Chat Log for Welcome To SoL! Noob Friendly Server Dallas - FR-2k3_AkBal_B1 on Tue, Jun 13 2023 at 9:28:20 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -1.06 |
tiny.avenger |
Connected |
| -1.06 |
»ò.ó« |
Connected |
| -1.06 |
tiny.avenger |
Team Change to Red Team |
| -1.06 |
»ò.ó« |
Team Change to Blue Team |
| -1.05 |
Player 45 |
Connected |
| -1.05 |
Player 45 |
Team Change to Red Team |
| -1.04 |
SoL{DesTineD |
Connected |
| -1.04 |
SoL{DesTineD |
Team Change to Blue Team |
| -1.04 |
P4k4LIMX |
Connected |
| -1.04 |
P4k4LIMX |
Team Change to Red Team |
| -1.03 |
SoL{Kabronator |
Connected |
| -1.03 |
SoL{Kabronator |
Team Change to Blue Team |
| -1.01 |
JeekoTheGreat |
Connected |
| -1.01 |
JeekoTheGreat |
Team Change to Red Team |
| -1.00 |
Inhuman3 |
Connected |
| -1.00 |
Inhuman3 |
Team Change to Blue Team |
| -0.65 |
SoL{Kabronator |
k ggs gtg |
| -0.62 |
«ßîç»Quadramix |
Connected |
| -0.62 |
«ßîç»Quadramix |
Team Change to Red Team |
| -0.55 |
SoL{DesTineD |
gn |
| -0.54 |
SoL{Kabronator |
ggs |
| -0.51 |
SoL{Kabronator |
bn |
| -0.38 |
»ò.ó« |
gn |
| -0.29 |
SoL{Kabronator |
Disconnected |
| -0.05 |
tiny.avenger |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Player 45 |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Inhuman3 |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
P4k4LIMX |
se acabo el internet en el penal |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.03 |
P4k4LIMX |
se va |
| 0.05 |
»ò.ó« |
chale |
| 0.08 |
P4k4LIMX |
lol |
| 0.12 |
Player 45 |
haha |
| 0.24 |
Player 45 |
esta en el ceber |
| 0.31 |
«ßîç»dynam!st |
Connected |
| 0.34 |
»ò.ó« |
lol |
| 0.45 |
SoL{DesTineD |
Killed «ßîç»Quadramix with a Shock Rifle |
| 0.45 |
P4k4LIMX |
cebercentro |
| 0.62 |
tiny.avenger |
Killed Inhuman3 with a DamType_Rocket |
| 0.74 |
Player 45 |
cobarde |
| 1.08 |
»ò.ó« |
Killed JeekoTheGreat with a Shock Rifle |
| 1.09 |
P4k4LIMX |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_Rocket |
| 1.15 |
«ßîç»Quadramix |
Killed Player 45 with a Shock Rifle |
| 1.15 |
P4k4LIMX |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 1.20 |
Player 45 |
aaah |
| 1.31 |
«ßîç»Quadramix |
|
| 1.35 |
Player 45 |
vengame |
| 1.38 |
SoL{DesTineD |
teams |
| 1.40 |
JeekoTheGreat |
Killed »ò.ó« with a Lightning Gun |
| 1.45 |
«ßîç»Quadramix |
:D |
| 1.47 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 1.49 |
tiny.avenger |
cry |
| 1.52 |
»ò.ó« |
aa |
| 1.89 |
Player 45 |
Killed Inhuman3 with a DamType_Rocket |
| 2.05 |
JeekoTheGreat |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 2.12 |
P4k4LIMX |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 2.16 |
Player 45 |
haha |
| 2.17 |
P4k4LIMX |
lol |
| 2.18 |
JeekoTheGreat |
Killed »ò.ó« with a Lightning Gun |
| 2.36 |
«ßîç»dynam!st |
Killed JeekoTheGreat with a Shock Rifle |
| 2.53 |
cSTr |
Connected |
| 2.69 |
»ò.ó« |
snarf |
| 2.69 |
tiny.avenger |
Killed «ßîç»Quadramix with a Lightning Gun |
| 2.76 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 2.83 |
»ò.ó« |
:D |
| 2.85 |
Player 45 |
hi |
| 3.30 |
tiny.avenger |
Killed Inhuman3 with a Shock Rifle |
| 3.31 |
SoL{DesTineD |
Killed «ßîç»Quadramix with a Flak Cannon |
| 3.32 |
sol.snarf |
Connected |
| 3.38 |
cSTr |
Killed SoL{DesTineD with a Shock Rifle |
| 3.50 |
«ßîç»dynam!st |
Killed JeekoTheGreat with a Lightning Gun |
| 3.63 |
»ò.ó« |
Killed SoL{DesTineD with a Translocator |
| 3.66 |
tiny.avenger |
Killed P4k4LIMX with a Flak Cannon |
| 3.68 |
»ò.ó« |
shit |
| 3.69 |
Player 45 |
Killed «ßîç»Quadramix with a Shock Rifle |
| 3.72 |
P4k4LIMX |
lol |
| 3.73 |
«ßîç»Quadramix |
lol |
| 3.75 |
»ò.ó« |
tsorry |
| 3.76 |
cSTr |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 3.76 |
JeekoTheGreat |
was trying to murder uu before i died |
| 3.77 |
«ßîç»Quadramix |
toma |
| 3.78 |
Player 45 |
Killed cSTr with a Bio Rifle |
| 3.85 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 3.90 |
Player 45 |
haha |
| 3.94 |
»ò.ó« |
fail |
| 4.29 |
«ßîç»dynam!st |
Killed «ßîç»Quadramix with a Flak Cannon |
| 4.36 |
sol.snarf |
Killed »ò.ó« with a Shock Rifle |
| 4.40 |
cSTr |
Killed Player 45 with a Bio Rifle |
| 4.44 |
Player 45 |
aaah |
| 4.45 |
«ßîç»dynam!st |
Killed JeekoTheGreat with a Flak Cannon |
| 4.52 |
Player 45 |
res culos |
| 4.52 |
SoL{DesTineD |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 4.62 |
«ßîç»Quadramix |
haha |
| 4.72 |
Player 45 |
thx |
| 4.82 |
Player 45 |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 4.84 |
tiny.avenger |
Headshot Inhuman3 with a DamTypeHeadshot |
| 4.92 |
SoL{DesTineD |
Killed «ßîç»Quadramix with a Shock Rifle |
| 5.00 |
«ßîç»dynam!st |
Killed cSTr with a Lightning Gun |
| 5.06 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 5.14 |
«ßîç»Quadramix |
no pues wow |
| 5.20 |
Player 45 |
haha |
| 5.20 |
»ò.ó« |
lol |
| 5.56 |
Player 45 |
Killed Inhuman3 with a Bio Rifle |
| 5.59 |
sol.snarf |
Killed SoL{DesTineD with a Lightning Gun |
| 5.78 |
»ò.ó« |
Killed cSTr with a Lightning Gun |
| 5.97 |
SoL{DesTineD |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 5.97 |
»ò.ó« |
Killed JeekoTheGreat with a Shock Rifle |
| 6.15 |
«ßîç»Quadramix |
Killed Player 45 with a Lightning Gun |
| 6.22 |
»ò.ó« |
Killed P4k4LIMX with a Lightning Gun |
| 6.33 |
Inhuman3 |
Killed SoL{DesTineD with a Shock Rifle |
| 6.34 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Inhuman3 with a Flak Cannon |
| 6.59 |
«ßîç»Quadramix |
Killed tiny.avenger with a Lightning Gun |
| 6.66 |
»ò.ó« |
Killed «ßîç»Quadramix with a Shock Rifle |
| 6.71 |
JeekoTheGreat |
Killed »ò.ó« with a Flak Cannon |
| 6.73 |
Player 45 |
Killed sol.snarf with a Translocator |
| 6.79 |
Player 45 |
haha |
| 6.85 |
sol.snarf |
boo |
| 6.97 |
SoL{DesTineD |
Killed JeekoTheGreat with a Shock Rifle |
| 7.11 |
cSTr |
Killed SoL{DesTineD with a Shock Rifle |
| 7.15 |
»ò.ó« |
DEE WILL SAVE US |
| 7.24 |
Player 45 |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 7.27 |
Player 45 |
Killed «ßîç»Quadramix with a Shock Rifle |
| 7.41 |
»ò.ó« |
D: |
| 7.49 |
«ßîç»dynam!st |
Killed JeekoTheGreat with a Shock Rifle |
| 7.55 |
»ò.ó« |
:> |
| 7.55 |
cSTr |
Killed Player 45 with a DamType_Rocket |
| 7.58 |
SoL{DesTineD |
Killed Inhuman3 with a Lightning Gun |
| 7.61 |
Player 45 |
aaah tshit |
| 7.66 |
Dee3 |
Connected |
| 7.67 |
SoL{DesTineD |
Killed cSTr with a DamType_Rocket |
| 7.75 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 7.75 |
«ßîç»Quadramix |
aw |
| 7.77 |
Player 45 |
hi dee3 |
| 7.89 |
Dee3 |
hey meree |
| 8.10 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Inhuman3 with a Lightning Gun |
| 8.17 |
cSTr |
Killed «ßîç»dynam!st with a Bio Rifle |
| 8.26 |
P4k4LIMX |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_Rocket |
| 8.27 |
«ßîç»Quadramix |
Killed Player 45 with a DamType_Rocket |
| 8.31 |
Player 45 |
aaah |
| 8.33 |
«ßîç»Quadramix |
loll |
| 8.43 |
Player 45 |
dejame |
| 8.51 |
Player 45 |
haha |
| 8.56 |
sol.snarf |
gd |
| 8.69 |
Player 45 |
la vengansa es mala |
| 8.73 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Inhuman3 with a Lightning Gun |
| 8.74 |
Player 45 |
:V |
| 8.78 |
»ò.ó« |
alv |
| 8.82 |
«ßîç»dynam!st |
Killed cSTr with a Shock Rifle |
| 8.88 |
Dee3 |
Killed «ßîç»Quadramix with a Lightning Gun |
| 8.88 |
Player 45 |
haha |
| 8.90 |
tiny.avenger |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 8.92 |
«ßîç»Quadramix |
ow |
| 8.93 |
Player 45 |
dejame |
| 9.08 |
Dee3 |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 9.21 |
»ò.ó« |
Killed JeekoTheGreat with a Lightning Gun |
| 9.32 |
«ßîç»dynam!st |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 9.49 |
»ò.ó« |
Killed Inhuman3 with a DamType_Rocket |
| 9.80 |
Dee3 |
Killed «ßîç»Quadramix with a Flak Cannon |
| 9.87 |
Player 45 |
lol |
| 9.87 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 10.21 |
SoL{DesTineD |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 10.30 |
JeekoTheGreat |
Killed SoL{DesTineD with a Shock Rifle |
| 10.34 |
sol.snarf |
stuck on garbage |
| 10.45 |
«ßîç»dynam!st |
Killed «ßîç»Quadramix with a Shock Rifle |
| 10.51 |
sol.snarf |
Killed Dee3 with a Lightning Gun |
| 10.54 |
JeekoTheGreat |
Killed Player 45 with a Lightning Gun |
| 10.62 |
Player 45 |
aa shit |
| 10.63 |
JeekoTheGreat |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 10.73 |
cSTr |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_Rocket |
| 10.89 |
cSTr |
Suicided with a Shock Rifle |
| 10.93 |
JeekoTheGreat |
Killed »ò.ó« with a Lightning Gun |
| 11.00 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 11.36 |
P4k4LIMX |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_Rocket |
| 11.55 |
«ßîç»Quadramix |
Killed «ßîç»dynam!st with a Flak Cannon |
| 11.61 |
JeekoTheGreat |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 11.62 |
»ò.ó« |
Killed cSTr with a Lightning Gun |
| 11.67 |
Dee3 |
Headshot sol.snarf with a DamTypeHeadshot |
| 11.67 |
JeekoTheGreat |
Killed »ò.ó« with a Bio Rifle |
| 11.85 |
Player 45 |
Killed Inhuman3 with a Bio Rifle |
| 11.91 |
JeekoTheGreat |
Killed Dee3 with a Lightning Gun |
| 12.22 |
JeekoTheGreat |
Killed Player 45 with a Lightning Gun |
| 12.25 |
sol.snarf |
Killed SoL{DesTineD with a Shock Rifle |
| 12.34 |
»ò.ó« |
Killed P4k4LIMX with a Lightning Gun |
| 12.37 |
Player 45 |
cuidate |
| 12.43 |
JeekoTheGreat |
Killed «ßîç»dynam!st with a Lightning Gun |
| 12.47 |
P4k4LIMX |
Killed »ò.ó« with a DamType_Rocket |
| 12.54 |
»ò.ó« |
condios |
| 12.65 |
SoL{DesTineD |
Killed «ßîç»Quadramix with a Lightning Gun |
| 12.71 |
«ßîç»dynam!st |
Suicided |
| 12.71 |
«ßîç»dynam!st |
Disconnected |
| 12.74 |
SoL{DesTineD |
Killed sol.snarf with a DamType_MinigunBullet |
| 12.77 |
SoL{DesTineD |
Killed P4k4LIMX with a DamType_MinigunBullet |
| 12.88 |
tiny.avenger |
Killed JeekoTheGreat with a Shock Rifle |
| 12.89 |
Dee3 |
Killed cSTr with a Shock Rifle |
| 13.03 |
SoL{DesTineD |
Killed Inhuman3 with a Lightning Gun |
| 13.10 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 13.54 |
tiny.avenger |
Killed «ßîç»Quadramix with a DamType_Rocket |
| 13.54 |
Inhuman3 |
Killed SoL{DesTineD with a Flak Cannon |
| 13.77 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 13.78 |
SoL{DesTineD |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 13.83 |
SoL{DesTineD |
Killed cSTr with a Shock Rifle |
| 13.96 |
Dee3 |
Killed JeekoTheGreat with a Flak Cannon |
| 13.99 |
JeekoTheGreat |
wat |
| 14.05 |
SoL{DesTineD |
Killed Inhuman3 with a Shock Rifle |
| 14.08 |
«ßîç»Quadramix |
Killed »ò.ó« with a Lightning Gun |
| 14.13 |
»ò.ó« |
hax |
| 14.18 |
tiny.avenger |
Killed «ßîç»Quadramix with a Lightning Gun |
| 14.39 |
«ßîç»Quadramix |
lies |
| 14.39 |
Player 45 |
Killed P4k4LIMX with a Lightning Gun |
| 14.46 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 14.61 |
sol.snarf |
teams |
| 14.89 |
Player 45 |
Killed Inhuman3 with a Flak Cannon |
| 14.97 |
»ò.ó« |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 15.03 |
«ßîç»Quadramix |
Killed SoL{DesTineD with a Shock Rifle |
| 15.11 |
Eternal |
Connected |
| 15.27 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 15.43 |
Meh |
Connected |
| 15.68 |
Dee3 |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 15.70 |
Player 45 |
Killed Inhuman3 with a Shock Rifle |
| 15.73 |
Dee3 |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 15.79 |
«ßîç»Quadramix |
Killed Dee3 with a Shock Rifle |
| 15.85 |
Player 45 |
Killed cSTr with a Shock Rifle |
| 16.07 |
Player 45 |
Killed JeekoTheGreat with a Lightning Gun |
| 16.10 |
Dee3 |
Killed sol.snarf with a Lightning Gun |
| 16.11 |
SoL{DesTineD |
Killed «ßîç»Quadramix with a Lightning Gun |
| 16.37 |
P4k4LIMX |
Killed »ò.ó« with a DamType_Rocket |
| 16.40 |
SoL{DesTineD |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 16.40 |
P4k4LIMX |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_Rocket |
| 16.46 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 16.54 |
Eternal |
teams |
| 16.83 |
JeekoTheGreat |
Killed tiny.avenger with a Lightning Gun |
| 16.90 |
JeekoTheGreat |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_Rocket |
| 17.15 |
Dee3 |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 17.17 |
SoL{DesTineD |
im sensing alot of powah tonight |
| 17.23 |
Dee3 |
Killed «ßîç»Quadramix with a Shock Rifle |
| 17.24 |
Inhuman3 |
Killed Dee3 with a Shock Rifle |
| 17.36 |
Meh |
Killed Player 45 with a Flak Cannon |
| 17.37 |
JeekoTheGreat |
Killed »ò.ó« with a Flak Cannon |
| 17.48 |
SoL{DesTineD |
Killed Inhuman3 with a Shock Rifle |
| 17.50 |
JeekoTheGreat |
Killed SoL{DesTineD with a Lightning Gun |
| 17.63 |
cSTr |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 17.79 |
cSTr |
Killed Eternal with a Shock Rifle |
| 17.90 |
SoL{DesTineD |
i feel sorry for red..they stink |
| 18.04 |
sol.snarf |
Killed »ò.ó« with a Shock Rifle |
| 18.09 |
Dee3 |
Killed JeekoTheGreat with a Shock Rifle |
| 18.16 |
Inhuman3 |
Killed Player 45 with a Shock Rifle |
| 18.20 |
JeekoTheGreat |
shrug |
| 18.30 |
Player 45 |
hi |
| 18.31 |
SoL{DesTineD |
hehe |
| 18.36 |
P4k4LIMX |
Killed Dee3 with a Lightning Gun |
| 18.40 |
»ò.ó« |
gt |
| 18.44 |
Player 45 |
klunxis |
| 18.44 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 18.48 |
Dee3 |
tk |
| 18.48 |
Player 45 |
klunxis} |
| 18.69 |
SoL{DesTineD |
Killed sol.snarf with a Bio Rifle |
| 18.69 |
SoL{DesTineD |
Suicided with a Bio Rifle |
| 18.89 |
tiny.avenger |
Killed «ßîç»Quadramix with a Lightning Gun |
| 18.95 |
P4k4LIMX |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 19.01 |
JeekoTheGreat |
Killed SoL{DesTineD with a Flak Cannon |
| 19.12 |
Inhuman3 |
Killed Player 45 with a Bio Rifle |
| 19.16 |
sol.snarf |
Killed Player 45 with a Translocator |
| 19.19 |
Meh |
Killed Eternal with a Flak Cannon |
| 19.19 |
tiny.avenger |
Killed Meh with a Shock Rifle |
| 19.20 |
Player 45 |
lol |
| 19.25 |
Player 45 |
haha |
| 19.30 |
tiny.avenger |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 19.34 |
sol.snarf |
xD |
| 19.40 |
Player 45 |
:p |
| 19.45 |
Dee3 |
Killed «ßîç»Quadramix with a Shock Rifle |
| 19.53 |
»ò.ó« |
Killed Inhuman3 with a Flak Cannon |
| 19.54 |
JeekoTheGreat |
Killed Dee3 with a Lightning Gun |
| 19.55 |
SoL{DesTineD |
u r not going to steal my glory merce |
| 19.61 |
JeekoTheGreat |
he he he |
| 19.66 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 19.66 |
Player 45 |
:v |
| 19.70 |
SoL{DesTineD |
yooo k |
| 19.72 |
Eternal |
Killed cSTr with a Lightning Gun |
| 19.84 |
JeekoTheGreat |
Killed »ò.ó« with a Shock Rifle |
| 20.17 |
SoL{DesTineD |
Killed «ßîç»Quadramix with a Shock Rifle |
| 20.23 |
sol.snarf |
Killed Dee3 with a Shock Rifle |
| 20.30 |
Player 24 |
Connected |
| 20.34 |
»ò.ó« |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 20.36 |
»ò.ó« |
Headshot cSTr with a DamTypeHeadshot |
| 20.38 |
Meh |
Killed Eternal with a Shock Rifle |
| 20.39 |
SoL{DesTineD |
Killed Inhuman3 with a Shock Rifle |
| 20.43 |
JeekoTheGreat |
Killed »ò.ó« with a Lightning Gun |
| 20.47 |
JeekoTheGreat |
Headshot SoL{DesTineD with a DamTypeHeadshot |
| 20.48 |
tiny.avenger |
Killed «ßîç»Quadramix with a Shock Rifle |
| 20.86 |
tiny.avenger |
Killed cSTr with a Shock Rifle |
| 21.02 |
tiny.avenger |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 21.02 |
SoL{DesTineD |
jeeko got that sneak shot |
| 21.09 |
JeekoTheGreat |
Headshot »ò.ó« with a DamTypeHeadshot |
| 21.16 |
Dee3 |
Headshot P4k4LIMX with a DamTypeHeadshot |
| 21.26 |
Dee3 |
Killed Inhuman3 with a Shock Rifle |
| 21.27 |
JeekoTheGreat |
Killed Dee3 with a Lightning Gun |
| 21.31 |
»ò.ó« |
nt |
| 21.33 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 21.38 |
SoL}STONE |
Connected |
| 21.63 |
Meh |
Killed Player 24 with a Flak Cannon |
| 21.69 |
»ò.ó« |
Killed SoL}STONE with a Lightning Gun |
| 21.77 |
P4k4LIMX |
Killed Eternal with a DamType_Rocket |
| 21.80 |
Player 24 |
Killed Inhuman3 with a Shock Rifle |
| 21.83 |
SoL{DesTineD |
Killed P4k4LIMX with a Lightning Gun |
| 22.01 |
Dee3 |
Killed Inhuman3 with a Lightning Gun |
| 22.05 |
Meh |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 22.07 |
JeekoTheGreat |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_Rocket |
| 22.08 |
Player 24 |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 22.11 |
Player 24 |
Killed Meh with a Lightning Gun |
| 22.21 |
«ßîç»Quadramix |
Killed Dee3 with a Lightning Gun |
| 22.29 |
Player 45 |
Killed P4k4LIMX with a DamType_Rocket |
| 22.43 |
Player 24 |
Killed cSTr with a Lightning Gun |
| 22.47 |
Eternal |
Headshot Inhuman3 with a DamTypeHeadshot |
| 22.48 |
JeekoTheGreat |
Killed Eternal with a Lightning Gun |
| 22.51 |
Player 45 |
Killed Meh with a Shock Rifle |
| 22.52 |
JeekoTheGreat |
Killed SoL{DesTineD with a Flak Cannon |
| 22.61 |
SoL{DesTineD |
u again |
| 22.62 |
Player 24 |
Killed «ßîç»Quadramix with a Lightning Gun |
| 22.68 |
tiny.avenger |
Killed SoL}STONE with a DamType_Rocket |
| 22.75 |
P4k4LIMX |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 22.77 |
Player 24 |
Killed JeekoTheGreat with a Lightning Gun |
| 22.84 |
»ò.ó« |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 22.92 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 23.06 |
Player 24 |
Killed SoL}STONE with a Bio Rifle |
| 23.18 |
Meh |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 23.21 |
Eternal |
Killed Meh with a Lightning Gun |
| 23.40 |
Player 24 |
Killed SoL}STONE with a Lightning Gun |
| 23.42 |
Inhuman3 |
Killed Player 45 with a DamType_Rocket |
| 23.43 |
Player 24 |
Killed sol.snarf with a Lightning Gun |
| 23.44 |
Eternal |
Killed P4k4LIMX with a Shock Rifle |
| 23.47 |
»ò.ó« |
Headshot JeekoTheGreat with a DamTypeHeadshot |
| 23.49 |
cSTr |
Killed Player 24 with a Shock Rifle |
| 23.52 |
Eternal |
Killed «ßîç»Quadramix with a Shock Rifle |
| 23.53 |
JeekoTheGreat |
rude |
| 23.62 |
»ò.ó« |
:> |
| 23.68 |
Eternal |
Killed cSTr with a DamType_Rocket |
| 23.69 |
Inhuman3 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 23.78 |
»ò.ó« |
Killed SoL}STONE with a Shock Rifle |
| 24.04 |
sol.snarf |
Killed Player 45 with a Shock Rifle |
| 24.11 |
Player 45 |
res |
| 24.11 |
Player 24 |
Killed JeekoTheGreat with a Shock Rifle |
| 24.20 |
Dee3 |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 24.28 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 24.28 |
|
Game Ended - Team Score Limit |