Chat Log for Welcome To SoL! Noob Friendly Server Dallas - FR-Rankin on Mon, Sep 25 2023 at 11:02:10 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -1.06 |
Dee3 |
Connected |
| -1.06 |
Dee3 |
Team Change to Red Team |
| -1.05 |
Player 23 |
Connected |
| -1.05 |
Player 23 |
Team Change to Blue Team |
| -1.04 |
Sol°PhXxx |
Connected |
| -1.04 |
Sol°PhXxx |
Team Change to Red Team |
| -1.03 |
Surne3e |
Connected |
| -1.03 |
Surne3e |
Team Change to Blue Team |
| -0.97 |
SOL{K3RIUM |
Connected |
| -0.97 |
SOL{K3RIUM |
Team Change to Red Team |
| -0.32 |
Dee3 |
sup druid |
| -0.31 |
HackerMan |
Connected |
| -0.31 |
HackerMan |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Dee3 |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Surne3e |
Team Change to Red Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.36 |
Sol°PhXxx |
Killed Dee3 with a DamType_SniperShot |
| 0.39 |
Player 23 |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 0.60 |
Sol°PhXxx |
Killed HackerMan with a DamType_Rocket |
| 0.64 |
Player 23 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 1.01 |
sol.snarf |
Connected |
| 1.06 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 1.17 |
Dee3 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 1.22 |
Lexxie.Harford |
Connected |
| 1.25 |
Dee3 |
Headshot Sol°PhXxx with a DamTypeHeadshot |
| 1.31 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.52 |
SOL{K3RIUM |
Killed HackerMan with a DamType_SniperShot |
| 1.74 |
sol.snarf |
Killed Dee3 with a DamType_ShockBeam |
| 1.89 |
sol.snarf |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 2.06 |
Sol°PhXxx |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_SniperShot |
| 2.13 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 2.43 |
Player 23 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 2.53 |
Lexxie.Harford |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 2.65 |
Player 23 |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 2.66 |
Surne3e |
Killed HackerMan with a DamType_Rocket |
| 2.78 |
Player 23 |
Killed SOL{K3RIUM with a Flak Cannon |
| 2.84 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 3.22 |
SOL{K3RIUM |
Killed HackerMan with a DamType_ShockBeam |
| 3.26 |
Player 23 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 3.35 |
SOL{K3RIUM |
Killed Dee3 with a Flak Cannon |
| 3.41 |
Player 23 |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 3.41 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 3.67 |
sol.snarf |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
| 3.75 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 4.08 |
Surne3e |
Killed HackerMan with a DamType_ShockBeam |
| 4.22 |
Player 23 |
Headshot SOL{K3RIUM with a DamTypeHeadshot |
| 4.30 |
Lexxie.Harford |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 4.36 |
Sol°PhXxx |
Killed Dee3 with a DamType_BioGlob |
| 4.36 |
SOL{K3RIUM |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
| 4.58 |
Dee3 |
Killed Surne3e with a Flak Cannon |
| 4.60 |
SOL{K3RIUM |
Headshot Dee3 with a DamTypeHeadshot |
| 4.67 |
Lexxie.Harford |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 4.71 |
Lexxie.Harford |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 4.97 |
HackerMan |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 5.04 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 5.32 |
Sol°PhXxx |
Killed Dee3 with a DamType_Rocket |
| 5.43 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 5.49 |
HackerMan |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 5.56 |
sol.snarf |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_SniperShot |
| 5.63 |
SOL{K3RIUM |
Killed HackerMan with a DamType_SniperShot |
| 5.71 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 5.87 |
Dee3 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 6.06 |
sol.snarf |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 6.08 |
Dee3 |
Killed SOL{K3RIUM with a Shock Rifle |
| 6.16 |
Surne3e |
Killed HackerMan with a Flak Cannon |
| 6.20 |
Lexxie.Harford |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 6.23 |
Lexxie.Harford |
Killed Surne3e with a DamType_SniperShot |
| 6.30 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 6.55 |
Lexxie.Harford |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 6.60 |
Player |
Connected |
| 6.71 |
Dee3 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_SniperShot |
| 6.71 |
Player 23 |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 6.81 |
Player 10 |
Connected |
| 6.89 |
HackerMan |
Suicided with a Flak Cannon |
| 7.02 |
Player 23 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 7.07 |
Player 23 |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 7.14 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 7.32 |
Dee3 |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 7.35 |
sol.snarf |
Killed Player 10 with a DamType_SniperShot |
| 7.48 |
Dee3 |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 7.49 |
Sol°PhXxx |
Killed HackerMan with a DamType_SniperShot |
| 7.64 |
Player 23 |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 7.67 |
Sol°PhXxx |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_Rocket |
| 7.68 |
Player 23 |
Killed Player with a DamType_ShockBeam |
| 7.75 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 23 with a Shock Rifle |
| 7.86 |
HackerMan |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 7.91 |
Sol°PhXxx |
Killed Dee3 with a DamType_BioGlob |
| 7.93 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 8.15 |
Lexxie.Harford |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 8.21 |
Player |
Killed Player 10 with a Flak Cannon |
| 8.22 |
SOL{K3RIUM |
Killed Dee3 with a DamType_ShockBeam |
| 8.27 |
SOL{K3RIUM |
Killed HackerMan with a Flak Cannon |
| 8.33 |
Lexxie.Harford |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_SniperShot |
| 8.36 |
sol.snarf |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 8.45 |
Player |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_SniperShot |
| 8.63 |
SOL{K3RIUM |
Killed HackerMan with a DamType_SniperShot |
| 8.70 |
Dee3 |
Killed SOL{K3RIUM with a Flak Cannon |
| 8.70 |
SOL{K3RIUM |
Killed Dee3 with a Flak Cannon |
| 8.95 |
Surne3e |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 9.02 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 9.12 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 9.25 |
Player 10 |
Suicided with a Flak Cannon |
| 9.28 |
sol.snarf |
Killed HackerMan with a DamType_SniperShot |
| 9.40 |
Lexxie.Harford |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 9.49 |
Lexxie.Harford |
Killed Sol°PhXxx with a Flak Cannon |
| 9.49 |
Player |
Killed Dee3 with a DamType_LinkShaft |
| 9.56 |
Sol°PhXxx |
this f'n lavg |
| 9.59 |
Sol°PhXxx |
this f'n lag |
| 9.67 |
Player |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_BioGlob |
| 9.73 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 10.03 |
Lexxie.Harford |
Headshot SOL{K3RIUM with a DamTypeHeadshot |
| 10.05 |
Player |
Killed Dee3 with a DamType_SniperShot |
| 10.13 |
HackerMan |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 10.25 |
SOL{K3RIUM |
Killed Player 10 with a Flak Cannon |
| 10.26 |
sol.snarf |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 10.32 |
HackerMan |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 10.52 |
Player |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 10.69 |
HackerMan |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 10.72 |
HackerMan |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 10.72 |
Sol°PhXxx |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_SniperShot |
| 10.78 |
Player 23 |
Killed Surne3e with a DamType_Rocket |
| 11.03 |
Player 23 |
Killed Sol°PhXxx with a Flak Cannon |
| 11.10 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 11.32 |
Lexxie.Harford |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 11.42 |
HackerMan |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 11.48 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 10 with a Flak Cannon |
| 11.48 |
Lexxie.Harford |
Killed Player with a DamType_ShockBeam |
| 11.59 |
HackerMan |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 11.61 |
Sol°PhXxx |
Killed Lexxie.Harford with a Shock Rifle |
| 11.65 |
HackerMan |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_ShockBeam |
| 11.73 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 11.91 |
Player 10 |
Killed Sol°PhXxx with a DamType_Rocket |
| 12.08 |
Player |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 12.12 |
Dee3 |
Killed Surne3e with a Shock Rifle |
| 12.25 |
Lexxie.Harford |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_ShockBeam |
| 12.33 |
Dee3 |
Killed Sol°PhXxx with a Flak Cannon |
| 12.41 |
Lexxie.Harford |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 12.45 |
HackerMan |
Killed Player with a DamType_ShockBeam |
| 12.52 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 12.71 |
Player 10 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 12.77 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 23 with a DamType_SniperShot |
| 12.78 |
HackerMan |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 12.87 |
sol.snarf |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
| 13.01 |
Dee3 |
Killed Player with a Flak Cannon |
| 13.11 |
sol.snarf |
Killed Player 10 with a Shock Rifle |
| 13.17 |
sol.snarf |
Killed Dee3 with a Flak Cannon |
| 13.18 |
SOL{K3RIUM |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_ShockBeam |
| 13.24 |
Surne3e |
Killed HackerMan with a DamType_Rocket |
| 13.43 |
Sol°PhXxx |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 13.51 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 13.80 |
Player |
Killed Dee3 with a DamType_Rocket |
| 13.83 |
HackerMan |
Killed SOL{K3RIUM with a DamType_Rocket |
| 13.85 |
Lexxie.Harford |
Killed Sol°PhXxx with a Flak Cannon |
| 13.90 |
HackerMan |
Killed Surne3e with a Shock Rifle |
| 13.95 |
Lexxie.Harford |
Headshot Player with a DamTypeHeadshot |
| 13.98 |
Lexxie.Harford |
Headshot sol.snarf with a DamTypeHeadshot |
| 13.99 |
Surne3e |
Killed HackerMan with a DamType_LinkShaft |
| 14.09 |
Surne3e |
Killed Lexxie.Harford with a DamType_Rocket |
| 14.11 |
Player 23 |
Killed Surne3e with a DamType_ShockBeam |
| 14.18 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 14.18 |
|
Game Ended - Team Score Limit |