Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-Campgrounds2004-G3E-XE-50 on Sat, Jul 19 2025 at 11:13:47 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -0.97 |
SOL{K3RIUM |
Connected |
| -0.97 |
SOL{K3RIUM |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
Robotron |
Connected |
| -0.97 |
Robotron |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
-Kabronator- |
Connected |
| -0.97 |
-Kabronator- |
Team Change to Red Team |
| -0.94 |
SoL*=madd |
Connected |
| -0.94 |
SoL*=madd |
Team Change to Blue Team |
| -0.92 |
SoL[PEACEandLOVE |
Connected |
| -0.92 |
SoL[PEACEandLOVE |
Team Change to Red Team |
| -0.87 |
Ophelia |
Connected |
| -0.87 |
Ophelia |
Team Change to Blue Team |
| -0.72 |
SoL[PEACEandLOVE |
cheeehooo |
| -0.56 |
SoL[PEACEandLOVE |
we need a cheehooo |
| -0.48 |
-Kabronator- |
NewDrug6 |
| -0.43 |
SoL[PEACEandLOVE |
zound |
| -0.05 |
Ophelia |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
Robotron |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
-Kabronator- |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
SoL[PEACEandLOVE |
Team Change to Blue Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.32 |
Robotron |
Killed SoL*=madd with a DamType_Rocket |
| 0.35 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed SOL{K3RIUM with a Flak Cannon |
| 0.41 |
SoL*=madd |
fuckity |
| 0.73 |
Robotron |
Killed -Kabronator- with a DamType_SniperShot |
| 0.78 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed Ophelia with a DamType_Rocket |
| 1.16 |
SoL*=madd |
wtff lol |
| 1.21 |
-Kabronator- |
thaw |
| 1.22 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed Ophelia with a DamType_Rocket |
| 1.24 |
SOL{K3RIUM |
Headshot SoL*=madd with a DamTypeHeadshot |
| 1.37 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_ShockBeam |
| 1.37 |
SoL*=madd |
that scared me bro |
| 1.43 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 1.76 |
-Kabronator- |
Killed Ophelia with a DamType_ShockBeam |
| 1.91 |
Robotron |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBall |
| 2.02 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed Robotron with a Flak Cannon |
| 2.13 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_Rocket |
| 2.30 |
SoL*=madd |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_Rocket |
| 2.37 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 2.54 |
Ophelia |
Killed SoL*=madd with a Flak Cannon |
| 2.74 |
SoL*=madd |
loww |
| 2.96 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_SniperShot |
| 3.34 |
Robotron |
Killed -Kabronator- with a Flak Cannon |
| 3.39 |
Ophelia |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 3.43 |
SoL[PEACEandLOVE |
gt |
| 3.45 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 3.50 |
SoL*=madd |
na holy shit |
| 3.82 |
SoL*=madd |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 3.84 |
Ophelia |
Headshot -Kabronator- with a DamTypeHeadshot |
| 3.92 |
SoL*=madd |
Killed Robotron with a DamType_ShockBeam |
| 4.07 |
SoL*=madd |
Killed Ophelia with a DamType_SniperShot |
| 4.09 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed SOL{K3RIUM with a Flak Cannon |
| 5.30 |
Ophelia |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_SniperShot |
| 5.31 |
SoL*=madd |
Killed Robotron with a DamType_SniperShot |
| 5.38 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
| 5.44 |
-Kabronator- |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_AssaultGrenade |
| 5.65 |
Robotron |
jaws |
| 5.78 |
SoL*=madd |
Killed Ophelia with a DamType_Overtime |
| 5.85 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 5.85 |
SoL*=madd |
huh |
| 6.21 |
-Kabronator- |
Killed Robotron with a Shock Rifle |
| 6.26 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed Ophelia with a DamType_SniperShot |
| 6.91 |
-Kabronator- |
Killed SOL{K3RIUM with a Flak Cannon |
| 6.97 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 7.06 |
tiny.avenger |
Connected |
| 7.16 |
tiny.avenger |
join |
| 7.28 |
-Kabronator- |
Killed Ophelia with a DamType_Rocket |
| 7.40 |
Ophelia |
Suicided |
| 7.40 |
Ophelia |
Disconnected |
| 7.56 |
SoL*=madd |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_Rocket |
| 7.61 |
-Kabronator- |
Killed Robotron with a Flak Cannon |
| 8.24 |
SOL{K3RIUM |
Killed -Kabronator- with a DamType_SniperShot |
| 8.37 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
| 8.52 |
Robotron |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a Flak Cannon |
| 8.56 |
SoL*=madd |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 8.70 |
-Kabronator- |
Killed Robotron with a DamType_ShockBeam |
| 8.89 |
tiny.avenger |
Killed SoL*=madd with a Flak Cannon |
| 8.99 |
-Kabronator- |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 9.06 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 9.11 |
Robotron |
NT |
| 9.27 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_Rocket |
| 9.35 |
tiny.avenger |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a Flak Cannon |
| 9.37 |
SoL*=madd |
Killed Robotron with a DamType_SniperShot |
| 9.53 |
SoL*=madd |
Killed tiny.avenger with a DamType_MinigunBullet |
| 9.59 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 9.72 |
SoL*=madd |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 10.08 |
SoL*=madd |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 10.25 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 10.54 |
Robotron |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_Rocket |
| 10.62 |
tiny.avenger |
Killed SoL*=madd with a DamType_LinkShaft |
| 10.70 |
Robotron |
Killed -Kabronator- with a DamType_SniperShot |
| 10.76 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 10.77 |
-Kabronator- |
lag |
| 11.13 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_SniperShot |
| 11.14 |
tiny.avenger |
Killed -Kabronator- with a Flak Cannon |
| 11.20 |
-Kabronator- |
wtf |
| 11.46 |
Robotron |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 11.50 |
SoL[PEACEandLOVE |
gt |
| 11.52 |
SoL*=madd |
FUKKK |
| 11.53 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 11.77 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 11.80 |
SoL*=madd |
ow |
| 11.88 |
SoL*=madd |
ns's |
| 11.96 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_SniperShot |
| 12.08 |
SOL{K3RIUM |
Killed -Kabronator- with a Flak Cannon |
| 12.14 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 12.51 |
tiny.avenger |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_ShockBall |
| 12.51 |
SoL*=madd |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 12.73 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed Robotron with a Flak Cannon |
| 12.87 |
tiny.avenger |
Killed -Kabronator- with a Flak Cannon |
| 13.03 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 13.09 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 13.37 |
SoL*=madd |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 13.54 |
-Kabronator- |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 13.69 |
Robotron |
Killed -Kabronator- with a DamType_SniperShot |
| 13.78 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
| 13.87 |
tiny.avenger |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a Flak Cannon |
| 13.93 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 14.07 |
tiny.avenger |
Killed -Kabronator- with a DamType_BioGlob |
| 14.12 |
-Kabronator- |
omg |
| 14.18 |
SoL*=madd |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 14.26 |
-Kabronator- |
thaw |
| 14.29 |
tiny.avenger |
yes my child? |
| 14.44 |
Robotron |
Killed SoL*=madd with a Shock Rifle |
| 14.49 |
Dee3 |
Connected |
| 14.51 |
Robotron |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_SniperShot |
| 14.51 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed Robotron with a DamType_Rocket |
| 14.53 |
[mXc]Ässåùlt° |
Connected |
| 14.54 |
SoL*=madd |
FUKKKKKKK |
| 14.58 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 14.58 |
SoL*=madd |
yo assault |
| 14.67 |
[mXc]Ässåùlt° |
sup mad |
| 14.75 |
[mXc]Ässåùlt° |
brotha |
| 15.05 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL*=madd with a Shock Rifle |
| 15.14 |
tiny.avenger |
Killed -Kabronator- with a Shock Rifle |
| 15.18 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 15.19 |
Dee3 |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a Flak Cannon |
| 15.19 |
SoL*=madd |
the partys starting yeee |
| 15.36 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Robotron with a DamType_ShockBeam |
| 15.45 |
SOL{K3RIUM |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a DamType_ShockBeam |
| 15.46 |
-Kabronator- |
100 |
| 15.51 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 15.81 |
-Kabronator- |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 15.85 |
Robotron |
Headshot [mXc]Ässåùlt° with a DamTypeHeadshot |
| 15.86 |
[mXc]Ässåùlt° |
high |
| 15.99 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Dee3 with a Shock Rifle |
| 16.04 |
Robotron |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 16.07 |
tiny.avenger |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_ShockBeam |
| 16.09 |
Robotron |
Killed -Kabronator- with a DamType_ShockBeam |
| 16.12 |
SOL{K3RIUM |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a DamType_ShockBeam |
| 16.19 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 16.21 |
SoL[PEACEandLOVE |
np |
| 16.45 |
SoL*=madd |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 16.65 |
-Kabronator- |
Killed Dee3 with a Flak Cannon |
| 16.83 |
Robotron |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_Rocket |
| 16.84 |
SoL*=madd |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 16.98 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Robotron with a DamType_SniperShot |
| 17.04 |
SOL{K3RIUM |
Killed -Kabronator- with a DamType_SniperShot |
| 17.07 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL*=madd with a Flak Cannon |
| 17.25 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 17.31 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 17.32 |
[mXc]Ässåùlt° |
yay] |
| 17.35 |
[mXc]Ässåùlt° |
yay |
| 17.49 |
SoL*=madd |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 17.60 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL*=madd with a Flak Cannon |
| 17.71 |
tiny.avenger |
nothing says good game play like a 200 ping |
| 17.73 |
tiny.avenger |
yay |
| 17.80 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Dee3 with a DamType_SniperShot |
| 17.86 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 18.20 |
SoL*=madd |
Killed Robotron with a DamType_SniperShot |
| 18.25 |
[mXc]Ässåùlt° |
may the force be with you |
| 18.26 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 18.54 |
SoL*=madd |
Killed Dee3 with a DamType_SniperShot |
| 18.57 |
SoL*=madd |
Headshot SOL{K3RIUM with a DamTypeHeadshot |
| 18.69 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Robotron with a DamType_ShockBall |
| 18.70 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 18.77 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 19.11 |
tiny.avenger |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a Flak Cannon |
| 19.15 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 19.18 |
Dee3 |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 19.22 |
Robotron |
Suicided with a Flak Cannon |
| 19.29 |
Robotron |
? |
| 19.34 |
SOL{K3RIUM |
Killed [mXc]Ässåùlt° with a DamType_SniperShot |
| 19.36 |
SoL*=madd |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 19.38 |
[mXc]Ässåùlt° |
hs |
| 19.63 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed Dee3 with a DamType_SniperShot |
| 19.66 |
SoL*=madd |
Suicided with a Flak Cannon |
| 19.69 |
[mXc]Ässåùlt° |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 19.75 |
tiny.avenger |
ugondie2 |
| 19.76 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 19.76 |
|
Game Ended - Team Score Limit |