Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-1on1-Lea_ESWC2k5 on Sun, Sep 07 2025 at 12:44:08 AM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -0.97 |
MedicCQ |
Connected |
| -0.97 |
MedicCQ |
Team Change to Red Team |
| -0.97 |
SoL°Burr!to |
Connected |
| -0.97 |
SoL°Burr!to |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
{SOL}THUMPER! |
Connected |
| -0.97 |
{SOL}THUMPER! |
Team Change to Red Team |
| -0.96 |
N.X. |
Connected |
| -0.96 |
N.X. |
Team Change to Blue Team |
| -0.96 |
BLøøD»BâTH»[F] |
Connected |
| -0.96 |
BLøøD»BâTH»[F] |
Team Change to Red Team |
| -0.94 |
-Kabronator- |
Connected |
| -0.94 |
-Kabronator- |
Team Change to Blue Team |
| -0.93 |
Aryss |
Connected |
| -0.93 |
Aryss |
Team Change to Red Team |
| -0.73 |
SoL*GT.Reyes |
Connected |
| -0.73 |
SoL*GT.Reyes |
Team Change to Blue Team |
| -0.61 |
{SOL}THUMPER! |
Disconnected |
| -0.59 |
=A!M=Wixô! |
Connected |
| -0.59 |
=A!M=Wixô! |
Team Change to Red Team |
| -0.49 |
SoL*GT.Reyes |
wixo bb |
| -0.40 |
GUNZA |
Connected |
| -0.40 |
GUNZA |
Team Change to Red Team |
| -0.39 |
SoL*GT.Reyes |
te voy hacer mia |
| -0.28 |
=A!M=Wixô! |
hahaha |
| -0.17 |
=A!M=Wixô! |
Disconnected |
| -0.15 |
-Kabronator- |
putos |
| -0.04 |
SoL*GT.Reyes |
sho |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.02 |
{SOL}THUMPER! |
Connected |
| 0.06 |
-Kabronator- |
sup |
| 0.15 |
MedicCQ |
Killed SoL°Burr!to with a Shock Rifle |
| 0.17 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 0.22 |
-Kabronator- |
Killed MedicCQ with a DamType_SniperShot |
| 0.23 |
SoL°Burr!to |
medic hurt |
| 0.27 |
SoL°Burr!to |
ns |
| 0.32 |
SoL*GT.Reyes |
Killed GUNZA with a DamType_Rocket |
| 0.35 |
SoL°Burr!to |
ns! |
| 0.44 |
Aryss |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_SniperShot |
| 0.52 |
{SOL}THUMPER! |
Killed N.X. with a Flak Cannon |
| 0.62 |
Aryss |
gn |
| 0.63 |
{SOL}THUMPER! |
Killed -Kabronator- with a DamType_SniperShot |
| 0.70 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 0.76 |
SoL*GT.Reyes |
entra prrA |
| 0.88 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 0.90 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 1.07 |
SoL°Burr!to |
Killed MedicCQ with a DamType_ShockBeam |
| 1.12 |
-Kabronator- |
Killed BLøøD»BâTH»[F] with a DamType_Rocket |
| 1.13 |
GUNZA |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 1.15 |
SoL°Burr!to |
cmon |
| 1.18 |
SoL*GT.Reyes |
Killed Aryss with a DamType_Rocket |
| 1.19 |
SoL°Burr!to |
trap them |
| 1.20 |
=A!M=Wixô! |
Connected |
| 1.23 |
SoL*GT.Reyes |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_Rocket |
| 1.31 |
GUNZA |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_Rocket |
| 1.37 |
-Kabronator- |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 1.41 |
SoL°Burr!to |
ns |
| 1.43 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.51 |
-Kabronator- |
ty |
| 1.55 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 1.59 |
SoL°Burr!to |
Killed Aryss with a DamType_SniperShot |
| 1.61 |
SoL*GT.Reyes |
Killed MedicCQ with a Flak Cannon |
| 1.78 |
=A!M=Wixô! |
Killed BLøøD»BâTH»[F] with a Shock Rifle |
| 1.81 |
N.X. |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 1.92 |
SoL*GT.Reyes |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 1.98 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 2.01 |
SoL°Burr!to |
pro |
| 2.17 |
MedicCQ |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_Rocket |
| 2.19 |
-Kabronator- |
Killed GUNZA with a DamType_Rocket |
| 2.23 |
SoL°Burr!to |
Killed {SOL}THUMPER! with a Shock Rifle |
| 2.33 |
Aryss |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 2.36 |
-Kabronator- |
Killed MedicCQ with a DamType_BioGlob |
| 2.43 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 2.47 |
BLøøD»BâTH»[F] |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 2.49 |
Aryss |
Headshot -Kabronator- with a DamTypeHeadshot |
| 2.61 |
Aryss |
Killed SoL°Burr!to with a Flak Cannon |
| 2.63 |
SoL°Burr!to |
o |
| 2.72 |
BLøøD»BâTH»[F] |
Killed N.X. with a Flak Cannon |
| 2.81 |
Aryss |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_BioGlob |
| 2.81 |
Aryss |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 2.88 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 2.88 |
SoL*GT.Reyes |
paco |
| 3.12 |
Aryss |
Killed SoL*GT.Reyes with a Flak Cannon |
| 3.12 |
SoL°Burr!to |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 3.26 |
SoL°Burr!to |
Killed BLøøD»BâTH»[F] with a Shock Rifle |
| 3.29 |
N.X. |
Killed Aryss with a DamType_ShockBeam |
| 3.40 |
SoL°Burr!to |
Let's Take Higher Ground. |
| 3.40 |
-Kabronator- |
Killed MedicCQ with a Flak Cannon |
| 3.53 |
=A!M=Wixô! |
Killed Aryss with a DamType_ShockBeam |
| 3.71 |
N.X. |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 3.75 |
SoL°Burr!to |
ns |
| 3.78 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 4.00 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 4.04 |
=A!M=Wixô! |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 4.14 |
SoL°Burr!to |
Headshot MedicCQ with a DamTypeHeadshot |
| 4.21 |
-Kabronator- |
Killed BLøøD»BâTH»[F] with a Shock Rifle |
| 4.25 |
SoL°Burr!to |
Killed Aryss with a DamType_SniperShot |
| 4.29 |
N.X. |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 4.36 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 4.36 |
SoL°Burr!to |
pro |
| 4.54 |
SoL*GT.Reyes |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 4.54 |
GUNZA |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_Rocket |
| 4.65 |
-Kabronator- |
Killed BLøøD»BâTH»[F] with a DamType_BioGlob |
| 4.74 |
Aryss |
Killed -Kabronator- with a Flak Cannon |
| 4.74 |
SoL*GT.Reyes |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_BioGlob |
| 4.89 |
N.X. |
Killed Aryss with a DamType_ShockBeam |
| 4.92 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 4.96 |
GUNZA |
Killed SoL*GT.Reyes with a Flak Cannon |
| 5.03 |
SoL°Burr!to |
Killed GUNZA with a DamType_SniperShot |
| 5.03 |
MedicCQ |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_ShockBeam |
| 5.31 |
Aryss |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_Rocket |
| 5.35 |
BLøøD»BâTH»[F] |
Killed -Kabronator- with a Flak Cannon |
| 5.36 |
SoL°Burr!to |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
| 5.43 |
Aryss |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 5.54 |
SoL°Burr!to |
Killed Aryss with a DamType_SniperShot |
| 5.63 |
SoL°Burr!to |
Killed GUNZA with a Flak Cannon |
| 5.74 |
BLøøD»BâTH»[F] |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 5.76 |
SoL°Burr!to |
o |
| 5.85 |
SoL°Burr!to |
help |
| 6.07 |
GUNZA |
Killed SoL*GT.Reyes with a Flak Cannon |
| 6.09 |
-Kabronator- |
Killed BLøøD»BâTH»[F] with a DamType_ShockBeam |
| 6.11 |
SoL°Burr!to |
Killed MedicCQ with a DamType_ShockBeam |
| 6.12 |
N.X. |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 6.12 |
-Kabronator- |
Killed Aryss with a DamType_SniperShot |
| 6.16 |
-Kabronator- |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 6.23 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 6.27 |
SoL°Burr!to |
pro |
| 6.45 |
{SOL}THUMPER! |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_SniperShot |
| 6.50 |
N.X. |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 6.52 |
BLøøD»BâTH»[F] |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_Rocket |
| 6.53 |
GUNZA |
Killed SoL*GT.Reyes with a Flak Cannon |
| 6.54 |
SoL°Burr!to |
pwnt |
| 6.61 |
N.X. |
Killed BLøøD»BâTH»[F] with a DamType_ShockBeam |
| 6.68 |
Aryss |
Killed N.X. with a DamType_LinkShaft |
| 6.68 |
SoL°Burr!to |
Thaw. Radars Top Left Pinpoint Our Locations. |
| 6.78 |
{SOL}THUMPER! |
Killed -Kabronator- with a DamType_MinigunBullet |
| 7.09 |
SoL*=madd |
Connected |
| 7.10 |
MedicCQ |
Headshot =A!M=Wixô! with a DamTypeHeadshot |
| 7.14 |
SoL°Burr!to |
aww |
| 7.17 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 7.24 |
SoL°Burr!to |
Let's Take Higher Ground. |
| 7.33 |
SoL*=madd |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 7.35 |
SoL°Burr!to |
o |
| 7.37 |
N.X. |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
| 7.43 |
BLøøD»BâTH»[F] |
Killed N.X. with a DamType_BioGlob |
| 7.46 |
MedicCQ |
Suicided with a Shock Rifle |
| 7.53 |
SoL*=madd |
Killed -Kabronator- with a DamType_Rocket |
| 7.56 |
SoL°Burr!to |
Let's Take Higher Ground. |
| 7.70 |
Aryss |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_SniperShot |
| 7.71 |
SoL*GT.Reyes |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 7.74 |
SoL°Burr!to |
aww |
| 7.96 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 7.97 |
N.X. |
Killed Aryss with a Flak Cannon |
| 8.03 |
SoL*=madd |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_Rocket |
| 8.07 |
{SOL}THUMPER! |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 8.14 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 8.19 |
=A!M=Wixô! |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
| 8.21 |
MedicCQ |
Killed -Kabronator- with a DamType_ShockBeam |
| 8.40 |
SoL°Burr!to |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
| 8.43 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 8.48 |
Aryss |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_SniperShot |
| 8.50 |
SoL*=madd |
low |
| 8.53 |
GUNZA |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 8.56 |
SoL°Burr!to |
cmon |
| 8.66 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL*GT.Reyes with a Flak Cannon |
| 8.66 |
{SOL}THUMPER! |
Suicided with a Flak Cannon |
| 8.70 |
SoL°Burr!to |
o |
| 8.71 |
SoL*GT.Reyes |
ahahahah |
| 8.73 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 8.76 |
SoL°Burr!to |
Let's Take Higher Ground. |
| 8.90 |
Aryss |
Killed =A!M=Wixô! with a Flak Cannon |
| 8.93 |
BLøøD»BâTH»[F] |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_BioGlob |
| 9.00 |
GUNZA |
Killed -Kabronator- with a Shock Rifle |
| 9.06 |
Aryss |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_BioGlob |
| 9.08 |
SoL°Burr!to |
. |
| 9.18 |
Aryss |
Killed N.X. with a Shock Rifle |
| 9.36 |
SoL*=madd |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_SniperShot |
| 9.39 |
SoL°Burr!to |
nt |
| 9.40 |
SoL*GT.Reyes |
lol |
| 9.42 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 9.45 |
SoL°Burr!to |
Let's Take Higher Ground. |
| 9.54 |
SoL*GT.Reyes |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 9.56 |
Aryss |
Killed SoL*GT.Reyes with a Shock Rifle |
| 9.69 |
SoL°Burr!to |
Killed GUNZA with a DamType_Rocket |
| 9.75 |
-Kabronator- |
Killed Aryss with a Flak Cannon |
| 9.82 |
{SOL}THUMPER! |
Killed -Kabronator- with a DamType_AssaultGrenade |
| 9.95 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 9.97 |
SoL°Burr!to |
Killed MedicCQ with a DamType_SniperShot |
| 9.98 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 9.99 |
SoL*=madd |
Killed -Kabronator- with a DamType_SniperShot |
| 10.00 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 10.00 |
MedicCQ |
bruh |
| 10.03 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_BioGlob |
| 10.04 |
MedicCQ |
gs |
| 10.06 |
SoL°Burr!to |
Killed BLøøD»BâTH»[F] with a DamType_ShockBeam |
| 10.08 |
=A!M=Wixô! |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 10.21 |
MedicCQ |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_Rocket |
| 10.24 |
SoL°Burr!to |
o |
| 10.31 |
=A!M=Wixô! |
Killed SoL*=madd with a Flak Cannon |
| 10.35 |
GUNZA |
Killed N.X. with a Shock Rifle |
| 10.39 |
SoL*=madd |
oops |
| 10.42 |
-Kabronator- |
thaw |
| 10.43 |
SoL°Burr!to |
Killed {SOL}THUMPER! with a Shock Rifle |
| 10.48 |
SoL°Burr!to |
Killed Aryss with a DamType_SniperShot |
| 10.59 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_MinigunBullet |
| 10.61 |
{SOL}THUMPER! |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_MinigunBullet |
| 10.62 |
SoL°Burr!to |
to |
| 10.74 |
GUNZA |
Killed -Kabronator- with a DamType_Rocket |
| 10.89 |
Aryss |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_BioGlob |
| 10.93 |
SoL°Burr!to |
nt |
| 10.96 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 11.00 |
SoL°Burr!to |
Let's Take Higher Ground. |
| 11.20 |
{SOL}THUMPER! |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_Rocket |
| 11.21 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 11.25 |
MedicCQ |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 11.29 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL°Burr!to with a Flak Cannon |
| 11.31 |
SoL°Burr!to |
... |
| 11.39 |
GUNZA |
Suicided with a DamType_ShockBall |
| 11.41 |
SoL*=madd |
Killed -Kabronator- with a DamType_SniperShot |
| 11.42 |
SoL°Burr!to |
spread out a bit yarrrrr |
| 11.87 |
MedicCQ |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_Rocket |
| 11.90 |
SoL*GT.Reyes |
lol |
| 11.90 |
SoL°Burr!to |
lol |
| 11.91 |
=A!M=Wixô! |
nt |
| 11.94 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 11.97 |
SoL*GT.Reyes |
hahaha |
| 12.10 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 12.24 |
Aryss |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 12.24 |
SoL°Burr!to |
Killed Aryss with a DamType_Rocket |
| 12.26 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 12.28 |
BLøøD»BâTH»[F] |
Killed -Kabronator- with a DamType_Rocket |
| 12.28 |
MedicCQ |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_ShockBeam |
| 12.29 |
Aryss |
lol |
| 12.32 |
SoL°Burr!to |
Let's Take Higher Ground. |
| 12.33 |
GUNZA |
Killed =A!M=Wixô! with a Shock Rifle |
| 12.37 |
{SOL}THUMPER! |
Killed N.X. with a Flak Cannon |
| 12.38 |
SoL°Burr!to |
teams |
| 12.43 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 12.52 |
{SOL}THUMPER! |
EZ |
| 12.63 |
Aryss |
Killed SoL*GT.Reyes with a Shock Rifle |
| 12.65 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 12.66 |
SoL*=madd |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 12.74 |
Aryss |
Killed -Kabronator- with a DamType_Rocket |
| 12.76 |
Aryss |
Killed N.X. with a Flak Cannon |
| 12.78 |
SoL°Burr!to |
Killed GUNZA with a Shock Rifle |
| 12.91 |
SoL°Burr!to |
Killed Aryss with a DamType_SniperShot |
| 12.95 |
GUNZA |
Headshot =A!M=Wixô! with a DamTypeHeadshot |
| 12.96 |
BLøøD»BâTH»[F] |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
| 13.01 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 13.01 |
MedicCQ |
Killed -Kabronator- with a DamType_ShockBeam |
| 13.07 |
SoL*=madd |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 13.09 |
SoL°Burr!to |
o |
| 13.27 |
Aryss |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_SniperShot |
| 13.44 |
MedicCQ |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_SniperShot |
| 13.51 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 13.58 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 13.67 |
=A!M=Wixô! |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 13.67 |
{SOL}THUMPER! |
Killed GUNZA with a DamType_BioGlob |
| 13.76 |
{SOL}THUMPER! |
Killed BLøøD»BâTH»[F] with a DamType_ShockBall |
| 13.76 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 13.83 |
SoL*GT.Reyes |
Killed Aryss with a DamType_ShockBeam |
| 13.84 |
MedicCQ |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
| 14.02 |
-Kabronator- |
Killed MedicCQ with a DamType_Rocket |
| 14.14 |
SoL°Burr!to |
Killed BLøøD»BâTH»[F] with a DamType_ShockBeam |
| 14.21 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 14.40 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 14.40 |
-Kabronator- |
Killed MedicCQ with a DamType_BioGlob |
| 14.44 |
SoL*=madd |
Headshot N.X. with a DamTypeHeadshot |
| 14.45 |
MedicCQ |
wat |
| 14.49 |
{SOL}THUMPER! |
Killed GUNZA with a DamType_ShieldImpact |
| 14.55 |
-Kabronator- |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
| 14.59 |
=A!M=Wixô! |
Killed Aryss with a DamType_Rocket |
| 14.62 |
SoL°Burr!to |
As a team, let's check all sides for threats first. |
| 14.65 |
BLøøD»BâTH»[F] |
Killed SoL*GT.Reyes with a DamType_Rocket |
| 14.65 |
SoL*GT.Reyes |
Killed BLøøD»BâTH»[F] with a DamType_Rocket |
| 14.72 |
MedicCQ |
Killed -Kabronator- with a DamType_ShockBeam |
| 14.84 |
MedicCQ |
Killed SoL°Burr!to with a Flak Cannon |
| 14.86 |
SoL°Burr!to |
o |
| 14.91 |
SoL*=madd |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_Rocket |
| 14.99 |
{SOL}THUMPER! |
BS |
| 15.06 |
MedicCQ |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 15.12 |
=A!M=Wixô! |
Killed MedicCQ with a DamType_ShockBeam |
| 15.20 |
=A!M=Wixô! |
Killed BLøøD»BâTH»[F] with a DamType_LinkShaft |
| 15.22 |
GUNZA |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 15.26 |
SoL*=madd |
Killed =A!M=Wixô! with a DamType_SniperShot |
| 15.31 |
SoL°Burr!to |
gg |
| 15.33 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 15.33 |
|
Game Ended - Team Score Limit |