Chat Log for Welcome To SoL! Noob Friendly Server Dallas - FR-2k3_Goose][_B1 on Sun, Aug 06 2023 at 10:16:42 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -1.04 |
Frog |
Connected |
| -1.04 |
Frog |
Team Change to Red Team |
| -1.04 |
Player 6 |
Connected |
| -1.04 |
Player 6 |
Team Change to Blue Team |
| -1.04 |
Trin. |
Connected |
| -1.04 |
Trin. |
Team Change to Blue Team |
| -1.03 |
Eternal |
Connected |
| -1.03 |
Eternal |
Team Change to Red Team |
| -1.03 |
SoL{LT_Mark |
Connected |
| -1.03 |
SoL{LT_Mark |
Team Change to Red Team |
| -1.03 |
«ßîç»dynam!st |
Connected |
| -1.03 |
«ßîç»dynam!st |
Team Change to Blue Team |
| -1.03 |
ByteRider_83 |
Connected |
| -1.03 |
ByteRider_83 |
Team Change to Red Team |
| -1.03 |
Sol°PhXxx |
Connected |
| -1.03 |
Sol°PhXxx |
Team Change to Blue Team |
| -1.02 |
pHeeLz |
Connected |
| -1.02 |
pHeeLz |
Team Change to Red Team |
| -1.02 |
=patty |
Connected |
| -1.02 |
=patty |
Team Change to Blue Team |
| -1.01 |
Player 12 |
Connected |
| -1.01 |
Player 12 |
Team Change to Red Team |
| -0.98 |
Player 15 |
Connected |
| -0.98 |
Player 15 |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
Player 14 |
Connected |
| -0.97 |
Player 14 |
Team Change to Red Team |
| -0.94 |
Someone_else |
Connected |
| -0.94 |
Someone_else |
Team Change to Blue Team |
| -0.89 |
Sol°PhXxx |
Disconnected |
| -0.88 |
Sol°PhXxx |
Connected |
| -0.88 |
Sol°PhXxx |
Team Change to Blue Team |
| -0.49 |
Sol°PhXxx |
i get skankternal! |
| -0.36 |
Eternal |
o.O |
| -0.29 |
Player 14 |
Disconnected |
| -0.29 |
Sol°PhXxx |
<3 |
| -0.21 |
SoL{LT_Mark |
i lost 43 pounds though |
| -0.19 |
Player 15 |
thats cyber bullying man |
| -0.10 |
Sol°PhXxx |
oh dang |
| -0.07 |
ByteRider_83 |
I hope russian space debris lands directly into a pond filled with tadpoles |
| -0.07 |
Eternal |
i might get myself before u get me :) |
| -0.05 |
Frog |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
ByteRider_83 |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Player 12 |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Player 15 |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
Trin. |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
«ßîç»dynam!st |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
SoL{LT_Mark |
more to go |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.05 |
Eternal |
i might get myself before u get me :) |
| 0.26 |
Frog |
well thats better than a bird shitting in my mouth |
| 0.29 |
pHeeLz |
Killed ByteRider_83 with a Flak Cannon |
| 0.47 |
Trin. |
Killed Player 12 with a Shock Rifle |
| 0.48 |
Someone_else |
Killed Player 15 with a DamType_BioGlob |
| 0.48 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Player 6 with a DamType_Rocket |
| 0.53 |
SoL{LT_Mark |
Killed Frog with a Flak Cannon |
| 0.58 |
Someone_else |
TEAMS |
| 0.76 |
Player 15 |
wheres honkerz |
| 0.80 |
Eternal |
Killed Sol°PhXxx with a Flak Cannon |
| 0.91 |
Trin. |
Killed Someone_else with a DamType_ShockBeam |
| 0.99 |
Trin. |
Killed Player 6 with a DamType_ShockBeam |
| 1.02 |
pHeeLz |
Killed =patty with a Flak Cannon |
| 1.02 |
Sol°PhXxx |
he left |
| 1.29 |
Frog |
omg |
| 1.30 |
ByteRider_83 |
Suicided with a Flak Cannon |
| 1.34 |
Sol°PhXxx |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 1.43 |
pHeeLz |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 1.60 |
Eternal |
Killed Frog with a DamType_LinkShaft |
| 1.76 |
Sol°PhXxx |
v afk? |
| 1.78 |
ByteRider_83 |
lol |
| 1.83 |
SoL{LT_Mark |
Killed Someone_else with a DamType_ShockBeam |
| 1.85 |
pHeeLz |
Killed Player 6 with a Flak Cannon |
| 2.01 |
Sol°PhXxx |
v u there? |
| 2.03 |
pHeeLz |
Killed ByteRider_83 with a DamType_Rocket |
| 2.11 |
Player 6 |
? |
| 2.13 |
pHeeLz |
Killed Player 12 with a Flak Cannon |
| 2.20 |
Sol°PhXxx |
yes u are |
| 2.21 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 2.27 |
SoL{LT_Mark |
if someone is afk i can move em to spec |
| 2.29 |
ByteRider_83 |
them V's can be hard to get |
| 2.34 |
SoL{LT_Mark |
lmk |
| 2.39 |
pHeeLz |
Killed Someone_else with a Shock Rifle |
| 2.42 |
Sol°PhXxx |
Killed pHeeLz with a DamType_Rocket |
| 2.48 |
Trin. |
Killed =patty with a DamType_SniperShot |
| 2.58 |
Someone_else |
tema |
| 2.65 |
Someone_else |
teams |
| 2.66 |
Frog |
Killed Trin. with a DamType_SniperShot |
| 2.72 |
cybz |
Connected |
| 2.76 |
Player 12 |
Killed pHeeLz with a Shock Rifle |
| 2.78 |
Player 15 |
Killed Player 12 with a DamType_MinigunBullet |
| 2.82 |
Player 4 |
Connected |
| 2.83 |
SoL{LT_Mark |
Killed Someone_else with a DamType_ShockBeam |
| 2.84 |
Sol°PhXxx |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 2.86 |
Frog |
Killed Player 15 with a DamType_Rocket |
| 2.87 |
Eternal |
Killed Frog with a DamType_Rocket |
| 2.89 |
SoL{LT_Mark |
oh shit |
| 2.92 |
Player 4 |
omg and phlz |
| 2.97 |
Player 4 |
its over |
| 2.98 |
Player 6 |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_Rocket |
| 3.01 |
Player 15 |
shit is right |
| 3.22 |
SoL{LT_Mark |
more players from a few months ago |
| 3.28 |
SoL{LT_Mark |
i remember you alllllll |
| 3.37 |
Player 6 |
Killed Eternal with a Flak Cannon |
| 3.43 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 3.48 |
Player 4 |
^1USA ^7USA ^4USA ^1!^7!^4! |
| 3.52 |
SoL{LT_Mark |
patience did damage he is back |
| 3.55 |
SoL{LT_Mark |
HELL YEAH BROTHER!! |
| 3.68 |
Sol°PhXxx |
Killed pHeeLz with a DamType_ShockBeam |
| 3.69 |
ByteRider_83 |
Killed cybz with a DamType_Rocket |
| 3.78 |
pHeeLz |
USA! |
| 3.84 |
SoL{LT_Mark |
Killed Frog with a Flak Cannon |
| 3.85 |
Player 4 |
Killed Player 15 with a Flak Cannon |
| 3.86 |
Someone_else |
teams |
| 3.87 |
ByteRider_83 |
Killed Trin. with a Flak Cannon |
| 4.00 |
Eternal |
Killed =patty with a Flak Cannon |
| 4.01 |
Someone_else |
Killed Eternal with a Flak Cannon |
| 4.02 |
sol.snarf |
Connected |
| 4.07 |
Player 4 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_SniperShot |
| 4.13 |
SoL{LT_Mark |
luck |
| 4.17 |
SoL{LT_Mark |
<3 |
| 4.21 |
Player 4 |
nah brah |
| 4.22 |
Frog |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_SniperShot |
| 4.26 |
Player 4 |
skillz |
| 4.28 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 4.31 |
Player 15 |
broz |
| 4.36 |
SoL{LT_Mark |
skilzzzzzzzsxsszzzzz |
| 4.42 |
«ßîç»dynam!st |
Killed ByteRider_83 with a DamType_Rocket |
| 4.53 |
Eternal |
Killed Someone_else with a Shock Rifle |
| 4.55 |
Player 6 |
Killed Player 12 with a DamType_BioGlob |
| 4.58 |
Player 15 |
Killed sol.snarf with a DamType_LinkPlasma |
| 4.61 |
Player 4 |
Killed Trin. with a DamType_ShockBeam |
| 4.69 |
Eternal |
Headshot Sol°PhXxx with a DamTypeHeadshot |
| 4.72 |
pHeeLz |
Killed Frog with a DamType_ShockBeam |
| 4.74 |
Player 6 |
Killed =patty with a DamType_Rocket |
| 4.78 |
Sol°PhXxx |
skankternal! |
| 4.79 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 4 with a DamType_SniperShot |
| 4.83 |
SoL{LT_Mark |
HELL YEAH BROTHER!! |
| 4.87 |
Player 4 |
^2 High Five!¡!¡!¡ o/\o |
| 4.89 |
Eternal |
:D |
| 4.94 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 15 with a DamType_SniperShot |
| 5.06 |
pHeeLz |
Killed Player 12 with a DamType_SniperShot |
| 5.08 |
Player 4 |
patience u are soo bad |
| 5.11 |
Trin. |
Disconnected |
| 5.13 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 5.19 |
=patty |
yes lol |
| 5.20 |
|
A kick vote has been placed against patience |
| 5.39 |
pHeeLz |
Killed Sol°PhXxx with a Flak Cannon |
| 5.44 |
Player 12 |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 5.60 |
Player 12 |
Killed pHeeLz with a DamType_BioGlob |
| 5.66 |
Eternal |
Headshot =patty with a DamTypeHeadshot |
| 5.68 |
sol.snarf |
Killed Player 12 with a DamType_ShockBeam |
| 5.68 |
Player 15 |
Killed Player 6 with a Shock Rifle |
| 5.73 |
sol.snarf |
Killed Player 4 with a DamType_ShockBeam |
| 5.81 |
pHeeLz |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 5.85 |
Someone_else |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 5.86 |
pHeeLz |
Killed Frog with a DamType_ShockBeam |
| 5.95 |
Someone_else |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBall |
| 6.05 |
Player 4 |
scold |
| 6.08 |
cybz |
Killed Someone_else with a DamType_SniperShot |
| 6.13 |
Player 4 |
ruff |
| 6.17 |
Sol°PhXxx |
crustyjoint ima get u...just stay still |
| 6.18 |
SoL{LT_Mark |
'lil jon i dont give a fuck' |
| 6.19 |
cybz |
Killed ByteRider_83 with a DamType_SniperShot |
| 6.21 |
Player 4 |
Headshot Player 6 with a DamTypeHeadshot |
| 6.21 |
Player 6 |
Killed =patty with a DamType_BioGlob |
| 6.25 |
pHeeLz |
Headshot Player 4 with a DamTypeHeadshot |
| 6.28 |
Player 4 |
|
| 6.31 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Player 12 with a DamType_ShockBeam |
| 6.32 |
Player 15 |
Killed cybz with a DamType_Rocket |
| 6.53 |
Eternal |
Killed Someone_else with a DamType_Rocket |
| 6.57 |
Sol°PhXxx |
Killed Eternal with a DamType_Rocket |
| 6.58 |
pHeeLz |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 6.63 |
Sol°PhXxx |
gotya |
| 6.66 |
Player 4 |
rustyjoiints is phlz |
| 6.76 |
Eternal |
:D |
| 6.83 |
Player 15 |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 6.84 |
pHeeLz |
Killed Frog with a DamType_ShockBeam |
| 6.89 |
Someone_else |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 6.90 |
cybz |
Killed =patty with a DamType_ShockBeam |
| 6.95 |
Eternal |
Killed Player 15 with a DamType_Rocket |
| 6.97 |
Player 4 |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_SniperShot |
| 6.98 |
Sol°PhXxx |
ya |
| 6.98 |
cybz |
Killed Someone_else with a Shock Rifle |
| 7.07 |
pHeeLz |
Killed Player 4 with a DamType_SniperShot |
| 7.19 |
Sol°PhXxx |
crustyjoint ima get u...just stay still |
| 7.34 |
Player 4 |
hes soo old |
| 7.39 |
cybz |
Killed Frog with a DamType_Rocket |
| 7.42 |
cybz |
Killed ByteRider_83 with a DamType_SniperShot |
| 7.50 |
Player 15 |
take his calcium pillz |
| 7.58 |
cybz |
Killed Player 12 with a DamType_ShockBeam |
| 7.65 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 7.74 |
sol.snarf |
elderly |
| 7.83 |
Eternal |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_BioGlob |
| 7.87 |
Eternal |
:S |
| 7.90 |
pHeeLz |
Killed Frog with a DamType_ShockBeam |
| 7.90 |
Player 15 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBeam |
| 7.92 |
Sol°PhXxx |
skankternal! |
| 7.97 |
pHeeLz |
Killed ByteRider_83 with a DamType_ShockBeam |
| 7.97 |
SoL{LT_Mark |
yes |
| 8.01 |
cybz |
Killed Player 12 with a DamType_ShockBeam |
| 8.11 |
Player 6 |
Killed Player 4 with a DamType_ShockBeam |
| 8.17 |
=patty |
Killed Eternal with a Shock Rifle |
| 8.20 |
pHeeLz |
Killed =patty with a DamType_SniperShot |
| 8.24 |
pHeeLz |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 8.33 |
pHeeLz |
Killed Player 15 with a Flak Cannon |
| 8.37 |
«ßîç»dynam!st |
Suicided with a DamType_ShockBall |
| 8.56 |
sol.snarf |
Killed Someone_else with a Flak Cannon |
| 8.58 |
Frog |
Killed pHeeLz with a DamType_Rocket |
| 8.67 |
Player 4 |
Killed cybz with a DamType_ShockBeam |
| 8.72 |
Player 4 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_ShockBeam |
| 8.74 |
Player 4 |
Killed Player 6 with a Shock Rifle |
| 8.78 |
SoL{LT_Mark |
fuckkk |
| 8.81 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Player 4 with a Flak Cannon |
| 8.87 |
SoL{LT_Mark |
i hit the ~ key |
| 8.89 |
Eternal |
Killed Frog with a Shock Rifle |
| 8.89 |
=patty |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_SniperShot |
| 8.98 |
Player 4 |
Killed SoL{LT_Mark with a Shock Rifle |
| 8.98 |
=patty |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 9.05 |
=patty |
Killed pHeeLz with a Flak Cannon |
| 9.10 |
cybz |
Killed Player 12 with a DamType_ShockBeam |
| 9.13 |
Someone_else |
Killed cybz with a Flak Cannon |
| 9.24 |
GUNZA |
Connected |
| 9.27 |
=patty |
Killed Player 6 with a Shock Rifle |
| 9.34 |
=patty |
Killed Eternal with a DamType_SniperShot |
| 9.41 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 9.88 |
Player 12 |
Killed Player 6 with a DamType_Rocket |
| 9.90 |
Sol°PhXxx |
Killed GUNZA with a Flak Cannon |
| 9.91 |
GUNZA |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 9.94 |
ByteRider_83 |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_ShockBeam |
| 9.96 |
cybz |
Killed Someone_else with a DamType_SniperShot |
| 10.01 |
Ithinkimslick |
Connected |
| 10.02 |
Eternal |
Killed Player 12 with a Shock Rifle |
| 10.03 |
=patty |
Killed pHeeLz with a DamType_Rocket |
| 10.09 |
Player 4 |
Killed cybz with a Shock Rifle |
| 10.14 |
ByteRider_83 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_Rocket |
| 10.17 |
=patty |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 10.20 |
SoL{LT_Mark |
saved |
| 10.25 |
SoL{LT_Mark |
:D |
| 10.36 |
Player 12 |
Killed Eternal with a DamType_LinkShaft |
| 10.43 |
=patty |
Killed cybz with a Flak Cannon |
| 10.46 |
Eternal |
lol |
| 10.50 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 10.53 |
Player 4 |
^2 High Five!¡!¡!¡ o/\o |
| 10.56 |
Player 15 |
steal his icy hot |
| 10.62 |
=patty |
Killed Ithinkimslick with a Shock Rifle |
| 10.65 |
Player 12 |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_Rocket |
| 10.71 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 12 with a DamType_BioGlob |
| 10.74 |
sol.snarf |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 10.78 |
ByteRider_83 |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 10.83 |
cybz |
Killed ByteRider_83 with a DamType_SniperShot |
| 10.86 |
Frog |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_Rocket |
| 10.86 |
Frog |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 10.92 |
Sol°PhXxx |
skankf |
| 10.96 |
SoL{LT_Mark |
who brinks flak to a bio battle |
| 10.99 |
Sol°PhXxx |
ima get u |
| 11.00 |
Someone_else |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 11.01 |
SoL{LT_Mark |
cmon meow |
| 11.07 |
SoL{LT_Mark |
brings* |
| 11.13 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 6 with a DamType_BioGlob |
| 11.20 |
«ßîç»dynam!st |
Killed =patty with a DamType_SniperShot |
| 11.25 |
Sol°PhXxx |
Killed cybz with a DamType_Rocket |
| 11.29 |
Ithinkimslick |
my cdkey went gl itcharoo |
| 11.33 |
Player 4 |
Killed Eternal with a DamType_SniperShot |
| 11.38 |
pHeeLz |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 11.38 |
pHeeLz |
Killed Player 15 with a DamType_Rocket |
| 11.40 |
ByteRider_83 |
Killed GUNZA with a DamType_SniperShot |
| 11.42 |
pHeeLz |
Killed ByteRider_83 with a DamType_SniperShot |
| 11.45 |
Player 4 |
Killed pHeeLz with a DamType_ShockBeam |
| 11.65 |
Player 4 |
Killed Ithinkimslick with a Flak Cannon |
| 11.68 |
sol.snarf |
Killed Player 15 with a DamType_ShockBeam |
| 11.70 |
Player 4 |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 11.73 |
Sol°PhXxx |
Killed «ßîç»dynam!st with a Flak Cannon |
| 11.84 |
Ithinkimslick |
says other names i never had lol |
| 11.86 |
Player 12 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 11.88 |
Player 4 |
Killed Eternal with a DamType_ShockBeam |
| 11.91 |
Ithinkimslick |
well besides nonya |
| 11.97 |
ByteRider_83 |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 11.97 |
=patty |
Killed Player 6 with a Flak Cannon |
| 12.04 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 12.05 |
Player 4 |
^1USA ^7USA ^4USA ^1!^7!^4! |
| 12.12 |
SoL{LT_Mark |
usaaaaaa |
| 12.17 |
Sol°PhXxx |
hi tyg |
| 12.22 |
«ßîç»dynam!st |
Killed ByteRider_83 with a DamType_Rocket |
| 12.23 |
GUNZA |
Killed Player 4 with a DamType_BioGlob |
| 12.27 |
pHeeLz |
Killed Player 15 with a Flak Cannon |
| 12.35 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Frog with a DamType_Rocket |
| 12.52 |
Eternal |
Killed =patty with a Flak Cannon |
| 12.57 |
Someone_else |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_Rocket |
| 12.60 |
Someone_else |
Killed Ithinkimslick with a DamType_Rocket |
| 12.62 |
Player 6 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 12.64 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Player 12 with a DamType_ShockBeam |
| 12.70 |
Sol°PhXxx |
hi tyg |
| 12.76 |
Eternal |
Killed Someone_else with a DamType_ShockBeam |
| 12.77 |
Ithinkimslick |
hi |
| 12.87 |
Player 15 |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 12.89 |
Eternal |
hi |
| 12.91 |
Player 4 |
^3 Flak Hug!¡!¡!¡ \o/ |
| 12.96 |
Frog |
Killed Player 6 with a DamType_SniperShot |
| 12.97 |
Player 15 |
Killed Ithinkimslick with a Shock Rifle |
| 13.05 |
pHeeLz |
Killed Frog with a DamType_ShockBeam |
| 13.05 |
SoL{LT_Mark |
whoop dat trick |
| 13.11 |
pHeeLz |
Killed Player 15 with a Flak Cannon |
| 13.20 |
pHeeLz |
Killed Player 12 with a DamType_SniperShot |
| 13.26 |
SoL{LT_Mark |
Killed ByteRider_83 with a Shock Rifle |
| 13.27 |
Someone_else |
Killed SoL{LT_Mark with a Shock Rifle |
| 13.34 |
Eternal |
Killed Someone_else with a DamType_Rocket |
| 13.41 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 13.55 |
Sol°PhXxx |
Killed Ithinkimslick with a DamType_BioGlob |
| 13.59 |
pHeeLz |
Killed Sol°PhXxx with a Shock Rifle |
| 13.68 |
Player 12 |
Killed cybz with a DamType_ShockBeam |
| 13.76 |
Ithinkimslick |
im lagginbc im downloading a huge game |
| 13.77 |
=patty |
Killed pHeeLz with a DamType_Rocket |
| 13.78 |
sol.snarf |
Killed Player 4 with a DamType_ShockBall |
| 13.82 |
Player 4 |
wtf |
| 13.88 |
Ithinkimslick |
lol |
| 14.01 |
=patty |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_ShockBeam |
| 14.03 |
Frog |
Killed GUNZA with a Flak Cannon |
| 14.05 |
Player 15 |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 14.13 |
Frog |
Killed Eternal with a DamType_Rocket |
| 14.13 |
Frog |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 14.18 |
Eternal |
xD |
| 14.18 |
GUNZA |
Killed Player 15 with a DamType_BioGlob |
| 14.21 |
ByteRider_83 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_SniperShot |
| 14.31 |
Player 6 |
Killed Someone_else with a DamType_BioGlob |
| 14.31 |
Player 6 |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 14.31 |
Ithinkimslick |
Killed Player 12 with a DamType_Rocket |
| 14.33 |
=patty |
Killed Ithinkimslick with a DamType_ShockBeam |
| 14.36 |
ByteRider_83 |
Suicided with a Flak Cannon |
| 14.40 |
pHeeLz |
Killed =patty with a DamType_SniperShot |
| 14.42 |
Eternal |
lol |
| 14.48 |
ByteRider_83 |
well you werent supposed to be on that side of him |
| 14.48 |
Player 15 |
dee2 |
| 14.64 |
ByteRider_83 |
heheheh |
| 14.73 |
Sol°PhXxx |
Killed cybz with a Flak Cannon |
| 14.76 |
pHeeLz |
Killed Player 12 with a Flak Cannon |
| 14.85 |
Player 15 |
lets do it broz |
| 14.92 |
=patty |
Killed GUNZA with a Flak Cannon |
| 14.98 |
Eternal |
Killed =patty with a DamType_BioGlob |
| 15.03 |
Player 4 |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 15.07 |
SoL{LT_Mark |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBall |
| 15.09 |
Player 4 |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_SniperShot |
| 15.12 |
Sol°PhXxx |
boo |
| 15.14 |
Player 4 |
Killed pHeeLz with a DamType_SniperShot |
| 15.25 |
sol.snarf |
yay |
| 15.36 |
Player 6 |
Killed Someone_else with a DamType_Rocket |
| 15.36 |
Player 4 |
Killed Player 6 with a DamType_ShockBeam |
| 15.38 |
=patty |
vapor.exe enabled |
| 15.47 |
Eternal |
Killed =patty with a DamType_Rocket |
| 15.65 |
Player 6 |
Killed Frog with a DamType_Rocket |
| 15.72 |
ByteRider_83 |
Killed cybz with a Flak Cannon |
| 15.75 |
Someone_else |
lol thaw proterction was 3 and fied |
| 15.76 |
Sol°PhXxx |
yay |
| 15.76 |
pHeeLz |
Killed ByteRider_83 with a DamType_SniperShot |
| 15.80 |
ByteRider_83 |
ns |
| 15.81 |
GUNZA |
Killed Player 4 with a Flak Cannon |
| 15.82 |
Sol°PhXxx |
Killed SoL{LT_Mark with a Flak Cannon |
| 15.83 |
pHeeLz |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 15.84 |
Ithinkimslick |
Killed Player 15 with a DamType_SniperShot |
| 15.87 |
«ßîç»dynam!st |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 15.93 |
Sol°PhXxx |
take that! |
| 15.95 |
Player 12 |
Killed Player 6 with a DamType_Rocket |
| 16.02 |
SoL{LT_Mark |
splat? |
| 16.02 |
cybz |
Killed Player 12 with a DamType_SniperShot |
| 16.08 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 16.09 |
Player 12 |
lol |
| 16.09 |
Sol°PhXxx |
yessir |
| 16.10 |
Player 4 |
wow wtf |
| 16.17 |
SoL{LT_Mark |
HELL YEAH BROTHER!! |
| 16.20 |
Eternal |
Killed ByteRider_83 with a DamType_BioGlob |
| 16.20 |
WTzZz |
Connected |
| 16.33 |
=patty |
Killed Eternal with a DamType_Rocket |
| 16.34 |
pHeeLz |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 16.39 |
sol.snarf |
Killed Player 12 with a DamType_SniperShot |
| 16.46 |
pHeeLz |
Killed Someone_else with a DamType_ShockBeam |
| 16.49 |
Player 4 |
Killed Player 6 with a DamType_ShockBeam |
| 16.51 |
GUNZA |
Killed Frog with a DamType_ShockBeam |
| 16.58 |
ByteRider_83 |
Killed Ithinkimslick with a DamType_SniperShot |
| 16.61 |
GUNZA |
Killed Player 15 with a DamType_BioGlob |
| 16.74 |
cybz |
Killed =patty with a DamType_SniperShot |
| 16.75 |
pHeeLz |
Killed Player 12 with a DamType_ShockBeam |
| 16.80 |
SoL{LT_Mark |
Killed ByteRider_83 with a DamType_Rocket |
| 16.89 |
Ithinkimslick |
guesswhat |
| 16.93 |
pHeeLz |
Killed Player 4 with a DamType_ShockBeam |
| 17.01 |
Player 15 |
chicken butt |
| 17.16 |
SoL{LT_Mark |
Killed Frog with a DamType_SniperShot |
| 17.19 |
Ithinkimslick |
i beat 7 in a 1v1 :P |
| 17.23 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 17.26 |
Player 12 |
on |
| 17.36 |
ByteRider_83 |
is 7 a 1v1 player |
| 17.39 |
Ithinkimslick |
b ut its only bc i got to have alleweapons on |
| 17.55 |
Frog |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 17.56 |
sol.snarf |
Killed =patty with a Flak Cannon |
| 17.57 |
Player 12 |
Killed Ithinkimslick with a DamType_Rocket |
| 17.59 |
Player 4 |
Killed pHeeLz with a DamType_SniperShot |
| 17.70 |
SoL{LT_Mark |
Killed WTzZz with a DamType_BioGlob |
| 17.70 |
Eternal |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 17.72 |
cybz |
Killed Player 12 with a DamType_ShockBeam |
| 17.78 |
ByteRider_83 |
thats a pretty good idea |
| 17.78 |
Ithinkimslick |
1v1 is bc they steal all the wapons so u cant get none |
| 17.78 |
SoL{LT_Mark |
! |
| 17.83 |
Player 4 |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 17.85 |
cybz |
Killed Player 4 with a DamType_SniperShot |
| 17.90 |
=patty |
Killed Eternal with a DamType_ShockBeam |
| 18.00 |
«ßîç»dynam!st |
Killed ByteRider_83 with a DamType_SniperShot |
| 18.05 |
ByteRider_83 |
damnit |
| 18.05 |
pHeeLz |
Killed Frog with a DamType_SniperShot |
| 18.14 |
cybz |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 18.15 |
Someone_else |
Killed GUNZA with a Flak Cannon |
| 18.18 |
Frog |
Headshot Player 6 with a DamTypeHeadshot |
| 18.21 |
=patty |
Killed Ithinkimslick with a DamType_SniperShot |
| 18.24 |
Eternal |
Killed Player 12 with a Flak Cannon |
| 18.27 |
cybz |
Killed Player 4 with a DamType_ShockBeam |
| 18.29 |
Ithinkimslick |
omg this download lol |
| 18.32 |
=patty |
Killed Eternal with a DamType_ShockBeam |
| 18.40 |
sol.snarf |
Killed Someone_else with a DamType_ShockBeam |
| 18.40 |
=patty |
Killed «ßîç»dynam!st with a Shock Rifle |
| 18.43 |
Sol°PhXxx |
be cybalized cyb.... nice to phx |
| 18.44 |
SoL{LT_Mark |
Killed =patty with a Shock Rifle |
| 18.48 |
pHeeLz |
Killed Player 15 with a DamType_SniperShot |
| 18.62 |
Sol°PhXxx |
be cybalized cyb.... nice to phx |
| 18.69 |
Player 12 |
Killed Eternal with a DamType_ShockBall |
| 18.70 |
pHeeLz |
Killed Frog with a DamType_ShockBeam |
| 18.74 |
sol.snarf |
Killed Player 12 with a DamType_ShockBeam |
| 18.82 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 18.93 |
Eternal |
Killed =patty with a DamType_BioGlob |
| 18.97 |
=patty |
ow |
| 19.01 |
pHeeLz |
Killed Player 4 with a Shock Rifle |
| 19.05 |
Eternal |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_BioGlob |
| 19.06 |
pHeeLz |
Killed Someone_else with a DamType_SniperShot |
| 19.15 |
cybz |
Killed ByteRider_83 with a DamType_ShockBeam |
| 19.28 |
pHeeLz |
Killed WTzZz with a DamType_SniperShot |
| 19.35 |
SoL{LT_Mark |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 19.36 |
pHeeLz |
Killed Frog with a DamType_SniperShot |
| 19.39 |
SoL{LT_Mark |
oh wall |
| 19.42 |
Frog |
bsb |
| 19.45 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Player 12 with a Shock Rifle |
| 19.51 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Player 15 with a DamType_Rocket |
| 19.57 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 19.61 |
Player 4 |
|
| 19.71 |
Sol°PhXxx |
Killed Ithinkimslick with a DamType_BioGlob |
| 19.77 |
cybz |
Killed =patty with a DamType_Rocket |
| 19.79 |
GUNZA |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_BioGlob |
| 19.89 |
Player 15 |
Killed Player 6 with a DamType_MinigunBullet |
| 19.94 |
GUNZA |
Killed Someone_else with a Flak Cannon |
| 19.95 |
Eternal |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 19.96 |
pHeeLz |
Killed Player 15 with a DamType_ShockBeam |
| 19.99 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 4 with a DamType_SniperShot |
| 20.00 |
«ßîç»dynam!st |
Killed ByteRider_83 with a DamType_Rocket |
| 20.04 |
cybz |
Killed Player 12 with a DamType_ShockBeam |
| 20.04 |
Frog |
Fell to their death |
| 20.09 |
SoL{LT_Mark |
Killed WTzZz with a Shock Rifle |
| 20.38 |
Player 4 |
Killed cybz with a DamType_SniperShot |
| 20.48 |
Player 4 |
Killed SoL{LT_Mark with a DamType_SniperShot |
| 20.49 |
=patty |
Killed Ithinkimslick with a Flak Cannon |
| 20.53 |
Player 6 |
Killed Player 4 with a DamType_BioGlob |
| 20.53 |
Ithinkimslick |
duh |
| 20.56 |
Player 6 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 20.57 |
pHeeLz |
Killed Player 15 with a Flak Cannon |
| 20.62 |
=patty |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 20.72 |
cybz |
Killed =patty with a DamType_Rocket |
| 20.78 |
Someone_else |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 20.90 |
pHeeLz |
Killed Player 15 with a Flak Cannon |
| 21.18 |
pHeeLz |
Killed Player 12 with a DamType_SniperShot |
| 21.28 |
Eternal |
Killed WTzZz with a DamType_SniperShot |
| 21.38 |
SoL{LT_Mark |
ill go aroun d |
| 21.55 |
Someone_else |
TEAMS |
| 21.57 |
pHeeLz |
Killed ByteRider_83 with a DamType_ShockBeam |
| 21.68 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 21.69 |
pHeeLz |
Killed =patty with a Flak Cannon |
| 21.69 |
Player 4 |
Headshot GUNZA with a DamTypeHeadshot |
| 21.71 |
Player 15 |
Killed Player 6 with a DamType_ShockBeam |
| 21.83 |
SoL{LT_Mark |
Killed Player 15 with a DamType_ShockBeam |
| 21.85 |
Eternal |
Killed Player 12 with a DamType_LinkPlasma |
| 21.89 |
WTzZz |
Killed Eternal with a DamType_SniperShot |
| 21.97 |
Player 4 |
Killed Ithinkimslick with a DamType_ShockBeam |
| 21.98 |
pHeeLz |
Killed WTzZz with a DamType_ShockBeam |
| 21.98 |
Player 6 |
Killed Player 4 with a DamType_BioGlob |
| 22.05 |
pHeeLz |
Killed Someone_else with a DamType_ShockBeam |
| 22.11 |
Ithinkimslick |
gj |
| 22.12 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 22.27 |
Eternal |
Killed =patty with a DamType_BioGlob |
| 22.28 |
Ithinkimslick |
Disconnected |
| 22.30 |
pHeeLz |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 22.32 |
cybz |
Killed Someone_else with a DamType_ShockBeam |
| 22.44 |
WTzZz |
Killed GUNZA with a DamType_ShockBeam |
| 22.50 |
cybz |
Killed WTzZz with a DamType_ShockBeam |
| 22.53 |
cybz |
Killed Frog with a DamType_ShockBeam |
| 22.60 |
cybz |
Killed Player 15 with a DamType_Rocket |
| 22.68 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Player 4 with a DamType_Rocket |
| 22.74 |
Eternal |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 22.87 |
cybz |
Killed ByteRider_83 with a DamType_SniperShot |
| 22.88 |
Sol°PhXxx |
campternal! |
| 22.90 |
Someone_else |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 22.93 |
Eternal |
xD |
| 22.94 |
Player 4 |
^2 High Five!¡!¡!¡ o/\o |
| 22.97 |
GUNZA |
Killed Player 6 with a DamType_ShockBeam |
| 23.03 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 23.03 |
|
Game Ended - Team Score Limit |