Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-Crypt-of-f00k on Wed, Jan 01 2025 at 5:33:27 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -0.97 |
StarFox |
Connected |
| -0.97 |
StarFox |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
SoL{SLIMEGUN |
Connected |
| -0.97 |
SoL{SLIMEGUN |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
tiny.avenger |
Connected |
| -0.97 |
{NEW}BIG-AL |
Connected |
| -0.97 |
tiny.avenger |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
{NEW}BIG-AL |
Team Change to Red Team |
| -0.94 |
GUNZA |
Connected |
| -0.94 |
GUNZA |
Team Change to Red Team |
| -0.93 |
sol.snarf |
Connected |
| -0.93 |
sol.snarf |
Team Change to Blue Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.04 |
SoL{SLIMEGUN |
$oL{Thumper is now AFK. |
| 0.04 |
SoL{SLIMEGUN |
brb |
| 0.04 |
SoL{SLIMEGUN |
Disconnected |
| 0.18 |
StarFox |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 0.44 |
StarFox |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 0.50 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 0.89 |
StarFox |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 0.99 |
GUNZA |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBall |
| 1.06 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 1.23 |
tiny.avenger |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 1.32 |
tiny.avenger |
Killed {NEW}BIG-AL with a Flak Cannon |
| 1.42 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 1.49 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.87 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 1.93 |
GUNZA |
Killed tiny.avenger with a DamType_BioGlob |
| 2.10 |
StarFox |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 2.16 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 2.37 |
sol.snarf |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 2.87 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 2.87 |
StarFox |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 2.87 |
GUNZA |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 2.93 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 3.27 |
tiny.avenger |
Killed GUNZA with a Flak Cannon |
| 3.37 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 3.48 |
tiny.avenger |
Killed {NEW}BIG-AL with a Flak Cannon |
| 3.54 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 3.74 |
tiny.avenger |
Killed GUNZA with a DamType_Rocket |
| 3.85 |
GUNZA |
ouch |
| 4.01 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 4.43 |
sol.snarf |
Killed GUNZA with a Shock Rifle |
| 4.46 |
StarFox |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 4.49 |
Player 28 |
Connected |
| 4.87 |
GUNZA |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 4.93 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 5.14 |
StarFox |
Killed Player 28 with a DamType_ShockBeam |
| 5.14 |
Hitman |
Connected |
| 5.25 |
tiny.avenger |
Killed GUNZA with a Shock Rifle |
| 5.43 |
tiny.avenger |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_MinigunBullet |
| 5.53 |
StarFox |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 5.63 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 5.80 |
Player 28 |
Killed GUNZA with a DamType_SniperShot |
| 6.00 |
{NEW}BIG-AL |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 6.07 |
GUNZA |
teams |
| 6.07 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 6.33 |
StarFox |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 6.35 |
Hitman |
Killed {NEW}BIG-AL with a Shock Rifle |
| 6.43 |
sol.snarf |
Killed GUNZA with a DamType_SniperShot |
| 6.88 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 6.95 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 7.02 |
sol.snarf |
teens |
| 7.26 |
GUNZA |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 7.44 |
Hitman |
Killed GUNZA with a DamType_SniperShot |
| 7.57 |
StarFox |
Killed Player 28 with a Shock Rifle |
| 7.76 |
{NEW}BIG-AL |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 8.06 |
Hitman |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_SniperShot |
| 8.27 |
Hitman |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 8.33 |
sol.snarf |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 8.40 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 8.47 |
sol.snarf |
teens |
| 8.77 |
GUNZA |
Suicided with a DamType_ShockBall |
| 8.96 |
Hitman |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_Rocket |
| 9.25 |
StarFox |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 9.35 |
tiny.avenger |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 9.50 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_SniperShot |
| 9.57 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 9.79 |
tiny.avenger |
Killed GUNZA with a DamType_SniperShot |
| 9.98 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 9.99 |
Hitman |
Killed Player 28 with a Shock Rifle |
| 9.99 |
Hitman |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
| 10.05 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 10.30 |
tiny.avenger |
Killed Player 28 with a DamType_ShockBeam |
| 10.37 |
Hitman |
Killed GUNZA with a DamType_Rocket |
| 10.39 |
StarFox |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 10.47 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 10.56 |
BourbonFingBob! |
Connected |
| 10.62 |
Hitman |
Killed {NEW}BIG-AL with a Flak Cannon |
| 10.69 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 10.93 |
GUNZA |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 11.01 |
{NEW}BIG-AL |
Killed BourbonFingBob! with a Shock Rifle |
| 11.24 |
sol.snarf |
Killed GUNZA with a Flak Cannon |
| 11.34 |
StarFox |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 11.36 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 11.38 |
{NEW}BIG-AL |
Killed Hitman with a DamType_Rocket |
| 11.47 |
BourbonFingBob! |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_LinkShaft |
| 11.51 |
Player 28 |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_SniperShot |
| 11.55 |
StarFox |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 11.64 |
StarFox |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 11.70 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 11.98 |
BourbonFingBob! |
Killed StarFox with a DamType_BioGlob |
| 12.02 |
GUNZA |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 12.07 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 12.15 |
sol.snarf |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 12.20 |
Player 28 |
Headshot Hitman with a DamTypeHeadshot |
| 12.33 |
BourbonFingBob! |
Killed Player 28 with a DamType_Rocket |
| 12.45 |
tiny.avenger |
Killed GUNZA with a DamType_Rocket |
| 12.52 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 12.72 |
GUNZA |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 12.81 |
tiny.avenger |
Suicided with an Unknown Weapon |
| 12.81 |
tiny.avenger |
brb |
| 12.81 |
tiny.avenger |
tiny.avenger is now AFK. |
| 12.81 |
tiny.avenger |
Disconnected |
| 12.98 |
GUNZA |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_ShockBeam |
| 13.11 |
StarFox |
Killed Hitman with a Shock Rifle |
| 13.24 |
GUNZA |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_Rocket |
| 13.28 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
| 13.43 |
GUNZA |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 13.47 |
Hitman |
flack to the face and nothing... |
| 13.49 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 13.87 |
GUNZA |
Killed BourbonFingBob! with a Shock Rifle |
| 14.03 |
GUNZA |
Killed Hitman with a Shock Rifle |
| 14.47 |
GUNZA |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 14.54 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 15.00 |
{NEW}BIG-AL |
Killed BourbonFingBob! with a Shock Rifle |
| 15.20 |
sol.snarf |
Killed Player 28 with a DamType_ShockBeam |
| 15.38 |
Hitman |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 15.41 |
sol.snarf |
Killed {NEW}BIG-AL with a Shock Rifle |
| 15.42 |
Player 28 |
Headshot Hitman with a DamTypeHeadshot |
| 15.60 |
GUNZA |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_MinigunBullet |
| 15.60 |
sol.snarf |
Killed GUNZA with a DamType_SniperShot |
| 15.80 |
StarFox |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 15.93 |
Hitman |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 16.04 |
Hitman |
Killed Player 28 with a DamType_Rocket |
| 16.08 |
Hitman |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 16.09 |
GUNZA |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_Rocket |
| 16.14 |
StarFox |
hitman low |
| 16.15 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 16.45 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
| 16.48 |
GUNZA |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 16.62 |
GUNZA |
Killed BourbonFingBob! with a Shock Rifle |
| 16.71 |
Hitman |
Killed Player 28 with a DamType_BioGlob |
| 16.83 |
Hitman |
Killed GUNZA with a DamType_Rocket |
| 17.03 |
{NEW}BIG-AL |
Killed Hitman with a DamType_ShockBeam |
| 17.11 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 17.11 |
|
Game Ended - Team Score Limit |