Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-Structured on Sat, Nov 30 2024 at 4:35:39 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -0.99 |
dgls..:LLS:. |
Connected |
| -0.99 |
tiny.avenger |
Connected |
| -0.99 |
dgls..:LLS:. |
Team Change to Blue Team |
| -0.99 |
tiny.avenger |
Team Change to Red Team |
| -0.98 |
{NEW}BIG-AL |
Connected |
| -0.98 |
{NEW}BIG-AL |
Team Change to Red Team |
| -0.96 |
gush |
Connected |
| -0.96 |
gush |
Team Change to Blue Team |
| -0.06 |
{NEW}BIG-AL |
Team Change to Blue Team |
| -0.06 |
dgls..:LLS:. |
Team Change to Red Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.56 |
dgls..:LLS:. |
Killed gush with a DamType_Rocket |
| 0.60 |
gush |
bruh |
| 0.69 |
tiny.avenger |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_SniperShot |
| 0.73 |
gush |
the dodging is so inconsistent |
| 0.75 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 0.82 |
gush |
i like double dodged off the wall |
| 1.28 |
{NEW}BIG-AL |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 1.46 |
gush |
Headshot dgls..:LLS:. with a DamTypeHeadshot |
| 1.52 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.74 |
dgls..:LLS:. |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 1.82 |
dgls..:LLS:. |
OOPS |
| 1.98 |
tiny.avenger |
Killed gush with a DamType_BioGlob |
| 2.04 |
gush |
thaw |
| 2.54 |
gush |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 2.92 |
gush |
Killed dgls..:LLS:. with a DamType_SniperShot |
| 2.99 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 3.29 |
gush |
Killed dgls..:LLS:. with a DamType_SniperShot |
| 3.29 |
tiny.avenger |
Killed gush with a Shock Rifle |
| 3.88 |
gush |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 3.94 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 4.23 |
gush |
Killed dgls..:LLS:. with a DamType_SniperShot |
| 4.48 |
gush |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 4.55 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 4.87 |
gush |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 5.11 |
gush |
Killed dgls..:LLS:. with a DamType_SniperShot |
| 5.16 |
dgls..:LLS:. |
ow |
| 5.17 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 5.41 |
{NEW}BIG-AL |
Killed dgls..:LLS:. with a DamType_ShockBeam |
| 5.63 |
{NEW}BIG-AL |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 5.70 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 5.83 |
sol.snarf |
Connected |
| 5.93 |
dgls..:LLS:. |
Killed gush with a DamType_SniperShot |
| 6.13 |
{NEW}BIG-AL |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 6.24 |
{NEW}BIG-AL |
Killed dgls..:LLS:. with a Shock Rifle |
| 6.28 |
dgls..:LLS:. |
bs |
| 6.31 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 6.39 |
tiny.avenger |
reconnecting |
| 6.44 |
tiny.avenger |
Suicided |
| 6.44 |
tiny.avenger |
Disconnected |
| 6.56 |
sol.snarf |
Killed gush with a DamType_ShockBeam |
| 6.69 |
gush |
woops thought it was one |
| 6.81 |
dgls..:LLS:. |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 6.88 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 7.21 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a Shock Rifle |
| 7.47 |
gush |
Headshot sol.snarf with a DamTypeHeadshot |
| 7.57 |
tiny.avenger |
Connected |
| 7.82 |
gush |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 7.82 |
{NEW}BIG-AL |
Killed dgls..:LLS:. with a Shock Rifle |
| 7.88 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 8.18 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 8.21 |
dgls..:LLS:. |
Killed gush with a DamType_Rocket |
| 8.29 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 8.32 |
tiny.avenger |
ahh much better |
| 8.72 |
tiny.avenger |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_BioGlob |
| 8.72 |
tiny.avenger |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 9.13 |
tiny.avenger |
Killed gush with a Flak Cannon |
| 9.37 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 9.44 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 9.74 |
dgls..:LLS:. |
Killed gush with a DamType_BioGlob |
| 9.74 |
dgls..:LLS:. |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 9.79 |
gush |
bruh wtf |
| 9.93 |
gush |
where our 3rd man |
| 9.98 |
dgls..:LLS:. |
Killed {NEW}BIG-AL with a Flak Cannon |
| 10.05 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 10.08 |
gush |
eating shock from 3 directions |
| 10.32 |
gush |
Killed dgls..:LLS:. with a DamType_SniperShot |
| 10.36 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 10.50 |
sol.snarf |
Killed gush with a DamType_ShockBeam |
| 10.56 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 10.87 |
gush |
Killed dgls..:LLS:. with a DamType_SniperShot |
| 10.93 |
tiny.avenger |
Killed gush with a DamType_ShockBeam |
| 11.12 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_SniperShot |
| 11.18 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 11.40 |
FukIsrael |
Connected |
| 11.45 |
FukIsrael |
hi |
| 11.46 |
gush |
Headshot sol.snarf with a DamTypeHeadshot |
| 11.83 |
gush |
Killed dgls..:LLS:. with a DamType_SniperShot |
| 11.84 |
tiny.avenger |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 11.93 |
tiny.avenger |
Killed gush with a DamType_SniperShot |
| 12.21 |
gush |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 12.48 |
FukIsrael |
teens |
| 12.54 |
gush |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 12.99 |
gush |
Killed dgls..:LLS:. with a DamType_ShockBeam |
| 13.01 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 13.20 |
sol.snarf |
Killed gush with a DamType_SniperShot |
| 13.25 |
gush |
omggggggggggg |
| 13.26 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 13.56 |
dgls..:LLS:. |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 13.59 |
FukIsrael |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 13.89 |
FukIsrael |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_MinigunBullet |
| 13.91 |
FukIsrael |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 13.97 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 14.19 |
gush |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 14.30 |
dgls..:LLS:. |
Killed {NEW}BIG-AL with a Flak Cannon |
| 14.39 |
gush |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 14.45 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 14.45 |
|
Game Ended - Team Score Limit |