Chat Log for Welcome To SoL! Noob Friendly Server Dallas - FR-Goose][_B1 on Thu, Oct 26 2023 at 8:48:33 PM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -1.05 |
ds8k |
Connected |
| -1.05 |
Zarkov |
Connected |
| -1.05 |
ds8k |
Team Change to Red Team |
| -1.05 |
Zarkov |
Team Change to Blue Team |
| -1.04 |
SoL{Kabronator |
Connected |
| -1.04 |
SoL{Kabronator |
Team Change to Blue Team |
| -1.04 |
WTzZz |
Connected |
| -1.04 |
WTzZz |
Team Change to Red Team |
| -1.04 |
Player |
Connected |
| -1.04 |
Player |
Team Change to Red Team |
| -1.04 |
[Core]h-duke_(DE) |
Connected |
| -1.04 |
[Core]h-duke_(DE) |
Team Change to Blue Team |
| -1.03 |
ElMe |
Connected |
| -1.03 |
ElMe |
Team Change to Blue Team |
| -1.03 |
[1]MegaVulva |
Connected |
| -1.03 |
[1]MegaVulva |
Team Change to Red Team |
| -1.02 |
SoL{SLIMEGUN |
Connected |
| -1.02 |
SoL{SLIMEGUN |
Team Change to Red Team |
| -1.02 |
SoL{GuluGulu |
Connected |
| -1.02 |
SoL{GuluGulu |
Team Change to Blue Team |
| -1.00 |
TheMultiX |
Connected |
| -1.00 |
TheMultiX |
Team Change to Blue Team |
| -0.98 |
LiC>>Tiggrrrr |
Connected |
| -0.98 |
LiC>>Tiggrrrr |
Team Change to Red Team |
| -0.98 |
Player 40 |
Connected |
| -0.98 |
Player 40 |
Team Change to Red Team |
| -0.98 |
constable |
Connected |
| -0.98 |
constable |
Team Change to Blue Team |
| -0.96 |
SoL{Kabronator |
hahaou |
| -0.96 |
SoL°Sledge |
Connected |
| -0.96 |
Player 14 |
Connected |
| -0.96 |
SoL°Sledge |
Team Change to Red Team |
| -0.96 |
Player 14 |
Team Change to Blue Team |
| -0.95 |
[Core]h-duke_(DE) |
hf & gl |
| -0.84 |
LiC>>Tiggrrrr |
Disconnected |
| -0.68 |
SoL{SLIMEGUN |
ka |
| -0.64 |
WTzZz |
Disconnected |
| -0.59 |
Player 14 |
we ought to be voting h&m maps, snorklers |
| -0.57 |
SoL{Kabronator |
sdestroy |
| -0.52 |
WTzZz |
Connected |
| -0.52 |
WTzZz |
Team Change to Red Team |
| -0.41 |
Player 14 |
it's that time of the year it is |
| -0.41 |
WTzZz |
Disconnected |
| -0.33 |
SoL{GuluGulu |
mamamia |
| -0.11 |
SoL{Kabronator |
tnt |
| -0.05 |
ds8k |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
[1]MegaVulva |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
TheMultiX |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
Player 40 |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
constable |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
SoL{Kabronator |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
[Core]h-duke_(DE) |
Team Change to Red Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.02 |
[Core]h-duke_(DE) |
hf & gl |
| 0.27 |
constable |
Killed ElMe with a Flak Cannon |
| 0.27 |
ds8k |
Killed SoL°Sledge with a DamType_SniperShot |
| 0.41 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed [1]MegaVulva with a Shock Rifle |
| 0.42 |
Player 14 |
I put on some it's happening by the happening :P |
| 0.46 |
Zarkov |
Killed Player with a Flak Cannon |
| 0.47 |
TheMultiX |
Killed ds8k with a Flak Cannon |
| 0.61 |
TheMultiX |
Killed Player 40 with a Flak Cannon |
| 0.69 |
Zarkov |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_BioGlob |
| 0.72 |
Player 23 |
Connected |
| 0.81 |
Player 14 |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_Rocket |
| 0.92 |
SoL{Kabronator |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_SniperShot |
| 0.96 |
SoL{GuluGulu |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_Rocket |
| 0.97 |
SoL°Sledge |
Killed Zarkov with a DamType_ShockBall |
| 1.05 |
SoL°Sledge |
Killed SoL{GuluGulu with a Flak Cannon |
| 1.10 |
ElMe |
Headshot SoL°Sledge with a DamTypeHeadshot |
| 1.13 |
Player 14 |
Killed TheMultiX with a DamType_Rocket |
| 1.38 |
SoL{Kabronator |
thaw |
| 1.52 |
Player |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_SniperShot |
| 1.63 |
ds8k |
Killed Player with a DamType_LinkShaft |
| 1.67 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed ElMe with a DamType_SniperShot |
| 1.68 |
SoL{GuluGulu |
Killed constable with a Flak Cannon |
| 1.70 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed Zarkov with a DamType_BioGlob |
| 1.74 |
SoL{GuluGulu |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 1.87 |
SoL{GuluGulu |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_SniperShot |
| 1.95 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 2.16 |
Player |
Headshot ElMe with a DamTypeHeadshot |
| 2.19 |
Player 14 |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 2.19 |
Player 14 |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 2.24 |
sol.snarf |
Connected |
| 2.25 |
SoL°Sledge |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_ShockBeam |
| 2.34 |
SoL°Sledge |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_SniperShot |
| 2.36 |
Zarkov |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_BioGlob |
| 2.41 |
Player 40 |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Flak Cannon |
| 2.44 |
SoL°Sledge |
Killed Player 14 with a Shock Rifle |
| 2.48 |
Player 14 |
whore |
| 2.64 |
Zarkov |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 2.66 |
constable |
Killed Player 40 with a DamType_ShockBeam |
| 2.70 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed ds8k with a Shock Rifle |
| 2.84 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed ElMe with a DamType_BioGlob |
| 3.03 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed Player 14 with a Shock Rifle |
| 3.06 |
Player 14 |
aw |
| 3.08 |
[Core]h-duke_(DE) |
rest in pieces :) |
| 3.10 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 3.17 |
Player 14 |
went for 1.5hr bike ride today |
| 3.26 |
SoL{Kabronator |
Killed Zarkov with a DamType_BioGlob |
| 3.28 |
[1]MegaVulva |
Suicided with a Flak Cannon |
| 3.42 |
[1]MegaVulva |
zob |
| 3.48 |
Player 24 |
Connected |
| 3.49 |
TheMultiX |
Killed Player 40 with a Flak Cannon |
| 3.59 |
Player 23 |
Killed ElMe with a Shock Rifle |
| 3.62 |
SoL{GuluGulu |
Killed SoL°Sledge with a DamType_BioGlob |
| 3.66 |
sol.snarf |
Killed TheMultiX with a Shock Rifle |
| 3.72 |
Player |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 3.72 |
constable |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_SniperShot |
| 3.77 |
constable |
Headshot Player 14 with a DamTypeHeadshot |
| 3.78 |
SoL°Sledge |
Killed Zarkov with a DamType_SniperShot |
| 3.83 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed ds8k with a DamType_SniperShot |
| 3.91 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 4.11 |
Player 24 |
Killed Player 14 with a DamType_Rocket |
| 4.14 |
Player 23 |
Killed ElMe with a DamType_ShockBeam |
| 4.15 |
Player 23 |
Killed Zarkov with a DamType_ShockBeam |
| 4.18 |
SoL{Kabronator |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 4.20 |
Player |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_BioGlob |
| 4.28 |
SoL°Sledge |
Killed ds8k with a DamType_SniperShot |
| 4.39 |
SoL{Kabronator |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_BioGlob |
| 4.40 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 4.42 |
Player 40 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 4.45 |
Player 14 |
I think I froze my head during |
| 4.50 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 4.70 |
SoL{Kabronator |
Killed ElMe with a Flak Cannon |
| 4.72 |
[1]MegaVulva |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Flak Cannon |
| 4.81 |
Player 14 |
Killed SoL°Sledge with a DamType_Rocket |
| 4.81 |
SoL{GuluGulu |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_Rocket |
| 4.82 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Zarkov with a DamType_ShockBall |
| 4.84 |
Player 40 |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBall |
| 4.93 |
constable |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 4.96 |
constable |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_ShockBeam |
| 4.96 |
Player 14 |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_Rocket |
| 4.99 |
Player |
Killed Player 14 with a DamType_SniperShot |
| 5.03 |
Zarkov |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 5.03 |
Player |
Killed ElMe with a DamType_ShockBeam |
| 5.03 |
ds8k |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_ShockBeam |
| 5.04 |
Player 14 |
ouch |
| 5.08 |
Player |
Killed Player 40 with a Flak Cannon |
| 5.19 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed ds8k with a Shock Rifle |
| 5.31 |
SoL°Sledge |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 5.33 |
Player 14 |
vagina is being a push over |
| 5.37 |
Player 23 |
Killed Zarkov with a DamType_SniperShot |
| 5.40 |
ElMe |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 5.41 |
SoL°Sledge |
Killed ElMe with a DamType_SniperShot |
| 5.52 |
constable |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_SniperShot |
| 5.58 |
Player 14 |
Killed SoL°Sledge with a DamType_Rocket |
| 5.64 |
constable |
Killed Player 40 with a DamType_ShockBeam |
| 5.69 |
SoL{Kabronator |
Killed Player 14 with a Shock Rifle |
| 5.78 |
sol.snarf |
Killed Player with a DamType_ShockBeam |
| 5.87 |
sol.snarf |
Killed TheMultiX with a DamType_ShockBeam |
| 5.89 |
constable |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 5.97 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 6.14 |
sol.snarf |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 6.19 |
Zarkov |
Killed constable with a DamType_SniperShot |
| 6.28 |
ds8k |
Killed Player 24 with a DamType_ShockBeam |
| 6.30 |
Player 40 |
Killed SoL°Sledge with a Flak Cannon |
| 6.30 |
sol.snarf |
Killed TheMultiX with a DamType_ShockBeam |
| 6.47 |
Player 23 |
Killed Player 14 with a Flak Cannon |
| 6.47 |
Player |
Killed ElMe with a DamType_SniperShot |
| 6.51 |
Zarkov |
Killed SoL{Kabronator with a Flak Cannon |
| 6.52 |
SoL{GuluGulu |
Killed Player with a Flak Cannon |
| 6.54 |
Player 14 |
ffs |
| 6.62 |
SoL{GuluGulu |
Headshot Player 23 with a DamTypeHeadshot |
| 6.64 |
ds8k |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_SniperShot |
| 6.65 |
Player 40 |
Killed TheMultiX with a DamType_BioGlob |
| 6.72 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 6.89 |
Zarkov |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_Rocket |
| 6.94 |
SoL{Kabronator |
Killed ElMe with a Flak Cannon |
| 7.01 |
Zarkov |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 7.08 |
Player |
Killed ds8k with a Flak Cannon |
| 7.12 |
sol.snarf |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 7.13 |
ElMe |
Killed SoL{Kabronator with a Flak Cannon |
| 7.15 |
Zarkov |
Killed Player with a DamType_ShockBeam |
| 7.18 |
constable |
Killed ElMe with a DamType_ShockBall |
| 7.19 |
[1]MegaVulva |
Killed constable with a Flak Cannon |
| 7.23 |
Zarkov |
Killed Player 24 with a DamType_Rocket |
| 7.33 |
Player 14 |
Killed TheMultiX with a DamType_Rocket |
| 7.34 |
Player 14 |
Killed SoL°Sledge with a DamType_Rocket |
| 7.62 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed Zarkov with a Flak Cannon |
| 7.65 |
Player 40 |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Shock Rifle |
| 7.73 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 7.90 |
SoL°Sledge |
Killed SoL{GuluGulu with a Flak Cannon |
| 8.09 |
sol.snarf |
Killed TheMultiX with a DamType_SniperShot |
| 8.11 |
Player |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_SniperShot |
| 8.16 |
Zarkov |
Killed constable with a DamType_ShockBeam |
| 8.24 |
ds8k |
Killed Player 24 with a DamType_SniperShot |
| 8.24 |
Player 23 |
Killed ElMe with a DamType_ShockBeam |
| 8.28 |
Player |
Killed Player 14 with a DamType_BioGlob |
| 8.28 |
Player |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 8.29 |
SoL°Sledge |
Killed ds8k with a DamType_SniperShot |
| 8.35 |
Player 24 |
Suicided |
| 8.35 |
Player 24 |
Disconnected |
| 8.46 |
Player 23 |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_ShockBeam |
| 8.47 |
Zarkov |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 8.52 |
TheMultiX |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 8.88 |
Zarkov |
Killed SoL°Sledge with a DamType_SniperShot |
| 8.89 |
Player 14 |
mmm prodigy - no good :] |
| 9.01 |
Zarkov |
Killed TheMultiX with a Flak Cannon |
| 9.05 |
Zarkov |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_BioGlob |
| 9.11 |
[Core]h-duke_(DE) |
ty for insta thaw |
| 9.20 |
Player 23 |
Killed Player 40 with a DamType_ShockBeam |
| 9.31 |
Player 23 |
Killed Zarkov with a Flak Cannon |
| 9.38 |
[1]MegaVulva |
Killed Player 23 with a DamType_BioGlob |
| 9.39 |
sol.snarf |
Killed constable with a DamType_Rocket |
| 9.41 |
[Core]h-duke_(DE) |
res? |
| 9.42 |
SoL°Sledge |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 9.43 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed ds8k with a DamType_SniperShot |
| 9.45 |
SoL°Sledge |
Killed ElMe with a DamType_SniperShot |
| 9.48 |
Strelkov |
Connected |
| 9.49 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed [1]MegaVulva with a Flak Cannon |
| 9.62 |
SoL°Sledge |
Headshot Player 40 with a DamTypeHeadshot |
| 9.69 |
Zarkov |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 9.83 |
SoL°Sledge |
Killed Player 14 with a Shock Rifle |
| 9.91 |
Player 14 |
horse |
| 9.91 |
Player |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_SniperShot |
| 9.96 |
Player 40 |
Killed Player with a Shock Rifle |
| 9.96 |
Zarkov |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Flak Cannon |
| 9.97 |
constable |
Killed ElMe with a Flak Cannon |
| 9.97 |
SoL{No_Mercy |
Connected |
| 10.02 |
Zarkov |
Killed SoL°Sledge with a DamType_SniperShot |
| 10.05 |
[Core]h-duke_(DE) |
ty for insta thaw |
| 10.11 |
Player 23 |
Killed sol.snarf with a DamType_MinigunBullet |
| 10.17 |
SoL{No_Mercy |
howdy |
| 10.18 |
[1]MegaVulva |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 10.20 |
TheMultiX |
Killed Player 40 with a Flak Cannon |
| 10.24 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_BioGlob |
| 10.24 |
SoL{SLIMEGUN |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 10.28 |
TheMultiX |
Killed Player 14 with a Flak Cannon |
| 10.30 |
Player 23 |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 10.32 |
SoL{GuluGulu |
yoyo |
| 10.36 |
Player 14 |
fuuu |
| 10.36 |
ds8k |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 10.59 |
Zarkov |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Flak Cannon |
| 10.64 |
Player 8 |
Connected |
| 10.65 |
SoL°Sledge |
yo hanni |
| 10.66 |
Player 14 |
it's been broughtten |
| 10.67 |
SoL{No_Mercy |
Killed Zarkov with a DamType_ShockBeam |
| 10.74 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 10.78 |
Player 8 |
high ya sledgy |
| 10.88 |
Zarkov |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 10.94 |
SoL{GuluGulu |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 11.02 |
Player 40 |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 11.03 |
[1]MegaVulva |
Killed TheMultiX with a Shock Rifle |
| 11.06 |
ds8k |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_SniperShot |
| 11.06 |
SoL°Sledge |
Killed ElMe with a DamType_ShockBeam |
| 11.08 |
Player 14 |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_Rocket |
| 11.12 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed ds8k with a DamType_BioGlob |
| 11.14 |
[1]MegaVulva |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_BioGlob |
| 11.14 |
[Core]h-duke_(DE) |
ty for insta thaw |
| 11.15 |
Player |
Killed Player 8 with a DamType_BioGlob |
| 11.30 |
SoL°Sledge |
Killed Player 40 with a DamType_BioGlob |
| 11.30 |
Player |
Killed Strelkov with a DamType_ShockBeam |
| 11.40 |
Zarkov |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 11.48 |
Zarkov |
Killed Player with a DamType_SniperShot |
| 11.50 |
SoL°Sledge |
Killed ds8k with a DamType_SniperShot |
| 11.56 |
SoL°Sledge |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_SniperShot |
| 11.59 |
sol.snarf |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Flak Cannon |
| 11.78 |
SoL°Sledge |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_Rocket |
| 11.79 |
Player 23 |
Killed Zarkov with a DamType_ShockBeam |
| 11.81 |
sol.snarf |
Killed SoL°Sledge with a DamType_SniperShot |
| 11.84 |
Player 23 |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_ShockBeam |
| 11.89 |
Player 14 |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 11.94 |
Player 8 |
go snarf |
| 12.09 |
SoL{No_Mercy |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 12.09 |
ds8k |
Killed constable with a DamType_ShockBeam |
| 12.13 |
Zarkov |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_ShockBeam |
| 12.18 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_SniperShot |
| 12.25 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed Player 40 with a DamType_Rocket |
| 12.25 |
[Core]h-duke_(DE) |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 12.34 |
sol.snarf |
Killed TheMultiX with a Shock Rifle |
| 12.40 |
Player 23 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 12.64 |
SoL{Kabronator |
Killed Player 14 with a DamType_SniperShot |
| 12.66 |
Zarkov |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_SniperShot |
| 12.73 |
Zarkov |
Killed Player with a Flak Cannon |
| 12.76 |
[Core]h-duke_(DE) |
nice thawing |
| 12.80 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 12.97 |
Strelkov |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_BioGlob |
| 13.04 |
Player 23 |
Killed Strelkov with a DamType_ShockBeam |
| 13.09 |
TheMultiX |
Killed ds8k with a DamType_Rocket |
| 13.16 |
SoL{GuluGulu |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 13.18 |
Player |
Killed Player 14 with a Flak Cannon |
| 13.28 |
SoL{GuluGulu |
Killed constable with a DamType_ShockBall |
| 13.35 |
SoL{No_Mercy |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_Rocket |
| 13.37 |
Player 40 |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 13.38 |
SoL°Sledge |
Killed ElMe with a Shock Rifle |
| 13.39 |
ds8k |
okay |
| 13.41 |
Player 8 |
Killed TheMultiX with a DamType_Rocket |
| 13.43 |
Zarkov |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_Rocket |
| 13.43 |
Player 40 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 13.48 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed Zarkov with a Shock Rifle |
| 13.57 |
Strelkov |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_Rocket |
| 13.66 |
SoL°Sledge |
Killed ds8k with a DamType_SniperShot |
| 13.67 |
SoL{GuluGulu |
Killed Player 23 with a DamType_SniperShot |
| 13.69 |
sol.snarf |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 13.70 |
SoL{GuluGulu |
Suicided with a Flak Cannon |
| 13.80 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed [1]MegaVulva with a Flak Cannon |
| 13.89 |
ElMe |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Flak Cannon |
| 13.92 |
ElMe |
Suicided with a Flak Cannon |
| 13.97 |
Zarkov |
Headshot constable with a DamTypeHeadshot |
| 13.98 |
Player 14 |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 14.15 |
SoL°Sledge |
Killed ElMe with a Shock Rifle |
| 14.22 |
sol.snarf |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 14.25 |
SoL°Sledge |
Killed Player 8 with a DamType_Rocket |
| 14.25 |
SoL°Sledge |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_Rocket |
| 14.25 |
ds8k |
Killed SoL°Sledge with a DamType_Rocket |
| 14.32 |
SoL{No_Mercy |
snarf |
| 14.34 |
sol.snarf |
Killed Player 23 with a Shock Rifle |
| 14.52 |
sol.snarf |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_ShockBeam |
| 14.64 |
Player 8 |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 14.78 |
SoL{GuluGulu |
Killed TheMultiX with a Flak Cannon |
| 14.98 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Zarkov with a Flak Cannon |
| 15.03 |
Player 8 |
Killed Player with a Flak Cannon |
| 15.06 |
ds8k |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_LinkShaft |
| 15.11 |
[Core]h-duke_(DE) |
res? |
| 15.13 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 15.30 |
SoL°Sledge |
Killed ElMe with a Flak Cannon |
| 15.32 |
SoL{No_Mercy |
Killed Strelkov with a Flak Cannon |
| 15.36 |
Player 14 |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_Rocket |
| 15.40 |
ds8k |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Shock Rifle |
| 15.41 |
SoL{Kabronator |
Killed Player 14 with a DamType_SniperShot |
| 15.41 |
SoL{SLIMEGUN |
res |
| 15.45 |
[Core]h-duke_(DE) |
ty for insta thaw |
| 15.47 |
Player 14 |
aw |
| 15.55 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Player 40 with a DamType_Rocket |
| 15.55 |
Zarkov |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_SniperShot |
| 15.58 |
Zarkov |
Killed SoL°Sledge with a DamType_SniperShot |
| 15.58 |
Player 8 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 15.64 |
Player 23 |
Killed ds8k with a DamType_ShockBeam |
| 15.68 |
Zarkov |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Flak Cannon |
| 15.72 |
sol.snarf |
Killed TheMultiX with a DamType_ShockBeam |
| 15.73 |
constable |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_Rocket |
| 15.82 |
SoL{No_Mercy |
Killed Strelkov with a Flak Cannon |
| 15.84 |
SoL{GuluGulu |
Killed constable with a DamType_Rocket |
| 15.87 |
SoL{GuluGulu |
Killed Player with a Shock Rifle |
| 15.89 |
SoL{No_Mercy |
Killed Zarkov with a DamType_SniperShot |
| 15.93 |
ElMe |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 15.98 |
Player 14 |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_Rocket |
| 16.02 |
ElMe |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_Rocket |
| 16.11 |
Player 14 |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_Rocket |
| 16.13 |
ds8k |
Killed SoL°Sledge with a Shock Rifle |
| 16.27 |
constable |
Killed Player 40 with a Shock Rifle |
| 16.30 |
[1]MegaVulva |
Killed SoL{No_Mercy with a Flak Cannon |
| 16.47 |
SoL{No_Mercy |
well that wasn't a good palce ot go |
| 16.64 |
sol.snarf |
Killed constable with a DamType_SniperShot |
| 16.67 |
[Core]h-duke_(DE) |
nice :) |
| 16.70 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 16.85 |
Zarkov |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Flak Cannon |
| 16.91 |
Zarkov |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_SniperShot |
| 17.01 |
Zarkov |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_SniperShot |
| 17.06 |
TheMultiX |
Killed Strelkov with a Flak Cannon |
| 17.06 |
ElMe |
Suicided with a Flak Cannon |
| 17.07 |
SoL{Kabronator |
res |
| 17.08 |
SoL°Sledge |
Killed Player 14 with a DamType_ShockBeam |
| 17.10 |
Player 40 |
Killed SoL°Sledge with a DamType_Rocket |
| 17.12 |
Player 14 |
awhore |
| 17.22 |
sol.snarf |
Killed Player 23 with a DamType_SniperShot |
| 17.32 |
SoL{No_Mercy |
Killed [1]MegaVulva with a Shock Rifle |
| 17.37 |
Player 14 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 17.40 |
Player 14 |
tf |
| 17.45 |
Player 8 |
Killed TheMultiX with a DamType_Rocket |
| 17.54 |
ds8k |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 17.60 |
Player |
Suicided with a Flak Cannon |
| 17.62 |
ElMe |
Killed SoL{Kabronator with a Flak Cannon |
| 17.70 |
TheMultiX |
Killed Player 40 with a Flak Cannon |
| 17.75 |
TheMultiX |
Killed SoL{GuluGulu with a Flak Cannon |
| 17.79 |
constable |
Killed Player 8 with a DamType_ShockBeam |
| 17.80 |
Zarkov |
Killed SoL°Sledge with a Flak Cannon |
| 17.85 |
Player |
Killed ElMe with a DamType_ShockBeam |
| 17.86 |
SoL{SLIMEGUN |
constapaded |
| 17.86 |
[Core]h-duke_(DE) |
ty for insta thaw |
| 17.91 |
SoL°Sledge |
Killed Zarkov with a Flak Cannon |
| 17.94 |
constable |
Killed ds8k with a Flak Cannon |
| 18.07 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Strelkov with a DamType_BioGlob |
| 18.12 |
TheMultiX |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 18.13 |
Player 8 |
faikl' |
| 18.19 |
constable |
Killed Player 40 with a DamType_SniperShot |
| 18.21 |
Player 14 |
Killed SoL°Sledge with a DamType_Rocket |
| 18.26 |
Player 14 |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_Rocket |
| 18.27 |
SoL{No_Mercy |
Killed Player 14 with a DamType_SniperShot |
| 18.29 |
TheMultiX |
Killed [1]MegaVulva with a Flak Cannon |
| 18.31 |
Player 14 |
shit |
| 18.36 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 18.56 |
Player 14 |
Killed constable with a DamType_Rocket |
| 18.60 |
Zarkov |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 18.65 |
Player 23 |
Killed Strelkov with a DamType_SniperShot |
| 18.73 |
TheMultiX |
Killed Player 14 with a Flak Cannon |
| 18.73 |
Zarkov |
Killed SoL°Sledge with a DamType_Rocket |
| 18.78 |
Player 14 |
aw rude |
| 18.79 |
Player 23 |
Killed Player 8 with a DamType_ShockBeam |
| 18.84 |
ElMe |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 18.85 |
ds8k |
Killed TheMultiX with a DamType_Rocket |
| 18.85 |
SoL{No_Mercy |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 18.93 |
SoL{No_Mercy |
.. oops |
| 18.98 |
ds8k |
Killed Player with a Flak Cannon |
| 18.99 |
SoL{Kabronator |
Killed ElMe with a Flak Cannon |
| 18.99 |
SoL{Kabronator |
Killed Zarkov with a Flak Cannon |
| 19.02 |
sol.snarf |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_SniperShot |
| 19.07 |
Strelkov |
Killed SoL{Kabronator with a Shock Rifle |
| 19.15 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 19.28 |
P4k4LIMX |
Connected |
| 19.33 |
SoL{GuluGulu |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_BioGlob |
| 19.35 |
constable |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_ShockBeam |
| 19.43 |
Strelkov |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 19.43 |
P4k4LIMX |
hi |
| 19.43 |
Player 14 |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 19.44 |
SoL{No_Mercy |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 19.50 |
Player 8 |
Killed TheMultiX with a DamType_ShockBeam |
| 19.52 |
SoL{No_Mercy |
Killed ElMe with a DamType_Rocket |
| 19.53 |
SoL{GuluGulu |
yoyo |
| 19.55 |
[Core]h-duke_(DE) |
hey hey hi :) |
| 19.58 |
P4k4LIMX |
save |
| 19.60 |
Player 8 |
Killed constable with a DamType_ShockBeam |
| 19.60 |
Strelkov |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 19.66 |
SoL°Sledge |
Killed Strelkov with a Flak Cannon |
| 19.69 |
SoL{Kabronator |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_Rocket |
| 19.70 |
P4k4LIMX |
hehe |
| 19.79 |
ds8k |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 19.81 |
SoL{GuluGulu |
Killed SoL°Sledge with a Flak Cannon |
| 19.89 |
Player |
Killed ElMe with a Flak Cannon |
| 19.97 |
Player |
Killed Zarkov with a Flak Cannon |
| 20.00 |
Player 23 |
Killed Player 14 with a DamType_ShockBall |
| 20.03 |
Player |
Killed Player 40 with a DamType_Rocket |
| 20.03 |
Player |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 20.04 |
SoL{GuluGulu |
Killed SoL{Kabronator with a Flak Cannon |
| 20.04 |
Player 14 |
ow |
| 20.13 |
sol.snarf |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 20.15 |
Player 8 |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 20.19 |
ds8k |
Killed TheMultiX with a DamType_Rocket |
| 20.68 |
SoL{Kabronator |
overh |
| 20.74 |
Zarkov |
Killed SoL{No_Mercy with a Shock Rifle |
| 20.78 |
Zarkov |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Shock Rifle |
| 20.89 |
constable |
Killed Strelkov with a DamType_Rocket |
| 20.98 |
[1]MegaVulva |
Killed constable with a Flak Cannon |
| 21.11 |
ds8k |
Killed SoL°Sledge with a DamType_MinigunBullet |
| 21.18 |
Zarkov |
Killed SoL{Kabronator with a Shock Rifle |
| 21.23 |
P4k4LIMX |
nt |
| 21.24 |
[Core]h-duke_(DE) |
nice thawing |
| 21.25 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 21.27 |
SoL{No_Mercy |
nt |
| 21.41 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_ShockBeam |
| 21.42 |
SoL°Sledge |
Killed ElMe with a DamType_Rocket |
| 21.43 |
Player 8 |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Flak Cannon |
| 21.43 |
Player 8 |
Suicided with a Flak Cannon |
| 21.60 |
ds8k |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 21.61 |
SoL{GuluGulu |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_Rocket |
| 21.68 |
Player 14 |
Killed constable with a DamType_Rocket |
| 21.69 |
Player 8 |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_Rocket |
| 21.71 |
Strelkov |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 21.76 |
ElMe |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a Flak Cannon |
| 21.77 |
Player 23 |
Killed Strelkov with a DamType_ShockBeam |
| 21.78 |
ds8k |
Killed SoL°Sledge with a DamType_ShockBeam |
| 21.79 |
Strelkov |
Suicided with an Unknown Weapon |
| 21.81 |
TheMultiX |
Killed Player 14 with a DamType_Rocket |
| 21.86 |
Player 14 |
oops |
| 21.91 |
[1]MegaVulva |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 22.06 |
Player 8 |
Killed TheMultiX with a DamType_SniperShot |
| 22.06 |
[Core]h-duke_(DE) |
teams |
| 22.07 |
cybz |
Connected |
| 22.18 |
ds8k |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 22.24 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 22.40 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_Rocket |
| 22.40 |
constable |
Killed Zarkov with a Shock Rifle |
| 22.45 |
constable |
Killed ElMe with a DamType_ShockBeam |
| 22.46 |
TheMultiX |
Killed Player 8 with a DamType_Rocket |
| 22.50 |
Player 14 |
Killed TheMultiX with a DamType_Rocket |
| 22.61 |
SoL{Kabronator |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 22.61 |
ds8k |
Killed P4k4LIMX with a Flak Cannon |
| 22.62 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Player 40 with a DamType_SniperShot |
| 22.71 |
cybz |
Killed Player 14 with a DamType_ShockBeam |
| 22.72 |
[1]MegaVulva |
Killed SoL°Sledge with a Flak Cannon |
| 22.74 |
ds8k |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_Rocket |
| 22.76 |
Player 23 |
Killed SoL{GuluGulu with a Shock Rifle |
| 22.77 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Strelkov with a DamType_Rocket |
| 22.78 |
[Core]h-duke_(DE) |
ty for insta thaw |
| 22.80 |
Player 14 |
dam |
| 22.84 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_BioGlob |
| 22.84 |
Player |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_BioGlob |
| 22.88 |
SoL{No_Mercy |
Killed ElMe with a DamType_Rocket |
| 22.90 |
SoL°Sledge |
gtg |
| 22.93 |
Player 8 |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 22.96 |
SoL°Sledge |
ggs |
| 22.99 |
SoL{SLIMEGUN |
res |
| 23.02 |
Player 40 |
gg |
| 23.03 |
SoL{Kabronator |
Killed Player 8 with a DamType_ShockBeam |
| 23.04 |
SoL°Sledge |
Suicided |
| 23.04 |
SoL°Sledge |
Disconnected |
| 23.09 |
cybz |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 23.16 |
cybz |
Killed ds8k with a DamType_SniperShot |
| 23.17 |
SoL{GuluGulu |
gugu |
| 23.22 |
cybz |
Killed Player 14 with a Flak Cannon |
| 23.23 |
SoL{GuluGulu |
gulu |
| 23.26 |
Player 14 |
ffs |
| 23.29 |
Player 40 |
gulu |
| 23.29 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 23.30 |
Player 8 |
on |
| 23.33 |
|
[1]VaginaDrunk has voted for FR-[H]_[M]_Goose_B1(Freon) |
| 23.46 |
SoL{Kabronator |
Killed Player 14 with a DamType_BioGlob |
| 23.47 |
cybz |
Killed SoL{GuluGulu with a Flak Cannon |
| 23.49 |
P4k4LIMX |
Killed ElMe with a DamType_Rocket |
| 23.52 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 23.52 |
Zarkov |
Killed P4k4LIMX with a DamType_ShockBeam |
| 23.55 |
Player |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_BioGlob |
| 23.55 |
SoL{No_Mercy |
Killed Player 40 with a Shock Rifle |
| 23.61 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed Strelkov with a DamType_ShockBeam |
| 23.61 |
SoL{GuluGulu |
<<---I AM HERE ---<< |
| 23.67 |
ds8k |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 23.67 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Zarkov with a DamType_BioGlob |
| 23.76 |
ds8k |
Killed Player with a DamType_Rocket |
| 23.78 |
SoL{SLIMEGUN |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 23.81 |
|
InflatableSheep has voted for FR-[H]_[M]_Goose_B1(Freon) |
| 23.92 |
SoL{No_Mercy |
Killed Player 8 with a Flak Cannon |
| 23.95 |
cybz |
Killed Player 14 with a Flak Cannon |
| 23.99 |
ds8k |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_BioGlob |
| 23.99 |
Player 14 |
... |
| 24.03 |
ds8k |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_BioGlob |
| 24.09 |
[Core]h-duke_(DE) |
nice :) |
| 24.09 |
ds8k |
Killed TheMultiX with a DamType_BioGlob |
| 24.14 |
constable |
Killed ds8k with a DamType_SniperShot |
| 24.34 |
SoL{No_Mercy |
Killed Player 14 with a Flak Cannon |
| 24.37 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed sol.snarf with a DamType_Rocket |
| 24.37 |
P4k4LIMX |
Killed SoL{GuluGulu with a DamType_Rocket |
| 24.43 |
SoL{No_Mercy |
Killed ElMe with a DamType_Rocket |
| 24.51 |
cybz |
Killed [1]MegaVulva with a Flak Cannon |
| 24.58 |
SoL{No_Mercy |
Suicided with a DamType_BioGlob |
| 24.58 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 24.61 |
[1]MegaVulva |
sorry |
| 24.77 |
SoL{Kabronator |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_AssaultGrenade |
| 24.83 |
Zarkov |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 24.89 |
SoL{SLIMEGUN |
res |
| 24.91 |
Player 8 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 24.92 |
Player |
Killed Player 14 with a Flak Cannon |
| 24.94 |
Zarkov |
Killed P4k4LIMX with a DamType_BioGlob |
| 24.94 |
Player 23 |
Killed Strelkov with a Shock Rifle |
| 24.99 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Zarkov with a DamType_Rocket |
| 25.03 |
SoL{GuluGulu |
Killed Player with a Shock Rifle |
| 25.03 |
Player 8 |
hurt |
| 25.05 |
sol.snarf |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 25.09 |
ds8k |
Killed Player 23 with a DamType_SniperShot |
| 25.14 |
Player 8 |
hurtem |
| 25.14 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed [1]MegaVulva with a Shock Rifle |
| 25.18 |
Zarkov |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_SniperShot |
| 25.18 |
ds8k |
Killed cybz with a Shock Rifle |
| 25.18 |
[Core]h-duke_(DE) |
res? |
| 25.18 |
constable |
Killed SoL{GuluGulu with a Flak Cannon |
| 25.21 |
SoL{No_Mercy |
Killed Player 14 with a DamType_Rocket |
| 25.26 |
sol.snarf |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 25.29 |
sol.snarf |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 25.36 |
SoL{SLIMEGUN |
ers |
| 25.36 |
Player 14 |
mercy killing eh |
| 25.41 |
P4k4LIMX |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 25.42 |
TheMultiX |
Suicided with a Flak Cannon |
| 25.49 |
ElMe |
Killed SoL{Kabronator with a Flak Cannon |
| 25.51 |
constable |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 25.60 |
constable |
Killed Zarkov with a DamType_ShockBeam |
| 25.66 |
cybz |
Killed ElMe with a DamType_ShockBeam |
| 25.80 |
Player 8 |
thaw |
| 25.84 |
cybz |
Killed Player 40 with a Shock Rifle |
| 25.88 |
Player |
Killed ds8k with a DamType_SniperShot |
| 25.94 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 25.98 |
[Core]h-duke_(DE) |
hf & gl |
| 26.09 |
Player 40 |
Killed Player 23 with a Shock Rifle |
| 26.14 |
SoL{No_Mercy |
Killed Player 8 with a DamType_BioGlob |
| 26.17 |
constable |
Killed Player 14 with a DamType_ShockBeam |
| 26.18 |
ds8k |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_Rocket |
| 26.28 |
Zarkov |
Killed constable with a DamType_ShockBeam |
| 26.31 |
Player 23 |
Killed ElMe with a Shock Rifle |
| 26.33 |
SoL{No_Mercy |
Killed Player 40 with a DamType_BioGlob |
| 26.35 |
Player 8 |
all by me |
| 26.41 |
Player 14 |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_Rocket |
| 26.55 |
Player 8 |
they low |
| 26.58 |
ds8k |
Killed TheMultiX with a Shock Rifle |
| 26.63 |
Zarkov |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_SniperShot |
| 26.64 |
ds8k |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_Rocket |
| 26.68 |
sol.snarf |
Killed P4k4LIMX with a DamType_SniperShot |
| 26.72 |
cybz |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 26.72 |
Player 23 |
Killed ds8k with a Shock Rifle |
| 26.81 |
SoL{Kabronator |
thaw |
| 26.88 |
Player 23 |
Killed Strelkov with a Flak Cannon |
| 26.95 |
Player 8 |
warned |
| 27.02 |
Player 40 |
Suicided with a DamType_Rocket |
| 27.04 |
Player 14 |
Killed cybz with a Flak Cannon |
| 27.11 |
Player |
Killed [1]MegaVulva with a DamType_ShockBeam |
| 27.11 |
sol.snarf |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_SniperShot |
| 27.16 |
sol.snarf |
Killed Player 23 with a DamType_SniperShot |
| 27.23 |
Zarkov |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 27.33 |
ds8k |
Killed constable with a Flak Cannon |
| 27.35 |
ds8k |
Killed P4k4LIMX with a Flak Cannon |
| 27.39 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Strelkov with a DamType_Rocket |
| 27.46 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed ds8k with a DamType_BioGlob |
| 27.49 |
SoL{Kabronator |
Killed ElMe with a Shock Rifle |
| 27.52 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed sol.snarf with a Shock Rifle |
| 27.56 |
[1]MegaVulva |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Flak Cannon |
| 27.61 |
Player 8 |
Killed TheMultiX with a DamType_ShockBeam |
| 27.75 |
SoL{Kabronator |
Killed [1]MegaVulva with a Flak Cannon |
| 27.77 |
SoL{SLIMEGUN |
multi kill |
| 27.87 |
Zarkov |
Killed SoL{No_Mercy with a DamType_SniperShot |
| 27.91 |
Zarkov |
Killed SoL{Kabronator with a DamType_ShockBeam |
| 27.93 |
SoL{SLIMEGUN |
Killed Player 14 with a DamType_Rocket |
| 27.94 |
cybz |
Killed Player 40 with a DamType_ShockBeam |
| 27.95 |
ds8k |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Shock Rifle |
| 27.98 |
Player 8 |
Killed Player with a DamType_ShockBeam |
| 27.99 |
P4k4LIMX |
Killed SoL{GuluGulu with a Flak Cannon |
| 28.10 |
constable |
Killed Zarkov with a Shock Rifle |
| 28.15 |
Player 8 |
Killed P4k4LIMX with a DamType_Rocket |
| 28.17 |
ds8k |
Killed constable with a DamType_SniperShot |
| 28.18 |
[Core]h-duke_(DE) |
Killed SoL{GuluGulu with a Flak Cannon |
| 28.18 |
sol.snarf |
Killed [Core]h-duke_(DE) with a DamType_ShockBeam |
| 28.20 |
cybz |
Killed ElMe with a DamType_Rocket |
| 28.26 |
Player 8 |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 28.33 |
cybz |
Killed [1]MegaVulva with a Flak Cannon |
| 28.36 |
sol.snarf |
Killed cybz with a DamType_SniperShot |
| 28.42 |
[Core]h-duke_(DE) |
nice :) |
| 28.52 |
SoL{Kabronator |
Suicided with a DamType_Overtime |
| 28.54 |
SoL{SLIMEGUN |
gg |
| 28.58 |
[Core]h-duke_(DE) |
gg |
| 28.58 |
TheMultiX |
Suicided |
| 28.58 |
TheMultiX |
Disconnected |
| 28.59 |
SoL{No_Mercy |
gg |
| 28.60 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 28.60 |
|
Game Ended - Team Score Limit |