Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-AM-Murk_][_B1 on Sun, Aug 03 2025 at 8:04:52 PM |
Minutes |
Player |
Text |
-0.98 |
SoL{Klunx9070 |
Connected |
-0.98 |
SoL{Klunx9070 |
Team Change to Red Team |
-0.97 |
SoL°Sledge |
Connected |
-0.97 |
SoL°Sledge |
Team Change to Blue Team |
-0.96 |
SoL*=madd |
Connected |
-0.96 |
SoL*=madd |
Team Change to Red Team |
-0.95 |
Mitz |
Connected |
-0.95 |
Mitz |
Team Change to Blue Team |
-0.94 |
SoL{DesTineD |
Connected |
-0.94 |
SoL{DesTineD |
Team Change to Blue Team |
-0.94 |
Basic_Channel |
Connected |
-0.94 |
Basic_Channel |
Team Change to Red Team |
-0.91 |
oxycodone30mg+ |
Connected |
-0.91 |
oxycodone30mg+ |
Team Change to Red Team |
-0.91 |
Dead_Dredd |
Connected |
-0.91 |
Dead_Dredd |
Team Change to Blue Team |
-0.88 |
SoL{P@t |
Connected |
-0.88 |
SoL{P@t |
Team Change to Red Team |
-0.45 |
SoL{Klunx9070 |
l-gimme |
-0.36 |
SoL{DesTineD |
women only care about money... |
-0.26 |
oxycodone30mg+ |
facts |
-0.25 |
SoL{Klunx9070 |
no true |
-0.10 |
SoL{Klunx9070 |
they want the D |
-0.07 |
oxycodone30mg+ |
my wife for sure |
-0.06 |
oxycodone30mg+ |
Team Change to Blue Team |
-0.06 |
Dead_Dredd |
Team Change to Red Team |
-0.06 |
SoL{Klunx9070 |
Team Change to Blue Team |
-0.06 |
SoL*=madd |
Team Change to Blue Team |
-0.06 |
Mitz |
Team Change to Red Team |
-0.03 |
SoL{P@t |
gold diggers |
0.00 |
|
Game Start |
0.18 |
SoL{DesTineD |
mines only happy when i give her money or buy her something |
0.31 |
Basic_Channel |
Knocked SoL{Klunx9070 off a ledge |
0.38 |
Basic_Channel |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
0.49 |
SoL{P@t |
Killed oxycodone30mg+ with a DamType_MinigunBullet |
0.55 |
Dead_Dredd |
Killed SoL{DesTineD with a Shock Rifle |
0.60 |
oxycodone30mg+ |
same here |
0.62 |
Basic_Channel |
Killed SoL°Sledge with a DamType_LinkShaft |
0.68 |
|
Red Team Scored Frag! |
1.07 |
SoL*=madd |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
1.09 |
SoL{DesTineD |
mines got 200k n doesnt want to help me pay bills! damn cunt! |
1.10 |
Dead_Dredd |
Killed SoL{DesTineD with a Flak Cannon |
1.13 |
Basic_Channel |
Killed oxycodone30mg+ with a DamType_ShockBeam |
1.21 |
SoL{DesTineD |
Suicided |
1.21 |
SoL{DesTineD |
Disconnected |
1.30 |
SoL°Sledge |
Killed Basic_Channel with a DamType_SniperShot |
1.32 |
SoL{Klunx9070 |
Killed Mitz with a DamType_Rocket |
1.47 |
oxycodone30mg+ |
how old r u |
1.87 |
SoL{Klunx9070 |
Killed Dead_Dredd with a DamType_Rocket |
1.94 |
|
Blue Team Scored Frag! |
1.99 |
SoL{Klunx9070 |
sit |
2.12 |
SoL{P@t |
Killed oxycodone30mg+ with a Shock Rifle |
2.37 |
SoL{Klunx9070 |
Killed Dead_Dredd with a DamType_Rocket |
2.38 |
oxycodone30mg+ |
anyone younger than 32 here lol |
2.38 |
Basic_Channel |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
2.83 |
SoL*=madd |
Killed Basic_Channel with a Shock Rifle |
2.89 |
Mitz |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_ShockBeam |
2.90 |
SoL*=madd |
Suicided with a Flak Cannon |
2.95 |
SoL*=madd |
yer |
3.01 |
SoL°Sledge |
Killed Dead_Dredd with a DamType_SniperShot |
3.09 |
SoL{P@t |
Killed SoL°Sledge with a DamType_MinigunBullet |
3.43 |
Dead_Dredd |
Killed oxycodone30mg+ with a Shock Rifle |
3.50 |
|
Red Team Scored Frag! |
3.76 |
Mitz |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
3.81 |
Basic_Channel |
Killed SoL°Sledge with a DamType_ShockBeam |
3.85 |
Dead_Dredd |
Killed oxycodone30mg+ with a DamType_ShockBeam |
4.09 |
SoL{P@t |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_MinigunBullet |
4.14 |
|
Red Team Scored Frag! |
4.30 |
SoL*=madd |
Killed SoL{P@t with a DamType_Rocket |
4.39 |
Mitz |
Killed SoL°Sledge with a DamType_ShockBeam |
4.59 |
Mitz |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_ShockBeam |
4.62 |
oxycodone30mg+ |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
4.63 |
SoL*=madd |
Killed Mitz with a DamType_Rocket |
4.67 |
Mitz |
oh |
4.78 |
SoL°Sledge |
RES |
4.84 |
Basic_Channel |
Killed oxycodone30mg+ with a DamType_SniperShot |
4.88 |
Mitz |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
5.09 |
SoL{P@t |
Killed SoL°Sledge with a Flak Cannon |
5.13 |
SoL°Sledge |
fuk |
5.15 |
|
Red Team Scored Frag! |
5.40 |
SoL*=madd |
Killed Dead_Dredd with a DamType_Rocket |
5.43 |
SoL{Klunx9070 |
Killed SoL{P@t with a Flak Cannon |
5.55 |
oxycodone30mg+ |
Killed Basic_Channel with a DamType_Rocket |
5.71 |
Mitz |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_ShockBeam |
5.85 |
oxycodone30mg+ |
Killed Mitz with a DamType_ShockBeam |
5.90 |
|
Blue Team Scored Frag! |
6.11 |
Mitz |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_ShockBeam |
6.34 |
SoL*=madd |
Killed SoL{P@t with a Shock Rifle |
6.51 |
Basic_Channel |
Killed oxycodone30mg+ with a DamType_MinigunBullet |
6.79 |
Basic_Channel |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
6.85 |
Dead_Dredd |
Killed SoL°Sledge with a DamType_LinkShaft |
6.85 |
SoL°Sledge |
Killed Dead_Dredd with a Flak Cannon |
6.89 |
SoL{Klunx9070 |
nt |
6.91 |
|
Red Team Scored Frag! |
7.06 |
SoL{Klunx9070 |
Headshot Dead_Dredd with a DamTypeHeadshot |
7.12 |
Mitz |
Killed SoL°Sledge with a DamType_ShockBeam |
7.28 |
Basic_Channel |
Killed oxycodone30mg+ with a DamType_ShockBeam |
7.29 |
Mitz |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_ShockBeam |
7.32 |
SoL*=madd |
Killed Mitz with a DamType_ShockBeam |
7.35 |
Mitz |
ah |
7.42 |
SoL*=madd |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
7.68 |
oxycodone30mg+ |
Killed Dead_Dredd with a DamType_SniperShot |
7.83 |
SoL*=madd |
Killed Basic_Channel with a DamType_ShockBeam |
7.89 |
Mitz |
Killed SoL*=madd with a Flak Cannon |
7.95 |
Mitz |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_ShockBeam |
8.19 |
SoL*=madd |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
8.22 |
Mitz |
Killed SoL°Sledge with a DamType_ShockBeam |
8.31 |
Basic_Channel |
Killed oxycodone30mg+ with a DamType_ShockBeam |
8.34 |
Mitz |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
8.50 |
Mitz |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_SniperShot |
8.56 |
|
Red Team Scored Frag! |
8.81 |
SoL{Klunx9070 |
Killed SoL{P@t with a DamType_Rocket |
8.93 |
SoL*=madd |
Killed Mitz with a DamType_Rocket |
8.96 |
Mitz |
oh |
9.08 |
Mitz |
that was unfortunate timing |
9.12 |
SoL*=madd |
Killed Dead_Dredd with a DamType_ShockBeam |
9.25 |
SoL{Klunx9070 |
Killed SoL{P@t with a Flak Cannon |
9.41 |
oxycodone30mg+ |
Killed Basic_Channel with a DamType_SniperShot |
9.48 |
|
Blue Team Scored Frag! |
9.67 |
SoL*=madd |
Killed Mitz with a Shock Rifle |
9.85 |
oxycodone30mg+ |
Headshot SoL{P@t with a DamTypeHeadshot |
9.88 |
Dead_Dredd |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_ShockBeam |
9.97 |
oxycodone30mg+ |
Killed Mitz with a DamType_MinigunBullet |
10.02 |
Mitz |
rip |
10.11 |
SoL*=madd |
Killed Basic_Channel with a DamType_SniperShot |
10.18 |
SoL°Sledge |
Killed Dead_Dredd with a DamType_SniperShot |
10.25 |
|
Blue Team Scored Frag! |
10.69 |
Mitz |
Killed oxycodone30mg+ with a Flak Cannon |
10.80 |
SoL°Sledge |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
10.81 |
Dead_Dredd |
Headshot SoL*=madd with a DamTypeHeadshot |
10.97 |
oxycodone30mg+ |
Killed Mitz with a DamType_ShockBeam |
11.02 |
Basic_Channel |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_ShockBeam |
11.11 |
SoL*=madd |
Killed Dead_Dredd with a DamType_SniperShot |
11.13 |
Mitz |
3v1 always lol |
11.22 |
SoL°Sledge |
Killed Basic_Channel with a DamType_SniperShot |
11.25 |
Dead_Dredd |
Killed oxycodone30mg+ with a Shock Rifle |
11.34 |
Mitz |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
11.39 |
Mitz |
Killed SoL°Sledge with a DamType_SniperShot |
11.61 |
SoL{Klunx9070 |
Suicided with a DamType_Rocket |
11.66 |
SoL{Klunx9070 |
hehe |
11.68 |
|
Red Team Scored Frag! |
11.96 |
Mitz |
Killed SoL°Sledge with a DamType_ShockBeam |
12.26 |
SoL{Klunx9070 |
Killed SoL{P@t with a DamType_Rocket |
12.43 |
SoL*=madd |
Killed Mitz with a DamType_ShockBeam |
12.45 |
Basic_Channel |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_ShockBeam |
12.63 |
SoL*=madd |
Killed Dead_Dredd with a DamType_ShockBeam |
12.68 |
SoL°Sledge |
Killed Basic_Channel with a DamType_SniperShot |
12.78 |
SoL{Klunx9070 |
happens |
12.92 |
SoL*=madd |
Killed SoL{P@t with a DamType_Rocket |
13.10 |
Mitz |
Killed SoL°Sledge with a DamType_SniperShot |
13.25 |
Dead_Dredd |
Killed SoL*=madd with a DamType_Rocket |
13.33 |
SoL{Klunx9070 |
Killed Dead_Dredd with a DamType_Rocket |
13.41 |
oxycodone30mg+ |
Killed Mitz with a DamType_SniperShot |
13.44 |
Mitz |
man |
13.81 |
SoL*=madd |
Killed SoL{P@t with a DamType_Rocket |
13.89 |
Basic_Channel |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_ShockBeam |
14.00 |
SoL°Sledge |
Killed Basic_Channel with a DamType_ShockBeam |
14.21 |
SoL}2TooKes* |
Connected |
14.26 |
Mitz |
Killed oxycodone30mg+ with a DamType_ShockBeam |
14.28 |
Dead_Dredd |
Suicided with a DamType_Overtime |
14.39 |
Mitz |
Headshot SoL{Klunx9070 with a DamTypeHeadshot |
14.49 |
SoL{Klunx9070 |
nfs |
14.52 |
SoL*=madd |
Killed Mitz with a DamType_SniperShot |
14.57 |
MedicCQ |
Connected |
14.57 |
Mitz |
ty |
14.58 |
|
Blue Team Scored Frag! |
14.69 |
SoL}2TooKes* |
hola |
14.74 |
SoL*=madd |
hola |
14.97 |
MedicCQ |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_SniperShot |
14.99 |
Basic_Channel |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
15.01 |
SoL{P@t |
Killed SoL{Klunx9070 with a Shock Rifle |
15.02 |
SoL°Sledge |
Killed MedicCQ with a DamType_Rocket |
15.02 |
SoL°Sledge |
Suicided with a DamType_Rocket |
15.10 |
SoL{Se7en |
Connected |
15.16 |
Mitz |
Killed oxycodone30mg+ with a DamType_ShockBeam |
15.17 |
SoL{Se7en |
hji |
15.22 |
|
Red Team Scored Frag! |
15.27 |
SoL{Klunx9070 |
se7en |
15.28 |
SoL*=madd |
yo |
15.35 |
SoL{Klunx9070 |
Killed Dead_Dredd with a DamType_Rocket |
15.39 |
Mitz |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
15.39 |
SoL{P@t |
hey |
15.39 |
oxycodone30mg+ |
Killed SoL{P@t with a Flak Cannon |
15.62 |
SoL{Se7en |
Killed Mitz with a DamType_SniperShot |
15.63 |
SoL}2TooKes* |
Killed Basic_Channel with a DamType_ShockBeam |
15.67 |
Mitz |
rip. |
15.71 |
SoL°Sledge |
Killed MedicCQ with a DamType_SniperShot |
15.77 |
|
Blue Team Scored Frag! |
15.80 |
SoL}2TooKes* |
horse |
15.98 |
SoL*=madd |
Killed MedicCQ with a DamType_SniperShot |
15.99 |
SoL{Klunx9070 |
Killed Basic_Channel with a DamType_Rocket |
15.99 |
SoL{Klunx9070 |
Suicided with a DamType_Rocket |
16.00 |
Dead_Dredd |
Killed SoL°Sledge with a DamType_ShockBeam |
16.20 |
Mitz |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
16.24 |
SoL{Se7en |
Killed Dead_Dredd with a DamType_Rocket |
16.25 |
SoL}2TooKes* |
Killed SoL{P@t with a DamType_Rocket |
16.30 |
SoL}2TooKes* |
Killed Mitz with a DamType_SniperShot |
16.47 |
SoL{P@t |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_MinigunBullet |
16.61 |
SoL{P@t |
Killed SoL{Klunx9070 with a Rocket Launcher |
16.64 |
SoL°Sledge |
Killed Mitz with a DamType_ShockBeam |
16.67 |
SoL{P@t |
Killed SoL{Se7en with a Rocket Launcher |
16.73 |
SoL*=madd |
Suicided with a DamType_Rocket |
16.77 |
SoL°Sledge |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
16.79 |
SoL*=madd |
oh fuck |
16.90 |
MedicCQ |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_SniperShot |
17.04 |
MedicCQ |
Killed SoL°Sledge with a DamType_ShockBeam |
17.25 |
SoL{Se7en |
Killed Dead_Dredd with a DamType_MinigunBullet |
17.27 |
Basic_Channel |
Killed oxycodone30mg+ with a DamType_Rocket |
17.28 |
SoL}2TooKes* |
godlike |
17.28 |
SoL{Se7en |
Killed Basic_Channel with a DamType_MinigunBullet |
17.45 |
SoL{Se7en |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
17.49 |
MedicCQ |
Killed SoL{Se7en with a DamType_SniperShot |
17.53 |
oxycodone30mg+ |
Killed Mitz with a DamType_SniperShot |
17.59 |
Mitz |
yawn |
17.68 |
-Kabronator- |
Connected |
17.70 |
Basic_Channel |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
17.82 |
MedicCQ |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
17.96 |
SoL{Se7en |
Killed Dead_Dredd with a DamType_SniperShot |
17.99 |
Basic_Channel |
Killed SoL{Se7en with a DamType_ShockBeam |
18.14 |
-Kabronator- |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_SniperShot |
18.15 |
SoL{P@t |
Suicided with a DamType_Overtime |
18.15 |
-Kabronator- |
Suicided with a DamType_Overtime |
18.15 |
Mitz |
Suicided with a DamType_Overtime |
18.19 |
MedicCQ |
Killed SoL°Sledge with a DamType_SniperShot |
18.25 |
MedicCQ |
Killed oxycodone30mg+ with a DamType_SniperShot |
18.32 |
|
Red Team Scored Frag! |
18.33 |
SoL}2TooKes* |
=sus |
18.72 |
SoL{Se7en |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
18.76 |
Mitz |
Killed oxycodone30mg+ with a Shock Rifle |
18.77 |
MedicCQ |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
18.78 |
SoL{Se7en |
Killed Mitz with a DamType_ShockBeam |
18.81 |
-Kabronator- |
Killed SoL{Se7en with a DamType_MinigunBullet |
18.82 |
Dead_Dredd |
Killed SoL°Sledge with a DamType_BioGlob |
18.83 |
SoL*=madd |
Killed -Kabronator- with a DamType_ShockBeam |
18.86 |
SoL*=madd |
Killed Basic_Channel with a DamType_ShockBeam |
18.90 |
SoL*=madd |
Headshot MedicCQ with a DamTypeHeadshot |
18.94 |
SoL{P@t |
Killed SoL*=madd with a DamType_MinigunBullet |
18.95 |
MedicCQ |
ns |
18.95 |
Player 30 |
Connected |
19.06 |
SoL*=madd |
ty |
19.23 |
SoL{Klunx9070 |
Killed Dead_Dredd with a DamType_Rocket |
19.31 |
Basic_Channel |
Killed SoL{Se7en with a DamType_ShockBeam |
19.34 |
SoL°Sledge |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
19.36 |
SoL}2TooKes* |
Killed Basic_Channel with a DamType_SniperShot |
19.42 |
MedicCQ |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_ShockBeam |
19.42 |
oxycodone30mg+ |
Killed MedicCQ with a DamType_SniperShot |
19.84 |
SoL{Klunx9070 |
Killed -Kabronator- with a DamType_Rocket |
19.98 |
SoL}2TooKes* |
Killed Basic_Channel with a DamType_ShockBeam |
19.99 |
SoL{Se7en |
Killed Mitz with a DamType_LinkShaft |
20.05 |
Mitz |
puss |
20.14 |
Dead_Dredd |
Killed SoL}2TooKes* with a Shock Rifle |
20.14 |
Mitz |
|
20.16 |
SoL°Sledge |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
20.17 |
SoL}2TooKes* |
:o |
20.24 |
Mitz |
|
20.34 |
Mitz |
|
20.46 |
MedicCQ |
Killed SoL°Sledge with a DamType_ShockBeam |
20.48 |
-Kabronator- |
^5AMP ^7up in ^510 ^7seconds |
20.63 |
SoL*=madd |
Killed Dead_Dredd with a DamType_SniperShot |
20.63 |
SoL}2TooKes* |
Killed Basic_Channel with a Flak Cannon |
20.64 |
MedicCQ |
Killed SoL{Se7en with a DamType_SniperShot |
20.70 |
Mitz |
Killed SoL{Klunx9070 with a DamType_ShockBeam |
20.72 |
-Kabronator- |
Headshot SoL*=madd with a DamTypeHeadshot |
20.78 |
MedicCQ |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_SniperShot |
20.81 |
MedicCQ |
Killed Player 30 with a DamType_SniperShot |
20.88 |
SoL{P@t |
Killed oxycodone30mg+ with a Rocket Launcher |
20.92 |
SoL{Se7en |
gg |
20.94 |
|
Red Team Scored Frag! |
20.94 |
|
Game Ended - Team Score Limit |