Chat Log for Welcome To New SoL1! Noob Friendly Server Chi - FR-SIGNIFY-LSE6 on Tue, Oct 21 2025 at 12:54:19 AM |
Minutes |
Player |
Text |
-0.98 |
Mustache |
Connected |
-0.98 |
Mustache |
Team Change to Red Team |
-0.97 |
qdmx` |
Connected |
-0.97 |
qdmx` |
Team Change to Blue Team |
-0.96 |
[h2k]Hydr.0 |
Connected |
-0.96 |
[h2k]Hydr.0 |
Team Change to Red Team |
-0.92 |
SoL*=madd |
Connected |
-0.92 |
SoL*=madd |
Team Change to Blue Team |
-0.13 |
qdmx` |
we actually in voice together that's why i wasnt typing |
0.00 |
|
Game Start |
0.06 |
SoL*=madd |
can i join :P |
0.21 |
qdmx` |
yeah join us in ufc |
0.39 |
Mustache |
Killed qdmx` with a Shock Rifle |
0.73 |
Mustache |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
0.79 |
|
Red Team Scored Frag! |
1.17 |
Mustache |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
1.31 |
Mustache |
Killed qdmx` with a DamType_SniperShot |
1.38 |
|
Red Team Scored Frag! |
1.62 |
SoL*=madd |
Killed Mustache with a DamType_SniperShot |
1.83 |
SoL*=madd |
Killed [h2k]Hydr.0 with a DamType_SniperShot |
1.89 |
|
Blue Team Scored Frag! |
2.15 |
Mustache |
Killed qdmx` with a DamType_ShockBeam |
2.51 |
SoL*=madd |
Killed [h2k]Hydr.0 with a DamType_SniperShot |
2.73 |
Mustache |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
2.76 |
Mustache |
Killed qdmx` with a DamType_SniperShot |
2.82 |
|
Red Team Scored Frag! |
3.21 |
[h2k]Hydr.0 |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBall |
3.32 |
[h2k]Hydr.0 |
Killed qdmx` with a Flak Cannon |
3.39 |
|
Red Team Scored Frag! |
3.70 |
SoL*=madd |
Killed [h2k]Hydr.0 with a Flak Cannon |
3.75 |
SoL*=madd |
Killed Mustache with a DamType_ShockBeam |
3.81 |
|
Blue Team Scored Frag! |
4.04 |
SoL*=madd |
Killed Mustache with a DamType_Rocket |
4.10 |
SoL*=madd |
Killed [h2k]Hydr.0 with a DamType_SniperShot |
4.16 |
|
Blue Team Scored Frag! |
4.33 |
qdmx` |
Killed Mustache with a DamType_Rocket |
4.57 |
[h2k]Hydr.0 |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBall |
4.83 |
Mustache |
Killed qdmx` with a DamType_ShockBeam |
4.90 |
SoL*=madd |
Headshot Mustache with a DamTypeHeadshot |
4.94 |
[h2k]Hydr.0 |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
5.30 |
qdmx` |
Killed [h2k]Hydr.0 with a DamType_SniperShot |
5.37 |
|
Blue Team Scored Frag! |
5.67 |
Mustache |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
5.80 |
Mustache |
Killed qdmx` with a DamType_SniperShot |
5.90 |
SoL*=madd |
Killed [h2k]Hydr.0 with a DamType_ShockBeam |
5.97 |
SoL*=madd |
Killed Mustache with a DamType_SniperShot |
6.13 |
[h2k]Hydr.0 |
Killed SoL*=madd with a Shock Rifle |
6.15 |
qdmx` |
Killed [h2k]Hydr.0 with a DamType_SniperShot |
6.21 |
|
Blue Team Scored Frag! |
6.40 |
Mustache |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
6.50 |
qdmx` |
Killed Mustache with a DamType_ShockBeam |
7.04 |
Mustache |
Killed SoL*=madd with a Flak Cannon |
7.08 |
[h2k]Hydr.0 |
Killed qdmx` with a DamType_SniperShot |
7.15 |
|
Red Team Scored Frag! |
7.38 |
[h2k]Hydr.0 |
Killed qdmx` with a Shock Rifle |
7.51 |
SoL*=madd |
Killed [h2k]Hydr.0 with a DamType_SniperShot |
7.63 |
SoL*=madd |
Killed Mustache with a DamType_SniperShot |
7.70 |
|
Blue Team Scored Frag! |
7.85 |
Mustache |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
7.95 |
[h2k]Hydr.0 |
Killed qdmx` with a Shock Rifle |
8.01 |
|
Red Team Scored Frag! |
8.25 |
Mustache |
Killed qdmx` with a DamType_ShockBeam |
8.39 |
Mustache |
Killed qdmx` with a Flak Cannon |
8.53 |
Mustache |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
8.60 |
|
Red Team Scored Frag! |
8.83 |
qdmx` |
Killed Mustache with a Flak Cannon |
8.86 |
SoL*=madd |
Killed [h2k]Hydr.0 with a Flak Cannon |
8.93 |
|
Blue Team Scored Frag! |
9.10 |
Mustache |
Killed qdmx` with a DamType_ShockBeam |
9.64 |
SoL*=madd |
Killed Mustache with a DamType_ShockBeam |
9.73 |
[h2k]Hydr.0 |
Killed SoL*=madd with a DamType_ShockBeam |
9.79 |
|
Red Team Scored Frag! |
10.00 |
SoL*=madd |
Killed Mustache with a DamType_SniperShot |
10.20 |
SoL*=madd |
Killed [h2k]Hydr.0 with a Flak Cannon |
10.27 |
|
Blue Team Scored Frag! |
10.54 |
Mustache |
Killed qdmx` with a DamType_ShockBeam |
10.67 |
Mustache |
Killed SoL*=madd with a Shock Rifle |
10.87 |
Mustache |
Killed qdmx` with a DamType_SniperShot |
10.93 |
|
Red Team Scored Frag! |
11.24 |
[h2k]Hydr.0 |
Killed qdmx` with a Shock Rifle |
11.33 |
SoL*=madd |
Killed Mustache with a DamType_SniperShot |
11.42 |
SoL*=madd |
Killed [h2k]Hydr.0 with a DamType_SniperShot |
11.48 |
|
Blue Team Scored Frag! |
11.80 |
[h2k]Hydr.0 |
Killed SoL*=madd with a Shock Rifle |
11.83 |
[h2k]Hydr.0 |
Killed qdmx` with a DamType_ShockBeam |
12.06 |
Mustache |
Killed SoL*=madd with a DamType_SniperShot |
12.12 |
|
Red Team Scored Frag! |
12.12 |
|
Game Ended - Team Score Limit |