Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-[M]_Campgrounds_B1 on Wed, Jan 15 2025 at 10:26:24 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -0.97 |
sPh°ushots |
Connected |
| -0.97 |
StarFox |
Connected |
| -0.97 |
sPh°ushots |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
StarFox |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
Player 24 |
Connected |
| -0.97 |
Player 24 |
Team Change to Red Team |
| -0.96 |
tiny.avenger |
Connected |
| -0.96 |
tiny.avenger |
Team Change to Blue Team |
| -0.96 |
gmx |
Connected |
| -0.96 |
gmx |
Team Change to Red Team |
| -0.96 |
jacque_jones |
Connected |
| -0.96 |
jacque_jones |
Team Change to Blue Team |
| -0.96 |
Player 14 |
Connected |
| -0.96 |
Player 14 |
Team Change to Red Team |
| -0.95 |
Squirrel_Jam |
Connected |
| -0.95 |
Squirrel_Jam |
Team Change to Blue Team |
| -0.93 |
Player 17 |
Connected |
| -0.93 |
Player 17 |
Team Change to Red Team |
| -0.92 |
_h@nni_ |
Connected |
| -0.92 |
_h@nni_ |
Team Change to Blue Team |
| -0.52 |
Player 14 |
hiyo silver!! |
| -0.50 |
Player 21 |
Connected |
| -0.50 |
Player 21 |
Team Change to Red Team |
| -0.42 |
Player 17 |
hey hey J |
| -0.27 |
Player 21 |
yo |
| -0.20 |
Squirrel_Jam |
first game lets go |
| -0.06 |
tiny.avenger |
Team Change to Red Team |
| -0.06 |
gmx |
Team Change to Blue Team |
| -0.06 |
Player 14 |
Team Change to Blue Team |
| -0.06 |
Player 17 |
Team Change to Blue Team |
| -0.06 |
_h@nni_ |
Team Change to Red Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.19 |
StarFox |
Killed Player 21 with a DamType_ShockBeam |
| 0.40 |
_h@nni_ |
Killed Player 17 with a DamType_ShockBeam |
| 0.41 |
gmx |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 0.51 |
Player 14 |
Killed sPh°ushots with a DamType_ShockBeam |
| 0.59 |
tiny.avenger |
Killed Squirrel_Jam with a DamType_ShockBeam |
| 0.65 |
tiny.avenger |
Killed Player 14 with a DamType_SniperShot |
| 0.78 |
Player 17 |
Killed _h@nni_ with a DamType_Rocket |
| 0.80 |
gmx |
Killed Player 21 with a DamType_BioGlob |
| 0.96 |
tiny.avenger |
Killed gmx with a Flak Cannon |
| 1.28 |
gmx |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 1.46 |
sPh°ushots |
Killed Player 14 with a DamType_ShockBeam |
| 1.48 |
sPh°ushots |
Killed gmx with a DamType_SniperShot |
| 1.49 |
StarFox |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 1.59 |
_h@nni_ |
Killed Squirrel_Jam with a DamType_ShockBeam |
| 1.78 |
StarFox |
Killed _h@nni_ with a DamType_ShockBeam |
| 2.11 |
Player 21 |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 2.15 |
jacque_jones |
Killed sPh°ushots with a Flak Cannon |
| 2.31 |
Squirrel_Jam |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 2.42 |
Player 17 |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 2.53 |
gmx |
Killed _h@nni_ with a DamType_ShockBeam |
| 2.61 |
Player 17 |
Killed Player 21 with a Shock Rifle |
| 2.66 |
StarFox |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 2.73 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 2.89 |
sPh°ushots |
Killed Squirrel_Jam with a DamType_SniperShot |
| 2.98 |
sPh°ushots |
Killed Player 17 with a DamType_ShockBeam |
| 3.00 |
StarFox |
Killed Player 24 with a Shock Rifle |
| 3.05 |
jacque_jones |
Killed sPh°ushots with a DamType_SniperShot |
| 3.06 |
sol.snarf |
Connected |
| 3.15 |
StarFox |
Killed Player 21 with a DamType_ShockBeam |
| 3.21 |
tiny.avenger |
Killed Player 14 with a Shock Rifle |
| 3.37 |
_h@nni_ |
Killed gmx with a DamType_Rocket |
| 3.42 |
Player 17 |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 3.75 |
Player 14 |
Killed _h@nni_ with a DamType_ShockBeam |
| 3.90 |
gmx |
Killed sPh°ushots with a DamType_SniperShot |
| 4.00 |
jacque_jones |
Killed Player 24 with a Flak Cannon |
| 4.07 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 4.36 |
sPh°ushots |
Killed Squirrel_Jam with a DamType_ShockBeam |
| 4.44 |
Player 21 |
Killed Player 17 with a DamType_ShockBeam |
| 4.69 |
gmx |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 4.69 |
sPh°ushots |
Killed Player 14 with a DamType_ShockBeam |
| 4.79 |
Player 21 |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 4.81 |
sPh°ushots |
Killed jacque_jones with a DamType_SniperShot |
| 4.84 |
Player 17 |
Killed Player 24 with a Flak Cannon |
| 4.90 |
Player 21 |
Killed Player 17 with a DamType_ShockBall |
| 4.90 |
_h@nni_ |
Killed gmx with a DamType_ShockBeam |
| 4.93 |
sol.snarf |
Killed Player 14 with a DamType_ShockBeam |
| 4.99 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 5.22 |
sol.snarf |
Killed jacque_jones with a DamType_ShockBeam |
| 5.26 |
sPh°ushots |
Killed Player 17 with a DamType_ShockBeam |
| 5.38 |
Player 14 |
Killed Player 24 with a Shock Rifle |
| 5.40 |
_h@nni_ |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 5.42 |
sol.snarf |
Killed Player 14 with a DamType_SniperShot |
| 5.54 |
sol.snarf |
Killed Squirrel_Jam with a DamType_ShockBeam |
| 5.60 |
tiny.avenger |
Killed gmx with a DamType_ShockBeam |
| 5.67 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 5.88 |
tiny.avenger |
Killed Squirrel_Jam with a Shock Rifle |
| 5.96 |
StarFox |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 6.06 |
_h@nni_ |
Killed Player 17 with a DamType_ShockBeam |
| 6.06 |
sol.snarf |
Killed Player 14 with a DamType_ShockBeam |
| 6.17 |
sPh°ushots |
Killed jacque_jones with a DamType_ShockBeam |
| 6.17 |
gmx |
Headshot Player 24 with a DamTypeHeadshot |
| 6.27 |
Player 21 |
Killed Squirrel_Jam with a DamType_ShockBeam |
| 6.28 |
tiny.avenger |
Killed StarFox with a DamType_BioGlob |
| 6.46 |
gmx |
Killed _h@nni_ with a DamType_SniperShot |
| 6.50 |
tiny.avenger |
Killed gmx with a Flak Cannon |
| 6.56 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 6.73 |
Player 24 |
Killed Squirrel_Jam with a DamType_SniperShot |
| 6.75 |
_h@nni_ |
Killed jacque_jones with a DamType_Rocket |
| 6.93 |
sPh°ushots |
Headshot Player 14 with a DamTypeHeadshot |
| 6.94 |
Player 21 |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 7.21 |
Player 24 |
Killed Squirrel_Jam with a Flak Cannon |
| 7.30 |
sPh°ushots |
Killed Player 14 with a DamType_ShockBeam |
| 7.50 |
tiny.avenger |
Killed Player 17 with a DamType_ShockBeam |
| 7.52 |
Player 21 |
Killed Player 14 with a DamType_SniperShot |
| 7.87 |
sol.snarf |
Killed gmx with a DamType_ShockBeam |
| 8.08 |
sPh°ushots |
Killed Squirrel_Jam with a DamType_ShockBeam |
| 8.10 |
jacque_jones |
Killed sPh°ushots with a DamType_ShockBeam |
| 8.15 |
jacque_jones |
Killed Player 21 with a DamType_SniperShot |
| 8.23 |
StarFox |
Headshot tiny.avenger with a DamTypeHeadshot |
| 8.27 |
_h@nni_ |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 8.34 |
tiny.avenger |
bitchpls |
| 8.48 |
StarFox |
takeit |
| 8.56 |
Player 21 |
Killed Squirrel_Jam with a Shock Rifle |
| 8.69 |
_h@nni_ |
Killed jacque_jones with a DamType_SniperShot |
| 8.70 |
$HAWK.Wonderbeast |
Connected |
| 8.94 |
Player 17 |
Killed Player 21 with a DamType_SniperShot |
| 8.97 |
Player 17 |
Suicided with a Flak Cannon |
| 9.01 |
Squirrel_Jam |
Suicided |
| 9.01 |
Squirrel_Jam |
Disconnected |
| 9.06 |
StarFox |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 9.14 |
tiny.avenger |
Killed Player 17 with a DamType_Rocket |
| 9.22 |
StarFox |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 9.28 |
Player 14 |
Killed sPh°ushots with a DamType_Rocket |
| 9.29 |
_h@nni_ |
Killed jacque_jones with a DamType_ShockBeam |
| 9.33 |
_h@nni_ |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 9.34 |
sol.snarf |
Killed gmx with a DamType_SniperShot |
| 9.35 |
jacque_jones |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 9.51 |
gmx |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 9.53 |
sPh°ushots |
Killed Player 17 with a DamType_SniperShot |
| 9.62 |
jacque_jones |
Killed sPh°ushots with a Flak Cannon |
| 9.66 |
jacque_jones |
Killed Player 21 with a DamType_SniperShot |
| 9.74 |
gmx |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 9.81 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 10.06 |
Player 21 |
Killed Player 17 with a DamType_BioGlob |
| 10.10 |
Player 24 |
Killed jacque_jones with a Shock Rifle |
| 10.20 |
sPh°ushots |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 10.25 |
$HAWK.Wonderbeast |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 10.33 |
Player 21 |
Killed $HAWK.Wonderbeast with a DamType_BioGlob |
| 10.41 |
Player 24 |
Killed gmx with a Shock Rifle |
| 10.59 |
sol.snarf |
Killed Player 14 with a DamType_SniperShot |
| 10.59 |
Player 14 |
Killed Player 21 with a DamType_Rocket |
| 10.72 |
tiny.avenger |
Killed jacque_jones with a DamType_ShockBeam |
| 10.78 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 11.03 |
Player 21 |
Killed $HAWK.Wonderbeast with a Flak Cannon |
| 11.27 |
Player 21 |
Killed Player 17 with a DamType_SniperShot |
| 11.33 |
Player 24 |
Killed gmx with a DamType_Rocket |
| 11.35 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 11.38 |
Player 14 |
Killed _h@nni_ with a DamType_LinkShaft |
| 11.45 |
Player 14 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 11.51 |
sPh°ushots |
Killed jacque_jones with a DamType_ShockBeam |
| 11.57 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 11.75 |
gmx |
.... |
| 11.83 |
_h@nni_ |
Killed gmx with a Shock Rifle |
| 11.91 |
Player 24 |
Killed jacque_jones with a DamType_Rocket |
| 11.91 |
_h@nni_ |
Killed Player 17 with a DamType_ShockBeam |
| 11.98 |
StarFox |
Killed Player 21 with a DamType_Rocket |
| 12.01 |
$HAWK.Wonderbeast |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 12.09 |
Player 24 |
Killed Player 14 with a DamType_SniperShot |
| 12.19 |
StarFox |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 12.23 |
sPh°ushots |
Killed $HAWK.Wonderbeast with a DamType_SniperShot |
| 12.31 |
sPh°ushots |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
| 12.38 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 12.71 |
Player 17 |
Killed sPh°ushots with a Flak Cannon |
| 12.72 |
Player 21 |
Killed $HAWK.Wonderbeast with a Flak Cannon |
| 12.78 |
Player 17 |
Killed Player 21 with a DamType_SniperShot |
| 12.78 |
Player 14 |
Killed Player 24 with a DamType_Rocket |
| 12.78 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 12.88 |
sPh°ushots |
Killed Player 17 with a DamType_ShockBeam |
| 12.94 |
sol.snarf |
Killed gmx with a DamType_SniperShot |
| 13.16 |
Player 24 |
Killed $HAWK.Wonderbeast with a Flak Cannon |
| 13.29 |
_h@nni_ |
Killed jacque_jones with a DamType_ShockBeam |
| 13.33 |
gmx |
Killed _h@nni_ with a Shock Rifle |
| 13.46 |
Player 24 |
Killed gmx with a Flak Cannon |
| 13.47 |
Player 14 |
Headshot sPh°ushots with a DamTypeHeadshot |
| 13.63 |
Player 24 |
Headshot StarFox with a DamTypeHeadshot |
| 13.66 |
gmx |
gg |
| 13.68 |
$HAWK.Wonderbeast |
Killed tiny.avenger with a DamType_MinigunBullet |
| 13.68 |
Player 21 |
Killed Player 14 with a DamType_SniperShot |
| 13.69 |
gmx |
Suicided |
| 13.69 |
gmx |
Disconnected |
| 13.83 |
sPh°ushots |
Killed $HAWK.Wonderbeast with a Shock Rifle |
| 13.90 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 14.16 |
StarFox |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 14.25 |
Player 14 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 14.36 |
$HAWK.Wonderbeast |
Killed Player 21 with a Flak Cannon |
| 14.39 |
jacque_jones |
Killed _h@nni_ with a DamType_ShockBeam |
| 14.42 |
Player 17 |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 14.51 |
$HAWK.Wonderbeast |
Killed sPh°ushots with a DamType_SniperShot |
| 14.57 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 14.81 |
sol.snarf |
Headshot Player 17 with a DamTypeHeadshot |
| 14.93 |
Player 21 |
Killed $HAWK.Wonderbeast with a Flak Cannon |
| 14.96 |
StarFox |
Killed sPh°ushots with a DamType_ShockBeam |
| 15.02 |
sol.snarf |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 15.11 |
Player 24 |
Killed Player 17 with a Flak Cannon |
| 15.15 |
sPh°ushots |
Killed Player 14 with a DamType_SniperShot |
| 15.26 |
jacque_jones |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 15.31 |
jacque_jones |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 15.32 |
jacque_jones |
Killed _h@nni_ with a DamType_SniperShot |
| 15.44 |
sPh°ushots |
Killed jacque_jones with a DamType_LinkShaft |
| 15.51 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 15.67 |
Player 21 |
Killed StarFox with a DamType_BioGlob |
| 15.79 |
Player 17 |
Killed sPh°ushots with a DamType_SniperShot |
| 15.83 |
Player 24 |
Killed $HAWK.Wonderbeast with a DamType_ShockBeam |
| 15.85 |
tiny.avenger |
Killed Player 17 with a DamType_ShockBeam |
| 16.00 |
StarFox |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 16.06 |
Player 24 |
Killed StarFox with a DamType_Rocket |
| 16.20 |
$HAWK.Wonderbeast |
Killed Player 24 with a Shock Rifle |
| 16.22 |
sPh°ushots |
Killed $HAWK.Wonderbeast with a DamType_SniperShot |
| 16.28 |
Player 17 |
Killed _h@nni_ with a DamType_SniperShot |
| 16.32 |
sol.snarf |
Killed jacque_jones with a DamType_SniperShot |
| 16.35 |
sPh°ushots |
Killed Player 14 with a Shock Rifle |
| 16.45 |
sPh°ushots |
Killed Player 17 with a DamType_SniperShot |
| 16.52 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 16.60 |
tiny.avenger |
Died from an Unknown Weapon |
| 16.60 |
tiny.avenger |
Team Change to Blue Team |
| 16.71 |
sol.snarf |
Killed $HAWK.Wonderbeast with a DamType_SniperShot |
| 16.73 |
StarFox |
Killed _h@nni_ with a Shock Rifle |
| 16.85 |
Player 21 |
Killed StarFox with a DamType_BioGlob |
| 16.92 |
jacque_jones |
Killed sPh°ushots with a Flak Cannon |
| 16.94 |
sol.snarf |
Headshot Player 17 with a DamTypeHeadshot |
| 16.99 |
sol.snarf |
Headshot jacque_jones with a DamTypeHeadshot |
| 17.24 |
Player 14 |
Killed Player 21 with a DamType_ShockBeam |
| 17.31 |
$HAWK.Wonderbeast |
Killed _h@nni_ with a DamType_SniperShot |
| 17.32 |
sPh°ushots |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 17.38 |
$HAWK.Wonderbeast |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 17.55 |
StarFox |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 17.56 |
sPh°ushots |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 17.59 |
_h@nni_ |
Killed $HAWK.Wonderbeast with a DamType_SniperShot |
| 17.61 |
StarFox |
Killed sPh°ushots with a Shock Rifle |
| 17.88 |
Player 17 |
Killed _h@nni_ with a DamType_SniperShot |
| 18.10 |
Player 21 |
Killed StarFox with a Flak Cannon |
| 18.24 |
_h@nni_ |
Killed jacque_jones with a DamType_ShockBeam |
| 18.25 |
tiny.avenger |
Killed sPh°ushots with a Flak Cannon |
| 18.46 |
Player 21 |
Killed Player 14 with a DamType_SniperShot |
| 18.46 |
sol.snarf |
Killed Player 17 with a DamType_ShockBeam |
| 18.53 |
$HAWK.Wonderbeast |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 18.75 |
$HAWK.Wonderbeast |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 18.87 |
sPh°ushots |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 18.94 |
_h@nni_ |
Killed $HAWK.Wonderbeast with a DamType_ShockBeam |
| 19.01 |
tiny.avenger |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 19.06 |
Player 17 |
Killed _h@nni_ with a DamType_SniperShot |
| 19.12 |
sPh°ushots |
Killed Player 17 with a DamType_SniperShot |
| 19.15 |
Player 21 |
gg |
| 19.18 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 19.18 |
|
Game Ended - Team Score Limit |