Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-[M]_Campgrounds_B1 on Mon, Sep 29 2025 at 8:05:40 PM |
Minutes |
Player |
Text |
-0.98 |
SoL{Klunx9070 |
Connected |
-0.98 |
SoL{Klunx9070 |
Team Change to Red Team |
-0.97 |
Sol.Tierce |
Connected |
-0.97 |
Sol.Tierce |
Team Change to Blue Team |
-0.97 |
StarFox |
Connected |
-0.97 |
StarFox |
Team Change to Red Team |
-0.96 |
{SOL}THUMPER! |
Connected |
-0.96 |
{SOL}THUMPER! |
Team Change to Blue Team |
-0.95 |
OLD_MAD_HATTER |
Connected |
-0.95 |
OLD_MAD_HATTER |
Team Change to Red Team |
-0.95 |
char!zard |
Connected |
-0.95 |
char!zard |
Team Change to Blue Team |
-0.93 |
Sol.Tierce |
fucking1 |
-0.92 |
Gator_Hunter |
Connected |
-0.92 |
Gator_Hunter |
Team Change to Red Team |
-0.91 |
SoL[PEACEandLOVE |
Connected |
-0.91 |
SoL[PEACEandLOVE |
Team Change to Blue Team |
-0.88 |
khr |
Connected |
-0.88 |
khr |
Team Change to Red Team |
-0.84 |
[FTC]9ine |
Connected |
-0.84 |
[FTC]9ine |
Team Change to Blue Team |
-0.83 |
SoL{Klunx9070 |
Disconnected |
-0.73 |
°23° |
Connected |
-0.73 |
°23° |
Team Change to Red Team |
-0.62 |
Sol.Tierce |
dynamist |
-0.51 |
hav |
Connected |
-0.51 |
hav |
Team Change to Red Team |
-0.50 |
OLD_MAD_HATTER |
Disconnected |
-0.34 |
°23° |
°23° is now ready. |
-0.28 |
khr |
khr is now ready. |
-0.05 |
StarFox |
Team Change to Blue Team |
-0.05 |
char!zard |
Team Change to Red Team |
-0.05 |
SoL[PEACEandLOVE |
Team Change to Red Team |
-0.05 |
khr |
Team Change to Blue Team |
-0.05 |
[FTC]9ine |
Team Change to Red Team |
-0.05 |
°23° |
Team Change to Blue Team |
0.00 |
|
Game Start |
0.19 |
[FTC]9ine |
Killed StarFox with a Flak Cannon |
0.34 |
SoL}2TooKes* |
Connected |
0.41 |
char!zard |
Suicided with a DamType_Rocket |
0.66 |
khr |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_Rocket |
0.66 |
{SOL}THUMPER! |
Suicided with a DamType_Camping |
0.77 |
[FTC]9ine |
Killed Sol.Tierce with a DamType_SniperShot |
0.81 |
Gator_Hunter |
Killed °23° with a DamType_SniperShot |
1.00 |
hav |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
1.01 |
khr |
Killed Gator_Hunter with a DamType_ShockBeam |
1.04 |
char!zard |
Killed khr with a DamType_Rocket |
1.10 |
|
Red Team Scored Frag! |
1.34 |
Gator_Hunter |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
1.34 |
khr |
Killed SoL}2TooKes* with a Shock Rifle |
1.48 |
hav |
Killed °23° with a DamType_Rocket |
1.51 |
Gator_Hunter |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
1.56 |
khr |
Killed [FTC]9ine with a DamType_ShockBeam |
1.69 |
khr |
Headshot char!zard with a DamTypeHeadshot |
1.87 |
SoL{P@t |
Connected |
1.87 |
hav |
Killed Sol.Tierce with a Flak Cannon |
1.96 |
char!zard |
pillars |
2.03 |
khr |
Killed Gator_Hunter with a DamType_Rocket |
2.05 |
hav |
Killed khr with a Flak Cannon |
2.11 |
|
Red Team Scored Frag! |
2.21 |
{SOL}THUMPER! |
{SOL}ThumperCA is now AFK. |
2.21 |
{SOL}THUMPER! |
Disconnected |
2.43 |
StarFox |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
2.47 |
char!zard |
Killed khr with a DamType_SniperShot |
2.81 |
hav |
Killed Sol.Tierce with a DamType_SniperShot |
2.87 |
SoL{P@t |
Killed Gator_Hunter with a DamType_ShockBeam |
2.92 |
[FTC]9ine |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
2.95 |
hav |
Killed StarFox with a Flak Cannon |
3.08 |
char!zard |
Killed °23° with a DamType_SniperShot |
3.15 |
|
Red Team Scored Frag! |
3.43 |
char!zard |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
3.46 |
hav |
Killed °23° with a DamType_BioGlob |
3.48 |
Sol.Tierce |
Headshot Gator_Hunter with a DamTypeHeadshot |
3.55 |
StarFox |
Killed [FTC]9ine with a DamType_ShockBeam |
3.57 |
{SOL}THUMPER! |
Connected |
3.61 |
StarFox |
Killed hav with a DamType_ShockBeam |
3.61 |
khr |
Killed char!zard with a DamType_Rocket |
3.68 |
Gator_Hunter |
Killed khr with a DamType_ShockBeam |
3.78 |
StarFox |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_ShockBeam |
3.83 |
Sol.Tierce |
Killed Gator_Hunter with a DamType_LinkShaft |
3.94 |
[FTC]9ine |
Killed Sol.Tierce with a DamType_SniperShot |
4.00 |
SoL}2TooKes* |
Killed khr with a Flak Cannon |
4.00 |
char!zard |
Killed °23° with a DamType_SniperShot |
4.19 |
SoL}2TooKes* |
Suicided with a DamType_Rocket |
4.20 |
char!zard |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
4.23 |
SoL[PEACEandLOVE |
gt |
4.42 |
SoL{P@t |
Killed hav with a DamType_Rocket |
4.51 |
khr |
Killed Gator_Hunter with a DamType_SniperShot |
4.53 |
Sol.Tierce |
Killed char!zard with a DamType_SniperShot |
4.55 |
[FTC]9ine |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
4.57 |
°23° |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_SniperShot |
4.58 |
[FTC]9ine |
Killed Sol.Tierce with a DamType_SniperShot |
4.63 |
SoL}2TooKes* |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_Rocket |
4.66 |
SoL[PEACEandLOVE |
lagggy |
4.77 |
char!zard |
Killed °23° with a DamType_SniperShot |
4.81 |
{SOL}THUMPER! |
si sinor |
4.83 |
khr |
Headshot SoL}2TooKes* with a DamTypeHeadshot |
4.95 |
khr |
Killed [FTC]9ine with a DamType_SniperShot |
5.36 |
Gator_Hunter |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
5.36 |
khr |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_ShockBeam |
5.40 |
{SOL}THUMPER! |
sanka |
5.49 |
{SOL}THUMPER! |
XD |
5.63 |
khr |
Killed Gator_Hunter with a DamType_Rocket |
5.65 |
khr |
Killed char!zard with a DamType_SniperShot |
5.66 |
hav |
Killed StarFox with a Flak Cannon |
5.66 |
char!zard |
Killed °23° with a DamType_Rocket |
5.70 |
khr |
Suicided with a DamType_Overtime |
5.71 |
{SOL}THUMPER! |
XD |
5.74 |
{SOL}THUMPER! |
sanka |
5.77 |
Sol.Tierce |
Killed [FTC]9ine with a DamType_SniperShot |
5.98 |
{SOL}THUMPER! |
MERCE |
6.02 |
StarFox |
Killed hav with a DamType_ShockBeam |
6.05 |
SoL}2TooKes* |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
6.06 |
Sol.Tierce |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_SniperShot |
6.12 |
|
Blue Team Scored Frag! |
6.32 |
SoL{P@t |
Killed char!zard with a DamType_BioGlob |
6.34 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_SniperShot |
6.36 |
char!zard |
|
6.36 |
SoL{P@t |
Killed Gator_Hunter with a DamType_Rocket |
6.40 |
khr |
Killed hav with a DamType_SniperShot |
6.42 |
[FTC]9ine |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
6.71 |
Sol.Tierce |
Killed [FTC]9ine with a Flak Cannon |
6.79 |
hav |
Suicided |
6.79 |
hav |
Disconnected |
6.85 |
StarFox |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_ShockBeam |
6.87 |
°23° |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_Rocket |
6.89 |
SoL{DesTineD |
Connected |
6.89 |
SoL[PEACEandLOVE |
zsdcvijklzsbhyuvhDSOUZI:gviuSHFLGisrf |
6.93 |
|
Blue Team Scored Frag! |
7.17 |
khr |
Killed char!zard with a DamType_ShockBeam |
7.23 |
Gator_Hunter |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
7.24 |
[FTC]9ine |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
7.27 |
{SOL}THUMPER! |
o |
7.28 |
[FTC]9ine |
Killed °23° with a Shock Rifle |
7.34 |
khr |
Killed Gator_Hunter with a DamType_ShockBeam |
7.35 |
StarFox |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
7.41 |
SoL{DesTineD |
Killed Sol.Tierce with a DamType_ShockBeam |
7.45 |
StarFox |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
7.50 |
char!zard |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
7.56 |
Gator_Hunter |
why the fuck arre you always full fukin hp |
7.61 |
Sol.Tierce |
Killed char!zard with a DamType_SniperShot |
7.63 |
[FTC]9ine |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
7.86 |
[FTC]9ine |
Killed Sol.Tierce with a DamType_SniperShot |
7.87 |
{SOL}THUMPER! |
Killed Gator_Hunter with a DamType_BioGlob |
7.88 |
SoL}2TooKes* |
Suicided with a DamType_Camping |
7.94 |
khr |
Headshot SoL[PEACEandLOVE with a DamTypeHeadshot |
8.15 |
StarFox |
Killed [FTC]9ine with a DamType_ShockBeam |
8.21 |
|
Blue Team Scored Frag! |
8.22 |
SoL[PEACEandLOVE |
fail |
8.27 |
Gator_Hunter |
do more damage |
8.58 |
{SOL}THUMPER! |
Killed [FTC]9ine with a DamType_ShockBeam |
8.58 |
char!zard |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
8.59 |
khr |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_SniperShot |
8.61 |
{SOL}THUMPER! |
yaya |
8.65 |
StarFox |
Killed Gator_Hunter with a DamType_ShockBeam |
8.72 |
{SOL}THUMPER! |
Killed char!zard with a DamType_BioGlob |
8.82 |
StarFox |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_ShockBeam |
8.91 |
Sol.Tierce |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_SniperShot |
8.94 |
{SOL}THUMPER! |
haha |
8.95 |
[FTC]9ine |
Killed khr with a DamType_SniperShot |
9.03 |
Sol.Tierce |
Killed [FTC]9ine with a DamType_LinkShaft |
9.17 |
Gator_Hunter |
Killed Sol.Tierce with a DamType_ShockBeam |
9.20 |
StarFox |
Killed Gator_Hunter with a DamType_Rocket |
9.26 |
SoL{DesTineD |
nt |
9.26 |
|
Blue Team Scored Frag! |
9.44 |
SoL{P@t |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_SniperShot |
9.44 |
Sol.Tierce |
Killed Gator_Hunter with a DamType_Rocket |
9.62 |
Sol.Tierce |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_ShockBeam |
9.73 |
char!zard |
Killed SoL{P@t with a DamType_Rocket |
9.73 |
Gator_Hunter |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
9.77 |
SoL{DesTineD |
Killed khr with a DamType_ShockBeam |
9.83 |
char!zard |
Killed °23° with a DamType_Rocket |
9.93 |
SoL{P@t |
Killed SoL}2TooKes* with a Shock Rifle |
9.94 |
[FTC]9ine |
Killed Sol.Tierce with a DamType_SniperShot |
9.94 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_BioGlob |
9.97 |
SoL{P@t |
Killed char!zard with a DamType_ShockBeam |
10.04 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_BioGlob |
10.09 |
Gator_Hunter |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
10.18 |
khr |
Killed [FTC]9ine with a DamType_ShockBeam |
10.19 |
char!zard |
Killed khr with a DamType_ShockBeam |
10.25 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_BioGlob |
10.53 |
Gator_Hunter |
Headshot {SOL}THUMPER! with a DamTypeHeadshot |
10.55 |
{SOL}THUMPER! |
fu |
10.58 |
SoL{DesTineD |
nj |
10.59 |
{SOL}THUMPER! |
SANKA |
10.67 |
StarFox |
Killed Gator_Hunter with a DamType_SniperShot |
10.91 |
[FTC]9ine |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
10.95 |
{SOL}THUMPER! |
gotta goo them all |
11.02 |
{SOL}THUMPER! |
i need more ammo |
11.07 |
{SOL}THUMPER! |
AMMENO |
11.13 |
khr |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_SniperShot |
11.13 |
{SOL}THUMPER! |
ameno |
11.14 |
SoL{P@t |
Killed char!zard with a DamType_Rocket |
11.16 |
khr |
Killed [FTC]9ine with a DamType_ShockBeam |
11.26 |
khr |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
11.69 |
StarFox |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a Shock Rifle |
11.70 |
StarFox |
Suicided with a DamType_Overtime |
11.73 |
StarFox |
lol |
11.75 |
char!zard |
Suicided with a DamType_Overtime |
11.83 |
|
Blue Team Scored Frag! |
12.05 |
SoL}2TooKes* |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
12.17 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
12.19 |
SoL}2TooKes* |
Killed Sol.Tierce with a DamType_SniperShot |
12.23 |
khr |
Headshot char!zard with a DamTypeHeadshot |
12.26 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed {SOL}THUMPER! with a Flak Cannon |
12.31 |
{SOL}THUMPER! |
NO} |
12.35 |
Gator_Hunter |
Killed khr with a DamType_ShockBeam |
12.37 |
char!zard |
Headshot °23° with a DamTypeHeadshot |
12.44 |
[FTC]9ine |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
12.48 |
StarFox |
mwhahaah |
12.63 |
char!zard |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
12.69 |
|
Red Team Scored Frag! |
12.87 |
char!zard |
Killed Sol.Tierce with a DamType_Rocket |
12.91 |
SoL{DesTineD |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
12.91 |
Sol.Tierce |
obv |
12.93 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a Shock Rifle |
13.01 |
SoL[PEACEandLOVE |
lies |
13.11 |
StarFox |
Killed char!zard with a DamType_SniperShot |
13.12 |
Gator_Hunter |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
13.12 |
{SOL}THUMPER! |
Killed [FTC]9ine with a DamType_Rocket |
13.17 |
Gator_Hunter |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
13.30 |
°23° |
this unregs is stupid |
13.44 |
Gator_Hunter |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
13.58 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed StarFox with a DamType_Rocket |
13.61 |
Gator_Hunter |
Killed khr with a DamType_ShockBeam |
13.67 |
Gator_Hunter |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
13.82 |
°23° |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
13.84 |
Sol.Tierce |
sorry for being drunk guys |
13.85 |
Gator_Hunter |
Killed °23° with a DamType_SniperShot |
13.87 |
SoL{DesTineD |
n |
13.92 |
|
Red Team Scored Frag! |
14.15 |
SoL{DesTineD |
Killed Sol.Tierce with a DamType_SniperShot |
14.24 |
Sol.Tierce |
rats at stair |
14.26 |
SoL{P@t |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a Flak Cannon |
14.33 |
khr |
Killed char!zard with a DamType_ShockBeam |
14.39 |
SoL}2TooKes* |
Killed SoL{P@t with a DamType_SniperShot |
14.43 |
SoL}2TooKes* |
Killed khr with a DamType_SniperShot |
14.58 |
SoL{DesTineD |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
14.59 |
char!zard |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
14.65 |
StarFox |
Killed Gator_Hunter with a DamType_ShockBeam |
14.70 |
char!zard |
Killed Sol.Tierce with a Shock Rifle |
14.79 |
char!zard |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
14.84 |
char!zard |
teams |
14.85 |
|
Red Team Scored Frag! |
14.86 |
char!zard |
Suicided |
14.86 |
char!zard |
Disconnected |
15.12 |
khr |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
15.20 |
Gator_Hunter |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
15.21 |
Sol.Tierce |
Killed Gator_Hunter with a DamType_SniperShot |
15.27 |
SoL{DesTineD |
Killed Sol.Tierce with a DamType_SniperShot |
15.32 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed khr with a DamType_SniperShot |
15.38 |
SoL{P@t |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_Rocket |
15.48 |
SoL}2TooKes* |
Killed SoL{P@t with a DamType_AssaultGrenade |
15.48 |
SoL}2TooKes* |
Suicided with a DamType_AssaultGrenade |
15.50 |
{SOL}THUMPER! |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
15.57 |
|
Red Team Scored Frag! |
15.71 |
khr |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_SniperShot |
15.76 |
{SOL}THUMPER! |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
15.81 |
Sol.Tierce |
Killed [FTC]9ine with a DamType_SniperShot |
15.98 |
StarFox |
nah, born in mexico |
16.01 |
Sol.Tierce |
Killed Gator_Hunter with a DamType_LinkShaft |
16.01 |
°23° |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_Rocket |
16.01 |
°23° |
Suicided with a DamType_Rocket |
16.05 |
khr |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
16.09 |
°23° |
lol |
16.18 |
StarFox |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_SniperShot |
16.40 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed StarFox with a DamType_Rocket |
16.43 |
StarFox |
haha |
16.45 |
Sol.Tierce |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_ShockBeam |
16.49 |
SoL{DesTineD |
nt |
16.49 |
SoL[PEACEandLOVE |
bs |
16.52 |
|
Blue Team Scored Frag! |
16.54 |
SoL[PEACEandLOVE |
zsxfgvisIUfgvhbdsIUlfvgiUds |
16.78 |
{SOL}THUMPER! |
a comedian called druski hes black and he makes himself look all redneck |
16.78 |
Sol.Tierce |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
16.80 |
[FTC]9ine |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
16.83 |
SoL{DesTineD |
n |
16.83 |
{SOL}THUMPER! |
goes to nascar |
16.90 |
SoL{DesTineD |
Headshot °23° with a DamTypeHeadshot |
16.98 |
{SOL}THUMPER! |
acts white |
16.99 |
khr |
Suicided with a DamType_Rocket |
17.00 |
Sol.Tierce |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_SniperShot |
17.16 |
StarFox |
boy i tell you what |
17.17 |
SoL{P@t |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_Rocket |
17.22 |
SoL{P@t |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_Rocket |
17.25 |
StarFox |
that boy aint right |
17.27 |
SoL}2TooKes* |
XD |
17.27 |
SoL{DesTineD |
lol |
17.31 |
Gator_Hunter |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
17.33 |
khr |
Killed Gator_Hunter with a DamType_SniperShot |
17.33 |
[FTC]9ine |
Killed Sol.Tierce with a DamType_ShockBeam |
17.41 |
{SOL}THUMPER! |
hes a good actor |
17.44 |
khr |
Killed [FTC]9ine with a DamType_ShockBeam |
17.51 |
khr |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
17.55 |
{SOL}THUMPER! |
nope |
17.58 |
|
Blue Team Scored Frag! |
17.73 |
{SOL}THUMPER! |
that was a spirit bomb |
17.76 |
khr |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
17.76 |
SoL{DesTineD |
Killed Sol.Tierce with a DamType_Rocket |
17.85 |
SoL{DesTineD |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
17.85 |
Sol.Tierce |
seriously L:OL |
17.86 |
StarFox |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_ShockBeam |
17.86 |
°23° |
Killed Gator_Hunter with a Flak Cannon |
17.94 |
Gator_Hunter |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
18.08 |
[FTC]9ine |
Killed Sol.Tierce with a Shock Rifle |
18.12 |
Gator_Hunter |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
18.15 |
StarFox |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
18.22 |
khr |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
18.28 |
Gator_Hunter |
Killed khr with a DamType_ShockBeam |
18.29 |
Gator_Hunter |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
18.35 |
|
Red Team Scored Frag! |
18.61 |
SoL{P@t |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
18.62 |
Sol.Tierce |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
18.65 |
[FTC]9ine |
Killed StarFox with a Flak Cannon |
18.68 |
SoL{P@t |
Killed [FTC]9ine with a DamType_Rocket |
18.77 |
khr |
Killed Gator_Hunter with a Shock Rifle |
18.77 |
Gator_Hunter |
Killed khr with a DamType_ShockBall |
18.81 |
{SOL}THUMPER! |
Killed StarFox with a DamType_Rocket |
18.84 |
SoL{P@t |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBall |
18.94 |
Sol.Tierce |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_SniperShot |
18.95 |
{SOL}THUMPER! |
Killed SoL{P@t with a Flak Cannon |
19.10 |
Gator_Hunter |
Killed °23° with a DamType_SniperShot |
19.24 |
khr |
Killed [FTC]9ine with a DamType_ShockBeam |
19.26 |
Sol.Tierce |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_LinkShaft |
19.29 |
{SOL}THUMPER! |
pus sy |
19.39 |
khr |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_Rocket |
19.43 |
StarFox |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
19.50 |
SoL{DesTineD |
Killed StarFox with a Shock Rifle |
19.55 |
Gator_Hunter |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
19.55 |
khr |
Killed Gator_Hunter with a DamType_SniperShot |
19.82 |
SoL{DesTineD |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
19.84 |
°23° |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBall |
19.98 |
[FTC]9ine |
Killed khr with a DamType_ShockBeam |
20.03 |
{SOL}THUMPER! |
Killed °23° with a DamType_MinigunBullet |
20.10 |
Sol.Tierce |
Killed [FTC]9ine with a DamType_SniperShot |
20.32 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed Sol.Tierce with a DamType_Rocket |
20.44 |
Gator_Hunter |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
20.50 |
|
Red Team Scored Frag! |
20.66 |
khr |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
20.74 |
StarFox |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
20.82 |
SoL}2TooKes* |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
20.86 |
khr |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_ShockBeam |
20.92 |
Gator_Hunter |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
20.96 |
Sol.Tierce |
Killed [FTC]9ine with a DamType_SniperShot |
20.97 |
khr |
Killed SoL}2TooKes* with a DamType_ShockBeam |
21.29 |
Gator_Hunter |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
21.38 |
Sol.Tierce |
Killed Gator_Hunter with a DamType_LinkShaft |
21.68 |
SoL{P@t |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
21.74 |
|
Blue Team Scored Frag! |
21.89 |
StarFox |
Killed SoL}2TooKes* with a Shock Rifle |
21.92 |
SoL}2TooKes* |
Suicided |
21.92 |
SoL}2TooKes* |
Disconnected |
21.93 |
SoL{P@t |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_Rocket |
21.96 |
Gator_Hunter |
Killed Sol.Tierce with a DamType_ShockBeam |
22.01 |
Gator_Hunter |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
22.10 |
[FTC]9ine |
Killed khr with a Flak Cannon |
22.17 |
°23° |
Killed Gator_Hunter with a DamType_Rocket |
22.41 |
SoL{DesTineD |
Killed SoL{P@t with a Flak Cannon |
22.43 |
Sol.Tierce |
Killed [FTC]9ine with a DamType_LinkShaft |
22.43 |
StarFox |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
22.48 |
°23° |
Killed {SOL}THUMPER! with a Flak Cannon |
22.56 |
Gator_Hunter |
Killed °23° with a DamType_Rocket |
22.56 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed StarFox with a DamType_ShockBeam |
22.79 |
khr |
Headshot SoL[PEACEandLOVE with a DamTypeHeadshot |
22.81 |
°23° |
columns |
22.84 |
khr |
Killed Gator_Hunter with a DamType_Rocket |
22.95 |
Sol.Tierce |
Killed SoL{DesTineD with a Flak Cannon |
23.07 |
{SOL}THUMPER! |
Killed Sol.Tierce with a DamType_SniperShot |
23.27 |
{SOL}THUMPER! |
Killed khr with a DamType_BioGlob |
23.28 |
SoL{P@t |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
23.33 |
SoL{DesTineD |
nt |
23.34 |
|
Blue Team Scored Frag! |
23.50 |
{SOL}THUMPER! |
Killed °23° with a DamType_BioGlob |
23.64 |
[FTC]9ine |
Killed Sol.Tierce with a DamType_ShockBeam |
23.64 |
khr |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_SniperShot |
23.67 |
{SOL}THUMPER! |
hehe |
23.70 |
StarFox |
Killed SoL{DesTineD with a DamType_ShockBeam |
23.74 |
Gator_Hunter |
Killed SoL{P@t with a DamType_ShockBeam |
23.74 |
khr |
Killed SoL[PEACEandLOVE with a DamType_SniperShot |
23.79 |
SoL[PEACEandLOVE |
grrrr |
23.83 |
{SOL}THUMPER! |
Killed Sol.Tierce with a Shock Rifle |
23.86 |
{SOL}THUMPER! |
ez |
23.88 |
SoL{P@t |
<<---I AM HERE WITH OTHERS ---<< |
23.88 |
khr |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
23.94 |
°23° |
Killed Gator_Hunter with a DamType_Rocket |
24.03 |
[FTC]9ine |
Killed StarFox with a DamType_SniperShot |
24.16 |
SoL[PEACEandLOVE |
Killed khr with a DamType_Rocket |
24.29 |
°23° |
Killed [FTC]9ine with a Flak Cannon |
24.39 |
Gator_Hunter |
Killed °23° with a DamType_ShockBeam |
24.45 |
StarFox |
gg! |
24.46 |
|
Red Team Scored Frag! |
24.46 |
|
Game Ended - Team Score Limit |