Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-[H]_Cheops_B on Tue, Oct 08 2024 at 8:28:40 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -0.98 |
Player 27 |
Connected |
| -0.98 |
Player 27 |
Team Change to Red Team |
| -0.98 |
Vesku88 |
Connected |
| -0.98 |
Player 39 |
Connected |
| -0.98 |
=patty |
Connected |
| -0.98 |
Vesku88 |
Team Change to Blue Team |
| -0.98 |
Player 39 |
Team Change to Red Team |
| -0.98 |
=patty |
Team Change to Blue Team |
| -0.98 |
SoL°Sledge |
Connected |
| -0.98 |
SoL°Sledge |
Team Change to Red Team |
| -0.98 |
Sol°PhXxx |
Connected |
| -0.98 |
Sol°PhXxx |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
SoL{DesTineD |
Connected |
| -0.97 |
SoL{DesTineD |
Team Change to Blue Team |
| -0.94 |
Player 37 |
Connected |
| -0.94 |
Player 37 |
Team Change to Red Team |
| -0.94 |
SOL{K3RIUM |
Connected |
| -0.94 |
SOL{K3RIUM |
Team Change to Red Team |
| -0.93 |
SoL{GuluGulu |
Connected |
| -0.93 |
SoL{GuluGulu |
Team Change to Blue Team |
| -0.91 |
sol.snarf |
Connected |
| -0.91 |
sol.snarf |
Team Change to Red Team |
| -0.85 |
[mXc]Ässåùlt° |
Connected |
| -0.85 |
[mXc]Ässåùlt° |
Team Change to Blue Team |
| -0.84 |
Player 11 |
Connected |
| -0.84 |
Player 11 |
Team Change to Red Team |
| -0.47 |
Sol°PhXxx |
sup man |
| -0.05 |
Vesku88 |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
Player 39 |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
SoL°Sledge |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Sol°PhXxx |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
SoL{DesTineD |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
Player 11 |
Team Change to Blue Team |
| -0.04 |
Sol°PhXxx |
incongnito! |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.04 |
Sol°PhXxx |
get in |
| 0.29 |
Vesku88 |
Killed Player 11 with a DamType_Rocket |
| 0.33 |
SOL{K3RIUM |
Headshot [mXc]Ässåùlt° with a DamTypeHeadshot |
| 0.35 |
SoL°Sledge |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_Rocket |
| 0.38 |
Player 27 |
Killed Player 39 with a DamType_Rocket |
| 0.49 |
SoL°Sledge |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 0.59 |
[mXc]Ässåùlt° |
wtf |
| 0.63 |
Vesku88 |
Killed SoL°Sledge with a DamType_MinigunBullet |
| 0.68 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_SniperShot |
| 0.73 |
=patty |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 0.89 |
Sol°PhXxx |
careful |
| 0.94 |
Vesku88 |
Headshot [mXc]Ässåùlt° with a DamTypeHeadshot |
| 0.94 |
Player 11 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 0.96 |
=patty |
Headshot SoL{DesTineD with a DamTypeHeadshot |
| 1.01 |
[mXc]Ässåùlt° |
myeyes |
| 1.18 |
sol.snarf |
Killed Player 11 with a DamType_ShockBeam |
| 1.20 |
=patty |
Killed Vesku88 with a DamType_ShockBeam |
| 1.21 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 39 with a Flak Cannon |
| 1.35 |
[mXc]Ässåùlt° |
Execute |
| 1.45 |
SoL°Sledge |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 1.49 |
Vesku88 |
Killed SoL°Sledge with a DamType_SniperShot |
| 1.58 |
Sol°PhXxx |
Killed =patty with a Shock Rifle |
| 1.62 |
Player 11 |
Killed Player 37 with a Flak Cannon |
| 1.62 |
Player 11 |
Suicided with a Flak Cannon |
| 1.67 |
Player 11 |
lol |
| 1.69 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 1.76 |
[mXc]Ässåùlt° |
murica |
| 2.02 |
=patty |
Killed Player 27 with a DamType_SniperShot |
| 2.03 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 2.13 |
sol.snarf |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_ShockBeam |
| 2.14 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Player 37 with a Shock Rifle |
| 2.17 |
=patty |
Killed Vesku88 with a DamType_SniperShot |
| 2.17 |
sol.snarf |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a DamType_SniperShot |
| 2.18 |
Sol°PhXxx |
Killed =patty with a DamType_ShockBeam |
| 2.23 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 39 with a DamType_ShockBeam |
| 2.30 |
SoL°Sledge |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 2.66 |
Vesku88 |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_LinkShaft |
| 2.78 |
Vesku88 |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a DamType_SniperShot |
| 2.86 |
=patty |
Killed Player 37 with a DamType_ShockBeam |
| 2.91 |
Player 27 |
Killed Player 39 with a DamType_Rocket |
| 2.99 |
Player 39 |
Killed Player 27 with a DamType_ShockBeam |
| 3.00 |
SoL{SLIMEGUN |
Connected |
| 3.07 |
Player 11 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 3.12 |
Vesku88 |
Headshot =patty with a DamTypeHeadshot |
| 3.16 |
Vesku88 |
Killed Player 39 with a DamType_SniperShot |
| 3.30 |
Vesku88 |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 3.38 |
sol.snarf |
Killed SoL°Sledge with a DamType_ShockBeam |
| 3.45 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 3.71 |
SoL{GuluGulu |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_Rocket |
| 3.76 |
SoL°Sledge |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 3.78 |
=patty |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
| 3.78 |
SoL{GuluGulu |
Killed Vesku88 with a DamType_SniperShot |
| 3.83 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 3.93 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 11 with a DamType_Rocket |
| 3.98 |
Vesku88 |
RES |
| 4.01 |
=patty |
Killed Player 27 with a DamType_SniperShot |
| 4.04 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Player 37 with a DamType_ShockBeam |
| 4.07 |
Vesku88 |
reS* |
| 4.11 |
Vesku88 |
sorry caps |
| 4.21 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_Rocket |
| 4.30 |
Player 39 |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 4.35 |
Vesku88 |
lol |
| 4.41 |
Player 27 |
omg |
| 4.42 |
SoL°Sledge |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 4.49 |
Vesku88 |
damn |
| 4.49 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 4.50 |
Sol°PhXxx |
shit walmart shield |
| 4.73 |
Player 39 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 4.76 |
SoL°Sledge |
Killed Player 27 with a DamType_SniperShot |
| 4.78 |
SOL{K3RIUM |
Headshot SoL{SLIMEGUN with a DamTypeHeadshot |
| 4.81 |
sol.snarf |
Killed Player 39 with a DamType_ShockBeam |
| 4.83 |
SoL{SLIMEGUN |
Suicided with an Unknown Weapon |
| 4.83 |
SoL{SLIMEGUN |
Disconnected |
| 4.84 |
Player 27 |
liar |
| 4.88 |
Player 37 |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_ShockBeam |
| 4.93 |
SoL{DesTineD |
Killed SoL°Sledge with a DamType_ShockBeam |
| 4.96 |
=patty |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 4.99 |
sol.snarf |
Killed Player 11 with a DamType_ShockBeam |
| 5.05 |
=patty |
Killed Vesku88 with a DamType_SniperShot |
| 5.16 |
Player 37 |
Killed Player 39 with a Bio Rifle |
| 5.25 |
Player 37 |
Killed =patty with a Bio Rifle |
| 5.27 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Player 37 with a DamType_SniperShot |
| 5.28 |
=patty |
lol |
| 5.32 |
SoL{DesTineD |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a Shock Rifle |
| 5.39 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 5.47 |
Sol°PhXxx |
sup pep |
| 5.59 |
honkersz |
Connected |
| 5.68 |
Player 11 |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_BioGlob |
| 5.70 |
SoL{GuluGulu |
Killed Vesku88 with a Shock Rifle |
| 5.73 |
SOL{K3RIUM |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a DamType_ShockBeam |
| 5.77 |
Player 37 |
Killed SoL{GuluGulu with a Bio Rifle |
| 5.77 |
SoL{DesTineD |
LOL |
| 5.85 |
[mXc]Ässåùlt° |
ker low |
| 5.88 |
=patty |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 5.91 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 5.91 |
sol.snarf |
Killed Player 39 with a Flak Cannon |
| 5.99 |
SoL{GuluGulu |
Killed Player 27 with a Flak Cannon |
| 6.01 |
sol.snarf |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_ShockBeam |
| 6.09 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Vesku88 with a DamType_ShockBeam |
| 6.28 |
SoL°Sledge |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 6.32 |
Player 39 |
Killed Player 37 with a DamType_ShockBeam |
| 6.33 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 6.41 |
Player 37 |
Suicided with an Unknown Weapon |
| 6.41 |
Player 37 |
Disconnected |
| 6.50 |
SoL°Sledge |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
| 6.61 |
Player 11 |
Killed Sol°PhXxx with a Shock Rifle |
| 6.73 |
Player 27 |
Killed honkersz with a DamType_Rocket |
| 6.87 |
SoL{GuluGulu |
Killed Player 27 with a Flak Cannon |
| 6.90 |
Vesku88 |
lol nt |
| 6.93 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 6.95 |
Sol°PhXxx |
sup pep where u been |
| 7.16 |
SoL°Sledge |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 7.20 |
=patty |
Killed SoL{DesTineD with a Flak Cannon |
| 7.26 |
Sol°PhXxx |
Killed honkersz with a Shock Rifle |
| 7.30 |
SoL°Sledge |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 7.31 |
sol.snarf |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 7.32 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Vesku88 with a DamType_SniperShot |
| 7.33 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_ShockBeam |
| 7.41 |
SoL°Sledge |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 7.45 |
SoL{DesTineD |
TEAMS |
| 7.52 |
=patty |
Killed Player 27 with a Shock Rifle |
| 7.65 |
=patty |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 7.72 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 7.82 |
Sol°PhXxx |
Killed SoL°Sledge with a DamType_BioGlob |
| 7.84 |
SoL}2TòóKes* |
Connected |
| 7.88 |
SoL°Sledge |
goo |
| 7.88 |
Sol°PhXxx |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_BioGlob |
| 7.95 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 39 with a DamType_SniperShot |
| 8.05 |
honkersz |
Killed Player 27 with a DamType_SniperShot |
| 8.07 |
Sol°PhXxx |
Killed honkersz with a DamType_Rocket |
| 8.08 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 8.23 |
=patty |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBall |
| 8.28 |
Player 11 |
Killed =patty with a DamType_BioGlob |
| 8.45 |
SoL°Sledge |
Killed Vesku88 with a DamType_SniperShot |
| 8.57 |
Sol°PhXxx |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_ShockBeam |
| 8.68 |
SoL°Sledge |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
| 8.70 |
Vesku88 |
Killed SoL°Sledge with a DamType_Rocket |
| 8.75 |
SoL{DesTineD |
LOL |
| 8.80 |
SoL°Sledge |
hehe |
| 8.81 |
Player 11 |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a DamType_ShockBeam |
| 8.82 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 39 with a DamType_SniperShot |
| 8.84 |
Sol°PhXxx |
Killed honkersz with a Flak Cannon |
| 8.86 |
SoL{GuluGulu |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 8.92 |
=patty |
Killed Player 11 with a DamType_Rocket |
| 8.92 |
SoL°Sledge |
powah |
| 8.96 |
sol.snarf |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_SniperShot |
| 8.99 |
Vesku88 |
Killed =patty with a DamType_SniperShot |
| 9.06 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 9.08 |
°23° |
Connected |
| 9.10 |
Sol°PhXxx |
ayuda Tontonator |
| 9.26 |
SOL{K3RIUM |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a DamType_SniperShot |
| 9.31 |
SoL}2TòóKes* |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 9.32 |
sol.snarf |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_ShockBeam |
| 9.40 |
honkersz |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
| 9.41 |
SoL°Sledge |
Killed Player 27 with a DamType_SniperShot |
| 9.43 |
SoL{SLIMEGUN |
Connected |
| 9.44 |
Vesku88 |
Killed °23° with a DamType_Rocket |
| 9.47 |
SoL°Sledge |
Killed Player 11 with a DamType_ShockBeam |
| 9.49 |
=patty |
Killed Sol°PhXxx with a Shock Rifle |
| 9.53 |
=patty |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 9.68 |
honkersz |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 9.70 |
SoL°Sledge |
Killed Vesku88 with a DamType_SniperShot |
| 9.70 |
honkersz |
aaaaAAAAAhhhh ouiiiiiiii ! Croissant au jambon'ed ! |
| 9.72 |
Sol°PhXxx |
ayuda Tontonator |
| 9.77 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 9.99 |
Player 39 |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 9.99 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SoL{DesTineD with a Shock Rifle |
| 10.06 |
Sol°PhXxx |
Killed SoL°Sledge with a Flak Cannon |
| 10.07 |
Player 39 |
Killed Vesku88 with a DamType_ShockBeam |
| 10.16 |
SoL{GuluGulu |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 10.20 |
Player 27 |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_Rocket |
| 10.33 |
=patty |
Killed Player 27 with a DamType_SniperShot |
| 10.33 |
SoL{GuluGulu |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 10.35 |
honkersz |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 10.48 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 10.54 |
honkersz |
thumper |
| 10.54 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 10.70 |
Player 39 |
Killed Player 27 with a DamType_BioGlob |
| 10.70 |
Player 27 |
Killed Player 39 with a DamType_BioGlob |
| 10.72 |
SoL{GuluGulu |
Killed Player 11 with a DamType_BioGlob |
| 10.77 |
sol.snarf |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_ShockBeam |
| 10.81 |
=patty |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 10.91 |
honkersz |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 11.02 |
SoL°Sledge |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 11.03 |
Vesku88 |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_Rocket |
| 11.03 |
Vesku88 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 11.06 |
SoL°Sledge |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 11.07 |
SOL{K3RIUM |
Killed honkersz with a DamType_SniperShot |
| 11.10 |
=patty |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 11.11 |
honkersz |
huh |
| 11.13 |
SoL°Sledge |
Killed Player 27 with a DamType_SniperShot |
| 11.28 |
SoL{SLIMEGUN |
honk |
| 11.28 |
Sol°PhXxx |
Killed =patty with a Shock Rifle |
| 11.32 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 11.39 |
SoL}2TòóKes* |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 11.47 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
| 11.49 |
SoL{DesTineD |
|
| 11.56 |
honkersz |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 11.56 |
Sol°PhXxx |
5-12 kab |
| 11.62 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 11.80 |
=patty |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
| 11.88 |
sol.snarf |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_SniperShot |
| 11.93 |
Vesku88 |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a DamType_SniperShot |
| 11.96 |
Sol°PhXxx |
Killed =patty with a DamType_Rocket |
| 11.97 |
Player 39 |
Killed Player 11 with a DamType_ShockBeam |
| 11.97 |
honkersz |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 11.98 |
SoL}2TòóKes* |
Killed Vesku88 with a DamType_SniperShot |
| 12.02 |
SoL°Sledge |
Killed Sol°PhXxx with a Flak Cannon |
| 12.13 |
SoL°Sledge |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 12.21 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 12.27 |
=patty |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_SniperShot |
| 12.32 |
Player 27 |
Killed SoL°Sledge with a Flak Cannon |
| 12.53 |
=patty |
Killed Player 11 with a DamType_ShockBeam |
| 12.55 |
honkersz |
Killed Player 27 with a DamType_ShockBeam |
| 12.70 |
Player 39 |
Killed Vesku88 with a DamType_SniperShot |
| 12.73 |
honkersz |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_MinigunBullet |
| 12.77 |
honkersz |
aaaaAAAAAhhhh ouiiiiiiii ! Croissant au jambon'ed ! |
| 12.78 |
sol.snarf |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_ShockBeam |
| 12.80 |
=patty |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 12.86 |
Sol°PhXxx |
croissant |
| 12.87 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 13.03 |
=patty |
Killed Sol°PhXxx with a Shock Rifle |
| 13.06 |
SoL{DesTineD |
Killed SoL{GuluGulu with a Shock Rifle |
| 13.19 |
Player 11 |
Killed honkersz with a Shock Rifle |
| 13.20 |
SoL}2TòóKes* |
Killed Player 27 with a DamType_SniperShot |
| 13.25 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_SniperShot |
| 13.25 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 13.29 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Player 11 with a Shock Rifle |
| 13.32 |
SoL}2TòóKes* |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 13.36 |
honkersz |
croissant |
| 13.38 |
SoL{DesTineD |
Killed SoL°Sledge with a DamType_ShockBeam |
| 13.41 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Player 39 with a DamType_BioGlob |
| 13.50 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
| 13.50 |
°23° |
Killed Vesku88 with a Flak Cannon |
| 13.59 |
Player 20 |
Connected |
| 13.64 |
honkersz |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_MinigunBullet |
| 13.70 |
SoL}2TòóKes* |
Killed Player 27 with a DamType_SniperShot |
| 13.75 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a DamType_BioGlob |
| 13.75 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed honkersz with a DamType_BioGlob |
| 13.79 |
[mXc]Ässåùlt° |
o |
| 13.83 |
Player 11 |
lol |
| 13.85 |
honkersz |
thumper |
| 13.91 |
SoL}2TòóKes* |
MILK |
| 13.94 |
tiny.avenger |
Connected |
| 14.01 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_SniperShot |
| 14.13 |
SoL}2TòóKes* |
Killed Player 11 with a DamType_MinigunBullet |
| 14.13 |
dusk |
Connected |
| 14.16 |
SoL{DesTineD |
Oink |
| 14.16 |
SoL}2TòóKes* |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 14.26 |
Vesku88 |
thaw |
| 14.29 |
SoL{DesTineD |
Oink1 |
| 14.32 |
SoL{GuluGulu |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 14.36 |
=patty |
Killed Player 27 with a DamType_SniperShot |
| 14.45 |
=patty |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 14.52 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 14.58 |
SoL}2TòóKes* |
MILK1 |
| 14.81 |
Player 20 |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a DamType_ShockBeam |
| 14.87 |
=patty |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Shock Rifle |
| 14.87 |
[mXc]Ässåùlt° |
wtf |
| 14.87 |
SoL}2TòóKes* |
milk |
| 14.90 |
Player 11 |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 14.90 |
=patty |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_SniperShot |
| 14.93 |
Vesku88 |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 14.93 |
SoL°Sledge |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 14.95 |
honkersz |
Killed dusk with a DamType_SniperShot |
| 15.00 |
Player 27 |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_SniperShot |
| 15.07 |
Player 39 |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 15.07 |
dusk |
full house tonight amirite |
| 15.16 |
SOL{K3RIUM |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
| 15.19 |
honkersz |
Killed Player 27 with a DamType_MinigunBullet |
| 15.23 |
Vesku88 |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_Rocket |
| 15.24 |
SoL}2TòóKes* |
Killed Vesku88 with a DamType_SniperShot |
| 15.29 |
Player 39 |
Killed Player 20 with a DamType_ShockBeam |
| 15.36 |
Sol°PhXxx |
Killed =patty with a DamType_ShockBeam |
| 15.41 |
[mXc]Ässåùlt° |
Headshot Sol°PhXxx with a DamTypeHeadshot |
| 15.42 |
SoL{GuluGulu |
Killed Player 11 with a DamType_SniperShot |
| 15.45 |
SOL{K3RIUM |
Killed honkersz with a DamType_SniperShot |
| 15.52 |
SoL{GuluGulu |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 15.53 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 15.59 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
| 15.69 |
SoL°Sledge |
Killed dusk with a DamType_Rocket |
| 15.79 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed SoL°Sledge with a DamType_SniperShot |
| 15.85 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Player 39 with a Shock Rifle |
| 15.90 |
dusk |
Suicided |
| 15.90 |
dusk |
Disconnected |
| 15.96 |
tiny.avenger |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 15.96 |
honkersz |
rq |
| 15.97 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 16.04 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 16.04 |
Vesku88 |
teams |
| 16.28 |
Vesku88 |
Killed °23° with a DamType_Rocket |
| 16.30 |
Player 20 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 16.33 |
sol.snarf |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_ShockBeam |
| 16.35 |
SoL{SLIMEGUN |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 16.40 |
Player 11 |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a Shock Rifle |
| 16.43 |
[mXc]Ässåùlt° |
lol |
| 16.49 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 39 with a DamType_ShockBeam |
| 16.51 |
SoL{GuluGulu |
yo |
| 16.56 |
SoL{DesTineD |
Killed honkersz with a DamType_ShockBeam |
| 16.60 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 20 with a DamType_Rocket |
| 16.62 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 16.70 |
SoL°Sledge |
Killed Player 27 with a DamType_ShockBeam |
| 16.75 |
honkersz |
this server is drunk and high |
| 16.77 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SoL°Sledge with a DamType_SniperShot |
| 16.77 |
honkersz |
hanni |
| 16.83 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 16.96 |
honkersz |
Killed Player 11 with a DamType_ShockBeam |
| 17.01 |
Sol°PhXxx |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a DamType_Rocket |
| 17.07 |
SoL°Sledge |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 17.08 |
SoL{DesTineD |
Killed Player 39 with a DamType_SniperShot |
| 17.08 |
sol.snarf |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 17.23 |
sol.snarf |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 17.25 |
honkersz |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
| 17.30 |
=patty |
Killed SoL{GuluGulu with a Flak Cannon |
| 17.31 |
Player 11 |
Killed honkersz with a DamType_SniperShot |
| 17.32 |
tiny.avenger |
Killed Vesku88 with a DamType_Rocket |
| 17.34 |
tiny.avenger |
Killed =patty with a DamType_ShockBeam |
| 17.40 |
Player 11 |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a Shock Rifle |
| 17.48 |
Player 20 |
Killed Player 11 with a Shock Rifle |
| 17.52 |
Vesku88 |
res |
| 17.56 |
SoL{GuluGulu |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 17.62 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 20 with a DamType_Rocket |
| 17.64 |
SoL}2TòóKes* |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 17.66 |
sol.snarf |
Killed Player 27 with a DamType_SniperShot |
| 17.69 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 17.72 |
honkersz |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 17.86 |
Player 11 |
gg |
| 17.97 |
honkersz |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 18.00 |
Player 20 |
Killed =patty with a DamType_ShockBeam |
| 18.04 |
SoL{DesTineD |
Killed Player 20 with a Shock Rifle |
| 18.08 |
Vesku88 |
team balance is dumb |
| 18.12 |
sol.snarf |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
| 18.16 |
SoL}2TòóKes* |
nt |
| 18.18 |
Player 11 |
nt |
| 18.19 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 18.19 |
|
Game Ended - Team Score Limit |