Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-[M]_Campgrounds_B1 on Sat, Jun 14 2025 at 10:40:05 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -0.97 |
SoL*8 |
Connected |
| -0.97 |
SoL*8 |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
StarFox |
Connected |
| -0.97 |
StarFox |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
Robotron |
Connected |
| -0.97 |
Robotron |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
N.X. |
Connected |
| -0.97 |
N.X. |
Team Change to Blue Team |
| -0.96 |
{SOL}THUMPER! |
Connected |
| -0.96 |
tiny.avenger |
Connected |
| -0.96 |
{SOL}THUMPER! |
Team Change to Red Team |
| -0.96 |
tiny.avenger |
Team Change to Blue Team |
| -0.96 |
Sph!nX |
Connected |
| -0.96 |
Sph!nX |
Team Change to Red Team |
| -0.96 |
Vesku88 |
Connected |
| -0.96 |
Vesku88 |
Team Change to Blue Team |
| -0.95 |
Cuzkey!... |
Connected |
| -0.95 |
SoL°Sledge |
Connected |
| -0.95 |
Cuzkey!... |
Team Change to Red Team |
| -0.95 |
SoL°Sledge |
Team Change to Blue Team |
| -0.95 |
You_are_fucking! |
Connected |
| -0.95 |
You_are_fucking! |
Team Change to Red Team |
| -0.94 |
Badugz |
Connected |
| -0.94 |
Badugz |
Team Change to Blue Team |
| -0.93 |
SoL*=madd |
Connected |
| -0.93 |
SoL*=madd |
Team Change to Red Team |
| -0.93 |
Player 30 |
Connected |
| -0.93 |
Player 30 |
Team Change to Blue Team |
| -0.92 |
hav |
Connected |
| -0.92 |
hav |
Team Change to Red Team |
| -0.76 |
SoL*=madd |
SoL*mad is now ready. |
| -0.46 |
SoL*8 |
SoL*8 is now ready. |
| -0.06 |
ngc.sprz |
Connected |
| -0.06 |
ngc.sprz |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Robotron |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
N.X. |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
{SOL}THUMPER! |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
tiny.avenger |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
Cuzkey!... |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
SoL°Sledge |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
You_are_fucking! |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
ngc.sprz |
Team Change to Red Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.18 |
StarFox |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 0.23 |
StarFox |
Killed SoL°Sledge with a Shock Rifle |
| 0.34 |
Badugz |
Killed hav with a DamType_ShockBeam |
| 0.36 |
Sph!nX |
Killed Badugz with a DamType_SniperShot |
| 0.36 |
Vesku88 |
Killed SoL*8 with a DamType_Rocket |
| 0.42 |
ngc.sprz |
Killed Vesku88 with a Flak Cannon |
| 0.43 |
Sph!nX |
Killed Robotron with a DamType_ShockBeam |
| 0.44 |
Cuzkey!... |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 0.49 |
{SOL}THUMPER! |
Killed ngc.sprz with a DamType_BioGlob |
| 0.52 |
{SOL}THUMPER! |
woop |
| 0.52 |
You_are_fucking! |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
| 0.57 |
ngc.sprz |
hi |
| 0.59 |
{SOL}THUMPER! |
Suicided with a DamType_ShockBall |
| 0.64 |
{SOL}THUMPER! |
YO |
| 0.66 |
SoL*=madd |
yo |
| 0.69 |
Cuzkey!... |
Killed Sph!nX with a DamType_SniperShot |
| 0.72 |
SoL°Sledge |
Suicided with an Unknown Weapon |
| 0.72 |
SoL°Sledge |
Disconnected |
| 0.75 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.01 |
ngc.sprz |
Killed Badugz with a DamType_Rocket |
| 1.03 |
Sph!nX |
Killed You_are_fucking! with a Flak Cannon |
| 1.09 |
StarFox |
Killed ngc.sprz with a DamType_ShockBeam |
| 1.11 |
SoL*8 |
Killed Cuzkey!... with a Shock Rifle |
| 1.12 |
Player 30 |
Killed Sph!nX with a DamType_ShockBeam |
| 1.18 |
StarFox |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 1.31 |
SoL*=madd |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_Rocket |
| 1.33 |
{SOL}THUMPER! |
:D |
| 1.39 |
You_are_fucking! |
Killed hav with a DamType_SniperShot |
| 1.41 |
StarFox |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 1.59 |
SoL*8 |
Suicided with a Flak Cannon |
| 1.59 |
StarFox |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 1.65 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.79 |
ngc.sprz |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_BioGlob |
| 1.87 |
{SOL}THUMPER! |
|
| 1.87 |
ngc.sprz |
Headshot Vesku88 with a DamTypeHeadshot |
| 2.02 |
Cuzkey!... |
Killed N.X. with a Shock Rifle |
| 2.04 |
StarFox |
Suicided |
| 2.04 |
StarFox |
Disconnected |
| 2.04 |
Sph!nX |
Killed You_are_fucking! with a DamType_ShockBeam |
| 2.09 |
ngc.sprz |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 2.09 |
ngc.sprz |
Killed Cuzkey!... with a DamType_Rocket |
| 2.15 |
Robotron |
Killed SoL*8 with a DamType_ShockBeam |
| 2.24 |
StarFox |
Connected |
| 2.33 |
N.X. |
Killed Badugz with a DamType_ShockBeam |
| 2.34 |
StarFox |
oh wells |
| 2.35 |
hav |
Killed Robotron with a DamType_LinkShaft |
| 2.42 |
SoL*=madd |
Killed Player 30 with a DamType_Rocket |
| 2.44 |
Sph!nX |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
| 2.51 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 2.75 |
{SOL}THUMPER! |
take your shoes off in this mayback |
| 2.77 |
StarFox |
Killed Cuzkey!... with a Shock Rifle |
| 2.82 |
SoL*8 |
Killed Badugz with a DamType_ShockBall |
| 2.88 |
SoL*=madd |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_Rocket |
| 2.94 |
Vesku88 |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 3.00 |
{SOL}THUMPER! |
2 timer im a fluflammer |
| 3.01 |
You_are_fucking! |
Killed ngc.sprz with a DamType_SniperShot |
| 3.04 |
StarFox |
Killed Vesku88 with a DamType_ShockBeam |
| 3.05 |
SoL*8 |
Killed Robotron with a DamType_ShockBeam |
| 3.11 |
Cuzkey!... |
Killed SoL*8 with a Shock Rifle |
| 3.20 |
N.X. |
Killed You_are_fucking! with a DamType_ShockBeam |
| 3.29 |
Sph!nX |
Killed Cuzkey!... with a DamType_ShockBeam |
| 3.35 |
SoL*=madd |
Killed Player 30 with a DamType_ShockBeam |
| 3.43 |
Badugz |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 3.51 |
N.X. |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 3.56 |
Badugz |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 3.61 |
Player 30 |
merce-007 is now ready. |
| 3.65 |
Sph!nX |
Killed Badugz with a DamType_SniperShot |
| 3.72 |
Player 30 |
chingon jzz |
| 3.88 |
tiny.avenger |
Killed You_are_fucking! with a Flak Cannon |
| 3.99 |
{SOL}THUMPER! |
whole lotta chops w the johhny cage kick |
| 4.02 |
StarFox |
Killed Robotron with a DamType_ShockBeam |
| 4.09 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 4.16 |
{SOL}THUMPER! |
subzero im a walking glacier |
| 4.28 |
SoL}2TòóKes* |
Connected |
| 4.33 |
Cuzkey!... |
Headshot Sph!nX with a DamTypeHeadshot |
| 4.39 |
Badugz |
Killed hav with a DamType_ShockBeam |
| 4.39 |
You_are_fucking! |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 4.53 |
Player 30 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 4.55 |
StarFox |
Killed Badugz with a DamType_ShockBeam |
| 4.62 |
ngc.sprz |
Killed Vesku88 with a DamType_Rocket |
| 4.64 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SoL*8 with a DamType_SniperShot |
| 4.68 |
SoL*=madd |
Killed Player 30 with a DamType_SniperShot |
| 4.73 |
You_are_fucking! |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
| 4.74 |
hav |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_Rocket |
| 4.77 |
Cuzkey!... |
Killed SoL*8 with a Shock Rifle |
| 4.78 |
Robotron |
Killed Sph!nX with a Shock Rifle |
| 4.88 |
Cuzkey!... |
Killed ngc.sprz with a DamType_ShockBeam |
| 4.89 |
Vesku88 |
res |
| 4.95 |
N.X. |
Killed Robotron with a DamType_ShockBeam |
| 4.96 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
| 5.06 |
Cuzkey!... |
Killed hav with a DamType_Rocket |
| 5.16 |
StarFox |
Killed Cuzkey!... with a DamType_ShockBeam |
| 5.18 |
hav |
Suicided |
| 5.18 |
hav |
Disconnected |
| 5.24 |
Sph!nX |
rage |
| 5.24 |
You_are_fucking! |
Killed N.X. with a DamType_ShockBall |
| 5.25 |
tiny.avenger |
Killed You_are_fucking! with a DamType_SniperShot |
| 5.29 |
SoL}2TòóKes* |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
| 5.31 |
{SOL}THUMPER! |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 5.37 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 5.44 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Connected |
| 5.55 |
ngc.sprz |
Killed Cuzkey!... with a DamType_Rocket |
| 5.59 |
Vesku88 |
Killed ngc.sprz with a Shock Rifle |
| 5.62 |
You_are_fucking! |
Killed Sph!nX with a DamType_SniperShot |
| 5.75 |
SoL}2TòóKes* |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a DamType_ShockBeam |
| 5.75 |
You_are_fucking! |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 5.76 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL*8 with a DamType_ShockBeam |
| 5.98 |
Badugz |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 6.00 |
General_Specific |
Connected |
| 6.09 |
Vesku88 |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 6.16 |
SoL*8 |
Killed Player 30 with a DamType_ShockBeam |
| 6.18 |
ngc.sprz |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_BioGlob |
| 6.19 |
Badugz |
Killed SoL*8 with a DamType_ShockBeam |
| 6.22 |
StarFox |
Killed Robotron with a Shock Rifle |
| 6.26 |
StarFox |
Killed Vesku88 with a DamType_ShockBeam |
| 6.32 |
You_are_fucking! |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 6.33 |
Cuzkey!... |
Killed ngc.sprz with a Flak Cannon |
| 6.40 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 6.57 |
{SOL}THUMPER! |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a DamType_BioGlob |
| 6.61 |
Sph!nX |
Killed {SOL}THUMPER! with a Shock Rifle |
| 6.61 |
Sph!nX |
Suicided with a Shock Rifle |
| 6.68 |
Sph!nX |
:D |
| 6.71 |
Vesku88 |
Killed N.X. with a Flak Cannon |
| 6.71 |
StarFox |
Killed Badugz with a Shock Rifle |
| 6.73 |
SoL*=madd |
Killed Cuzkey!... with a DamType_Rocket |
| 6.83 |
{SOL}THUMPER! |
Killed StarFox with a DamType_BioGlob |
| 6.88 |
StarFox |
hahaha |
| 6.90 |
SoL*8 |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_ShockBeam |
| 6.90 |
{SOL}THUMPER! |
Killed General_Specific with a DamType_BioGlob |
| 6.90 |
Badugz |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 6.92 |
Sph!nX |
Headshot Vesku88 with a DamTypeHeadshot |
| 6.92 |
StarFox |
fu3 |
| 6.93 |
SoL*=madd |
Killed Player 30 with a DamType_SniperShot |
| 6.95 |
{SOL}THUMPER! |
jajaja |
| 6.97 |
Sph!nX |
Killed Badugz with a DamType_ShockBeam |
| 7.02 |
Player 30 |
lag |
| 7.02 |
SoL*8 |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 7.03 |
Sph!nX |
Killed Robotron with a DamType_SniperShot |
| 7.13 |
Sph!nX |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_ShockBall |
| 7.14 |
SoL*8 |
Killed You_are_fucking! with a Flak Cannon |
| 7.31 |
{SOL}THUMPER! |
merce |
| 7.35 |
Player 30 |
Killed SoL*=madd with a Rocket Launcher |
| 7.42 |
General_Specific |
Killed Player 30 with a DamType_ShockBeam |
| 7.48 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 7.54 |
You_are_fucking! |
NT}+ |
| 7.57 |
You_are_fucking! |
NT |
| 7.59 |
Robotron |
Killed ngc.sprz with a Shock Rifle |
| 7.60 |
StarFox |
Killed Robotron with a DamType_Rocket |
| 7.61 |
Player 30 |
ty |
| 7.67 |
StarFox |
Killed Vesku88 with a DamType_ShockBeam |
| 7.70 |
SoL}2TòóKes* |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 7.85 |
SoL*=madd |
Killed Player 30 with a DamType_SniperShot |
| 7.85 |
StarFox |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 7.90 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed You_are_fucking! with a DamType_ShockBeam |
| 7.93 |
Sph!nX |
Killed Badugz with a DamType_ShockBeam |
| 8.19 |
SoL*8 |
Killed Cuzkey!... with a DamType_ShockBeam |
| 8.25 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 8.46 |
Robotron |
Killed ngc.sprz with a Shock Rifle |
| 8.47 |
tiny.avenger |
Killed Vesku88 with a DamType_SniperShot |
| 8.48 |
General_Specific |
Killed Badugz with a DamType_ShockBeam |
| 8.53 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
| 8.54 |
SoL*=madd |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 8.60 |
tiny.avenger |
Killed Vesku88 with a DamType_Rocket |
| 8.72 |
{SOL}THUMPER! |
i do it bymyself |
| 8.75 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Robotron with a DamType_LinkShaft |
| 8.76 |
ngc.sprz |
Fell to their death |
| 8.80 |
N.X. |
Killed Player 30 with a DamType_ShockBeam |
| 8.80 |
Cuzkey!... |
Killed N.X. with a Flak Cannon |
| 8.86 |
SoL*8 |
Killed You_are_fucking! with a DamType_Rocket |
| 8.87 |
Cuzkey!... |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a Flak Cannon |
| 9.02 |
|
A kick vote has been placed against merce-007 |
| 9.07 |
Sph!nX |
Headshot Cuzkey!... with a DamTypeHeadshot |
| 9.11 |
Player 30 |
gay |
| 9.13 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 9.16 |
Cuzkey!... |
classic |
| 9.37 |
StarFox |
Killed Badugz with a DamType_SniperShot |
| 9.41 |
Vesku88 |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 9.43 |
Vesku88 |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a DamType_Rocket |
| 9.45 |
StarFox |
Killed Vesku88 with a DamType_ShockBall |
| 9.49 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 9.49 |
SoL*8 |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_Rocket |
| 9.56 |
SoL*8 |
Killed Player 30 with a DamType_ShockBeam |
| 9.66 |
SoL*=madd |
Killed You_are_fucking! with a DamType_Rocket |
| 9.69 |
Vesku88 |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a Shock Rifle |
| 9.71 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SoL*8 with a Shock Rifle |
| 9.72 |
Cuzkey!... |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 9.76 |
Sph!nX |
Killed Robotron with a DamType_SniperShot |
| 9.87 |
Cuzkey!... |
Killed Sph!nX with a DamType_SniperShot |
| 9.90 |
Cuzkey!... |
Killed General_Specific with a DamType_SniperShot |
| 9.91 |
Badugz |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 9.95 |
SoL}2TòóKes* |
Killed N.X. with a Flak Cannon |
| 9.95 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Cuzkey!... with a Flak Cannon |
| 10.04 |
SoL}2TòóKes* |
Killed ngc.sprz with a DamType_ShockBeam |
| 10.06 |
StarFox |
Killed Vesku88 with a DamType_ShockBeam |
| 10.12 |
Badugz |
Killed SoL*8 with a DamType_SniperShot |
| 10.18 |
SoL}2TòóKes* |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a DamType_LinkShaft |
| 10.24 |
StarFox |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_ShockBeam |
| 10.26 |
SoL*=madd |
its not working |
| 10.28 |
Cuzkey!... |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
| 10.36 |
Vesku88 |
Killed Sph!nX with a DamType_ShockBeam |
| 10.37 |
Sph!nX |
wtf |
| 10.39 |
SoL*=madd |
u need to move away sphinx it glitches |
| 10.41 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 10.46 |
Sph!nX |
thaw not working |
| 10.53 |
Vesku88 |
Killed StarFox with a DamType_Rocket |
| 10.64 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Badugz with a DamType_ShockBeam |
| 10.70 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 10.75 |
Cuzkey!... |
Killed ngc.sprz with a DamType_ShockBeam |
| 10.76 |
StarFox |
Killed Vesku88 with a Shock Rifle |
| 10.82 |
Vesku88 |
lol ok |
| 10.82 |
Badugz |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
| 10.86 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_ShockBeam |
| 10.87 |
Player 30 |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 10.98 |
Cuzkey!... |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a DamType_ShockBeam |
| 11.09 |
Badugz |
Killed Sph!nX with a Flak Cannon |
| 11.14 |
ngc.sprz |
Killed Cuzkey!... with a DamType_Rocket |
| 11.27 |
SoL*=madd |
Killed Vesku88 with a Shock Rifle |
| 11.36 |
N.X. |
Killed Player 30 with a DamType_ShockBeam |
| 11.37 |
Robotron |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 11.41 |
ngc.sprz |
Killed Badugz with a DamType_Rocket |
| 11.48 |
SoL*8 |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 11.56 |
StarFox |
Killed You_are_fucking! with a DamType_ShockBeam |
| 11.58 |
SoL*=madd |
its cos of ur respawn timer |
| 11.59 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_ShockBeam |
| 11.60 |
General_Specific |
Killed Robotron with a DamType_ShockBeam |
| 11.73 |
StarFox |
Killed Cuzkey!... with a DamType_ShockBeam |
| 11.79 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 11.95 |
Sph!nX |
Killed SoL}2TòóKes* with a Shock Rifle |
| 12.00 |
SoL}2TòóKes* |
wow |
| 12.02 |
Badugz |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 12.02 |
tiny.avenger |
Killed Vesku88 with a Flak Cannon |
| 12.11 |
{SOL}THUMPER! |
Killed StarFox with a DamType_ShockBall |
| 12.11 |
Robotron |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 12.12 |
Badugz |
Killed General_Specific with a DamType_ShockBeam |
| 12.12 |
SoL}2TòóKes* |
cant move for shit |
| 12.15 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed {SOL}THUMPER! with a Shock Rifle |
| 12.16 |
Robotron |
Killed Sph!nX with a DamType_ShockBeam |
| 12.24 |
ngc.sprz |
Killed Robotron with a DamType_Rocket |
| 12.27 |
Badugz |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a DamType_ShockBeam |
| 12.29 |
SoL*8 |
Killed Badugz with a DamType_ShockBeam |
| 12.30 |
SoL*=madd |
Killed Cuzkey!... with a DamType_SniperShot |
| 12.42 |
ngc.sprz |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 12.44 |
SoL*=madd |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_ShockBeam |
| 12.45 |
ngc.sprz |
xD |
| 12.47 |
Vesku88 |
Killed SoL*=madd with a DamType_Rocket |
| 12.55 |
StarFox |
Killed Vesku88 with a DamType_Rocket |
| 12.63 |
StarFox |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 12.69 |
StarFox |
Killed Player 30 with a DamType_ShockBeam |
| 12.81 |
SoL*8 |
Headshot You_are_fucking! with a DamTypeHeadshot |
| 12.84 |
{SOL}THUMPER! |
to the end of time we go |
| 13.03 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Robotron with a DamType_ShockBeam |
| 13.09 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 13.48 |
StarFox |
Suicided |
| 13.48 |
StarFox |
Disconnected |
| 13.48 |
SoL*8 |
Killed You_are_fucking! with a DamType_ShockBeam |
| 13.50 |
Robotron |
Killed SoL*8 with a DamType_Rocket |
| 13.54 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Robotron with a DamType_ShockBeam |
| 13.61 |
SoL*=madd |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 13.63 |
Player 30 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 13.66 |
Vesku88 |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 13.72 |
SoL*8 |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 13.82 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Badugz with a DamType_ShockBeam |
| 13.86 |
SoL*=madd |
Killed Vesku88 with a DamType_Rocket |
| 13.90 |
Sph!nX |
Killed Cuzkey!... with a DamType_SniperShot |
| 13.90 |
Player 30 |
Killed SoL*8 with a Rocket Launcher |
| 13.98 |
Player 30 |
Killed SoL*=madd with a Bio Rifle |
| 14.04 |
SoL*=madd |
goo |
| 14.05 |
{SOL}THUMPER! |
GOOO |
| 14.09 |
{SOL}THUMPER! |
GOOOOO |
| 14.12 |
{SOL}THUMPER! |
GOOOOOO |
| 14.14 |
Player 30 |
Killed General_Specific with a Rocket Launcher |
| 14.18 |
Sph!nX |
Killed Player 30 with a DamType_SniperShot |
| 14.18 |
{SOL}THUMPER! |
FUCK YOU |
| 14.29 |
SoL*8 |
Killed Robotron with a DamType_SniperShot |
| 14.35 |
Vesku88 |
.... |
| 14.36 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 14.36 |
You_are_fucking! |
LKOL |
| 14.38 |
You_are_fucking! |
LOL |
| 14.61 |
Sph!nX |
Killed Badugz with a DamType_ShockBeam |
| 14.61 |
{SOL}THUMPER! |
Killed General_Specific with a DamType_BioGlob |
| 14.68 |
Player 30 |
Killed Sph!nX with a Shock Rifle |
| 14.71 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed You_are_fucking! with a DamType_ShockBeam |
| 14.72 |
Vesku88 |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 14.73 |
Badugz |
Killed SoL*8 with a Flak Cannon |
| 14.77 |
SoL*=madd |
Killed Badugz with a DamType_ShockBeam |
| 14.82 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
| 14.90 |
Badugz |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a Flak Cannon |
| 15.01 |
SoL}2TòóKes* |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 15.08 |
You_are_fucking! |
Killed General_Specific with a DamType_Rocket |
| 15.18 |
Sph!nX |
use ur adren avenger ya dumb cunt |
| 15.19 |
SoL}2TòóKes* |
Fell to their death |
| 15.25 |
tiny.avenger |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBall |
| 15.28 |
Badugz |
Killed ngc.sprz with a DamType_ShockBeam |
| 15.33 |
tiny.avenger |
Killed You_are_fucking! with a DamType_SniperShot |
| 15.50 |
Badugz |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 15.50 |
Sph!nX |
Killed Cuzkey!... with a DamType_SniperShot |
| 15.57 |
SoL*=madd |
tiny are u laggin why no res? |
| 15.61 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Badugz with a Shock Rifle |
| 15.78 |
Vesku88 |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a DamType_SniperShot |
| 15.90 |
Badugz |
Killed Sph!nX with a DamType_SniperShot |
| 16.03 |
{SOL}THUMPER! |
Killed N.X. with a DamType_ShockBall |
| 16.10 |
SoL*=madd |
Killed You_are_fucking! with a DamType_SniperShot |
| 16.15 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
| 16.16 |
SoL*8 |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBall |
| 16.37 |
Badugz |
Killed SoL*8 with a DamType_ShockBeam |
| 16.39 |
Cuzkey!... |
Killed ngc.sprz with a DamType_Rocket |
| 16.57 |
Cuzkey!... |
Killed General_Specific with a DamType_Rocket |
| 16.64 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Badugz with a Shock Rifle |
| 16.71 |
Robotron |
Killed N.X. with a Flak Cannon |
| 16.71 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Cuzkey!... with a DamType_Rocket |
| 16.78 |
Cuzkey!... |
classic |
| 16.83 |
Robotron |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 16.94 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Vesku88 with a DamType_SniperShot |
| 16.96 |
Player 30 |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 17.10 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Badugz with a DamType_SniperShot |
| 17.15 |
tiny.avenger |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
| 17.18 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 17.21 |
You_are_fucking! |
Killed ngc.sprz with a DamType_SniperShot |
| 17.21 |
Robotron |
Suicided with a Flak Cannon |
| 17.26 |
Sph!nX |
Killed You_are_fucking! with a DamType_ShockBeam |
| 17.33 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 17.37 |
ngc.sprz |
yay |
| 17.49 |
SoL}2TòóKes* |
Killed ngc.sprz with a DamType_ShockBeam |
| 17.55 |
ngc.sprz |
óóóó |
| 17.57 |
Robotron |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a Shock Rifle |
| 17.62 |
SoL*=madd |
Killed Cuzkey!... with a DamType_Rocket |
| 17.62 |
Cuzkey!... |
Killed SoL*=madd with a DamType_Rocket |
| 17.63 |
Badugz |
Killed SoL*8 with a DamType_SniperShot |
| 17.75 |
Vesku88 |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 17.75 |
Vesku88 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 17.87 |
SoL}2TòóKes* |
wall2 |
| 17.87 |
Player 30 |
Killed General_Specific with a Shock Rifle |
| 17.97 |
Sph!nX |
Headshot {SOL}THUMPER! with a DamTypeHeadshot |
| 17.97 |
SoL*=madd |
res bank |
| 18.02 |
brimstone |
Connected |
| 18.13 |
{SOL}THUMPER! |
get out my FAVE |
| 18.16 |
{SOL}THUMPER! |
FACE |
| 18.18 |
Cuzkey!... |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a DamType_ShockBeam |
| 18.18 |
SoL*=madd |
my goat res |
| 18.24 |
Sph!nX |
Killed Vesku88 with a DamType_SniperShot |
| 18.40 |
Robotron |
Killed Sph!nX with a Flak Cannon |
| 18.42 |
Cuzkey!... |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 18.56 |
SoL*=madd |
Killed Player 30 with a DamType_ShockBeam |
| 18.58 |
Cuzkey!... |
Killed ngc.sprz with a DamType_Rocket |
| 18.60 |
Vesku88 |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 18.63 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Headshot {SOL}THUMPER! with a DamTypeHeadshot |
| 18.74 |
SoL*=madd |
Killed Badugz with a DamType_SniperShot |
| 18.75 |
Robotron |
Killed Sph!nX with a DamType_SniperShot |
| 18.78 |
Robotron |
Killed General_Specific with a DamType_ShockBall |
| 18.84 |
Vesku88 |
Killed [lAN-I.T.]bbanks with a DamType_ShockBeam |
| 18.84 |
Cuzkey!... |
Killed SoL*8 with a DamType_ShockBeam |
| 18.86 |
SoL*=madd |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 19.04 |
Player 30 |
Killed SoL*=madd with a DamType_LinkShaft |
| 19.10 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 19.27 |
Sph!nX |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_Rocket |
| 19.35 |
SoL*8 |
Killed Badugz with a DamType_Rocket |
| 19.47 |
ngc.sprz |
Killed brimstone with a DamType_Rocket |
| 19.55 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Badugz with a DamType_SniperShot |
| 19.55 |
SoL*8 |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 19.58 |
Vesku88 |
Killed ngc.sprz with a DamType_Rocket |
| 19.61 |
Cuzkey!... |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 19.61 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed You_are_fucking! with a DamType_ShockBeam |
| 19.74 |
SoL*8 |
Killed Cuzkey!... with a DamType_ShockBeam |
| 19.74 |
tiny.avenger |
Killed Vesku88 with a Flak Cannon |
| 19.88 |
Robotron |
Killed SoL*=madd with a Shock Rifle |
| 19.89 |
Player 30 |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 19.92 |
Vesku88 |
res |
| 20.00 |
Robotron |
Killed General_Specific with a DamType_Rocket |
| 20.16 |
Robotron |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 20.21 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Robotron with a DamType_SniperShot |
| 20.30 |
brimstone |
Killed Sph!nX with a DamType_SniperShot |
| 20.44 |
Badugz |
Killed SoL*8 with a DamType_ShockBeam |
| 20.48 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Robotron with a DamType_ShockBeam |
| 20.48 |
SoL*=madd |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_SniperShot |
| 20.54 |
tiny.avenger |
Killed Cuzkey!... with a DamType_Rocket |
| 20.55 |
ngc.sprz |
Killed Vesku88 with a DamType_Rocket |
| 20.55 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed Badugz with a DamType_ShockBeam |
| 20.56 |
brimstone |
Killed ngc.sprz with a DamType_ShockBeam |
| 20.57 |
Player 30 |
Killed tiny.avenger with a Rocket Launcher |
| 20.59 |
Vesku88 |
lol ok |
| 20.59 |
ngc.sprz |
:] |
| 20.67 |
SoL}2TòóKes* |
bs |
| 20.69 |
brimstone |
Killed General_Specific with a DamType_SniperShot |
| 20.73 |
SoL*=madd |
Killed Player 30 with a DamType_ShockBeam |
| 20.77 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed brimstone with a DamType_SniperShot |
| 20.84 |
Cuzkey!... |
tam pug? |
| 20.84 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
| 20.86 |
SoL}2TòóKes* |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
| 20.91 |
ngc.sprz |
Killed You_are_fucking! with a DamType_Rocket |
| 20.95 |
{SOL}THUMPER! |
got to shit |
| 21.07 |
{SOL}THUMPER! |
come back |
| 21.09 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed SoL}2TòóKes* with a DamType_Rocket |
| 21.14 |
SoL}2TòóKes* |
bs |
| 21.23 |
[lAN-I.T.]bbanks |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
| 21.27 |
ngc.sprz |
gg |
| 21.29 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 21.29 |
|
Game Ended - Team Score Limit |