Chat Log for Welcome To SoL! Noob Friendly Server Dallas - FR-DE-Grendelkeep-Wulf on Sat, Sep 09 2023 at 11:27:24 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -1.04 |
SoL°Burr!to |
Connected |
| -1.04 |
SoL°Burr!to |
Team Change to Red Team |
| -1.04 |
tiny.avenger |
Connected |
| -1.04 |
tiny.avenger |
Team Change to Blue Team |
| -1.04 |
Player 8 |
Connected |
| -1.04 |
Player 8 |
Team Change to Red Team |
| -1.03 |
[Core]h-duke_(DE) |
Connected |
| -1.03 |
[Core]h-duke_(DE) |
Team Change to Blue Team |
| -1.02 |
sol.snarf |
Connected |
| -1.02 |
sol.snarf |
Team Change to Red Team |
| -1.02 |
SoL{No_Mercy |
Connected |
| -1.02 |
SoL{No_Mercy |
Team Change to Blue Team |
| -1.02 |
Surne3e |
Connected |
| -1.02 |
Surne3e |
Team Change to Blue Team |
| -1.00 |
Player 24 |
Connected |
| -1.00 |
Player 24 |
Team Change to Red Team |
| -0.96 |
NahasapeemapetiloN |
Connected |
| -0.96 |
NahasapeemapetiloN |
Team Change to Blue Team |
| -0.95 |
CannonX |
Connected |
| -0.95 |
CannonX |
Team Change to Red Team |
| -0.84 |
Player 24 |
Connected |
| -0.84 |
Player 24 |
Team Change to Red Team |
| -0.79 |
Player 8 |
sum1 take my place must use bathroom |
| -0.70 |
Player 8 |
Disconnected |
| -0.68 |
Player 24 |
now you pissed the Pepper off |
| -0.63 |
[Core]h-duke_(DE) |
hf & gl |
| -0.58 |
Player 24 |
get ready' |
| -0.57 |
tiny.avenger |
well we know ur not lifting anything but the mouse so ur probably 5'11 125lbs |
| -0.33 |
SoL°Burr!to |
^^ |
| -0.30 |
tiny.avenger |
fucking twigs |
| -0.27 |
[Core]h-duke_(DE) |
mouse? i play via smart watch |
| -0.24 |
Player 24 |
htats a great weight lol |
| -0.15 |
sol.snarf |
touch screen is best |
| -0.07 |
[Core]h-duke_(DE) |
and pedals |
| -0.07 |
sol.snarf |
touch, dead, ez |
| -0.05 |
sol.snarf |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
NahasapeemapetiloN |
Team Change to Red Team |
| -0.03 |
tiny.avenger |
for a stick |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.24 |
SoL{No_Mercy |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_ShockBeam |
| 0.42 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 0.60 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 0.62 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 0.63 |
sol.snarf |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 0.86 |
Player 24 |
Oh its this map |
| 1.13 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed CannonX with a DamType_ShockBeam |
| 1.17 |
[Core]h-duke_(DE) |
rest in pieces :) |
| 1.19 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.63 |
sol.snarf |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_ShockBeam |
| 1.75 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_MinigunBullet |
| 1.78 |
sol.snarf |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 1.78 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 1.83 |
CannonX |
Headshot [Core]h-duke_(DE) with a DamTypeHeadshot |
| 1.87 |
SoL°Burr!to |
ns |
| 1.96 |
SoL{No_Mercy |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 1.96 |
CannonX |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 2.00 |
SoL°Burr!to |
ns |
| 2.02 |
tiny.avenger |
Suicided with an Unknown Weapon |
| 2.02 |
tiny.avenger |
Disconnected |
| 2.16 |
Player 24 |
same |
| 2.25 |
SoL°Burr!to |
Thaw. Radars Top Left Pinpoint Our Locations. |
| 2.25 |
Player 24 |
what you like |
| 2.30 |
Player 24 |
trap |
| 2.45 |
Surne3e |
Killed CannonX with a Flak Cannon |
| 2.45 |
CannonX |
Killed Surne3e with a DamType_SniperShot |
| 2.50 |
SoL°Burr!to |
ns |
| 2.59 |
SoL°Burr!to |
ty |
| 2.68 |
sol.snarf |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 2.83 |
SoL°Burr!to |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 2.83 |
NahasapeemapetiloN |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 2.87 |
[Core]h-duke_(DE) |
ty for insta thaw |
| 3.04 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 3.04 |
CannonX |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 3.11 |
SoL{No_Mercy |
aw |
| 3.12 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 3.14 |
SoL°Burr!to |
pro |
| 3.15 |
[Core]h-duke_(DE) |
res? |
| 3.33 |
SoL°Burr!to |
Please go around and flank the enemy. |
| 3.45 |
SoL°Burr!to |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 3.62 |
sol.snarf |
Killed CannonX with a DamType_ShockBeam |
| 3.85 |
SoL°Burr!to |
Please go around and flank the enemy. |
| 3.88 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 4.05 |
Surne3e |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_Rocket |
| 4.08 |
CannonX |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 4.09 |
SoL°Burr!to |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 4.46 |
SoL°Burr!to |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 4.48 |
Player 24 |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 4.54 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 4.88 |
SoL°Burr!to |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Flak Cannon |
| 4.93 |
[Core]h-duke_(DE) |
hf & gl |
| 5.04 |
SoL°Burr!to |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_MinigunBullet |
| 5.11 |
SoL{No_Mercy |
ow |
| 5.22 |
NahasapeemapetiloN |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 5.33 |
[Core]h-duke_(DE) |
nice :) |
| 5.34 |
NahasapeemapetiloN |
Killed Surne3e with a DamType_SniperShot |
| 5.40 |
SoL°Burr!to |
pro |
| 5.41 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 5.78 |
Surne3e |
Killed NahasapeemapetiloN with a Flak Cannon |
| 5.95 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBall |
| 6.08 |
SoL{No_Mercy |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 6.13 |
SoL°Burr!to |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 6.17 |
[Core]h-duke_(DE) |
ty for insta thaw |
| 6.23 |
SoL°Burr!to |
Killed Surne3e with a DamType_Rocket |
| 6.59 |
SoL°Burr!to |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Flak Cannon |
| 6.62 |
Player 24 |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 6.68 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 6.69 |
[Core]h-duke_(DE) |
sry |
| 7.14 |
SoL{No_Mercy |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_SniperShot |
| 7.16 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed CannonX with a DamType_ShockBeam |
| 7.24 |
sol.snarf |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 7.25 |
N.X. |
Connected |
| 7.29 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 7.58 |
SoL°Burr!to |
i'm there4 |
| 7.62 |
SoL°Burr!to |
up top |
| 7.70 |
SoL°Burr!to |
o cool |
| 8.03 |
sol.snarf |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_ShockBeam |
| 8.35 |
Player 24 |
they never look there |
| 8.48 |
Surne3e |
Killed CannonX with a DamType_BioGlob |
| 8.48 |
Surne3e |
Killed Player 24 with a DamType_BioGlob |
| 8.55 |
SoL{No_Mercy |
lol |
| 8.60 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed SoL°Burr!to with a Flak Cannon |
| 8.62 |
SoL°Burr!to |
o |
| 8.72 |
tiny.avenger |
Connected |
| 9.33 |
NahasapeemapetiloN |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 9.35 |
N.X. |
Killed Player 24 with a Flak Cannon |
| 9.37 |
SoL°Burr!to |
lol |
| 9.39 |
Player 24 |
XD |
| 9.41 |
sol.snarf |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_ShockBeam |
| 9.47 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 9.49 |
Player 24 |
finally |
| 9.63 |
SoL{No_Mercy |
tsuck? |
| 9.67 |
SoL°Burr!to |
Please go around and flank the enemy. |
| 9.72 |
Player 24 |
sorta |
| 9.74 |
Player 24 |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 9.75 |
Surne3e |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 9.89 |
tiny.avenger |
Killed Player 24 with a Shock Rifle |
| 9.94 |
SoL{No_Mercy |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_SniperShot |
| 9.97 |
Player 24 |
Suicided |
| 9.97 |
Player 24 |
Disconnected |
| 10.12 |
N.X. |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_Rocket |
| 10.54 |
CannonX |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_Rocket |
| 10.66 |
Surne3e |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 10.70 |
SoL°Burr!to |
:O |
| 10.84 |
SoL°Burr!to |
take flak tele |
| 10.89 |
tiny.avenger |
Killed CannonX with a DamType_SniperShot |
| 10.93 |
Player 24 |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 10.98 |
SoL°Burr!to |
ns |
| 11.07 |
N.X. |
Killed Player 24 with a Flak Cannon |
| 11.11 |
SoL{No_Mercy |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_ShockBeam |
| 11.17 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 11.32 |
SoL°Burr!to |
Please go around and flank the enemy. |
| 11.49 |
SoL°Burr!to |
Please go around and flank the enemy. |
| 11.66 |
NahasapeemapetiloN |
Killed Surne3e with a DamType_Rocket |
| 11.67 |
sol.snarf |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 11.80 |
sol.snarf |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 11.86 |
SoL°Burr!to |
Please go around and flank the enemy. |
| 11.98 |
SoL{No_Mercy |
Killed NahasapeemapetiloN with a Shock Rifle |
| 12.11 |
N.X. |
Killed CannonX with a DamType_Rocket |
| 12.14 |
Player 24 |
yes go around and FLAK the enemy |
| 12.19 |
SoL{No_Mercy |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Flak Cannon |
| 12.20 |
SoL°Burr!to |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 12.24 |
[Core]h-duke_(DE) |
nice shot |
| 12.42 |
N.X. |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_Rocket |
| 12.45 |
SoL°Burr!to |
o |
| 12.50 |
SoL{No_Mercy |
ty |
| 12.60 |
sol.snarf |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 12.66 |
SoL°Burr!to |
it' |
| 12.66 |
[Core]h-duke_(DE) |
nooo |
| 12.68 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 12.72 |
SoL°Burr!to |
it's flank fool |
| 12.87 |
SoL°Burr!to |
meaning attack the enemy from the side |
| 13.18 |
CannonX |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 13.19 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 13.36 |
Player 24 |
Killed Surne3e with a Flak Cannon |
| 13.43 |
SoL{No_Mercy |
i thought I accidently team killed for a second |
| 13.64 |
SoL°Burr!to |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 13.70 |
sol.snarf |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 13.82 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 13.89 |
N.X. |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_Rocket |
| 14.04 |
SoL{No_Mercy |
burrito must die |
| 14.13 |
SoL{No_Mercy |
>:P |
| 14.18 |
SoL{No_Mercy |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 14.20 |
SoL°Burr!to |
o |
| 14.25 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 14.26 |
tiny.avenger |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_BioGlob |
| 14.28 |
Player 24 |
Killed sol.snarf with a DamType_BioGlob |
| 14.29 |
[Core]h-duke_(DE) |
ty for insta thaw |
| 14.44 |
N.X. |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 14.46 |
SoL°Burr!to |
ty |
| 14.54 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 14.63 |
tiny.avenger |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 14.81 |
SoL°Burr!to |
Let's Take Higher Ground. |
| 15.00 |
SoL°Burr!to |
Killed Surne3e with a DamType_SniperShot |
| 15.13 |
Player 24 |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 15.21 |
SoL{No_Mercy |
Killed NahasapeemapetiloN with a Flak Cannon |
| 15.29 |
SoL{No_Mercy |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_Rocket |
| 15.29 |
SoL{No_Mercy |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 15.33 |
[Core]h-duke_(DE) |
rest in pieces :) |
| 15.37 |
SoL{No_Mercy |
:P |
| 15.61 |
sol.snarf |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 15.67 |
SoL{No_Mercy |
nt |
| 15.69 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 15.72 |
SoL°Burr!to |
gj |
| 16.07 |
SoL{No_Mercy |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_Rocket |
| 16.19 |
N.X. |
Fell to their death |
| 16.20 |
sol.snarf |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 16.23 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 16.27 |
SoL{No_Mercy |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Flak Cannon |
| 16.63 |
Surne3e |
Killed CannonX with a DamType_BioGlob |
| 16.63 |
SoL°Burr!to |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 16.72 |
SoL°Burr!to |
Killed SoL{No_Mercy with a Shock Rifle |
| 16.74 |
Surne3e |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_BioGlob |
| 16.76 |
SoL°Burr!to |
Please go around and flank the enemy. |
| 16.81 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 17.36 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 17.45 |
SoL°Burr!to |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 17.51 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 17.67 |
Surne3e |
Killed Player 24 with a Shock Rifle |
| 17.91 |
sol.snarf |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_ShockBeam |
| 17.94 |
tiny.avenger |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 18.01 |
sol.snarf |
Killed CannonX with a DamType_ShockBeam |
| 18.09 |
Player 24 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 18.19 |
SoL{No_Mercy |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_SniperShot |
| 18.21 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 18.29 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 18.37 |
SoL{No_Mercy |
Killed Player 24 with a Flak Cannon |
| 18.53 |
SoL{No_Mercy |
Killed CannonX with a DamType_ShockBeam |
| 18.71 |
SoL{No_Mercy |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_SniperShot |
| 18.73 |
shib@ |
Connected |
| 18.76 |
[Core]h-duke_(DE) |
hihi |
| 18.78 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 19.00 |
shib@ |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 19.11 |
tiny.avenger |
Killed NahasapeemapetiloN with a Shock Rifle |
| 19.21 |
SoL{No_Mercy |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Flak Cannon |
| 19.26 |
SoL°Burr!to |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 19.32 |
SoL°Burr!to |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 19.41 |
CannonX |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 19.62 |
NahasapeemapetiloN |
Killed N.X. with a Flak Cannon |
| 19.65 |
tiny.avenger |
Killed NahasapeemapetiloN with a Flak Cannon |
| 19.67 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 19.72 |
shib@ |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 19.87 |
SoL{No_Mercy |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_Rocket |
| 19.90 |
SoL°Burr!to |
lol |
| 19.96 |
[Core]h-duke_(DE) |
hihi |
| 20.01 |
CannonX |
Killed Surne3e with a Shock Rifle |
| 20.07 |
SoL°Burr!to |
guys attack from different sides |
| 20.12 |
|
[Core]h-duke_(DE) has voted for FR-Koden-NoBuzz(Freon) |
| 20.15 |
tiny.avenger |
Killed CannonX with a DamType_ShockBeam |
| 20.19 |
SoL°Burr!to |
less predictable |
| 20.22 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 20.71 |
Player 24 |
Killed SoL{No_Mercy with a Shock Rifle |
| 20.75 |
CannonX |
Killed shib@ with a DamType_ShockBeam |
| 20.80 |
Player 24 |
Killed Surne3e with a Flak Cannon |
| 20.85 |
tiny.avenger |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_Rocket |
| 20.97 |
SoL°Burr!to |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 21.03 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 21.22 |
tiny.avenger |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 21.32 |
CannonX |
Killed Surne3e with a DamType_SniperShot |
| 21.37 |
SoL°Burr!to |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 21.48 |
Surne3e |
dont |
| 21.48 |
SoL{No_Mercy |
top is scary |
| 21.52 |
N.X. |
Killed Player 24 with a DamType_Rocket |
| 21.57 |
[Core]h-duke_(DE) |
nice thawing |
| 21.66 |
NahasapeemapetiloN |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 21.66 |
Surne3e |
Killed NahasapeemapetiloN with a Shock Rifle |
| 21.72 |
SoL°Burr!to |
Killed Surne3e with a Shock Rifle |
| 21.83 |
CannonX |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 21.83 |
SoL°Burr!to |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 21.91 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 21.96 |
SoL{No_Mercy |
burrito hurts |
| 22.07 |
SoL°Burr!to |
Killed shib@ with a DamType_ShockBeam |
| 22.09 |
SoL°Burr!to |
Please go around and flank the enemy. |
| 22.25 |
tiny.avenger |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Flak Cannon |
| 22.29 |
[Core]h-duke_(DE) |
ty for insta thaw |
| 22.47 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 22.50 |
Player 24 |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 22.59 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 22.62 |
N.X. |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_Rocket |
| 22.64 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed N.X. with a DamType_Rocket |
| 22.64 |
shib@ |
Killed CannonX with a DamType_ShockBeam |
| 22.70 |
Helmet |
Connected |
| 22.70 |
tiny.avenger |
Killed Player 24 with a DamType_MinigunBullet |
| 22.96 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed shib@ with a DamType_ShockBeam |
| 23.08 |
NahasapeemapetiloN |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 23.62 |
SoL°Burr!to |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 23.68 |
SoL°Burr!to |
Please go around and flank the enemy. |
| 23.72 |
SoL°Burr!to |
Please go around and flank the enemy. |
| 23.80 |
sol.snarf |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_ShockBeam |
| 23.80 |
Player 24 |
Killed SoL{No_Mercy with a Flak Cannon |
| 23.85 |
N.X. |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 23.87 |
SoL°Burr!to |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 23.93 |
Surne3e |
Killed CannonX with a Flak Cannon |
| 24.02 |
SoL°Burr!to |
Headshot sol.snarf with a DamTypeHeadshot |
| 24.10 |
SoL°Burr!to |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 24.17 |
SoL°Burr!to |
Killed shib@ with a DamType_ShockBeam |
| 24.42 |
SoL°Burr!to |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 24.45 |
SoL°Burr!to |
o |
| 24.48 |
[Core]h-duke_(DE) |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 24.48 |
NahasapeemapetiloN |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 24.48 |
N.X. |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 24.51 |
SoL°Burr!to |
teamwork yo |
| 24.55 |
CannonX |
Killed Surne3e with a Shock Rifle |
| 24.59 |
Player 24 |
Killed shib@ with a Flak Cannon |
| 24.64 |
SoL{No_Mercy |
Suicided with a DamType_ShieldImpact |
| 24.77 |
CannonX |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 25.08 |
Player 24 |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 25.11 |
Player 24 |
Fell to their death |
| 25.11 |
[Core]h-duke_(DE) |
nice :) |
| 25.13 |
SoL°Burr!to |
:D |
| 25.19 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 25.19 |
SoL{No_Mercy |
:o |
| 25.53 |
Player 24 |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 25.63 |
Helmet |
Killed N.X. with a DamType_SniperShot |
| 25.66 |
shib@ |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 25.79 |
Helmet |
Killed shib@ with a Flak Cannon |
| 25.84 |
tiny.avenger |
**** YOU HAVE ADREN *** |
| 25.85 |
SoL{No_Mercy |
Killed Helmet with a Flak Cannon |
| 25.89 |
tiny.avenger |
**** YOU HAVE ADREN *** |
| 25.96 |
shib@ |
I TRIED TO USE IT |
| 25.98 |
SoL°Burr!to |
Please go around and flank the enemy. |
| 26.10 |
SoL{No_Mercy |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_ShockBeam |
| 26.16 |
Player 24 |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 26.19 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 26.26 |
SoL°Burr!to |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 26.28 |
SoL{No_Mercy |
i used mine! |
| 26.37 |
SoL{No_Mercy |
then died |
| 26.42 |
tiny.avenger |
Killed Helmet with a Flak Cannon |
| 26.45 |
SoL{No_Mercy |
:) |
| 26.51 |
tiny.avenger |
Killed CannonX with a Flak Cannon |
| 26.57 |
Surne3e |
res |
| 26.62 |
SoL°Burr!to |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 26.78 |
SoL°Burr!to |
Headshot SoL{No_Mercy with a DamTypeHeadshot |
| 26.86 |
SoL{No_Mercy |
ow ns |
| 26.89 |
SoL°Burr!to |
Let's Take Higher Ground. |
| 27.07 |
shib@ |
Headshot CannonX with a DamTypeHeadshot |
| 27.09 |
Helmet |
Killed N.X. with a Flak Cannon |
| 27.22 |
shib@ |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 27.24 |
tiny.avenger |
Killed Helmet with a DamType_ShockBeam |
| 27.34 |
[Core]h-duke_(DE) |
Fell to their death |
| 27.40 |
SoL°Burr!to |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 27.41 |
[Core]h-duke_(DE) |
nooo |
| 27.68 |
sol.snarf |
Killed Helmet with a DamType_ShockBeam |
| 27.69 |
SoL{No_Mercy |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_Rocket |
| 27.71 |
SoL°Burr!to |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 27.82 |
SoL°Burr!to |
Killed Surne3e with a Shock Rifle |
| 27.89 |
N.X. |
Killed CannonX with a DamType_ShockBeam |
| 27.99 |
|
[Core]h-duke_(DE) has voted for FR-[M]_Contrast_B1(Freon) |
| 28.08 |
SoL°Burr!to |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 28.10 |
shib@ |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 28.19 |
SoL°Burr!to |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 28.23 |
[Core]h-duke_(DE) |
nice :) |
| 28.28 |
SoL{No_Mercy |
Headshot Helmet with a DamTypeHeadshot |
| 28.34 |
SoL°Burr!to |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 28.36 |
SoL°Burr!to |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 28.40 |
SoL°Burr!to |
O |
| 28.40 |
Player 24 |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 28.51 |
Surne3e |
Killed Player 24 with a DamType_MinigunAlt |
| 28.56 |
Player 8 |
Connected |
| 28.67 |
SoL°Burr!to |
teamwork' |
| 28.68 |
tiny.avenger |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_SniperShot |
| 28.74 |
Player 15 |
Connected |
| 28.79 |
SoL°Burr!to |
or thaw |
| 28.87 |
CannonX |
Killed SoL{No_Mercy with a Shock Rifle |
| 28.88 |
sol.snarf |
Killed CannonX with a DamType_SniperShot |
| 28.91 |
Surne3e |
Fell to their death |
| 28.92 |
SoL°Burr!to |
ns |
| 28.93 |
[Core]h-duke_(DE) |
hihi |
| 28.95 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 28.98 |
shib@ |
HIGH |
| 29.31 |
Inhuman3 |
Connected |
| 29.32 |
Player 9 |
Connected |
| 29.39 |
sol.snarf |
Headshot Helmet with a DamTypeHeadshot |
| 29.40 |
Player 8 |
Killed shib@ with a DamType_ShockBeam |
| 29.71 |
SoL°Burr!to |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 29.72 |
SoL{No_Mercy |
Killed Player 24 with a Shock Rifle |
| 29.93 |
Surne3e |
Killed CannonX with a DamType_BioGlob |
| 29.93 |
Surne3e |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 29.94 |
sol.snarf |
Killed SoL°Burr!to with a DamType_ShockBeam |
| 29.95 |
shib@ |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 29.96 |
SoL°Burr!to |
ow |
| 30.04 |
N.X. |
Killed Helmet with a Flak Cannon |
| 30.06 |
sol.snarf |
ddd |
| 30.11 |
Player 8 |
Killed N.X. with a DamType_ShockBeam |
| 30.15 |
SoL°Burr!to |
ns |
| 30.37 |
shib@ |
Killed Player 8 with a DamType_ShockBeam |
| 30.44 |
Player 24 |
top thaw |
| 30.52 |
NahasapeemapetiloN |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 30.60 |
NahasapeemapetiloN |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 30.65 |
sol.snarf |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_ShockBeam |
| 30.65 |
SoL{No_Mercy |
top ressing |
| 30.70 |
SoL°Burr!to |
ntttt |
| 30.72 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 30.74 |
SoL°Burr!to |
Let's Take Higher Ground. |
| 30.74 |
NahasapeemapetiloN |
F |
| 30.77 |
SoL°Burr!to |
Let's Take Higher Ground. |
| 30.81 |
SoL°Burr!to |
Please go around and flank the enemy. |
| 31.07 |
tiny.avenger |
Killed NahasapeemapetiloN with a Shock Rifle |
| 31.11 |
Player 24 |
Killed Player 9 with a DamType_Rocket |
| 31.16 |
SoL{No_Mercy |
Killed Inhuman3 with a Flak Cannon |
| 31.17 |
sol.snarf |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 31.29 |
Player 15 |
Killed Helmet with a DamType_Rocket |
| 31.33 |
CannonX |
Killed shib@ with a DamType_SniperShot |
| 31.35 |
SoL°Burr!to |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 31.41 |
Surne3e |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 31.46 |
shib@ |
LOL |
| 31.50 |
shib@ |
WALL |
| 31.56 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 31.60 |
Player 9 |
Killed CannonX with a DamType_Rocket |
| 31.64 |
Surne3e |
... |
| 31.74 |
tiny.avenger |
Killed Player 8 with a Flak Cannon |
| 31.74 |
SoL°Burr!to |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 31.75 |
Player 24 |
Killed N.X. with a Flak Cannon |
| 31.80 |
SoL°Burr!to |
Killed Player 15 with a DamType_ShockBeam |
| 31.84 |
SoL{No_Mercy |
Killed NahasapeemapetiloN with a DamType_SniperShot |
| 31.95 |
tiny.avenger |
Killed Player 24 with a Shock Rifle |
| 31.98 |
tiny.avenger |
Killed SoL°Burr!to with a Shock Rifle |
| 32.04 |
SoL°Burr!to |
]treamwrk |
| 32.06 |
sol.snarf |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 32.10 |
SoL°Burr!to |
inhuman |
| 32.14 |
sol.snarf |
Killed Helmet with a DamType_ShockBeam |
| 32.15 |
SoL°Burr!to |
plz help? |
| 32.35 |
[Core]h-duke_(DE) |
gg |
| 32.38 |
SoL{No_Mercy |
Killed Inhuman3 with a DamType_LinkShaft |
| 32.41 |
SoL°Burr!to |
gg |
| 32.44 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 32.44 |
|
Game Ended - Team Score Limit |