Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-Goose][_B1 on Sat, Feb 01 2025 at 5:01:41 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -0.97 |
Mustache |
Connected |
| -0.97 |
Mustache |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
SoL(0-CH-00 |
Connected |
| -0.97 |
SoL(0-CH-00 |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
Trin. |
Connected |
| -0.97 |
Trin. |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
LiarSenicD |
Connected |
| -0.97 |
LiarSenicD |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
=patty |
Connected |
| -0.97 |
SoL°Zoot3d |
Connected |
| -0.97 |
=patty |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
SoL°Zoot3d |
Team Change to Blue Team |
| -0.96 |
tiny.avenger |
Connected |
| -0.96 |
tiny.avenger |
Team Change to Blue Team |
| -0.96 |
{NEW}BIG-AL |
Connected |
| -0.96 |
{NEW}BIG-AL |
Team Change to Red Team |
| -0.94 |
sol.snarf |
Connected |
| -0.94 |
sol.snarf |
Team Change to Red Team |
| -0.94 |
BourbonFingBob! |
Connected |
| -0.94 |
BourbonFingBob! |
Team Change to Blue Team |
| -0.93 |
SoL}2TòóKes* |
Connected |
| -0.93 |
SoL}2TòóKes* |
Team Change to Blue Team |
| -0.90 |
°23° |
Connected |
| -0.90 |
°23° |
Team Change to Red Team |
| -0.82 |
°23° |
144 hz |
| -0.49 |
tiny.avenger |
Disconnected |
| -0.47 |
tiny.avenger |
Connected |
| -0.47 |
tiny.avenger |
Team Change to Blue Team |
| -0.29 |
tiny.avenger |
someth8ing change? |
| -0.27 |
SoL(0-CH-00 |
0-CH-0 is now ready. |
| -0.22 |
tiny.avenger |
my settings reset |
| -0.05 |
sol.snarf |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
BourbonFingBob! |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
SoL}2TòóKes* |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
°23° |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
SoL(0-CH-00 |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
Trin. |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
LiarSenicD |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
=patty |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
tiny.avenger |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
{NEW}BIG-AL |
Team Change to Blue Team |
| -0.02 |
Mustache |
its a ASUS 26.5" 360 Hz QD-OLED QHD Gaming MOnitor |
| -0.02 |
°23° |
was ghanging my 240 hz monitor and it slipped and teh cable ripped out the port |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.12 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL(0-CH-00 with a DamType_Rocket |
| 0.15 |
SoL°Zoot3d |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_Rocket |
| 0.15 |
Trin. |
nice...i wanna get an oled |
| 0.38 |
=patty |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 0.39 |
Mustache |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_ShockBeam |
| 0.44 |
=patty |
Killed Mustache with a DamType_ShockBeam |
| 0.50 |
sol.snarf |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 0.54 |
SoL}2TòóKes* |
ns |
| 0.65 |
sol.snarf |
afterme |
| 0.67 |
=patty |
Killed Trin. with a DamType_SniperShot |
| 0.73 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 0.74 |
Mustache |
its nice man colors pop, super smooth. Zero complaints so far. |
| 0.93 |
Mustache |
oh its 1440 P also |
| 0.94 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL(0-CH-00 with a DamType_ShockBeam |
| 1.00 |
{NEW}BIG-AL |
Killed SoL}2TòóKes* with a Shock Rifle |
| 1.05 |
Mustache |
can do 4k at 120 hrtz |
| 1.08 |
Mustache |
also |
| 1.13 |
sol.snarf |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_ShockBeam |
| 1.17 |
Trin. |
Killed °23° with a DamType_SniperShot |
| 1.20 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 1.23 |
Trin. |
Killed SoL°Zoot3d with a Shock Rifle |
| 1.32 |
=patty |
Killed Trin. with a Shock Rifle |
| 1.32 |
tiny.avenger |
reconnecting |
| 1.38 |
tiny.avenger |
Suicided |
| 1.38 |
tiny.avenger |
Disconnected |
| 1.47 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 1.49 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL(0-CH-00 with a DamType_Rocket |
| 1.50 |
Mustache |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
| 1.60 |
LiarSenicD |
Killed Mustache with a DamType_ShockBeam |
| 1.64 |
Trin. |
ive got a 144hz va ultrawide, been eyeing those OLEDs |
| 1.67 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.80 |
sol.snarf |
oled is sweeeeeeet |
| 1.90 |
Trin. |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
| 1.92 |
Mustache |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_SniperShot |
| 1.94 |
LiarSenicD |
how's the text clarity on those monitors tho? |
| 1.96 |
sol.snarf |
Killed SoL(0-CH-00 with a DamType_ShockBeam |
| 2.05 |
°23° |
Suicided |
| 2.05 |
°23° |
Disconnected |
| 2.10 |
Trin. |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_SniperShot |
| 2.19 |
sol.snarf |
good enough imo |
| 2.23 |
Trin. |
Killed LiarSenicD with a Shock Rifle |
| 2.25 |
Mustache |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 2.34 |
=patty |
Killed Mustache with a Shock Rifle |
| 2.41 |
Mustache |
its been good |
| 2.47 |
Mustache |
i swear i read |
| 2.51 |
Mustache |
they diod something |
| 2.57 |
Mustache |
to help that with this one |
| 2.61 |
LiarSenicD |
yeah i almost caved and bought a 360 hz oled |
| 2.65 |
Trin. |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 2.65 |
=patty |
Headshot Trin. with a DamTypeHeadshot |
| 2.71 |
LiarSenicD |
held off |
| 2.84 |
Trin. |
my fear is burn in |
| 2.89 |
SoL°Zoot3d |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_SniperShot |
| 2.92 |
Mustache |
yeah I had my 144 hrtz for 6 years |
| 3.03 |
=patty |
Killed Mustache with a Flak Cannon |
| 3.06 |
SoL(0-CH-00 |
Killed =patty with a DamType_ShockBeam |
| 3.07 |
Trin. |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 3.10 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 3.14 |
SoL}2TòóKes* |
aoh |
| 3.17 |
Mustache |
then upgraded pc a year or so ago |
| 3.19 |
sol.snarf |
i click the pixel clean button every night before bed =shrug |
| 3.23 |
Mustache |
so was time |
| 3.27 |
LiarSenicD |
Killed SoL(0-CH-00 with a Flak Cannon |
| 3.29 |
BourbonFingBob! |
Killed LiarSenicD with a DamType_MinigunBullet |
| 3.29 |
tiny.avenger |
Connected |
| 3.33 |
SoL}2TòóKes* |
280hz!! |
| 3.35 |
Mustache |
was bottle necking at the moni lol |
| 3.59 |
Mustache |
yeah snarf i read to do that also |
| 3.64 |
Mustache |
i mean cant hurt |
| 3.68 |
{NEW}BIG-AL |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 3.73 |
SoL(0-CH-00 |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_SniperShot |
| 3.77 |
=patty |
Killed Trin. with a DamType_ShockBeam |
| 3.95 |
SoL(0-CH-00 |
Killed LiarSenicD with a DamType_ShockBeam |
| 3.98 |
sol.snarf |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_ShockBeam |
| 4.00 |
°23° |
Connected |
| 4.06 |
SoL(0-CH-00 |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 4.11 |
SoL}2TòóKes* |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 4.16 |
Mustache |
Killed LiarSenicD with a DamType_SniperShot |
| 4.19 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL(0-CH-00 with a DamType_ShockBeam |
| 4.20 |
SoL}2TòóKes* |
Killed =patty with a DamType_SniperShot |
| 4.28 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_SniperShot |
| 4.35 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 4.59 |
Mustache |
Killed °23° with a DamType_SniperShot |
| 4.62 |
°23° |
Suicided |
| 4.62 |
°23° |
Disconnected |
| 4.68 |
Player 13 |
Connected |
| 4.76 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL(0-CH-00 with a DamType_SniperShot |
| 4.76 |
Trin. |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 4.77 |
SoL°Zoot3d |
Killed Trin. with a DamType_ShockBeam |
| 4.80 |
Player 13 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 4.81 |
Mustache |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 4.87 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_ShockBeam |
| 4.91 |
SoL°Zoot3d |
Killed Mustache with a DamType_ShockBeam |
| 5.01 |
SoL°Zoot3d |
Knocked SoL(0-CH-00 off a ledge |
| 5.07 |
=patty |
Killed BourbonFingBob! with a Flak Cannon |
| 5.07 |
Mustache |
Killed =patty with a DamType_SniperShot |
| 5.08 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_ShockBeam |
| 5.11 |
Trin. |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_SniperShot |
| 5.21 |
Trin. |
Killed LiarSenicD with a DamType_Rocket |
| 5.22 |
Trin. |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_SniperShot |
| 5.25 |
=patty |
oo i got "from downtown" |
| 5.26 |
SoL(0-CH-00 |
bb |
| 5.30 |
Dead_Dredd |
Connected |
| 5.31 |
SoL(0-CH-00 |
Disconnected |
| 5.35 |
sol.snarf |
Killed Mustache with a DamType_ShockBeam |
| 5.50 |
SoL°Zoot3d |
never heard that one |
| 5.65 |
SoL}2TòóKes* |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 5.78 |
Mustache |
Killed LiarSenicD with a DamType_SniperShot |
| 5.78 |
=patty |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 5.90 |
Mustache |
Killed Player 13 with a Shock Rifle |
| 5.90 |
Mustache |
Killed SoL°Zoot3d with a Shock Rifle |
| 5.96 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 6.23 |
sol.snarf |
Killed Trin. with a DamType_ShockBeam |
| 6.30 |
{NEW}BIG-AL |
Killed BourbonFingBob! with a Shock Rifle |
| 6.31 |
Dead_Dredd |
Killed =patty with a DamType_ShockBeam |
| 6.43 |
Player 13 |
Killed Trin. with a DamType_ShockBeam |
| 6.48 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL}2TòóKes* with a Shock Rifle |
| 6.50 |
SoL°Zoot3d |
Headshot tiny.avenger with a DamTypeHeadshot |
| 6.50 |
Dead_Dredd |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 6.77 |
Player 13 |
Killed Dead_Dredd with a DamType_ShockBeam |
| 6.84 |
LiarSenicD |
Killed Mustache with a DamType_SniperShot |
| 6.89 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 7.10 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_Rocket |
| 7.15 |
°23° |
Connected |
| 7.27 |
SoL°Zoot3d |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 7.29 |
Trin. |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_ShockBeam |
| 7.43 |
=patty |
Killed BourbonFingBob! with a Flak Cannon |
| 7.58 |
Trin. |
Killed LiarSenicD with a DamType_SniperShot |
| 7.60 |
=patty |
Killed Trin. with a DamType_SniperShot |
| 7.67 |
=patty |
Killed Mustache with a DamType_SniperShot |
| 7.73 |
{NEW}BIG-AL |
Killed tiny.avenger with a DamType_RocketHoming |
| 7.80 |
=patty |
Killed Dead_Dredd with a Flak Cannon |
| 7.85 |
Player 13 |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 7.86 |
tiny.avenger |
Suicided with an Unknown Weapon |
| 7.86 |
tiny.avenger |
Disconnected |
| 7.89 |
Player 13 |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_ShockBeam |
| 7.96 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 8.15 |
Mustache |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 8.15 |
°23° |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_SniperShot |
| 8.19 |
SoL}2TòóKes* |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_Rocket |
| 8.33 |
=patty |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_ShockBeam |
| 8.37 |
Mustache |
Killed Player 13 with a DamType_Rocket |
| 8.38 |
Trin. |
Killed LiarSenicD with a DamType_SniperShot |
| 8.47 |
SoL°Zoot3d |
Killed Trin. with a DamType_ShockBeam |
| 8.65 |
SoL°Zoot3d |
Headshot °23° with a DamTypeHeadshot |
| 8.67 |
Trin. |
Killed LiarSenicD with a DamType_ShockBeam |
| 8.74 |
Trin. |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_ShockBeam |
| 8.79 |
Trin. |
Killed =patty with a DamType_SniperShot |
| 8.81 |
{NEW}BIG-AL |
Killed SoL}2TòóKes* with a Shock Rifle |
| 9.19 |
Trin. |
Killed {NEW}BIG-AL with a Shock Rifle |
| 9.26 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 9.57 |
sol.snarf |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 9.59 |
Player 13 |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
| 9.64 |
Player 13 |
Killed Dead_Dredd with a DamType_SniperShot |
| 9.72 |
BourbonFingBob! |
Killed sol.snarf with a DamType_BioGlob |
| 9.73 |
Trin. |
Killed Player 13 with a DamType_SniperShot |
| 9.81 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_Rocket |
| 9.93 |
Trin. |
Killed LiarSenicD with a DamType_SniperShot |
| 9.97 |
°23° |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_SniperShot |
| 9.98 |
=patty |
Killed Mustache with a DamType_ShockBeam |
| 10.15 |
=patty |
Killed Trin. with a DamType_ShockBeam |
| 10.23 |
SoL°Zoot3d |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
| 10.27 |
SoL}2TòóKes* |
Killed =patty with a DamType_SniperShot |
| 10.32 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_SniperShot |
| 10.40 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 10.58 |
Mustache |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_ShockBeam |
| 10.72 |
sol.snarf |
Killed Mustache with a Flak Cannon |
| 10.74 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 10.84 |
SoL°Zoot3d |
Killed Trin. with a DamType_ShockBeam |
| 10.90 |
Player 13 |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_ShockBeam |
| 11.00 |
=patty |
Killed Dead_Dredd with a DamType_SniperShot |
| 11.02 |
{NEW}BIG-AL |
Killed °23° with a DamType_Rocket |
| 11.09 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 11.26 |
Dead_Dredd |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_Rocket |
| 11.36 |
°23° |
Killed Player 13 with a DamType_BioGlob |
| 11.48 |
°23° |
Killed LiarSenicD with a DamType_Rocket |
| 11.58 |
°23° |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_BioGlob |
| 11.65 |
=patty |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 11.66 |
Mustache |
Killed LiarSenicD with a DamType_ShockBeam |
| 11.82 |
=patty |
Killed Mustache with a Flak Cannon |
| 11.89 |
sol.snarf |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_Rocket |
| 12.29 |
Mustache |
Killed =patty with a DamType_SniperShot |
| 12.30 |
Dead_Dredd |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_ShockBeam |
| 12.39 |
Trin. |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 12.45 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 12.67 |
SoL°Zoot3d |
Killed Trin. with a DamType_SniperShot |
| 12.76 |
SoL°Zoot3d |
Killed Mustache with a DamType_SniperShot |
| 12.88 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_ShockBeam |
| 12.95 |
Player 13 |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
| 13.01 |
=patty |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_ShockBeam |
| 13.14 |
°23° |
WHALE IS LOW |
| 13.28 |
SoL°Zoot3d |
Killed Trin. with a DamType_ShockBeam |
| 13.36 |
Trin. |
pfft lol |
| 13.41 |
=patty |
Killed Dead_Dredd with a DamType_ShockBeam |
| 13.58 |
SoL°Zoot3d |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
| 13.66 |
sol.snarf |
Killed Mustache with a DamType_SniperShot |
| 13.76 |
SoL°Zoot3d |
Killed Trin. with a DamType_SniperShot |
| 13.78 |
Dead_Dredd |
im red but my shots are blue |
| 13.87 |
Dead_Dredd |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 13.91 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 13.97 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 14.07 |
Dead_Dredd |
where to fix? |
| 14.19 |
BourbonFingBob! |
Killed LiarSenicD with a DamType_BioGlob |
| 14.20 |
sol.snarf |
Killed BourbonFingBob! with a Flak Cannon |
| 14.27 |
Player 13 |
Killed Dead_Dredd with a DamType_ShockBeam |
| 14.28 |
BourbonFingBob! |
worht it |
| 14.40 |
LiarSenicD |
Killed Trin. with a DamType_ShockBeam |
| 14.44 |
SoL}2TòóKes* |
Killed Player 13 with a DamType_ShockBeam |
| 14.45 |
LiarSenicD |
Killed °23° with a Shock Rifle |
| 14.58 |
LiarSenicD |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 14.61 |
=patty |
Killed Mustache with a DamType_SniperShot |
| 14.64 |
SoL°Zoot3d |
Killed Dead_Dredd with a Shock Rifle |
| 14.76 |
=patty |
Killed BourbonFingBob! with a Shock Rifle |
| 14.83 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 15.06 |
SoL}2TòóKes* |
Killed LiarSenicD with a DamType_SniperShot |
| 15.07 |
sol.snarf |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
| 15.14 |
=patty |
Killed Dead_Dredd with a Shock Rifle |
| 15.17 |
sol.snarf |
Killed SoL}2TòóKes* with a Flak Cannon |
| 15.22 |
Mustache |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_ShockBeam |
| 15.27 |
LiarSenicD |
Killed Mustache with a Flak Cannon |
| 15.45 |
{NEW}BIG-AL |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 15.49 |
BourbonFingBob! |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 15.70 |
Player 13 |
Killed Trin. with a DamType_ShockBeam |
| 15.77 |
=patty |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_SniperShot |
| 15.77 |
SoL}2TòóKes* |
Mario |
| 15.84 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 16.04 |
Mustache |
Killed LiarSenicD with a DamType_ShockBeam |
| 16.08 |
Mustache |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_SniperShot |
| 16.21 |
Player 13 |
Killed BourbonFingBob! with a Flak Cannon |
| 16.21 |
BourbonFingBob! |
Killed Player 13 with a DamType_BioGlob |
| 16.24 |
SoL}2TòóKes* |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 16.36 |
Mustache |
Killed {NEW}BIG-AL with a DamType_SniperShot |
| 16.54 |
=patty |
Killed Trin. with a Shock Rifle |
| 16.59 |
Mustache |
Killed LiarSenicD with a DamType_ShockBeam |
| 16.73 |
=patty |
Killed Trin. with a DamType_Rocket |
| 16.73 |
Dead_Dredd |
Killed =patty with a DamType_BioGlob |
| 16.86 |
sol.snarf |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_ShockBeam |
| 16.90 |
SoL°Zoot3d |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_ShockBeam |
| 16.95 |
Trin. |
Killed SoL°Zoot3d with a DamType_ShockBeam |
| 17.12 |
sol.snarf |
Killed Dead_Dredd with a DamType_ShockBeam |
| 17.14 |
LiarSenicD |
Killed °23° with a Flak Cannon |
| 17.31 |
sol.snarf |
Killed Trin. with a DamType_SniperShot |
| 17.34 |
{NEW}BIG-AL |
Killed BourbonFingBob! with a Shock Rifle |
| 17.37 |
LiarSenicD |
Killed Mustache with a DamType_SniperShot |
| 17.55 |
SoL°Zoot3d |
Killed °23° with a DamType_SniperShot |
| 17.72 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL}2TòóKes* with a Shock Rifle |
| 17.79 |
SoL}2TòóKes* |
damn |
| 17.92 |
SoL°Zoot3d |
Killed Dead_Dredd with a Flak Cannon |
| 17.99 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 18.27 |
Mustache |
Killed Player 13 with a DamType_ShockBeam |
| 18.33 |
=patty |
Killed Trin. with a DamType_ShockBeam |
| 18.38 |
=patty |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
| 18.40 |
SoL°Zoot3d |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_ShockBeam |
| 18.41 |
SoL°Zoot3d |
Killed BourbonFingBob! with a DamType_ShockBeam |
| 18.46 |
Mustache |
Killed {NEW}BIG-AL with a Shock Rifle |
| 18.62 |
SoL°Zoot3d |
Killed Mustache with a DamType_SniperShot |
| 18.67 |
=patty |
Killed Dead_Dredd with a DamType_ShockBeam |
| 18.74 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 18.74 |
|
Game Ended - Team Score Limit |