Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-Rankin-Raped on Tue, Dec 17 2024 at 11:48:27 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -0.98 |
SoL°Burr!to |
Connected |
| -0.98 |
SoL°Burr!to |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
=A!M=Wixô! |
Connected |
| -0.97 |
=A!M=Wixô! |
Team Change to Blue Team |
| -0.96 |
Player 16 |
Connected |
| -0.96 |
Player 16 |
Team Change to Red Team |
| -0.96 |
Player 24 |
Connected |
| -0.96 |
Player 24 |
Team Change to Blue Team |
| -0.96 |
cybz |
Connected |
| -0.96 |
cybz |
Team Change to Red Team |
| -0.95 |
Sol°PhXxx |
Connected |
| -0.95 |
Sol°PhXxx |
Team Change to Blue Team |
| -0.93 |
c0oter |
Connected |
| -0.93 |
c0oter |
Team Change to Red Team |
| -0.92 |
ZeOne |
Connected |
| -0.92 |
ZeOne |
Team Change to Blue Team |
| -0.91 |
CannonX |
Connected |
| -0.91 |
CannonX |
Team Change to Red Team |
| -0.89 |
Tsubocchi |
Connected |
| -0.89 |
Tsubocchi |
Team Change to Blue Team |
| -0.84 |
Techempire2684 |
Connected |
| -0.84 |
Techempire2684 |
Team Change to Red Team |
| -0.39 |
SoL°Burr!to |
SoL°Burr!to is now ready. |
| -0.11 |
sol.snarf |
Connected |
| -0.11 |
sol.snarf |
Team Change to Blue Team |
| -0.06 |
c0oter |
Team Change to Blue Team |
| -0.06 |
ZeOne |
Team Change to Red Team |
| -0.06 |
SoL°Burr!to |
Team Change to Blue Team |
| -0.06 |
=A!M=Wixô! |
Team Change to Red Team |
| -0.06 |
Player 16 |
Team Change to Blue Team |
| -0.06 |
Sol°PhXxx |
Team Change to Red Team |
| -0.02 |
SoL°Burr!to |
SoL°Burr!to is now ready. |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.06 |
=A!M=Wixô! |
gl hf |
| 0.09 |
Sol°PhXxx |
heya snarf |
| 0.12 |
SoL°Burr!to |
hfff |
| 0.12 |
cybz |
Killed Tsubocchi with a DamType_ShockBeam |
| 0.28 |
Player 16 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 0.29 |
sol.snarf |
Killed cybz with a DamType_SniperShot |
| 0.44 |
Player 16 |
Killed CannonX with a Flak Cannon |
| 0.46 |
=A!M=Wixô! |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 0.65 |
ZeOne |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 0.76 |
ZeOne |
Killed Tsubocchi with a DamType_SniperShot |
| 0.77 |
Player 16 |
Killed ZeOne with a DamType_SniperShot |
| 0.77 |
c0oter |
Headshot Techempire2684 with a DamTypeHeadshot |
| 0.83 |
=A!M=Wixô! |
Killed c0oter with a DamType_ShockBeam |
| 0.86 |
Tsubocchi |
Suicided |
| 0.86 |
Tsubocchi |
Disconnected |
| 0.93 |
Techempire2684 |
Suicided |
| 0.93 |
Techempire2684 |
Disconnected |
| 1.00 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 1.15 |
c0oter |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_MinigunBullet |
| 1.19 |
Sol°PhXxx |
Killed c0oter with a DamType_ShockBeam |
| 1.19 |
Player 24 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 1.26 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.28 |
SoL°Burr!to |
pro |
| 1.50 |
Player 16 |
Killed ZeOne with a DamType_ShockBeam |
| 1.66 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 1.74 |
cybz |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 1.76 |
sol.snarf |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_SniperShot |
| 1.78 |
cybz |
Killed c0oter with a DamType_ShockBeam |
| 1.81 |
cybz |
Killed Player 16 with a Shock Rifle |
| 1.84 |
SoL°Burr!to |
Killed cybz with a DamType_SniperShot |
| 1.86 |
SoL°Burr!to |
Killed Sol°PhXxx with a Flak Cannon |
| 1.87 |
Techempire2684 |
Connected |
| 2.03 |
SoL°Burr!to |
Killed CannonX with a DamType_SniperShot |
| 2.09 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 2.36 |
CannonX |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 2.46 |
cybz |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 2.47 |
=A!M=Wixô! |
Killed c0oter with a DamType_SniperShot |
| 2.53 |
sol.snarf |
Killed cybz with a DamType_ShockBeam |
| 2.65 |
sol.snarf |
Killed CannonX with a DamType_SniperShot |
| 2.66 |
SoL°Burr!to |
Killed Techempire2684 with a DamType_ShockBeam |
| 2.68 |
=A!M=Wixô! |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 2.83 |
ZeOne |
Killed Player 24 with a Translocator |
| 2.96 |
cybz |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 2.98 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 3.00 |
Player 16 |
Killed ZeOne with a DamType_ShockBeam |
| 3.02 |
Player 16 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 3.02 |
cybz |
Killed Player 16 with a DamType_SniperShot |
| 3.05 |
cybz |
Killed c0oter with a DamType_ShockBeam |
| 3.12 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 3.15 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 3.30 |
ZeOne |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 3.39 |
c0oter |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_SniperShot |
| 3.48 |
ZeOne |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 3.50 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 3.51 |
Player 16 |
Killed CannonX with a DamType_ShockBeam |
| 3.62 |
Player 16 |
Killed cybz with a DamType_SniperShot |
| 3.68 |
Player 24 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 3.78 |
sol.snarf |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 3.81 |
sol.snarf |
Killed Techempire2684 with a DamType_SniperShot |
| 4.12 |
Player 24 |
Killed ZeOne with a Shock Rifle |
| 4.16 |
SoL°Burr!to |
pro |
| 4.17 |
=A!M=Wixô! |
gt |
| 4.18 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 4.51 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 4.56 |
c0oter |
Killed CannonX with a DamType_ShockBeam |
| 4.66 |
sol.snarf |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_ShockBeam |
| 4.66 |
cybz |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 4.68 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 4.74 |
sol.snarf |
Killed Techempire2684 with a DamType_ShockBeam |
| 4.76 |
Sol°PhXxx |
Killed c0oter with a DamType_MinigunBullet |
| 4.76 |
cybz |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 4.83 |
ZeOne |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 5.02 |
Player 24 |
Killed ZeOne with a DamType_SniperShot |
| 5.07 |
SoL°Burr!to |
ty for the gift of ws freon santa snarf :D |
| 5.17 |
cybz |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 5.22 |
sol.snarf |
<3 |
| 5.23 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 5.43 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 5.48 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 5.61 |
cybz |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 5.66 |
=A!M=Wixô! |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 5.68 |
SoL°Burr!to |
o |
| 5.74 |
Player 16 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 5.92 |
Player 16 |
Killed CannonX with a DamType_ShockBeam |
| 5.93 |
=A!M=Wixô! |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 5.98 |
Sol°PhXxx |
Killed c0oter with a DamType_SniperShot |
| 5.99 |
Player 16 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 6.04 |
ZeOne |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 6.15 |
ZeOne |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 6.17 |
SoL°Burr!to |
o |
| 6.22 |
Player 16 |
Killed Techempire2684 with a DamType_MinigunBullet |
| 6.50 |
=A!M=Wixô! |
Killed Player 16 with a DamType_SniperShot |
| 6.56 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 6.56 |
sol.snarf |
nt |
| 6.74 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 6.81 |
cybz |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 6.88 |
SoL°Burr!to |
Killed Sol°PhXxx with a Shock Rifle |
| 6.93 |
Player 16 |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_ShockBeam |
| 6.97 |
cybz |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 7.07 |
cybz |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 7.08 |
=A!M=Wixô! |
Killed c0oter with a Shock Rifle |
| 7.09 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 7.19 |
=A!M=Wixô! |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 7.20 |
Sol°PhXxx |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 7.26 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 7.46 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 7.56 |
sol.snarf |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_SniperShot |
| 7.64 |
cybz |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 7.66 |
cybz |
Killed c0oter with a DamType_SniperShot |
| 7.74 |
sol.snarf |
Killed Techempire2684 with a DamType_ShockBeam |
| 7.77 |
sol.snarf |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 7.81 |
cybz |
Headshot SoL°Burr!to with a DamTypeHeadshot |
| 7.92 |
=A!M=Wixô! |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 7.97 |
=A!M=Wixô! |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 8.03 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 8.14 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 8.40 |
Player 16 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 8.49 |
CannonX |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 8.52 |
c0oter |
Killed ZeOne with a DamType_SniperShot |
| 8.54 |
=A!M=Wixô! |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 8.57 |
SoL°Burr!to |
aahh |
| 8.66 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 16 with a DamType_Rocket |
| 8.71 |
cybz |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 8.76 |
sol.snarf |
stats are reset, balancer has no clue |
| 8.86 |
SoL°Burr!to |
:D |
| 9.05 |
c0oter |
Killed Techempire2684 with a DamType_SniperShot |
| 9.08 |
SoL°Burr!to |
nsss |
| 9.19 |
Player 24 |
did it ever have a clue |
| 9.22 |
cybz |
Killed c0oter with a Shock Rifle |
| 9.32 |
Sol°PhXxx |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 9.40 |
=A!M=Wixô! |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 9.46 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 9.80 |
Player 16 |
Killed cybz with a DamType_ShockBeam |
| 9.81 |
sol.snarf |
Killed Techempire2684 with a DamType_ShockBeam |
| 9.88 |
=A!M=Wixô! |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 9.92 |
c0oter |
Killed CannonX with a DamType_SniperShot |
| 9.94 |
Player 24 |
Killed Sol°PhXxx with a Shock Rifle |
| 10.06 |
ZeOne |
Killed c0oter with a DamType_ShockBeam |
| 10.09 |
cybz |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 10.12 |
cybz |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 10.22 |
cybz |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 10.23 |
Player 16 |
3.x'ed |
| 10.24 |
SoL°Burr!to |
aahh |
| 10.29 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 10.45 |
cybz |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 10.47 |
SoL°Burr!to |
o |
| 10.48 |
Player 24 |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_Rocket |
| 10.53 |
cybz |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 10.57 |
=A!M=Wixô! |
hehe |
| 10.64 |
Techempire2684 |
Killed Player 16 with a DamType_Rocket |
| 10.70 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 10.85 |
SoL°Burr!to |
Killed Techempire2684 with a DamType_ShockBeam |
| 10.86 |
SoL°Burr!to |
Killed CannonX with a DamType_ShockBeam |
| 10.87 |
sol.snarf |
teams |
| 10.94 |
SoL°Burr!to |
Killed Sol°PhXxx with a Shock Rifle |
| 11.02 |
Player 16 |
Killed cybz with a DamType_SniperShot |
| 11.02 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 11.28 |
c0oter |
Killed ZeOne with a DamType_ShockBeam |
| 11.35 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 11.35 |
SoL°Burr!to |
pro |
| 11.51 |
Sol°PhXxx |
Killed sol.snarf with a DamType_BioGlob |
| 11.52 |
Techempire2684 |
Suicided |
| 11.52 |
Techempire2684 |
Disconnected |
| 11.61 |
sol.snarf |
=middlefinger |
| 11.65 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 16 with a Flak Cannon |
| 11.66 |
=A!M=Wixô! |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 11.68 |
c0oter |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 11.69 |
=A!M=Wixô! |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 11.71 |
SoL°Burr!to |
o |
| 11.79 |
cybz |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 11.83 |
c0oter |
Killed cybz with a DamType_BioGlob |
| 11.89 |
=A!M=Wixô! |
Killed c0oter with a DamType_ShockBeam |
| 11.95 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 12.23 |
ZeOne |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 12.27 |
Player 24 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 12.37 |
CannonX |
Killed Player 24 with a Shock Rifle |
| 12.44 |
ZeOne |
Killed c0oter with a DamType_ShockBeam |
| 12.51 |
Player 24 |
teens |
| 12.54 |
cybz |
Killed SoL°Burr!to with a Shock Rifle |
| 12.56 |
SoL°Burr!to |
o |
| 12.60 |
=A!M=Wixô! |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 12.67 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 12.83 |
Player 16 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 12.89 |
=A!M=Wixô! |
Headshot sol.snarf with a DamTypeHeadshot |
| 13.01 |
SoL°Burr!to |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_ShockBeam |
| 13.07 |
CannonX |
Killed c0oter with a DamType_SniperShot |
| 13.09 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 13.13 |
SoL°Burr!to |
Killed CannonX with a Shock Rifle |
| 13.21 |
cybz |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 13.29 |
SoL°Burr!to |
Killed cybz with a DamType_ShockBeam |
| 13.30 |
=A!M=Wixô! |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 13.40 |
=A!M=Wixô! |
Killed Player 16 with a DamType_SniperShot |
| 13.44 |
SoL°Burr!to |
gg |
| 13.47 |
=A!M=Wixô! |
gg |
| 13.48 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 13.48 |
|
Game Ended - Team Score Limit |