Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-Under_Final on Fri, Oct 03 2025 at 12:22:57 AM |
Minutes |
Player |
Text |
-0.97 |
{SOL}THUMPER! |
Connected |
-0.97 |
{SOL}THUMPER! |
Team Change to Red Team |
-0.97 |
brofessor.X |
Connected |
-0.97 |
brofessor.X |
Team Change to Blue Team |
-0.94 |
Lexxie.Harford |
Connected |
-0.94 |
Lexxie.Harford |
Team Change to Red Team |
-0.93 |
Sol}Killa_Kiwi |
Connected |
-0.93 |
Sol}Killa_Kiwi |
Team Change to Blue Team |
-0.93 |
Sh4dow.co |
Connected |
-0.93 |
Sh4dow.co |
Team Change to Red Team |
-0.92 |
pigñoççhìo |
Connected |
-0.92 |
pigñoççhìo |
Team Change to Blue Team |
-0.89 |
SoL*=madd |
Connected |
-0.89 |
SoL*=madd |
Team Change to Red Team |
-0.82 |
pigñoççhìo |
kwi play some pub |
-0.71 |
Sol}Killa_Kiwi |
u are a pub |
-0.68 |
{SOL}THUMPER! |
smoke |
-0.63 |
{SOL}THUMPER! |
same |
-0.58 |
{SOL}THUMPER! |
SMOKE |
-0.55 |
pigñoççhìo |
immma puff |
-0.55 |
{SOL}THUMPER! |
BRB |
-0.55 |
{SOL}THUMPER! |
{SOL}THUMPERCA is now AFK. |
-0.55 |
{SOL}THUMPER! |
Disconnected |
-0.49 |
Sol}Killa_Kiwi |
lol |
-0.38 |
Sol}Killa_Kiwi |
join specs |
-0.05 |
Sol}Killa_Kiwi |
Team Change to Red Team |
-0.05 |
Sh4dow.co |
Team Change to Blue Team |
-0.01 |
Sol}Killa_Kiwi |
will play pub again,but got to cook dinner soon |
0.00 |
|
Game Start |
0.25 |
Lexxie.Harford |
Killed Sh4dow.co with a Shock Rifle |
0.27 |
pigñoççhìo |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
0.30 |
brofessor.X |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
0.43 |
Sol}Killa_Kiwi |
Killed brofessor.X with a Shock Rifle |
0.56 |
pigñoççhìo |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a DamType_ShockBeam |
0.62 |
|
Blue Team Scored Frag! |
0.86 |
brofessor.X |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
0.94 |
pigñoççhìo |
Killed SoL*=madd with a DamType_Rocket |
1.23 |
Sol}Killa_Kiwi |
Killed pigñoççhìo with a DamType_Rocket |
1.26 |
brofessor.X |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a Shock Rifle |
1.32 |
|
Blue Team Scored Frag! |
1.34 |
pigñoççhìo |
hkiwi |
1.54 |
Sh4dow.co |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a DamType_ShockBeam |
1.59 |
pigñoççhìo |
Killed SoL*=madd with a DamType_Rocket |
1.61 |
Sol}Killa_Kiwi |
madd? |
1.67 |
Lexxie.Harford |
Killed Sh4dow.co with a DamType_SniperShot |
1.72 |
brofessor.X |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
1.78 |
|
Blue Team Scored Frag! |
1.96 |
Lexxie.Harford |
Killed pigñoççhìo with a DamType_SniperShot |
2.02 |
Sh4dow.co |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
2.11 |
brofessor.X |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
2.18 |
brofessor.X |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a DamType_ShockBeam |
2.24 |
|
Blue Team Scored Frag! |
2.31 |
SoL*=madd |
black screend |
2.45 |
pigñoççhìo |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a Flak Cannon |
2.47 |
Lexxie.Harford |
Killed Sh4dow.co with a DamType_ShockBeam |
2.51 |
Sol}Killa_Kiwi |
res |
2.67 |
SoL*=madd |
Killed pigñoççhìo with a DamType_SniperShot |
2.93 |
brofessor.X |
Headshot SoL*=madd with a DamTypeHeadshot |
2.97 |
brofessor.X |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a DamType_SniperShot |
3.02 |
Lexxie.Harford |
Killed pigñoççhìo with a DamType_ShockBeam |
3.08 |
Lexxie.Harford |
Killed brofessor.X with a DamType_ShockBeam |
3.12 |
Sh4dow.co |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_SniperShot |
3.19 |
|
Blue Team Scored Frag! |
3.44 |
pigñoççhìo |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a DamType_ShockBeam |
3.45 |
Lexxie.Harford |
Killed pigñoççhìo with a DamType_ShockBeam |
3.52 |
SoL*=madd |
Killed Sh4dow.co with a DamType_SniperShot |
3.52 |
Lexxie.Harford |
Killed brofessor.X with a Shock Rifle |
3.55 |
brofessor.X |
ns |
3.59 |
|
Red Team Scored Frag! |
3.87 |
Sh4dow.co |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
4.05 |
brofessor.X |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a Shock Rifle |
4.12 |
brofessor.X |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
4.18 |
|
Blue Team Scored Frag! |
4.39 |
Sh4dow.co |
Suicided with a DamType_Rocket |
4.51 |
Sh4dow.co |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a DamType_ShockBeam |
4.57 |
Sol}Killa_Kiwi |
res |
4.62 |
brofessor.X |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
4.64 |
SoL*=madd |
Killed Sh4dow.co with a DamType_SniperShot |
4.78 |
brofessor.X |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a Shock Rifle |
4.85 |
pigñoççhìo |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
4.91 |
|
Blue Team Scored Frag! |
5.13 |
Lexxie.Harford |
Killed Sh4dow.co with a DamType_ShockBeam |
5.33 |
Sh4dow.co |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
5.37 |
SoL*=madd |
Killed brofessor.X with a DamType_SniperShot |
5.63 |
Sh4dow.co |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
5.83 |
Sol}Killa_Kiwi |
Killed Sh4dow.co with a DamType_Rocket |
5.90 |
brofessor.X |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a DamType_SniperShot |
5.92 |
pigñoççhìo |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_SniperShot |
6.00 |
|
Blue Team Scored Frag! |
6.24 |
brofessor.X |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a DamType_ShockBeam |
6.30 |
SoL*=madd |
Killed pigñoççhìo with a DamType_SniperShot |
6.37 |
brofessor.X |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
6.40 |
Lexxie.Harford |
Killed Sh4dow.co with a DamType_SniperShot |
6.53 |
brofessor.X |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
6.60 |
|
Blue Team Scored Frag! |
6.82 |
Lexxie.Harford |
Killed Sh4dow.co with a DamType_SniperShot |
6.91 |
{SOL}THUMPER! |
Connected |
6.93 |
Lexxie.Harford |
Killed pigñoççhìo with a DamType_SniperShot |
6.99 |
SoL*=madd |
Headshot brofessor.X with a DamTypeHeadshot |
7.06 |
|
Red Team Scored Frag! |
7.18 |
brofessor.X |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
7.36 |
Lexxie.Harford |
Killed pigñoççhìo with a DamType_ShockBeam |
7.41 |
Lexxie.Harford |
Killed brofessor.X with a DamType_SniperShot |
7.52 |
Sh4dow.co |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
7.89 |
Sh4dow.co |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a DamType_ShockBeam |
7.93 |
Lexxie.Harford |
Killed Sh4dow.co with a DamType_ShockBeam |
8.01 |
Sol}Killa_Kiwi |
res |
8.03 |
SoL*=madd |
Killed brofessor.X with a DamType_ShockBeam |
8.08 |
Sol}Killa_Kiwi |
gj |
8.09 |
|
Red Team Scored Frag! |
8.37 |
Lexxie.Harford |
Killed pigñoççhìo with a DamType_ShockBeam |
8.43 |
SoL*=madd |
Killed Sh4dow.co with a DamType_ShockBeam |
8.51 |
Lexxie.Harford |
Killed pigñoççhìo with a DamType_ShockBall |
8.73 |
SoL*=madd |
Killed brofessor.X with a DamType_SniperShot |
8.80 |
|
Red Team Scored Frag! |
8.99 |
SoL*=madd |
Killed brofessor.X with a Shock Rifle |
9.12 |
Sh4dow.co |
Killed {SOL}THUMPER! with a DamType_ShockBeam |
9.21 |
Sh4dow.co |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
9.23 |
Lexxie.Harford |
Killed pigñoççhìo with a Flak Cannon |
9.24 |
{SOL}THUMPER! |
Killed Sh4dow.co with a Shock Rifle |
9.30 |
|
Red Team Scored Frag! |
9.55 |
Lexxie.Harford |
Killed Sh4dow.co with a DamType_SniperShot |
9.57 |
pigñoççhìo |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a DamType_SniperShot |
9.67 |
brofessor.X |
Killed SoL*=madd with a Shock Rifle |
9.71 |
brofessor.X |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
9.78 |
brofessor.X |
Killed Sol}Killa_Kiwi with a DamType_ShockBeam |
9.89 |
pigñoççhìo |
Killed {SOL}THUMPER! with a Shock Rifle |
9.93 |
{SOL}THUMPER! |
no |
9.94 |
brofessor.X |
:o |
9.96 |
|
Blue Team Scored Frag! |
9.96 |
|
Game Ended - Team Score Limit |