Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-Under_LE-2009 on Tue, Aug 12 2025 at 9:14:35 PM |
Minutes |
Player |
Text |
-0.98 |
brofessor.X |
Connected |
-0.98 |
brofessor.X |
Team Change to Red Team |
-0.98 |
SoL}2TooKes* |
Connected |
-0.98 |
SoL}2TooKes* |
Team Change to Blue Team |
-0.97 |
=necro |
Connected |
-0.97 |
=necro |
Team Change to Red Team |
-0.97 |
SoL{DesTineD |
Connected |
-0.97 |
SoL{DesTineD |
Team Change to Blue Team |
-0.97 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Connected |
-0.97 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Team Change to Red Team |
-0.89 |
Sub-Zero |
Connected |
-0.89 |
Sub-Zero |
Team Change to Blue Team |
-0.80 |
SOL{K3RIUM |
Connected |
-0.80 |
SOL{K3RIUM |
Team Change to Red Team |
-0.06 |
SOL{K3RIUM |
Team Change to Blue Team |
-0.06 |
SoL{DesTineD |
Team Change to Red Team |
0.00 |
|
Game Start |
0.31 |
brofessor.X |
Killed Sub-Zero with a DamType_ShockBeam |
0.32 |
SoL{DesTineD |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
0.70 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Headshot SoL}2TooKes* with a DamTypeHeadshot |
0.75 |
|
Red Team Scored Frag! |
1.01 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
1.01 |
=necro |
Killed Sub-Zero with a DamType_ShockBeam |
1.20 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
1.27 |
|
Red Team Scored Frag! |
1.27 |
SoL*GT.Reyes |
Connected |
1.54 |
brofessor.X |
Headshot SoL}2TooKes* with a DamTypeHeadshot |
1.57 |
SOL{K3RIUM |
Headshot SoL{DesTineD with a DamTypeHeadshot |
1.58 |
SoL}2TooKes* |
bs |
1.63 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
1.63 |
=necro |
Killed SoL*GT.Reyes with a Shock Rifle |
1.74 |
brofessor.X |
Killed Sub-Zero with a DamType_SniperShot |
1.82 |
|
Red Team Scored Frag! |
2.05 |
SOL{K3RIUM |
Killed brofessor.X with a DamType_SniperShot |
2.08 |
Sub-Zero |
Headshot RèÑèGàDè'-.-' with a DamTypeHeadshot |
2.08 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed Sub-Zero with a DamType_Rocket |
2.13 |
SOL{K3RIUM |
Killed =necro with a DamType_SniperShot |
2.59 |
SoL}2TooKes* |
Headshot SoL{DesTineD with a DamTypeHeadshot |
2.74 |
Sub-Zero |
Killed =necro with a DamType_ShockBeam |
2.81 |
|
Blue Team Scored Frag! |
3.10 |
Sub-Zero |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
3.13 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
3.17 |
SOL{K3RIUM |
Killed =necro with a DamType_ShockBeam |
3.21 |
SoL{DesTineD |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
3.27 |
SOL{K3RIUM |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
3.29 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed Sub-Zero with a DamType_ShockBeam |
3.39 |
SoL*GT.Reyes |
Killed brofessor.X with a Shock Rifle |
3.39 |
=necro |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_SniperShot |
3.41 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
3.45 |
SOL{K3RIUM |
Killed RèÑèGàDè'-.-' with a DamType_SniperShot |
3.53 |
=necro |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
3.54 |
SOL{K3RIUM |
Killed =necro with a Flak Cannon |
3.58 |
SoL*GT.Reyes |
ns |
3.59 |
=necro |
!' |
3.63 |
SOL{K3RIUM |
ty |
3.85 |
=necro |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
3.94 |
SOL{K3RIUM |
Killed brofessor.X with a Shock Rifle |
3.95 |
=necro |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
4.03 |
Sub-Zero |
Killed =necro with a DamType_ShockBall |
4.04 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed Sub-Zero with a DamType_ShockBeam |
4.41 |
brofessor.X |
Killed Sub-Zero with a DamType_SniperShot |
4.46 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
4.53 |
|
Red Team Scored Frag! |
4.59 |
=necro |
Titanic |
4.78 |
SoL}2TooKes* |
Killed =necro with a DamType_ShockBeam |
4.84 |
SoL{DesTineD |
Headshot SOL{K3RIUM with a DamTypeHeadshot |
4.90 |
SoL*GT.Reyes |
Killed brofessor.X with a DamType_SniperShot |
4.90 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
5.03 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed Sub-Zero with a DamType_ShockBeam |
5.10 |
SoL*GT.Reyes |
Killed RèÑèGàDè'-.-' with a DamType_SniperShot |
5.41 |
brofessor.X |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_Rocket |
5.48 |
|
Red Team Scored Frag! |
5.59 |
Sub-Zero |
Killed RèÑèGàDè'-.-' with a DamType_SniperShot |
5.64 |
Sub-Zero |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_SniperShot |
5.79 |
brofessor.X |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_MinigunBullet |
5.82 |
Sub-Zero |
Killed brofessor.X with a DamType_SniperShot |
5.98 |
SoL}2TooKes* |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_SniperShot |
6.14 |
SoL*=madd |
Connected |
6.15 |
SoL}2TooKes* |
|
6.22 |
SoL}2TooKes* |
Headshot =necro with a DamTypeHeadshot |
6.29 |
|
Blue Team Scored Frag! |
6.48 |
SOL{K3RIUM |
Headshot SoL{DesTineD with a DamTypeHeadshot |
6.62 |
Sub-Zero |
Headshot =necro with a DamTypeHeadshot |
6.63 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
6.66 |
brofessor.X |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
6.70 |
=necro |
titantic2 |
6.74 |
SoL}2TooKes* |
Killed RèÑèGàDè'-.-' with a DamType_SniperShot |
6.76 |
brofessor.X |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
6.85 |
SOL{K3RIUM |
Killed brofessor.X with a DamType_ShockBeam |
6.91 |
|
Blue Team Scored Frag! |
6.96 |
=necro |
Titanic2 |
7.15 |
SoL*=madd |
Headshot RèÑèGàDè'-.-' with a DamTypeHeadshot |
7.17 |
Sub-Zero |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
7.21 |
SoL*GT.Reyes |
Killed brofessor.X with a DamType_Rocket |
7.27 |
=necro |
Killed Sub-Zero with a DamType_ShockBeam |
7.44 |
SoL*=madd |
Killed =necro with a DamType_ShockBeam |
7.50 |
|
Blue Team Scored Frag! |
7.63 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
7.71 |
brofessor.X |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
7.89 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
7.93 |
Sub-Zero |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
8.13 |
brofessor.X |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
8.23 |
SoL{DesTineD |
|
8.37 |
=necro |
Killed Sub-Zero with a Shock Rifle |
8.41 |
SoL*=madd |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_Rocket |
8.52 |
=necro |
Killed SoL*=madd with a Flak Cannon |
8.58 |
|
Red Team Scored Frag! |
8.84 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
8.93 |
Sub-Zero |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
9.03 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
9.05 |
=necro |
Killed Sub-Zero with a DamType_SniperShot |
9.09 |
=necro |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
9.21 |
brofessor.X |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
9.28 |
|
Red Team Scored Frag! |
9.54 |
cybz |
Connected |
9.56 |
=necro |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
9.60 |
Sub-Zero |
Killed brofessor.X with a DamType_SniperShot |
9.62 |
SoL*GT.Reyes |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_Rocket |
9.65 |
Sub-Zero |
Killed =necro with a DamType_SniperShot |
9.70 |
SoL}2TooKes* |
Headshot cybz with a DamTypeHeadshot |
9.78 |
SoL}2TooKes* |
Killed RèÑèGàDè'-.-' with a DamType_Rocket |
9.85 |
|
Blue Team Scored Frag! |
10.04 |
cybz |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
10.18 |
cybz |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
10.20 |
brofessor.X |
Killed Sub-Zero with a DamType_SniperShot |
10.23 |
SoL{DesTineD |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
10.38 |
cybz |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_SniperShot |
10.45 |
|
Red Team Scored Frag! |
10.70 |
SoL}2TooKes* |
Killed =necro with a DamType_SniperShot |
10.75 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed Sub-Zero with a DamType_SniperShot |
10.76 |
SoL*=madd |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_SniperShot |
10.79 |
brofessor.X |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
10.85 |
cybz |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
10.91 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
10.92 |
cybz |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
10.96 |
brofessor.X |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
10.98 |
Sub-Zero |
Killed brofessor.X with a DamType_ShockBeam |
11.03 |
cybz |
Killed Sub-Zero with a DamType_ShockBeam |
11.07 |
SOL{K3RIUM |
Killed cybz with a Flak Cannon |
11.14 |
SOL{K3RIUM |
Headshot SoL{DesTineD with a DamTypeHeadshot |
11.26 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
11.36 |
SoL*=madd |
Killed RèÑèGàDè'-.-' with a Flak Cannon |
11.39 |
=necro |
Headshot Sub-Zero with a DamTypeHeadshot |
11.59 |
SoL{DesTineD |
Headshot SoL*=madd with a DamTypeHeadshot |
11.71 |
SoL*GT.Reyes |
Killed =necro with a Flak Cannon |
11.73 |
SoL*GT.Reyes |
Killed brofessor.X with a Flak Cannon |
11.74 |
SOL{K3RIUM |
Killed RèÑèGàDè'-.-' with a Flak Cannon |
11.75 |
cybz |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_SniperShot |
11.91 |
SoL{DesTineD |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_MinigunBullet |
12.03 |
brofessor.X |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
12.08 |
|
Red Team Scored Frag! |
12.34 |
SoL*GT.Reyes |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_Rocket |
12.44 |
cybz |
Killed Sub-Zero with a DamType_ShockBeam |
12.59 |
cybz |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
12.63 |
SoL*GT.Reyes |
Killed =necro with a DamType_Rocket |
12.67 |
SoL*=madd |
Killed brofessor.X with a DamType_SniperShot |
12.74 |
SoL}2TooKes* |
Killed cybz with a DamType_SniperShot |
12.81 |
SoL*=madd |
Headshot RèÑèGàDè'-.-' with a DamTypeHeadshot |
12.87 |
|
Blue Team Scored Frag! |
13.08 |
cybz |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
13.08 |
brofessor.X |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
13.15 |
SoL*GT.Reyes |
Killed brofessor.X with a DamType_SniperShot |
13.20 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
13.24 |
SoL}2TooKes* |
Killed =necro with a Flak Cannon |
13.26 |
Sub-Zero |
Killed cybz with a DamType_ShockBeam |
13.50 |
cybz |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
13.73 |
cybz |
Killed Sub-Zero with a DamType_SniperShot |
13.81 |
SOL{K3RIUM |
Killed cybz with a DamType_ShockBeam |
13.87 |
brofessor.X |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_SniperShot |
13.93 |
brofessor.X |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
14.17 |
SoL}2TooKes* |
wow |
14.22 |
RèÑèGàDè'-.-' |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_SniperShot |
14.28 |
|
Red Team Scored Frag! |
14.28 |
|
Game Ended - Team Score Limit |