Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-Goose][_B1 on Sat, Jan 11 2025 at 5:04:28 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -0.97 |
StarFox |
Connected |
| -0.97 |
StarFox |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
SoL{LT_Mark |
Connected |
| -0.97 |
SoL{LT_Mark |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
11xdruidx11 |
Connected |
| -0.97 |
11xdruidx11 |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
SoL{SLIMEGUN |
Connected |
| -0.97 |
SoL{SLIMEGUN |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
GUNZA |
Connected |
| -0.97 |
GUNZA |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
SoL*GT.Reyes |
Connected |
| -0.97 |
(MHK)TN_Ranger |
Connected |
| -0.97 |
SoL*GT.Reyes |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
(MHK)TN_Ranger |
Team Change to Blue Team |
| -0.96 |
Hitman |
Connected |
| -0.96 |
Hitman |
Team Change to Blue Team |
| -0.94 |
SoL}2TòóKes* |
Connected |
| -0.94 |
SoL}2TòóKes* |
Team Change to Red Team |
| -0.89 |
SoL{SLIMEGUN |
marks favorite |
| -0.83 |
N.X. |
Connected |
| -0.83 |
N.X. |
Team Change to Blue Team |
| -0.27 |
SOL{8 |
Connected |
| -0.27 |
SOL{8 |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
Hitman |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
N.X. |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
SOL{8 |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
StarFox |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
GUNZA |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
(MHK)TN_Ranger |
Team Change to Red Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.14 |
Hitman |
Disconnected |
| 0.30 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed (MHK)TN_Ranger with a Shock Rifle |
| 0.45 |
SoL}2TòóKes* |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 0.50 |
SoL*GT.Reyes |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_Rocket |
| 0.50 |
SOL{8 |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 0.62 |
SOL{8 |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 0.63 |
StarFox |
tookes low |
| 0.64 |
SoL{LT_Mark |
Headshot 11xdruidx11 with a DamTypeHeadshot |
| 0.74 |
SOL{8 |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 0.81 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 0.97 |
SoL{LT_Mark |
Killed SoL}2TòóKes* with a Shock Rifle |
| 1.01 |
SoL}2TòóKes* |
WOW |
| 1.10 |
SoL}2TòóKes* |
Suicided |
| 1.10 |
SoL}2TòóKes* |
Disconnected |
| 1.24 |
sol.snarf |
Connected |
| 1.45 |
SoL*GT.Reyes |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_Rocket |
| 1.49 |
SOL{8 |
Killed N.X. with a Shock Rifle |
| 1.52 |
(MHK)TN_Ranger |
Killed GUNZA with a DamType_BioGlob |
| 1.54 |
11xdruidx11 |
Suicided with a DamType_Camping |
| 1.57 |
SOL{8 |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 1.68 |
StarFox |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_ShockBeam |
| 1.69 |
11xdruidx11 |
11xdruidx11 is now AFK. |
| 1.69 |
11xdruidx11 |
Disconnected |
| 1.74 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.82 |
SoL{LT_Mark |
teams |
| 1.85 |
(MHK)TN_Ranger |
yo snarf |
| 1.94 |
sol.snarf |
hi! |
| 1.96 |
sol.snarf |
FL wow |
| 2.06 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_MinigunBullet |
| 2.18 |
SoL{LT_Mark |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_ShockBeam |
| 2.26 |
N.X. |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBeam |
| 2.31 |
SoL{LT_Mark |
hs nx |
| 2.40 |
sol.snarf |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 2.45 |
SoL{SLIMEGUN |
SNARF |
| 2.50 |
GUNZA |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 2.55 |
SoL*GT.Reyes |
Killed GUNZA with a DamType_Rocket |
| 2.57 |
SOL{8 |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 2.58 |
StarFox |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 2.64 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 2.95 |
SoL*GT.Reyes |
Killed StarFox with a DamType_Rocket |
| 3.20 |
SOL{8 |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 3.20 |
sol.snarf |
Killed GUNZA with a DamType_SniperShot |
| 3.21 |
SoL{LT_Mark |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 3.44 |
SoL{SLIMEGUN |
snarf |
| 3.99 |
Tommygunz |
Connected |
| 4.00 |
StarFox |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 4.05 |
SOL{8 |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_ShockBeam |
| 4.07 |
StarFox |
Knocked N.X. off a ledge |
| 4.08 |
SoL{SLIMEGUN |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 4.15 |
sol.snarf |
Killed SOL{8 with a DamType_SniperShot |
| 4.24 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 4.38 |
SoL{SLIMEGUN |
thaw on lyft |
| 4.49 |
sol.snarf |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 4.61 |
SoL{LT_Mark |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 4.67 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 4.68 |
SoL{SLIMEGUN |
funsnarf |
| 4.98 |
SOL{8 |
Killed sol.snarf with a DamType_BioGlob |
| 5.17 |
GUNZA |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 5.27 |
SoL*GT.Reyes |
Fell to their death |
| 5.31 |
SoL*GT.Reyes |
o9lool |
| 5.35 |
StarFox |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 5.39 |
GUNZA |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 5.57 |
sol.snarf |
Killed SOL{8 with a Flak Cannon |
| 5.59 |
SoL{LT_Mark |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 5.61 |
SoL*GT.Reyes |
Killed GUNZA with a DamType_Rocket |
| 5.62 |
(MHK)TN_Ranger |
Suicided with a Flak Cannon |
| 5.67 |
sol.snarf |
=middlefinger |
| 5.73 |
SOL{8 |
hehe |
| 5.79 |
sol.snarf |
:) |
| 5.84 |
SoL{LT_Mark |
y:D |
| 6.15 |
GUNZA |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 6.27 |
GUNZA |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_SniperShot |
| 6.32 |
SOL{8 |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_BioGlob |
| 6.47 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 6.57 |
SoL{LT_Mark |
Killed N.X. with a Shock Rifle |
| 6.61 |
Hitman |
Connected |
| 6.67 |
SOL{8 |
Killed sol.snarf with a DamType_ShieldImpact |
| 6.73 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 6.85 |
sol.snarf |
teams |
| 7.11 |
(MHK)TN_Ranger |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_BioGlob |
| 7.20 |
Hitman |
Killed Tommygunz with a DamType_ShockBeam |
| 7.21 |
SoL*GT.Reyes |
Killed SOL{8 with a Flak Cannon |
| 7.22 |
StarFox |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 7.24 |
SoL{LT_Mark |
danger ranger |
| 7.34 |
sol.snarf |
Killed GUNZA with a Flak Cannon |
| 7.44 |
StarFox |
Killed (MHK)TN_Ranger with a Shock Rifle |
| 7.52 |
StarFox |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Shock Rifle |
| 7.61 |
Hitman |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 7.68 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 7.70 |
SoL{SLIMEGUN |
AHAHA |
| 7.92 |
(MHK)TN_Ranger |
Killed GUNZA with a Flak Cannon |
| 7.93 |
SOL{8 |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_Rocket |
| 7.95 |
SoL{SLIMEGUN |
AHAHA |
| 7.99 |
StarFox |
Killed N.X. with a Shock Rifle |
| 8.06 |
Tommygunz |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 8.24 |
SoL*GT.Reyes |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 8.32 |
Tommygunz |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_SniperShot |
| 8.35 |
StarFox |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 8.78 |
SoL{SLIMEGUN |
YARR |
| 9.00 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed SoL{LT_Mark with a Shock Rifle |
| 9.01 |
Hitman |
Killed Tommygunz with a Flak Cannon |
| 9.04 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed SOL{8 with a Flak Cannon |
| 9.06 |
StarFox |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 9.16 |
SoL{SLIMEGUN |
tried to res |
| 9.32 |
SoL{LT_Mark |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 9.38 |
StarFox |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_ShockBeam |
| 9.38 |
Hitman |
Killed GUNZA with a DamType_SniperShot |
| 9.46 |
SoL{LT_Mark |
Killed Hitman with a DamType_ShockBeam |
| 9.53 |
SoL*GT.Reyes |
Killed Tommygunz with a Flak Cannon |
| 9.58 |
StarFox |
Killed N.X. with a Shock Rifle |
| 9.63 |
SoL{SLIMEGUN |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 9.73 |
(MHK)TN_Ranger |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 9.85 |
sol.snarf |
Killed SOL{8 with a DamType_ShockBeam |
| 9.89 |
SoL{SLIMEGUN |
around the corner |
| 9.90 |
SoL{LT_Mark |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 9.97 |
SoL{SLIMEGUN |
rtangert |
| 10.06 |
SoL{LT_Mark |
Killed N.X. with a Shock Rifle |
| 10.12 |
sol.snarf |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 10.21 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_MinigunBullet |
| 10.51 |
SOL{8 |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 10.56 |
SoL{SLIMEGUN |
DDD |
| 10.58 |
Hitman |
Killed SOL{8 with a DamType_ShockBeam |
| 10.60 |
SoL{SLIMEGUN |
low |
| 10.68 |
GUNZA |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 10.69 |
SoL{LT_Mark |
Killed Hitman with a Shock Rifle |
| 10.76 |
SoL{SLIMEGUN |
WOO |
| 10.83 |
Tommygunz |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_SniperShot |
| 10.89 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 11.10 |
GUNZA |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 11.22 |
Tommygunz |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_SniperShot |
| 11.23 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed StarFox with a DamType_Rocket |
| 11.40 |
GUNZA |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 11.45 |
(MHK)TN_Ranger |
Killed Tommygunz with a DamType_BioGlob |
| 11.48 |
SoL{SLIMEGUN |
thaw |
| 11.49 |
Hitman |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_SniperShot |
| 11.58 |
SOL{8 |
Killed sol.snarf with a DamType_ShieldImpact |
| 11.62 |
SoL*GT.Reyes |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 11.64 |
SoL{SLIMEGUN |
in the river |
| 11.68 |
SoL{SLIMEGUN |
nx |
| 11.72 |
SoL{SLIMEGUN |
under u whore |
| 11.85 |
sol.snarf |
just for that |
| 11.90 |
(MHK)TN_Ranger |
Killed SOL{8 with a DamType_BioGlob |
| 11.99 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed GUNZA with a Shock Rifle |
| 11.99 |
SoL*GT.Reyes |
haha |
| 12.04 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 12.17 |
SOL{8 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_Rocket |
| 12.42 |
SOL{8 |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 12.43 |
SoL{LT_Mark |
top |
| 12.48 |
SoL{SLIMEGUN |
ddd |
| 12.51 |
SoL*GT.Reyes |
Killed StarFox with a DamType_Rocket |
| 12.51 |
StarFox |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_Rocket |
| 12.63 |
Tommygunz |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 12.79 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Tommygunz with a DamType_BioGlob |
| 12.87 |
SOL{8 |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_ShieldImpact |
| 12.90 |
(MHK)TN_Ranger |
lol |
| 12.93 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 12.93 |
SoL{SLIMEGUN |
ahaha |
| 12.93 |
SOL{8 |
hehe |
| 13.15 |
GUNZA |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 13.19 |
SoL{SLIMEGUN |
lies |
| 13.32 |
Hitman |
Suicided |
| 13.32 |
Hitman |
Disconnected |
| 13.41 |
SOL{8 |
Killed SoL{LT_Mark with a Shock Rifle |
| 13.46 |
Tommygunz |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Shock Rifle |
| 13.51 |
SOL{8 |
Killed (MHK)TN_Ranger with a Flak Cannon |
| 13.51 |
StarFox |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 13.54 |
Tommygunz |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 13.64 |
GUNZA |
Killed SOL{8 with a DamType_SniperShot |
| 13.67 |
(MHK)TN_Ranger |
8 is running circles around me geez |
| 13.84 |
SOL{8 |
lol |
| 13.98 |
SoL{SLIMEGUN |
double circles |
| 14.06 |
SoL{LT_Mark |
Killed SoL*GT.Reyes with a Flak Cannon |
| 14.19 |
StarFox |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 14.25 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 14.25 |
Hitman |
Connected |
| 14.25 |
(MHK)TN_Ranger |
yep, concentric |
| 14.46 |
SoL*GT.Reyes |
Killed Tommygunz with a DamType_BioGlob |
| 14.65 |
StarFox |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 14.65 |
GUNZA |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Shock Rifle |
| 14.72 |
SoL*GT.Reyes |
Killed (MHK)TN_Ranger with a Shock Rifle |
| 14.76 |
sol.snarf |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 14.79 |
SoL{LT_Mark |
Killed SOL{8 with a DamType_SniperShot |
| 14.88 |
SoL{SLIMEGUN |
i need my piss jug |
| 14.93 |
Hitman |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
| 14.96 |
SoL{LT_Mark |
Headshot SoL*GT.Reyes with a DamTypeHeadshot |
| 15.07 |
sol.snarf |
Killed SoL{LT_Mark with a Shock Rifle |
| 15.12 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 15.25 |
Hitman |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_BioGlob |
| 15.28 |
Hitman |
lol |
| 15.33 |
SoL{LT_Mark |
dont go that way |
| 15.38 |
SoL{LT_Mark |
jc |
| 15.38 |
GUNZA |
Killed Hitman with a Flak Cannon |
| 15.44 |
Tommygunz |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 15.45 |
StarFox |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 15.51 |
SOL{8 |
Killed GUNZA with a DamType_SniperShot |
| 15.61 |
11xdruidx11 |
Connected |
| 15.68 |
SOL{8 |
Killed (MHK)TN_Ranger with a Shock Rifle |
| 15.71 |
SoL{LT_Mark |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 15.74 |
Hitman |
Killed StarFox with a DamType_BioGlob |
| 15.90 |
11xdruidx11 |
ranger wut did u do for a living |
| 16.06 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed StarFox with a DamType_BioGlob |
| 16.13 |
SOL{8 |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 16.19 |
Hitman |
Killed Tommygunz with a DamType_Rocket |
| 16.22 |
SoL*GT.Reyes |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_Rocket |
| 16.28 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 16.31 |
(MHK)TN_Ranger |
actually a teacher, but then bought rental properties.... |
| 16.41 |
11xdruidx11 |
ah ok |
| 16.49 |
sol.snarf |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBeam |
| 16.53 |
GUNZA |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 16.54 |
SOL{8 |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_ShockBeam |
| 16.57 |
Hitman |
Killed Tommygunz with a DamType_Rocket |
| 16.68 |
SoL*GT.Reyes |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 16.75 |
Hitman |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_Rocket |
| 16.79 |
(MHK)TN_Ranger |
o bo y |
| 17.10 |
GUNZA |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 17.11 |
SoL*GT.Reyes |
Killed GUNZA with a DamType_Rocket |
| 17.11 |
SoL*GT.Reyes |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 17.22 |
(MHK)TN_Ranger |
when i started teaching back in the 80's, i made 15000 lol |
| 17.25 |
StarFox |
Killed SOL{8 with a DamType_ShockBeam |
| 17.39 |
sol.snarf |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_ShockBeam |
| 17.43 |
SoL{LT_Mark |
damn |
| 17.55 |
Hitman |
Killed Tommygunz with a DamType_SniperShot |
| 17.62 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed 11xdruidx11 with a Shock Rifle |
| 17.66 |
SoL{LT_Mark |
im at 60k salary being a dispatcher atm |
| 17.66 |
GUNZA |
Killed SOL{8 with a DamType_ShockBeam |
| 17.67 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 17.67 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed GUNZA with a Shock Rifle |
| 17.72 |
11xdruidx11 |
teachers still nowadays dont make the best money |
| 17.74 |
SoL{LT_Mark |
was operations superviusor last job |
| 17.81 |
(MHK)TN_Ranger |
awesome |
| 17.88 |
11xdruidx11 |
i make more than a teacher and i work at a warehouse lol |
| 17.96 |
(MHK)TN_Ranger |
lol |
| 17.99 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_Rocket |
| 18.06 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 18.12 |
(MHK)TN_Ranger |
that's why invested...:P |
| 18.29 |
(MHK)TN_Ranger |
and got a part time job to boot back in the day in music |
| 18.32 |
sol.snarf |
Killed Tommygunz with a DamType_SniperShot |
| 18.36 |
11xdruidx11 |
i couldve have retired years ago but my young dumb self ruined me lol |
| 18.38 |
SOL{8 |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 18.41 |
SOL{8 |
Fell to their death |
| 18.42 |
Hitman |
Killed StarFox with a DamType_MinigunBullet |
| 18.52 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_BioGlob |
| 18.54 |
SoL{LT_Mark |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 18.60 |
sol.snarf |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_ShockBeam |
| 18.71 |
SoL{LT_Mark |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 18.74 |
11xdruidx11 |
poor me just a shell of my old self now |
| 18.80 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_BioGlob |
| 18.89 |
GUNZA |
Killed SoL*GT.Reyes with a Flak Cannon |
| 19.03 |
(MHK)TN_Ranger |
had some inheritance that greatly helped me as well |
| 19.05 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBall |
| 19.10 |
StarFox |
Killed SOL{8 with a DamType_ShockBeam |
| 19.12 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Tommygunz with a DamType_MinigunBullet |
| 19.15 |
SoL{SLIMEGUN |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 19.16 |
sol.snarf |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_ShockBeam |
| 19.19 |
Player 28 |
Connected |
| 19.24 |
SoL{SLIMEGUN |
DDD |
| 19.30 |
Hitman |
Killed StarFox with a DamType_MinigunBullet |
| 19.33 |
(MHK)TN_Ranger |
allowed me to invest |
| 19.36 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 19.53 |
11xdruidx11 |
u only need 10k to make it big really |
| 19.57 |
SoL{LT_Mark |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 19.59 |
Tommygunz |
Headshot SOL{8 with a DamTypeHeadshot |
| 19.82 |
11xdruidx11 |
Killed N.X. with a DamType_BioGlob |
| 19.86 |
Hitman |
Killed GUNZA with a DamType_SniperShot |
| 19.89 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_MinigunBullet |
| 19.99 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed StarFox with a DamType_BioGlob |
| 20.10 |
SoL{LT_Mark |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 20.20 |
SOL{8 |
Killed GUNZA with a DamType_SniperShot |
| 20.22 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 28 with a DamType_ShockBeam |
| 20.23 |
sol.snarf |
Killed Tommygunz with a Flak Cannon |
| 20.29 |
11xdruidx11 |
Killed SOL{8 with a DamType_SniperShot |
| 20.30 |
Hitman |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_Rocket |
| 20.43 |
sol.snarf |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_ShockBeam |
| 20.51 |
SoL*GT.Reyes |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_SniperShot |
| 20.57 |
(MHK)TN_Ranger |
o my head |
| 20.57 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 20.77 |
SoL*GT.Reyes |
Headshot 11xdruidx11 with a DamTypeHeadshot |
| 20.80 |
SoL{LT_Mark |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 20.82 |
sol.snarf |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 20.93 |
(MHK)TN_Ranger |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 20.97 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 28 with a DamType_ShockBeam |
| 21.01 |
(MHK)TN_Ranger |
ambush |
| 21.01 |
SOL{8 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBeam |
| 21.31 |
SOL{8 |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 21.42 |
11xdruidx11 |
Killed SOL{8 with a DamType_BioGlob |
| 21.50 |
11xdruidx11 |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 21.52 |
Hitman |
Killed Tommygunz with a Shock Rifle |
| 21.53 |
SoL*GT.Reyes |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_Rocket |
| 21.60 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 21.75 |
Hitman |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 21.93 |
Hitman |
Killed GUNZA with a DamType_BioGlob |
| 21.97 |
11xdruidx11 |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 22.11 |
SOL{8 |
Killed Tommygunz with a DamType_ShockBeam |
| 22.19 |
SoL{LT_Mark |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 22.21 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 28 with a DamType_ShockBeam |
| 22.30 |
11xdruidx11 |
Killed Hitman with a DamType_SniperShot |
| 22.31 |
SOL{8 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_SniperShot |
| 22.33 |
sol.snarf |
Killed (MHK)TN_Ranger with a DamType_SniperShot |
| 22.40 |
SOL{8 |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_ShockBeam |
| 22.46 |
(MHK)TN_Ranger |
eagle eyes |
| 22.48 |
11xdruidx11 |
jose curevo gold is the best |
| 22.55 |
N.X. |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 22.58 |
GUNZA |
Killed SOL{8 with a DamType_ShockBall |
| 22.59 |
11xdruidx11 |
got a shooter |
| 22.67 |
Player 28 |
Killed Tommygunz with a DamType_SniperShot |
| 22.69 |
N.X. |
Killed GUNZA with a Shock Rifle |
| 23.00 |
11xdruidx11 |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Flak Cannon |
| 23.15 |
SOL{8 |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_ShockBeam |
| 23.30 |
Tommygunz |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 23.37 |
SOL{8 |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 23.50 |
SoL*GT.Reyes |
Killed Tommygunz with a Flak Cannon |
| 23.58 |
(MHK)TN_Ranger |
Killed SOL{8 with a Flak Cannon |
| 23.65 |
(MHK)TN_Ranger |
Suicided with a Flak Cannon |
| 23.69 |
SoL*GT.Reyes |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 23.73 |
StarFox |
Killed Player 28 with a Flak Cannon |
| 23.74 |
(MHK)TN_Ranger |
finally got that kid |
| 23.81 |
SoL{LT_Mark |
Killed Hitman with a DamType_SniperShot |
| 23.83 |
SOL{8 |
hehe |
| 23.85 |
SoL*GT.Reyes |
Killed StarFox with a Flak Cannon |
| 23.96 |
SOL{8 |
Killed 11xdruidx11 with a DamType_SniperShot |
| 24.04 |
SoL{LT_Mark |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 24.09 |
11xdruidx11 |
gg |
| 24.09 |
SoL*GT.Reyes |
Suicided with a Shock Rifle |
| 24.11 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 24.11 |
|
Game Ended - Team Score Limit |