SoL}STONE with a DamType_ShockBeam |
| 4.70 |
187bronco |
Killed honkersz with a DamType_SniperShot |
| 4.74 |
Player 18 |
Headshot Pìgñoççhío with a DamTypeHeadshot |
| 4.89 |
computerquip |
Killed Player 31 with a DamType_SniperShot |
| 4.94 |
honkersz |
not awful, is that i'm not aiming yet lel2 |
| 5.08 |
Player 18 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 5.10 |
Player 31 |
ill say the same |
| 5.16 |
Player 24 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 5.16 |
Player 18 |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 5.23 |
Player 24 |
ae bs |
| 5.24 |
Pìgñoççhío |
im trying to smoke that bowl yall made me load |
| 5.45 |
187bronco |
Killed loosest0ol with a DamType_ShockBeam |
| 5.53 |
computerquip |
Killed Player 31 with a DamType_ShockBeam |
| 5.59 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 5.82 |
honkersz |
Killed WickedGingah with a DamType_ShockBeam |
| 5.91 |
WickedGingah |
tthat was BALLZ |
| 5.95 |
honkersz |
Killed computerquip with a DamType_ShockBeam |
| 5.97 |
187bronco |
Killed honkersz with a Flak Cannon |
| 5.99 |
Pìgñoççhío |
Killed Player 18 with a DamType_ShockBeam |
| 6.00 |
sol.snarf |
Killed SoL}STONE with a Flak Cannon |
| 6.01 |
honkersz |
^0:^7^^1) |
| 6.08 |
187bronco |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 6.10 |
sol.snarf |
Headshot Player 31 with a DamTypeHeadshot |
| 6.21 |
SOL{K3RIUM |
Killed 187bronco with a Shock Rifle |
| 6.21 |
P4k4LIMX |
on |
| 6.33 |
SOL{K3RIUM |
Killed computerquip with a DamType_Rocket |
| 6.36 |
187bronco |
Killed SOL{K3RIUM with a Shock Rifle |
| 6.47 |
honkersz |
Killed 187bronco with a DamType_ShockBeam |
| 6.52 |
P4k4LIMX |
Killed WickedGingah with a DamType_Rocket |
| 6.55 |
loosest0ol |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 6.58 |
Player 24 |
Killed loosest0ol with a DamType_ShockBeam |
| 6.61 |
WickedGingah |
this is |
| 6.64 |
P4k4LIMX |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 6.69 |
WickedGingah |
BBBAAALLLLZZZZ |
| 6.70 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 6.79 |
honkersz |
balls |
| 6.96 |
sol.snarf |
Killed Player 31 with a Flak Cannon |
| 7.03 |
Player 18 |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 7.03 |
WickedGingah |
Killed SoL}STONE with a Flak Cannon |
| 7.08 |
187bronco |
Killed honkersz with a DamType_Rocket |
| 7.09 |
Player 18 |
Killed Pìgñoççhío with a DamType_SniperShot |
| 7.22 |
Player 31 |
Killed 187bronco with a Shock Rifle |
| 7.24 |
computerquip |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 7.28 |
Pìgñoççhío |
seskmop |
| 7.30 |
WickedGingah |
Killed loosest0ol with a Flak Cannon |
| 7.36 |
Pìgñoççhío |
deskmap |
| 7.47 |
Pìgñoççhío |
deskmop |
| 7.48 |
Player 18 |
Killed Player 31 with a Flak Cannon |
| 7.55 |
Player 18 |
lol? |
| 7.55 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 7.72 |
Player 31 |
for real red is on body stimulants |
| 7.74 |
WickedGingah |
Killed SoL}STONE with a Shock Rifle |
| 7.93 |
Player 18 |
Killed honkersz with a DamType_ShockBeam |
| 7.95 |
P4k4LIMX |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 8.02 |
WickedGingah |
Killed Player 31 with a Flak Cannon |
| 8.02 |
loosest0ol |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 8.06 |
Player 24 |
Killed P4k4LIMX with a DamType_BioGlob |
| 8.10 |
Player 18 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 8.13 |
P4k4LIMX |
ha |
| 8.15 |
honkersz |
broncozilla on fire |
| 8.17 |
WickedGingah |
Headshot Pìgñoççhío with a DamTypeHeadshot |
| 8.24 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 8.27 |
computerquip |
teens |
| 8.29 |
WickedGingah |
hs |
| 8.36 |
Pìgñoççhío |
no the ginger cookie got me |
| 8.50 |
Player 18 |
Killed P4k4LIMX with a DamType_SniperShot |
| 8.66 |
WickedGingah |
Headshot Player 31 with a DamTypeHeadshot |
| 8.70 |
SOL{K3RIUM |
Killed WickedGingah with a DamType_SniperShot |
| 8.73 |
WickedGingah |
hs |
| 8.74 |
Player 18 |
Killed honkersz with a DamType_SniperShot |
| 8.74 |
sol.snarf |
Killed SoL}STONE with a DamType_ShockBeam |
| 8.75 |
187bronco |
Killed SOL{K3RIUM with a Flak Cannon |
| 8.86 |
187bronco |
Headshot loosest0ol with a DamTypeHeadshot |
| 8.88 |
WickedGingah |
Killed Pìgñoççhío with a Flak Cannon |
| 8.91 |
sol.snarf |
Killed Player 31 with a DamType_ShockBeam |
| 8.97 |
Player 31 |
i dont get it |
| 9.04 |
Player 18 |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 9.11 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 9.17 |
Player 31 |
i guess we're all dpying lots |
| 9.25 |
honkersz |
yes |
| 9.30 |
sol.snarf |
Killed Pìgñoççhío with a DamType_SniperShot |
| 9.32 |
SOL{K3RIUM |
Killed 187bronco with a DamType_SniperShot |
| 9.42 |
WickedGingah |
Killed honkersz with a Flak Cannon |
| 9.48 |
honkersz |
time to die less |
| 9.49 |
SOL{K3RIUM |
Killed 187bronco with a DamType_ShockBeam |
| 9.51 |
WickedGingah |
Killed SoL}STONE with a Flak Cannon |
| 9.51 |
Player 31 |
Suicided with a Flak Cannon |
| 9.56 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 18 with a DamType_ShockBeam |
| 9.75 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 9.78 |
computerquip |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 9.81 |
Player 18 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 9.86 |
computerquip |
Killed honkersz with a DamType_SniperShot |
| 9.90 |
187bronco |
Killed SoL}STONE with a DamType_ShockBeam |
| 9.95 |
187bronco |
Killed loosest0ol with a DamType_SniperShot |
| 9.96 |
Pìgñoççhío |
hey red , since i sold yall the crack, can i have a lil |
| 10.08 |
Player 31 |
Killed WickedGingah with a DamType_SniperShot |
| 10.13 |
Pìgñoççhío |
Killed computerquip with a DamType_SniperShot |
| 10.25 |
honkersz |
isn't the baked bowl enuff |
| 10.38 |
sol.snarf |
Killed loosest0ol with a DamType_SniperShot |
| 10.40 |
187bronco |
Headshot Player 31 with a DamTypeHeadshot |
| 10.49 |
Player 18 |
Killed Pìgñoççhío with a DamType_ShockBeam |
| 10.54 |
P4k4LIMX |
nt |
| 10.56 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 10.81 |
187bronco |
Killed SoL}STONE with a DamType_ShockBall |
| 10.86 |
SOL{K3RIUM |
Headshot computerquip with a DamTypeHeadshot |
| 10.92 |
computerquip |
ow |
| 10.97 |
honkersz |
Killed Player 18 with a DamType_SniperShot |
| 10.97 |
Player 31 |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 11.08 |
WickedGingah |
Headshot SOL{K3RIUM with a DamTypeHeadshot |
| 11.08 |
sol.snarf |
Killed Player 31 with a Flak Cannon |
| 11.09 |
loosest0ol |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 11.10 |
loosest0ol |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 11.12 |
honkersz |
Killed 187bronco with a DamType_ShockBeam |
| 11.21 |
computerquip |
Killed honkersz with a DamType_ShockBeam |
| 11.31 |
Player 24 |
Killed SoL}STONE with a DamType_Rocket |
| 11.31 |
loosest0ol |
Killed Player 24 with a DamType_MinigunBullet |
| 11.43 |
Player 18 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 11.49 |
sol.snarf |
Killed loosest0ol with a DamType_SniperShot |
| 11.57 |
WickedGingah |
Suicided with a Flak Cannon |
| 11.57 |
187bronco |
Killed SoL}STONE with a DamType_SniperShot |
| 11.57 |
computerquip |
Killed Player 31 with a DamType_ShockBeam |
| 11.60 |
loosest0ol |
1 time i hit a combo! |
| 11.62 |
computerquip |
Killed P4k4LIMX with a DamType_SniperShot |
| 11.65 |
WickedGingah |
F |
| 11.89 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 18 with a Shock Rifle |
| 11.92 |
Player 18 |
ns |
| 11.94 |
187bronco |
Killed SOL{K3RIUM with a Shock Rifle |
| 12.01 |
honkersz |
Killed computerquip with a Shock Rifle |
| 12.04 |
honkersz |
aaaaAAAAAhhhh ouiiiiiiii ! Croissant au jambon'ed ! |
| 12.06 |
Player 31 |
you sometimes wonder, did i just used to the lag? |
| 12.12 |
187bronco |
Headshot honkersz with a DamTypeHeadshot |
| 12.12 |
Player 24 |
Killed Pìgñoççhío with a DamType_Rocket |
| 12.22 |
WickedGingah |
Killed Player 31 with a DamType_ShockBeam |
| 12.24 |
Player 18 |
Killed loosest0ol with a DamType_ShockBeam |
| 12.29 |
Player 18 |
Killed SoL}STONE with a DamType_ShockBeam |
| 12.40 |
Pìgñoççhío |
6 it keeps me from going under |
| 12.41 |
WickedGingah |
Killed P4k4LIMX with a Flak Cannon |
| 12.48 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 12.60 |
Pìgñoççhío |
dont step too close to the edge |
| 12.62 |
187bronco |
Killed Player 31 with a Shock Rifle |
| 12.71 |
sol.snarf |
teens |
| 12.72 |
Player 18 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 12.76 |
honkersz |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 12.79 |
honkersz |
aaaaAAAAAhhhh ouiiiiiiii ! Croissant au jambon'ed ! |
| 12.80 |
Player 18 |
Killed P4k4LIMX with a DamType_SniperShot |
| 12.86 |
187bronco |
Killed loosest0ol with a DamType_Rocket |
| 12.88 |
honkersz |
Killed computerquip with a DamType_ShockBeam |
| 13.00 |
SoL}STONE |
Killed WickedGingah with a Flak Cannon |
| 13.00 |
Pìgñoççhío |
Killed 187bronco with a DamType_ShockBeam |
| 13.01 |
computerquip |
Killed SoL}STONE with a DamType_Rocket |
| 13.04 |
Player 24 |
Killed Player 31 with a DamType_ShockBeam |
| 13.07 |
loosest0ol |
dude you really like my asshole dont u? |
| 13.17 |
computerquip |
Killed honkersz with a DamType_SniperShot |
| 13.19 |
Player 24 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 13.22 |
Pìgñoççhío |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 13.25 |
Player 31 |
they love it |
| 13.38 |
loosest0ol |
bronco really does |
| 13.46 |
Pìgñoççhío |
Killed WickedGingah with a DamType_ShockBeam |
| 13.47 |
WickedGingah |
Killed Pìgñoççhío with a Flak Cannon |
| 13.49 |
honkersz |
xd |
| 13.50 |
187bronco |
Killed SoL}STONE with a DamType_ShockBeam |
| 13.55 |
WickedGingah |
pistachio' |
| 13.65 |
loosest0ol |
he doesn't let me reciprocate thouhg =( |
| 13.66 |
P4k4LIMX |
Killed 187bronco with a DamType_Rocket |
| 13.72 |
WickedGingah |
Killed Player 31 with a DamType_SniperShot |
| 13.87 |
Player 18 |
Killed P4k4LIMX with a DamType_SniperShot |
| 13.88 |
Pìgñoççhío |
i told u 2 swallow |
| 13.93 |
sol.snarf |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 13.98 |
honkersz |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 14.00 |
WickedGingah |
Killed honkersz with a Flak Cannon |
| 14.02 |
loosest0ol |
Killed computerquip with a DamType_Rocket |
| 14.02 |
Player 31 |
honkers is our only hope |
| 14.16 |
187bronco |
Killed SOL{K3RIUM with a Flak Cannon |
| 14.20 |
loosest0ol |
Killed WickedGingah with a DamType_ShockBeam |
| 14.30 |
187bronco |
Killed loosest0ol with a DamType_ShockBeam |
| 14.36 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 14.36 |
honkersz |
time to wake up np |
| 14.38 |
loosest0ol |
see what i mean? |
| 14.54 |
Player 24 |
Killed Player 31 with a DamType_Rocket |
| 14.58 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 18 with a Shock Rifle |
| 14.58 |
WickedGingah |
its xause of me |
| 14.70 |
187bronco |
Killed loosest0ol with a DamType_ShockBeam |
| 14.71 |
loosest0ol |
Killed 187bronco with a DamType_ShockBall |
| 14.75 |
WickedGingah |
Killed Player 31 with a DamType_ShockBeam |
| 14.79 |
computerquip |
Killed SoL}STONE with a DamType_ShockBeam |
| 14.81 |
P4k4LIMX |
Killed Player 18 with a Flak Cannon |
| 14.90 |
Pìgñoççhío |
Killed WickedGingah with a Flak Cannon |
| 14.96 |
computerquip |
Killed honkersz with a DamType_Rocket |
| 14.99 |
Pìgñoççhío |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 15.08 |
P4k4LIMX |
Suicided with a Flak Cannon |
| 15.09 |
Player 24 |
Killed Pìgñoççhío with a Flak Cannon |
| 15.14 |
Player 18 |
brb gotta let dog outgonna spec |
| 15.14 |
computerquip |
Killed loosest0ol with a DamType_ShockBeam |
| 15.16 |
Pìgñoççhío |
omfg |
| 15.18 |
Player 18 |
Suicided with an Unknown Weapon |
| 15.18 |
Player 18 |
Disconnected |
| 15.20 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 15.22 |
P4k4LIMX |
gg |
| 15.39 |
SoL{No_Mercy |
Connected |
| 15.41 |
SOL{K3RIUM |
Killed 187bronco with a DamType_MinigunBullet |
| 15.56 |
SoL{No_Mercy |
howdy |
| 15.58 |
Pìgñoççhío |
wow |
| 15.68 |
Player 31 |
Killed WickedGingah with a DamType_ShockBeam |
| 15.80 |
WickedGingah |
im just better |
| 15.86 |
WickedGingah |
i die lilke that |
| 15.88 |
computerquip |
Killed Player 31 with a DamType_ShockBeam |
| 15.88 |
SoL}STONE |
Killed computerquip with a Flak Cannon |
| 15.91 |
WickedGingah |
yup |
| 15.92 |
Player 31 |
that's so shit |
| 15.94 |
honkersz |
nice |
| 15.97 |
honkersz |
nice |
| 16.03 |
Player 31 |
i saw my lg hit the guy's FACE |
| 16.07 |
sol.snarf |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 16.12 |
Player 31 |
no register |
| 16.25 |
honkersz |
Headshot 187bronco with a DamTypeHeadshot |
| 16.25 |
Pìgñoççhío |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 16.27 |
honkersz |
^0I'm sorry... did I blow your head apart? |
| 16.34 |
computerquip |
Bruh, I've been dealing with that shit all night |
| 16.66 |
P4k4LIMX |
Killed Player 24 with a DamType_BioGlob |
| 16.72 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 16.73 |
187bronco |
#23 |
| 16.84 |
SoL{No_Mercy |
Killed SoL}STONE with a DamType_BioGlob |
| 16.84 |
SoL{No_Mercy |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 16.93 |
sol.snarf |
Killed honkersz with a DamType_SniperShot |
| 17.03 |
187bronco |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 17.03 |
Player 31 |
Killed 187bronco with a DamType_ShockBeam |
| 17.13 |
computerquip |
Killed Player 31 with a DamType_Rocket |
| 17.19 |
sol.snarf |
Killed loosest0ol with a DamType_ShockBeam |
| 17.45 |
WickedGingah |
Killed P4k4LIMX with a Flak Cannon |
| 17.58 |
Player 31 |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 17.63 |
honkersz |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 17.65 |
Player 31 |
Killed SoL{No_Mercy with a Flak Cannon |
| 17.66 |
Vesku88 |
Connected |
| 17.68 |
SOL{K3RIUM |
Killed WickedGingah with a DamType_SniperShot |
| 17.73 |
187bronco |
Killed SoL}STONE with a DamType_ShockBeam |
| 17.83 |
Pìgñoççhío |
Killed 187bronco with a DamType_ShockBeam |
| 17.95 |
SoL}STONE |
Killed computerquip with a DamType_ShockBeam |
| 17.95 |
WickedGingah |
clutch it up for is |
| 18.02 |
WickedGingah |
nvm |
| 18.02 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 18.26 |
Vesku88 |
Killed SoL}STONE with a DamType_SniperShot |
| 18.28 |
WickedGingah |
Killed loosest0ol with a DamType_SniperShot |
| 18.43 |
Pìgñoççhío |
Killed Vesku88 with a DamType_ShockBall |
| 18.47 |
P4k4LIMX |
Killed Player 24 with a DamType_Rocket |
| 18.50 |
computerquip |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 18.55 |
187bronco |
Killed honkersz with a DamType_ShockBeam |
| 18.58 |
Pìgñoççhío |
Killed WickedGingah with a Flak Cannon |
| 18.64 |
sol.snarf |
Killed Player 31 with a DamType_ShockBeam |
| 18.65 |
WickedGingah |
ballz |
| 18.68 |
Sol°PhXxx |
Connected |
| 18.68 |
Player 31 |
gg |
| 18.75 |
Sol°PhXxx |
sup everyone |
| 18.78 |
sol.snarf |
notsofast |
| 18.79 |
Player 24 |
Killed SoL}STONE with a Flak Cannon |
| 18.82 |
honkersz |
phx! |
| 18.89 |
Player 24 |
Killed loosest0ol with a Shock Rifle |
| 18.95 |
SoL{No_Mercy |
Killed Pìgñoççhío with a Flak Cannon |
| 18.98 |
SoL{No_Mercy |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 19.02 |
P4k4LIMX |
gg |
| 19.02 |
honkersz |
gg |
| 19.05 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 19.05 |
|
Game Ended - Team Score Limit |