Chat Log for Welcome To New SoL! Noob Friendly Server Chic - FR-[M]_PipeWorks_B1 on Tue, Dec 05 2023 at 3:46:06 AM |
| Minutes |
Player |
Text |
| -1.04 |
SoL{MOR_HED |
Connected |
| -1.04 |
SoL{MOR_HED |
Team Change to Red Team |
| -1.04 |
sol.snarf |
Connected |
| -1.04 |
sol.snarf |
Team Change to Blue Team |
| -1.04 |
SoL{SLIMEGUN |
Connected |
| -1.04 |
SoL{SLIMEGUN |
Team Change to Red Team |
| -1.03 |
«ßîç»dynam!st |
Connected |
| -1.03 |
«ßîç»dynam!st |
Team Change to Blue Team |
| -1.02 |
Player 23 |
Connected |
| -1.02 |
Player 23 |
Team Change to Red Team |
| -0.66 |
Player 16 |
Connected |
| -0.66 |
Player 16 |
Team Change to Blue Team |
| -0.53 |
SoL{MOR_HED |
big map for small player count |
| -0.52 |
MYNAMEISBUNDY |
Connected |
| -0.52 |
MYNAMEISBUNDY |
Team Change to Red Team |
| -0.41 |
«ßîç»dynam!st |
gj guys |
| -0.28 |
SoL{MOR_HED |
gay |
| -0.13 |
sol.snarf |
gayer |
| -0.13 |
Player 23 |
duhhh |
| -0.05 |
«ßîç»dynam!st |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
Player 23 |
Team Change to Blue Team |
| -0.05 |
Player 16 |
Team Change to Red Team |
| -0.05 |
MYNAMEISBUNDY |
Team Change to Blue Team |
| 0.00 |
|
Game Start |
| 0.05 |
SoL{MOR_HED |
mor_hed |
| 0.17 |
MYNAMEISBUNDY |
Headshot SoL{SLIMEGUN with a DamTypeHeadshot |
| 0.27 |
SoL{MOR_HED |
Killed Player 23 with a DamType_LinkShaft |
| 0.35 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_ShockBeam |
| 0.51 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 0.55 |
«ßîç»dynam!st |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 0.59 |
SoL{MOR_HED |
doh |
| 0.71 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_SniperShot |
| 0.90 |
SoL{MOR_HED |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_SniperShot |
| 0.94 |
sol.snarf |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_ShockBeam |
| 1.13 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 1.17 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_ShockBeam |
| 1.23 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.52 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_LinkShaft |
| 1.57 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed SoL{MOR_HED with a Flak Cannon |
| 1.62 |
SoL{MOR_HED |
nfs |
| 1.70 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Player 16 with a DamType_SniperShot |
| 1.73 |
Player 23 |
Killed «ßîç»dynam!st with a Flak Cannon |
| 1.73 |
MYNAMEISBUNDY |
ty |
| 1.81 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 1.97 |
MYNAMEISBUNDY |
Headshot Player 16 with a DamTypeHeadshot |
| 2.06 |
Player 23 |
Headshot SoL{SLIMEGUN with a DamTypeHeadshot |
| 2.21 |
Player 23 |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_ShockBeam |
| 2.24 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_ShockBeam |
| 2.26 |
Player 16 |
Trumper afk |
| 2.30 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 2.55 |
Player 23 |
Killed SoL{SLIMEGUN with a Flak Cannon |
| 2.64 |
SoL{MOR_HED |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 2.69 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_ShockBeam |
| 2.72 |
SoL{MOR_HED |
lol |
| 3.01 |
SoL{SLIMEGUN |
Suicided |
| 3.01 |
SoL{SLIMEGUN |
Disconnected |
| 3.06 |
sol.snarf |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 3.11 |
tiny.avenger |
Connected |
| 3.28 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Player 16 with a Flak Cannon |
| 3.34 |
Player 23 |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_MinigunBullet |
| 3.35 |
«ßîç»dynam!st |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 3.44 |
«ßîç»dynam!st |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_SniperShot |
| 3.76 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Player 23 with a DamType_LinkShaft |
| 3.80 |
SoL{MOR_HED |
lol |
| 3.80 |
«ßîç»dynam!st |
o/\o |
| 3.83 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 4.17 |
SoL{MOR_HED |
Killed Player 23 with a DamType_LinkShaft |
| 4.23 |
SoL{MOR_HED |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 4.30 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Player 16 with a DamType_SniperShot |
| 4.48 |
«ßîç»dynam!st |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_SniperShot |
| 4.54 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 4.73 |
Player 23 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 5.00 |
Player 16 |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 5.15 |
sol.snarf |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_ShockBeam |
| 5.19 |
Player 23 |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_ShockBeam |
| 5.25 |
Player 23 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 5.39 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 5.47 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 5.71 |
SoL{MOR_HED |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_SniperShot |
| 5.86 |
MYNAMEISBUNDY |
res |
| 5.96 |
SoL{MOR_HED |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 6.29 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 6.30 |
Player 16 |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 6.36 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 6.57 |
SoL{MOR_HED |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 6.78 |
«ßîç»dynam!st |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 6.85 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed tiny.avenger with a DamType_LinkShaft |
| 6.95 |
«ßîç»dynam!st |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_SniperShot |
| 7.06 |
sol.snarf |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_SniperShot |
| 7.25 |
sol.snarf |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_ShockBeam |
| 7.25 |
Player 16 |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 7.43 |
tiny.avenger |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 7.49 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 7.85 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Player 16 with a Flak Cannon |
| 7.85 |
Player 23 |
Killed tiny.avenger with a DamType_MinigunBullet |
| 7.87 |
SoL{MOR_HED |
Killed Player 23 with a DamType_LinkShaft |
| 7.93 |
Inhuman3 |
Connected |
| 8.03 |
sol.snarf |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_SniperShot |
| 8.09 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_SniperShot |
| 8.19 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed tiny.avenger with a DamType_LinkShaft |
| 8.26 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 8.58 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_ShockBeam |
| 8.62 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed tiny.avenger with a Flak Cannon |
| 8.69 |
Player 16 |
Killed Player 23 with a DamType_SniperShot |
| 8.81 |
tiny.avenger |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 8.95 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBeam |
| 8.96 |
Player 16 |
Killed MYNAMEISBUNDY with a Flak Cannon |
| 8.99 |
MYNAMEISBUNDY |
lol |
| 9.03 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 9.05 |
Rhythmaxed |
Connected |
| 9.32 |
Player 23 |
Killed «ßîç»dynam!st with a Flak Cannon |
| 9.36 |
tiny.avenger |
Killed Inhuman3 with a Shock Rifle |
| 9.38 |
MYNAMEISBUNDY |
Headshot SoL{MOR_HED with a DamTypeHeadshot |
| 9.39 |
Player 23 |
Killed Rhythmaxed with a Flak Cannon |
| 9.48 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 9.53 |
Player 16 |
? |
| 9.58 |
Player 16 |
! |
| 9.62 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 9.78 |
sol.snarf |
Killed SoL{MOR_HED with a Shock Rifle |
| 9.82 |
SoL{MOR_HED |
fuk |
| 9.90 |
«ßîç»dynam!st |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 10.03 |
Player 16 |
! |
| 10.10 |
SoL{MOR_HED |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_ShockBeam |
| 10.16 |
Player 23 |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_ShockBeam |
| 10.19 |
SoL{MOR_HED |
Killed Inhuman3 with a Shock Rifle |
| 10.21 |
sol.snarf |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_SniperShot |
| 10.23 |
«ßîç»dynam!st |
fuk |
| 10.25 |
SoL{MOR_HED |
shit |
| 10.28 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 10.53 |
tiny.avenger |
Headshot Inhuman3 with a DamTypeHeadshot |
| 10.62 |
Player 23 |
Killed Rhythmaxed with a DamType_Rocket |
| 10.66 |
Player 23 |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_SniperShot |
| 10.79 |
Player 23 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 10.96 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_ShockBeam |
| 10.97 |
SoL{MOR_HED |
Killed Player 23 with a DamType_SniperShot |
| 11.04 |
Player 16 |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBeam |
| 11.06 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Rhythmaxed with a DamType_ShockBeam |
| 11.15 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_ShockBeam |
| 11.29 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 11.33 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed «ßîç»dynam!st with a Shock Rifle |
| 11.38 |
Rhythmaxed |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_ShockBeam |
| 11.47 |
sol.snarf |
Killed Rhythmaxed with a DamType_SniperShot |
| 11.50 |
Player 16 |
! |
| 11.52 |
«ßîç»dynam!st |
o/\o |
| 11.53 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 11.72 |
Player 16 |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBeam |
| 11.81 |
sol.snarf |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_SniperShot |
| 11.84 |
SoL{MOR_HED |
Killed Player 23 with a DamType_LinkShaft |
| 11.95 |
Player 23 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 12.03 |
«ßîç»dynam!st |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_SniperShot |
| 12.09 |
SoL{MOR_HED |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 12.21 |
sol.snarf |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_SniperShot |
| 12.22 |
«ßîç»dynam!st |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 12.28 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 12.43 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed SoL{MOR_HED with a Flak Cannon |
| 12.53 |
sol.snarf |
Killed Player 16 with a DamType_SniperShot |
| 12.55 |
tiny.avenger |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_ShockBeam |
| 12.61 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a Shock Rifle |
| 12.83 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Player 23 with a Flak Cannon |
| 12.92 |
Inhuman3 |
Killed Rhythmaxed with a Flak Cannon |
| 12.95 |
«ßîç»dynam!st |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 12.96 |
SoL{MOR_HED |
Killed Inhuman3 with a DamType_SniperShot |
| 13.16 |
SoL{MOR_HED |
Killed MYNAMEISBUNDY with a Shock Rifle |
| 13.35 |
sol.snarf |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 13.37 |
SoL{MOR_HED |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 13.45 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 13.71 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Rhythmaxed with a DamType_ShockBeam |
| 13.76 |
Player 23 |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 13.79 |
Player 16 |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 13.94 |
Inhuman3 |
Killed SoL{MOR_HED with a Flak Cannon |
| 14.07 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 14.18 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBeam |
| 14.20 |
sol.snarf |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_SniperShot |
| 14.23 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Rhythmaxed with a DamType_ShockBeam |
| 14.42 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 14.50 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 14.66 |
«ßîç»dynam!st |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_Rocket |
| 14.76 |
tiny.avenger |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 14.87 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Inhuman3 with a DamType_Rocket |
| 14.91 |
Player 23 |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_SniperShot |
| 14.99 |
sol.snarf |
Killed «ßîç»dynam!st with a Shock Rifle |
| 15.05 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed tiny.avenger with a DamType_SniperShot |
| 15.06 |
Rhythmaxed |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_ShockBeam |
| 15.09 |
Player 23 |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 15.16 |
Player 16 |
fk |
| 15.23 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Rhythmaxed with a DamType_ShockBeam |
| 15.31 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 15.39 |
|
Blue Team Scored Frag! |
| 15.66 |
Rhythmaxed |
Killed Player 23 with a DamType_ShockBeam |
| 15.67 |
SoL{MOR_HED |
Killed Inhuman3 with a DamType_ShockBeam |
| 15.68 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Player 16 with a DamType_Rocket |
| 15.88 |
Rhythmaxed |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 16.00 |
tiny.avenger |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_ShockBeam |
| 16.06 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 16.33 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a DamType_Rocket |
| 16.38 |
SoL{MOR_HED |
Killed Player 23 with a Shock Rifle |
| 16.50 |
sol.snarf |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_SniperShot |
| 16.64 |
tiny.avenger |
Killed Inhuman3 with a Shock Rifle |
| 16.67 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Player 16 with a DamType_ShockBeam |
| 16.75 |
Player 16 |
RES |
| 16.78 |
Inhuman3 |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_ShockBall |
| 16.78 |
Rhythmaxed |
Killed sol.snarf with a DamType_ShockBeam |
| 16.81 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Rhythmaxed with a Shock Rifle |
| 16.87 |
SoL{MOR_HED |
res |
| 16.89 |
Player 16 |
USE NECRO!!!! |
| 16.92 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Inhuman3 with a DamType_SniperShot |
| 17.20 |
SoL{SLIMEGUN |
Connected |
| 17.30 |
Player 16 |
Command |
| 17.30 |
SoL{MOR_HED |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_SniperShot |
| 17.37 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 17.66 |
Player 23 |
Killed Rhythmaxed with a Flak Cannon |
| 17.68 |
sol.snarf |
Killed tiny.avenger with a DamType_ShockBeam |
| 17.78 |
Player 16 |
Killed sol.snarf with a Flak Cannon |
| 17.88 |
Player 23 |
Killed SoL{MOR_HED with a DamType_ShockBeam |
| 17.93 |
SoL{MOR_HED |
fuk |
| 17.96 |
Player 16 |
Killed Inhuman3 with a DamType_MinigunBullet |
| 18.04 |
«ßîç»dynam!st |
Killed Player 23 with a DamType_Rocket |
| 18.22 |
MYNAMEISBUNDY |
Killed Player 16 with a DamType_SniperShot |
| 18.35 |
Player 16 |
unreg lg |
| 18.57 |
sol.snarf |
Killed «ßîç»dynam!st with a DamType_SniperShot |
| 18.60 |
SoL{MOR_HED |
Killed sol.snarf with a DamType_SniperShot |
| 18.90 |
tiny.avenger |
Killed MYNAMEISBUNDY with a DamType_ShockBall |
| 18.90 |
Rhythmaxed |
Killed SoL{SLIMEGUN with a DamType_ShockBeam |
| 18.95 |
«ßîç»dynam!st |
gg |
| 18.97 |
MYNAMEISBUNDY |
gg |
| 18.97 |
|
Red Team Scored Frag! |
| 18.97 |
|
Game Ended - Team Score Limit |