Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-Rankin-Tech on Mon, Aug 26 2024 at 10:53:43 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -0.98 |
tiny.avenger |
Connected |
| -0.98 |
tiny.avenger |
Team Change to Blue Team |
| -0.98 |
Sol°PhXxx |
Connected |
| -0.98 |
Sol°PhXxx |
Team Change to Red Team |
| -0.98 |
computerquip |
Connected |
| -0.98 |
computerquip |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
Player 34 |
Connected |
| -0.97 |
Player 34 |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
Havxs |
Connected |
| -0.97 |
Havxs |
Team Change to Blue Team |
| -0.95 |
///Blüe |
Connected |
| -0.95 |
///Blüe |
Team Change to Red Team |
| -0.95 |
SoL{No_Mercy |
Connected |
| -0.95 |
SoL{No_Mercy |
Team Change to Blue Team |
| -0.95 |
sol.snarf |
Connected |
| -0.95 |
sol.snarf |
Team Change to Red Team |
| -0.93 |
Captain_Tea |
Connected |
| -0.93 |
Captain_Tea |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
Sol°PhXxx |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Havxs |
Team Change to Red Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.45 |
sol.snarf |
Killed SoL{No_Mercy with a Shock Rifle |
| 0.46 |
Havxs |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 0.51 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 0.63 |
computerquip |
Killed Player 34 with a DamType_ShockBeam |
| 0.70 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 1.06 |
sol.snarf |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 1.06 |
Player 34 |
Killed computerquip with a DamType_ShockBeam |
| 1.14 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 1.33 |
sol.snarf |
Killed Player 34 with a DamType_ShockBeam |
| 1.55 |
Havxs |
Killed SoL{No_Mercy with a Shock Rifle |
| 1.58 |
sol.snarf |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 1.61 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 1.66 |
SoL{No_Mercy |
wasn't suppsoe to go down |
| 1.96 |
Player 34 |
Killed Captain_Tea with a DamType_SniperShot |
| 1.98 |
tiny.avenger |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 2.00 |
Captain_Tea |
Suicided |
| 2.00 |
Captain_Tea |
Disconnected |
| 2.06 |
tiny.avenger |
Killed Havxs with a Shock Rifle |
| 2.16 |
computerquip |
Headshot SoL{No_Mercy with a DamTypeHeadshot |
| 2.28 |
tiny.avenger |
Killed computerquip with a DamType_ShockBeam |
| 2.33 |
///Blüe |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 2.49 |
///Blüe |
Killed Player 34 with a DamType_ShockBeam |
| 2.55 |
///Blüe |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 2.71 |
tiny.avenger |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBall |
| 2.73 |
computerquip |
lol |
| 2.79 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 2.82 |
sol.snarf |
benny |
| 2.86 |
SoL{No_Mercy |
howd you live so long lol |
| 3.21 |
Player 34 |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 3.23 |
Sol°PhXxx |
Killed Havxs with a DamType_ShockBeam |
| 3.28 |
SoL{No_Mercy |
Killed ///Blüe with a Shock Rifle |
| 3.40 |
Sol°PhXxx |
Killed computerquip with a DamType_ShockBeam |
| 3.47 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 3.85 |
tiny.avenger |
Killed Havxs with a DamType_LinkShaft |
| 3.88 |
sol.snarf |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 3.94 |
Havxs |
Suicided |
| 3.94 |
Havxs |
Disconnected |
| 3.97 |
SoL{No_Mercy |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 4.06 |
computerquip |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 4.18 |
computerquip |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 4.38 |
computerquip |
Killed Player 34 with a DamType_ShockBeam |
| 4.44 |
sol.snarf |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 4.52 |
SoL{No_Mercy |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 4.55 |
computerquip |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 5.03 |
computerquip |
Killed Player 34 with a DamType_ShockBeam |
| 5.03 |
sol.snarf |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 5.06 |
SoL{No_Mercy |
sorry, aint got the tickets |
| 5.47 |
computerquip |
Headshot tiny.avenger with a DamTypeHeadshot |
| 5.54 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 5.92 |
sol.snarf |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 6.11 |
tiny.avenger |
Killed ///Blüe with a Flak Cannon |
| 6.21 |
computerquip |
Killed Player 34 with a DamType_SniperShot |
| 6.31 |
SoL{No_Mercy |
i dont' know why i vote this map, it messes with my aim |
| 6.54 |
Player 34 |
Killed ///Blüe with a DamType_Rocket |
| 6.76 |
///Blüe |
Killed Player 34 with a Flak Cannon |
| 6.83 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 6.83 |
sol.snarf |
Suicided with a Flak Cannon |
| 6.95 |
sol.snarf |
notsofast |
| 7.01 |
SoL{No_Mercy |
Killed computerquip with a DamType_SniperShot |
| 7.20 |
///Blüe |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 7.48 |
computerquip |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 7.52 |
computerquip |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 7.60 |
tiny.avenger |
Killed computerquip with a DamType_MinigunBullet |
| 7.69 |
Player 34 |
Killed ///Blüe with a DamType_ShockBeam |
| 7.75 |
SoL{No_Mercy |
back int he day i hate a dot that changed colors |
| 7.75 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 8.21 |
///Blüe |
Suicided with a Shock Rifle |
| 8.39 |
sol.snarf |
Killed Sol°PhXxx with a Flak Cannon |
| 8.43 |
Player 34 |
Killed computerquip with a DamType_ShockBeam |
| 8.62 |
SoL{No_Mercy |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 8.68 |
Sol°PhXxx |
gj |
| 8.69 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 9.03 |
Player 34 |
Killed ///Blüe with a DamType_Rocket |
| 9.20 |
Player 34 |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 9.31 |
SoL{No_Mercy |
Killed computerquip with a DamType_Rocket |
| 9.59 |
sol.snarf |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_Rocket |
| 9.80 |
SoL{No_Mercy |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 9.85 |
///Blüe |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 10.06 |
///Blüe |
Killed Player 34 with a DamType_SniperShot |
| 10.26 |
tiny.avenger |
Killed ///Blüe with a DamType_SniperShot |
| 10.32 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 10.64 |
Player 34 |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 10.73 |
freontorturemaster |
Connected |
| 10.93 |
///Blüe |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 10.98 |
SoL{No_Mercy |
ns |
| 11.00 |
computerquip |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 11.04 |
///Blüe |
ty |
| 11.04 |
tiny.avenger |
Killed computerquip with a DamType_ShockBeam |
| 11.07 |
sol.snarf |
elderly |
| 11.35 |
Sol°PhXxx |
Killed ///Blüe with a DamType_ShockBall |
| 11.42 |
tiny.avenger |
yteams |
| 11.42 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 11.67 |
///Blüe |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_BioGlob |
| 11.70 |
Sol°PhXxx |
omg |
| 11.83 |
sol.snarf |
Killed Player 34 with a DamType_SniperShot |
| 11.83 |
freontorturemaster |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_Rocket |
| 11.93 |
///Blüe |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 12.07 |
///Blüe |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 12.15 |
freontorturemaster |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 12.21 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 12.44 |
computerquip |
Killed Player 34 with a DamType_ShockBeam |
| 12.45 |
SoL{No_Mercy |
Killed freontorturemaster with a Shock Rifle |
| 12.55 |
Player 29 |
Connected |
| 12.64 |
sol.snarf |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_LinkShaft |
| 12.69 |
computerquip |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 12.90 |
///Blüe |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_MinigunBullet |
| 12.90 |
Player 34 |
Killed freontorturemaster with a DamType_Rocket |
| 13.04 |
///Blüe |
Killed Player 34 with a DamType_ShockBeam |
| 13.08 |
SoL{No_Mercy |
nt |
| 13.11 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 13.27 |
SoL{No_Mercy |
Killed computerquip with a DamType_BioGlob |
| 13.32 |
SoL{No_Mercy |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 13.47 |
Player 34 |
Killed ///Blüe with a DamType_Rocket |
| 13.49 |
tiny.avenger |
Killed Player 29 with a Flak Cannon |
| 13.90 |
Sol°PhXxx |
Killed freontorturemaster with a Flak Cannon |
| 14.02 |
computerquip |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 14.13 |
///Blüe |
Killed Player 34 with a DamType_SniperShot |
| 14.25 |
tiny.avenger |
Killed ///Blüe with a Shock Rifle |
| 14.42 |
tiny.avenger |
Killed computerquip with a Flak Cannon |
| 14.56 |
Sol°PhXxx |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 14.60 |
freontorturemaster |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 14.66 |
SoL{No_Mercy |
Killed Player 29 with a Shock Rifle |
| 14.69 |
freontorturemaster |
Killed SoL{No_Mercy with a Flak Cannon |
| 14.72 |
tiny.avenger |
Killed freontorturemaster with a DamType_ShockBall |
| 14.80 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 15.21 |
SoL{No_Mercy |
Killed ///Blüe with a DamType_BioGlob |
| 15.35 |
Player 34 |
Killed computerquip with a DamType_BioGlob |
| 15.40 |
SoL{No_Mercy |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 15.44 |
SoL{No_Mercy |
.. |
| 15.44 |
sol.snarf |
Killed Player 34 with a DamType_SniperShot |
| 15.84 |
computerquip |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 15.90 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 15.91 |
Sol°PhXxx |
shot delay...sxu |
| 15.97 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 16.38 |
freontorturemaster |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 16.40 |
Player 34 |
Killed freontorturemaster with a DamType_SniperShot |
| 16.41 |
Player 29 |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 16.52 |
///Blüe |
Killed Player 34 with a Shock Rifle |
| 16.66 |
sol.snarf |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 16.68 |
freontorturemaster |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_Rocket |
| 16.71 |
tiny.avenger |
Killed Player 29 with a Flak Cannon |
| 16.75 |
tiny.avenger |
Headshot sol.snarf with a DamTypeHeadshot |
| 16.76 |
freontorturemaster |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 16.80 |
Player 34 |
ns |
| 16.82 |
sol.snarf |
WAT |
| 17.17 |
SoL{No_Mercy |
Killed ///Blüe with a DamType_BioGlob |
| 17.21 |
Player 34 |
nice |
| 17.31 |
freontorturemaster |
Killed SoL{No_Mercy with a Flak Cannon |
| 17.40 |
Player 29 |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 17.47 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 17.97 |
SoL{No_Mercy |
Killed freontorturemaster with a Shock Rifle |
| 18.00 |
computerquip |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 18.08 |
computerquip |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_Rocket |
| 18.09 |
Sol°PhXxx |
Killed computerquip with a DamType_Rocket |
| 18.29 |
Player 29 |
Killed Player 34 with a DamType_SniperShot |
| 18.31 |
freontorturemaster |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 18.36 |
sol.snarf |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 18.45 |
computerquip |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 18.52 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 18.66 |
SoL{No_Mercy |
Killed sol.snarf with a DamType_BioGlob |
| 18.71 |
computerquip |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 18.72 |
sol.snarf |
chortle |
| 18.77 |
SoL{No_Mercy |
lol |
| 18.82 |
Player 34 |
Killed computerquip with a DamType_SniperShot |
| 18.95 |
Player 34 |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 19.18 |
Player 34 |
Killed Player 29 with a DamType_Rocket |
| 19.28 |
freontorturemaster |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 19.50 |
Sol°PhXxx |
Killed freontorturemaster with a DamType_SniperShot |
| 19.50 |
Player 34 |
Killed ///Blüe with a DamType_LinkPlasma |
| 19.75 |
SoL{No_Mercy |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 19.82 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 20.09 |
computerquip |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 20.13 |
Sol°PhXxx |
rez |
| 20.31 |
Player 29 |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 20.36 |
Player 34 |
Killed computerquip with a Shock Rifle |
| 20.43 |
computerquip |
bruh |
| 20.49 |
freontorturemaster |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 20.51 |
Player 29 |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 20.54 |
Player 34 |
lols |
| 20.80 |
Player 34 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 20.88 |
Player 34 |
:O |
| 20.92 |
Player 29 |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 20.95 |
SoL{No_Mercy |
nt |
| 20.97 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 21.32 |
Player 34 |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 21.47 |
Player 34 |
Headshot computerquip with a DamTypeHeadshot |
| 21.51 |
SoL{No_Mercy |
Killed freontorturemaster with a Shock Rifle |
| 21.52 |
computerquip |
ok |
| 21.61 |
Player 34 |
Killed Player 29 with a DamType_ShockBeam |
| 21.80 |
tiny.avenger |
Killed ///Blüe with a DamType_LinkShaft |
| 22.27 |
SoL{No_Mercy |
Killed freontorturemaster with a DamType_LinkShaft |
| 22.49 |
computerquip |
Killed Player 34 with a DamType_SniperShot |
| 22.75 |
computerquip |
ok |
| 22.76 |
freontorturemaster |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 22.77 |
Player 29 |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 22.87 |
Player 34 |
i has rez |
| 23.06 |
Player 29 |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 23.09 |
Sol°PhXxx |
youre dead :O |
| 23.09 |
Player 34 |
nt |
| 23.12 |
tiny.avenger |
GG |
| 23.12 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 23.12 |
|
Game Ended - Team Score Limit |